| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Ryhkia Külaline
|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 9:23 pm Teema: |
|
|
| Sry tahtsin öelda tõe tilga |
|
| Tagasi üles |
|
 |
väike Hall päike

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 9:43 pm Teema: |
|
|
 _________________ // |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Muinasjulle Member of Luciferion Kadmos

|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 11:17 pm Teema: |
|
|
| Ryhkia kirjutas: | Tegelikult muinasjulle on kõik väga hästi, kyll tuleb ka Sinu aeg seda mõista aga nii kaua edu sulle Sorry et olen nii irooniline aga ma ei ole sellel tasemel et saaksin ykskõikselt jälgida yhekylgset ja kitsast maailma vaadet, eelkõneleja ei maininud kordagi et taimetoitlus on primaarne, ta lihtsalt rääkis taimetoitlusest tulenevatest reaktsioonidest
Tokrooda ytles kord mulle et pagan ja õige sell on see kes räägib ainult sellest mida ta teab ja ta pole siin kirjutajatest ainuke kes nii on öelnud! Siis siit kysimus: millest lähtuvalt kritiseerivad eluaeksed lihasööjad taimetoitlust ja peavad seda madalamaks lihasöömisest kui nad pole seda kunagi ise katsetanud. Mina olen ja aksepteerin mõlemat, vastavalt igayhe individuaalsusele ja isiklikule soovile. Pean mainima et samas väga raske oli taime toitlane olla sest liha sööjad ryndasid igal sammul kui nägid et ma pole nende sarnane ja toitun teisiti, oli isegi juhuseid kus muututi lausa agressiivseks ja vaenulikuks.
Ja see mis puutub teadlaste väitesse siis enne kui selle esile tõstad proovi taibata kelle heaks töötab tänapäeva teadus ja kas ajaloost mida meile koolis õpetatakse annab ikka mõne tea tilga välja pigistada, syvene sellesse hetkeks ja siis saad ise ka aru!  |
khkhmm. ma arvan, et see on siiski minu asi, mismoodi ma millessegi suhtun. ma mõtlen veidi teistmoodi kui enamus siinsetest paganatest, ei tasu seda mulle kohe pahaks panna. ma jälgin ükskõikselt seda, et teised on taimetoidulised, las olla. see ei kõiguta ju mind.
see, kuidas ma süvenen millesse iganes, kuidas tahan, on minu asi. foorum on mõeldud selleks, et avaldada oma ARVAMUST. palun väga vabandust, kui ma ei suutnud end piisavalt neutraalselt väljendada.  _________________ ...ja idioodid aina lõksutavad lõugu kuid karavan läheb edasi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wudu Külaline
|
Postitatud: Laup Juun 18, 2005 11:45 pm Teema: |
|
|
| Ryhkia kirjutas: | | Siis siit kysimus: millest lähtuvalt kritiseerivad eluaeksed lihasööjad taimetoitlust ja peavad seda madalamaks lihasöömisest kui nad pole seda kunagi ise katsetanud. | See on sama imelik küsimus nagu seegi.Millest lähtuvalt kritiseerivad eluaeksed hetrod homosi ja peavad seda madalamaks, kui nad pole seda kunagi ise katsetanud?Ja minul ei ole kavatsustki seda homo värki proovida.Sama asi ka taimetoiduga.MAITSE ASI!Ja maitse üle ei vaielda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ryhkia Külaline
|
Postitatud: Püh Juun 19, 2005 1:28 pm Teema: |
|
|
| Jusht, wudu, sul on õigus, kysimus on täpselt samat laadi, ainult ma ei arva et kumbki on neist imelik kysimus lihtsalt sama laadne! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|