Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

kuidas näha aurat?
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
chara

PostitusPostitatud: Nelj Okt 27, 2005 9:56 pm    Teema: kuidas näha aurat? Vasta viitega

ma olen üritanud lugematuid kordi, kuid mingit lootuse märki aurat näha ei ole....mida ma peaksin ette võtma?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Nelj Okt 27, 2005 9:57 pm    Teema: Vasta viitega

kasutada preparaate
Tagasi üles
chara

PostitusPostitatud: Nelj Okt 27, 2005 10:17 pm    Teema: Vasta viitega

mis preparaate?aura nägemine oli algselt mõeldud ju loomuliku omadusena inimesel, seda saab taastada aga ma ei suuda lihtsalt...ma arvan et ma ei taha kunstlikult seda taastada nende preparaatidega...
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Reede Okt 28, 2005 12:10 am    Teema: Vasta viitega

Kõigepealt pead leidma sisemise rahu.
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Okt 28, 2005 12:30 am    Teema: Vasta viitega

Ega seda silmadega ei näegi hästi.
Tagasi üles
art
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Okt 28, 2005 8:42 am    Teema: Vasta viitega

www.aurafoto.ee, ei tea kas lihtsalt ĂĽks rahategemise vahend..
Tagasi üles
TyrOdalMadr
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Okt 28, 2005 10:58 am    Teema: Vasta viitega

Omist kogemustest ĂĽtlen et see on harjutamise asi.
Täiesti õpitav. Kui ise hakkasin huvi tundma, nägin ainult ähmaselt mingit udust välja. Kuude pikku on asi huvitavamaks läinud. Nüüd on täiesti eristatavalt näha kihte. Tavaseisundis pole probleem 3e haarata kuid olen lugenud kokku 5... vb ei märganud kõiki. Värve ei ole uurinud, kui keskenduda võib midagi arvatavasti leida. Kui vaatan siis otseselt aura peale ei mõtle, mu jaoks on need lihtsalt energijad mille intensiivsus ja tugevus varieeruvad (päeviti/tujuti/kihiti).
Tagasi üles
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Okt 28, 2005 6:11 pm    Teema: Vasta viitega

TyrOdalMadr kirjutas:
Omist kogemustest ĂĽtlen et see on harjutamise asi.
Täiesti õpitav. Kui ise hakkasin huvi tundma, nägin ainult ähmaselt mingit udust välja. Kuude pikku on asi huvitavamaks läinud. Nüüd on täiesti eristatavalt näha kihte. Tavaseisundis pole probleem 3e haarata kuid olen lugenud kokku 5... vb ei märganud kõiki. Värve ei ole uurinud, kui keskenduda võib midagi arvatavasti leida. Kui vaatan siis otseselt aura peale ei mõtle, mu jaoks on need lihtsalt energijad mille intensiivsus ja tugevus varieeruvad (päeviti/tujuti/kihiti).

algus on huvitav, aga lõpp läks käest ära kui jõudsid enesepettuseni: ma ei näe aurat, vaid ma suudan seda tunnetada, ja isegi viie kihina.
Tagasi üles
TyrOdalMadr
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Okt 29, 2005 1:12 am    Teema: Vasta viitega

skyzer. kuidas sa alati suudad midagi nii tabavat õelda. Ma olen peaaegult sõnatu. oot aga siiski:
kas sa ise oskad aurat vaadata? ja ma rääkisin vaatamisest mitte tunnetamisest! tunnetamisel on tegu täiesti erinevate meeltega.
Kas sa üldse vaadata oskad? Mina õpin vaatamist, seda intensiivselt 3 tundi päevas ja enamvähem iga päev. Tulenevalt sellest ma ka näen. Näen väikeseid nüanse modellil. kujutan neid paberil ja seega õpin tundma. Vaatan toone ja koloriiti, näen heledust tumedust jne. Ma märkan asju mida iga joonistaja on teadnud kogu oma elutöö jooksul.
On täiesti uskumatu kui PIME keskmine inimene on.

Aga asi pole ainult obiekti muutmises 2 mõõtmeliseks. Asi on selle nägemises sellisena nagu ta on.

Nüüd kui ma seda õppin on tõesti vapustav kuidas olen hakanud eelnimetatud kihte vaatama. Järsku avastan et kui hoolega vaadata siis on 2 mitte 1 kihti. Mitte ainult.. läheb paar nädalat mõõda ja ähmaselt modelli vaadates on seal ka 3. kiht. kõik sujuvalt ümber kontuuri.. ja seda iga küle pealt. Aga se on ju algus.. umbes kuu pärast mängisin vampiiriga energiamänge ning olles ekstaasiseisundis näen et kihte ümber inimese on vähemalt 2 juurde tekkinud.

See pole kunagi eriti oluline olnud, lihtsalt üks asi mis on. Sama ebaoluline kui kõik muu. Kui sa ütled et ma petan ennast siis pole tõesti mõtet suga vaielda. Ja äkki sul ongi õigus... kas se siis muudab midagi?
Oled sa päästja kes tuleb meid enesepettusest vabastama! Otsejoones mind, kellega sa ka ennem oled üritanud keelt teritada.

ah sitta kah, tean mida ma näen... vb ei näe seda veel piisavalt selgelt kuid se et sina ütled et ma ike ei näe seda... kujutan hoopis ette... Nu mupärast võid kuupeale minna.
Tagasi üles
Glasya
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 27, 2006 12:33 pm    Teema: Vasta viitega

ei lähe otseselt selle teema alla (uut ei hakkanud tegema)
Milles probleem kui ei suuda keskenduda? peale tunist üritust on ikka pilt segane millelegi mõelda ei saa, kõik asjad on segamini... Suht probleem igasuguste asjade proovimiseks ...
and death they all shall find
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Veeb 27, 2006 12:53 pm    Teema: Vasta viitega

Alusta algul keskendumisharjutustega. Keskendu mingile välisele asjale ja siis liigu sisemisele, nii on lihtsam. Õige hingamine aitab ka, alguses võid näiteks sellele keskenduda. Neid harjutusi on terve internett täis. Eks ta tasapisi tuleb.
mismo
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 27, 2006 1:24 pm    Teema: Vasta viitega

skyzer kirjutas:

algus on huvitav, aga lõpp läks käest ära kui jõudsid enesepettuseni: ma ei näe aurat, vaid ma suudan seda tunnetada, ja isegi viie kihina.

Muide Viilma väitis, et selgeltnägemise võime on naistele loomupärasem ja selgelttundmise võime meestele omasem.
Tagasi üles
maaarja
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Püh Märts 05, 2006 9:00 pm    Teema: Vasta viitega

mul ka millegipärast viimasel ajal keskendumisega suuri probleeme.. Confused ei tea.. mõtlesin, et äkki aitab väike jooga.. Idea
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Märts 05, 2006 10:09 pm    Teema: Vasta viitega

[/quote]ma olen üritanud lugematuid kordi, kuid mingit lootuse märki aurat näha ei ole....mida ma peaksin ette võtma?[quote]

aura on liiga üldine mõiste. võid keskendada oma tähelepanu mõnele kindlale aura osale. mitte püüda haarata tähelepannu kogu aurat

mul ei ole üksikute piirkondade nägemisega probleeme
Tagasi üles
Glasya
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 2:53 pm    Teema: Vasta viitega

Mai tea mul on koguaeg mingi sasipundar mõttes. Sada asja korraga , inimesed, päeva sündmused, hääled. Neid on võimatu eemale panna.
and death they all shall find
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Avatud teadvus
Kollane päike
Kollane päike

PostitusPostitatud: Kolm Märts 08, 2006 1:55 pm    Teema: Vasta viitega

Glasya kirjutas:
Mai tea mul on koguaeg mingi sasipundar mõttes. Sada asja korraga , inimesed, päeva sündmused, hääled. Neid on võimatu eemale panna.

Meelt rahulikumaks muuta on täiesti võimalik.
Nuusu
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Märts 08, 2006 2:26 pm    Teema: Re: kuidas näha aurat? Vasta viitega

chara kirjutas:
ma olen üritanud lugematuid kordi, kuid mingit lootuse märki aurat näha ei ole....mida ma peaksin ette võtma?

Mitte nii meeleheitlikult punnitades. Mind isiklikult aitab kui taust on hele. Olen näinud korraga kolme kihti - kollane, roheline ja sinine - ühe väga ilusa inimese väga ilusad värvid. Häälestus peab olema sobiv ehk siis rahulik.

Miks ma vaatan? Ma ei ole erinevate värvide tähendusesse veel väga süvenenud aga kui jääb silma, siis olen loomulikult sellest lummatud. Mõneti on see selline hetk, kus vaatad, et sõltumata ühiskonna nägemusest, mis on ilus ja mitte, on kõik inimesed ilusad ja kõikvõimsad.
Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Märts 08, 2006 3:35 pm    Teema: Re: kuidas näha aurat? Vasta viitega

Nuusu kirjutas:
Mõneti on see selline hetk, kus vaatad, et sõltumata ühiskonna nägemusest, mis on ilus ja mitte, on kõik inimesed ilusad ja kõikvõimsad.

Suur osa loomades ja taimedest paistavad mulle ka ilusate ja huvitavatena.
Inimestes seda ka keeruline ĂĽles leida, inimesed varjavad ju ennast palju rohkem...
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Märts 08, 2006 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

ehket ei ole kuigi oluline, mida need värvid endas kannavad (need ju muutuvad vastavalt emotsioonile) vaid su enese meeleseisund... või tundub teile, et see kes näeb aurat on nägija? Wink
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 08, 2006 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

Aurat näeb täiesti hajameelne pilk.
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group