Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

...
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Sept 24, 2005 12:22 pm    Teema: Vasta viitega

Meie, kui eestlaste ülesanne on jääda ellu.
Sinu, kui inimese ülesanne on jääda ellu.

Rumal on see, kes iseennast tapab.
Loll on rahvas, kes hävitab iseenda.

Muideks mehelikke aspekte tuleb ikka mehelt võtta.
kui seda võtta naiselt, siis kollistume.
Faxaros
Parasiit

PostitusPostitatud: Laup Sept 24, 2005 3:31 pm    Teema: Vasta viitega

Mulle küll meeldib eestlane olla, kui hakata võrdlema näiteks meie lähinaabritega, siis oleme meie ikka palju tegijamad. Läti ja leedu on näiteks liiga konservatiivsed ja kristlikud. Soomes on üldse naised pukki pandud. Eesti on üks väheseid kohti kus asjad veel õiget pidi liiguvad.
Lisaks mulle meeldib veel Eesti geograafiline asukoht ja Eesti talved.

Eestlased = Eestvedajad Very Happy
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
AntiMon
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Kolm Sept 28, 2005 6:45 pm    Teema: Vasta viitega

eestlased ... nied pole enam on ainult skinnid, träänsi kuulajad, reidi kasutajad.
muistne eestlane oli eestlane. 60-ndate eestlane oli eestlane.. 80-ndate eestlane oli eestlane aga tänapäeval enam pol eestlast...
Tagasi üles
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 10:20 pm    Teema: Re: Miks peaks ma olema eestlane? Vasta viitega

Gerdenel kirjutas:
Kui varem olid tähelepanu keskmes ja nö kuulsused näitlejad (kelle mullis siis teadlased), siis üha rohkem kuulatakse/säetakse eeskujuks "blonde" beibesid, homoseksuaalseid, värvilisi, puudega inimesi jne nn vähemusi.

Kui ma elan Eestis ja olen eestlane, miks pagana pärast peaks mu eeskujuks olema neeger või lesbi. Aga seepärast, et kui ma pole mõne idioodi või primka moodi, siis pole lootustki, et mind aksepteeritaks.

Sel juhul ma küsiks, kas ma elan ikka Eesti Vabariigis, Eesti egregoris või pigem, miks ma elan, kui eestlasena olen ma praht omal maal, kui ma just taandarengut ja idiootsust ei propageeri. Mis tähtsust omab rahvusegregor, kui rahvust pole või pole rahvust seetõttu, et pole toimivat egregori?

Teada on asi, et eestlasi üritatakse omavahel tugevalt konflikti ajada (emotsioonid), justnimelt selle läbi, et asjad ja suhted ei toimi. See on hea vahend tüli tekitamiseks. Eesti on tükkideks jaotatud ja iga tükk kisub ise poolele. Käib sõim ja kisa, kuidas peab olema (mentaal) ja mõttetu energiakulu (astraal) ja pea kohal nauditakse vaatemängu ennem alla kugistamist. Mis kõige hullem, järjest enam tükkideks asi rebeneb iga päevaga, mitte ei koondu.

Mehed teavad, mis nad teevad ja kui nad ei tea, siis nende eest ei tea keegi ja naisena võib vaid lootusetul ilmel pealt vaadata, kuidas kõik kokku kukub, sest lõppkokkuvõttes naiste abil see riik maha müüdi ja tänu naiste "ennastsalgavale" tööle pole mehi, kelle abil see riik uuesti üles ehitada.
Ma olen ja tahan olla eestlane, kuid Eestis seda olla ei saa.

Selliseid kirjandeid peab kirjutama 12. klassi lõpus.

AGA MA EI MÕISTA, kuidas need saavad olla väärtuslikud. Head sõnad on küll, hea ülesehitus, aga kus on konkreetsed näited, faktid. See kõik on nii üldine.

Mina isiklikult ei saa sellist teksti kirjutada.

Ja sellega ma ei nõustu, et eestlane pole hetkel eestlane.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group