Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Väljavõtteid kristlikust foorumist ehk omamoodi naljanurk...
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 25, 26, 27  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
ork

PostitusPostitatud: Esm Apr 25, 2005 8:11 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Õpetuslikult me püüame siin teha kompromisse aga samas ei lase minna ka õpetuslikult kraavi. Samuti kustutame ja bännime vajaduse korral - kuna teisiti EI OLE VÕIMALIK - juhul kui me tahame erineda süljetopsi Delfist ja Sopaaugu SLÕhtulehe kommentaarikeskkondadest! Ka edaspidi ei salli me Jumala Sõna, kristliku õpetuse jms. üle ilkumist ja neid mahategevaid postitusi!

P.S. Kes tahab siia midagi lisada, saab seda teha selle läbi, et saadab E-maili mulle ja kui postitus sobib lisame selle siia! Teisiti ei ole enam mõtet. Ei kirjutanud südamest asju siia selleks et kamp arvajaid kukuks ilkuma ja mõnitama!

megairw. (saatke meil, siis ma otsustan, kas seda foorumisse panna...on ikka ilge maailma see Kõigevägevam Jumal loonud, mida nii hirmsasti kartma peab!!!!) ma isegi ütleks, et Jumal on olnud salakaval..loonud väga kristlastevaenuliku maailma..ei tea..äkki Jumal polegi kristlane?

Viimati muutis seda ork (Esm Apr 25, 2005 8:25 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Apr 25, 2005 8:21 pm    Teema: Vasta viitega

Ühe kristliku foorumi liikme allkiri:

Oh Jumal, suurenda mu südameigatsust ja armastust Sinu järele veelgi!

Neutral
Tagasi üles
Varjuvaras
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Esm Apr 25, 2005 8:45 pm    Teema: Vasta viitega

Shocked Nii tyypiliselt kristlaslik käitumine. Argumenteerida ei oska? Aga paneme vaidlejad põlema või vangi või lihtsalt ehitame myyri vahele ja laseme sisse neid kes usuvad. Haige.
fred2
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Apr 29, 2005 11:04 am    Teema: Vasta viitega

Kahju küll ja kurb tõde,et kristlikus foorumis ei püüta mõista ka teistsuguseid seisukohti ning arvamusi.Justkui kardetaks,et kristlasest tehakse ateist.Minul seda hirmu ei ole.Foorum on ju arvamuste ja küsimuste esitamise paik,elav mõttevahetus. Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
muruvana
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Laup Apr 30, 2005 3:26 pm    Teema: Vasta viitega

Hämmastav, kui kiiresti võib üks kristlane teist satanistiks nimetada! Olen olnud vahepeal justkui "teises kristlikus maailmas". Olen arvanud nii ja nii ning nüüd sattusin vestlema teise kiriku liikmega. Avar maailmavaade ja arusaam "elumängudest" on saatanast! Shocked Mul hakkas lausa hale tema juttu kuulates ja kui pikk tee tal veel käia on (jõudmaks esimese verstapostini)! Nüüd hakkan tasapisi aru saama millises seisus kuni 99% kristlastest on. Miks siis minule "nii pikk ohelik" antud on, mille otsas olen? Siit edasi, kas ma üldse siis kristlane olen, äkki olengi satanist kristlaste seas?
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Apr 30, 2005 3:55 pm    Teema: Vasta viitega

muruvana kirjutas:
Siit edasi, kas ma üldse siis kristlane olen, äkki olengi satanist kristlaste seas?

Ega seal jah palju vahet pole... tähendab selles mõttes, et kuulud ikka samade tegelaste alla ja orjad samu tegelasi kui satanistid. Peaegregor on ka sama.
Tagasi üles
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Apr 30, 2005 4:42 pm    Teema: Vasta viitega

Soovitus Mac Cyverile EKFis.Polegi veel maha võetud
Antti pane see foorum kinni
« -: Täna kell 13:02:21 »
Tagasi üles
fred2
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Teis Mai 03, 2005 11:39 am    Teema: Vasta viitega

Kirjutasin ka "Kristlikus Foorumis" teemal "Hitler ja Jumal".Postitus jõudis kohale.Täna aga avastasin,et mu pikem kirjutis oli kuhugi kadunud.Ei saa kuidagi aru Mac Cyverist.Mis lahti... Question
Tagasi üles
wudu
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Mai 03, 2005 9:06 pm    Teema: Vasta viitega

Aga kui hästi EKFi omad teistes foorumites sõimata oskavad?!Lausa loe ja imesta!
Tagasi üles
Avatud teadvus
Kollane päike
Kollane päike

PostitusPostitatud: Nelj Mai 05, 2005 1:01 pm    Teema: Vasta viitega

Mu noorem tütar laulab üht toredat laulu üsna tihti, selle sõnad kõlavad umbes nii: "Jeesus mulle sõbraks on kui pääsen taevasse, jooksen vastu Jeesusele, hirm mul kadund on..." see oli ansambel Juhhei vist.

Kuidas kommenteerite?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Nelj Mai 05, 2005 1:08 pm    Teema: Vasta viitega

Avatud teadvus kirjutas:

Kuidas kommenteerite?

No päris inimeste alla ei tahaks hästi liigitada, roboti kategooriasse sobib ideaalselt.
Aga ma ei tea mis noorem tütar seda laulab, igatahes hea et tänaval ei laula (või laulab ?). Tsirkuses võiks küll laulda.
Tagasi üles
fred2
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 8:44 am    Teema: Vasta viitega

Mul kustutati ära neli postitust Kristlikus Foorumis.Küsisin selgitust ja vastus oli üks häma.Kui küsid selgeid ja ausaid vastuseid,siis pole eriti mõtet vastust hoodata.Väideti,et olen eksitusse sattunud,kuna julgesin öelda,et Jehoova tunnistajad on tihti õigemad kui kirikuliikmed .
Tagasi üles
Avatud teadvus
Kollane päike
Kollane päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 9:53 am    Teema: Vasta viitega

Ma sain esimese korraga seal musta nimekirja, kui ma budismi ja kristlust lepitada üritasin. Siis tegun uue accounti, aga nüüd pole bänni saanud kuigi räägin siiski ausalt oma mõtetest.
Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 10:31 am    Teema: Vasta viitega

suuseks ja mõned küsimused veel
« -: 15.06.2004, kell 14:11 »
tere

tulin usu juurde aasta tagasi. tahaks küsida kristlastelt, mis te arvate suuseksist. teada see teema ju on, Ameerikas küsib ajakirjandus isegi igalt presidendilt seda. kahjuks ei ole leidnud ma kusagilt kristlikku seisukohta, kuigi tahaksin väga teada. olen aastaid juba olnud abielus ja me mehega oleme seda teinud. kunagi kuulsin, ühes palvegrupis kuidas üks mammi seda lakkumiseks ja jälkuseks kutsus. see kohutas mind kohe ja mingi aeg ma lausa vältisin seda aga kuna mu mees on uskmatu ja meie seksuaaltavas on see juba vana harjumusena, siis teeme seda edasi. samuti on mul küsimus, mis te arvate seksimänguasjadest. me oleme kasutanud libestusgeele ja vibraatorit. kas see on patt?

naisena olen tähelepannud, et mõned usklikest naised palvegrupis omavad erinevaid probleeme ning kui lugeda ajakirjadest, mis on sellise käitumise põhjustajaks, on see seksuaalne rahuldamatus. mittekristlastest sõbrannadega me räägime küll kõigest aga kristlastest õdedega, mull on jäänud lausa mulje, kas mõned usklikud teevad seda harva ja seda pimedas teki all. meie seksime küll toas kus mingi valgus alati on. kuidas kristlased suhtuvad seksi. kas see on lihtsalt lastetegemine või on see ka iga päevane värskendus (nädalane) kuidas kellelgi tavaks saanud on. küsiksin ka, kui te abileupaarid seda teete. kas liiga tihe seks on liigne selles lihalikus meeles olemine? ma vabandan, kui kedagi häirin oma küsimustega aga ma pole sel teemal kusagil sellest avameelselt ja otse rääkida saanud ja mulle tundus, et see foorum on selleks sobiv koht.

ma palun foorumi korrapidajaid jälgimaks, et minu postituse pärast teie foorumi sisu ära ei rikutaks. ma sooviks kuulda kristlaste arvamust kuna mida arvavad mitteusklikud, seda ma juba tean ja seda kuulda ei taha.

Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 10:35 am    Teema: Vasta viitega

Mac Gyver -i allkiri

Jumalal on alati väljapääs! Iga olukorra kohta on olemas SÕNA - ole vaid mees ja saa see kätte!

Ole parem asjalik mees ja ära toetu välisele vaid ise endale. Tasuta lõunaid pole olemas...
Tagasi üles
Arxos
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 10:36 am    Teema: Vasta viitega

Aina paremaks läheb

Mis on mehe süütus?

Kui me mõtleme selle all seemnepurset, siis see pole teadu poolest võimalik, kuna noormestel ju tekib nö iseeneslik ejakulatsioon. See pole ju ainult noormeestel vaid ka neil meestel, kes ei ela seksuaalelu või ei tegele siis eneserahuldamisega.

Tagasi üles
Avatud teadvus
Kollane päike
Kollane päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 12:21 pm    Teema: Vasta viitega

Mõned sealses foorumis on Piibli lihtsalt kõigist argumentidest kõrgemale seadnud ja kui vaidluseks läheb ja millegagi oma väiteid toetada vaja või teiste väiteid ümber lükata, siis on kohe piiblitsitaadid platsis. Põhiline, milleni mina kristlastega väideledes alati välja jõuan on Johannese evangeelium 14/6 - Jeesus ütles talle: "Mina olen tee ja tõde ja elu. Ükski ei saa minna Isa juurde muidu kui minu kaudu". Kui piiblit tunnistada ülima argumendi ja tõestusena, siis ei olegi tegelikult vastuväited võimalikud. Aga ma ju ei tunnista piiblit ülima argumendi ja tõestusena ja arvan, et Absoluut ei paneks eales vabanemise tee vältimatuks vahelüliks üht rakkude kolooniat. Veel üks aspekt, mis mind kristlaste puhul väga häirib on Absoluudi personifitseerimine ja selle ette kujutamine armastava isana. See ei saa aga ju nii olla, sest Absoluudil ei ole piiranguid nagu algus ja lõpp ja seega ei saa lihtsalt seda panna mingitesse raamidesse (nagu näiteks Jumal vms). Kui keegi loob mingi vormilisuse, siis see ei ole enam Absoluut. Mis see siis on, mida kristlased teenida tahavad?
Tagasi üles
toiz
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 12:24 pm    Teema: Vasta viitega

ahjaa avatud teadvus, viimases teemas marx vaidles Piiblile Piibliga vastu?

Orjad teemaks siis.

edit: nüüd ma siis meeldin marxile.
Tagasi üles
Avatud teadvus
Kollane päike
Kollane päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 3:00 pm    Teema: Vasta viitega

Minu meelest ta küll Piibliga Piiblile vastu ei rääkinudm aga võibolla ma ei suutnud tabada seda, mida sina tähele panid. Aga igatahes tollest postitusest jääb kandesti selline mulje, et üks korralik kristlane korjab ja korjab omale mingi emotsioonide kuhja kokku (moodsalt väljendudes stress) ja siis läheb kirikusse, kus see "koorem" talt ära võetakse ja inimene on rõõmus, sest ta sai kergenduse osaliseks. Aga siis hakkab jälle pihta "koorma" korjamine, mida järgmine kord kirikusse viia.
Tagasi üles
toiz
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Mai 06, 2005 3:03 pm    Teema: Vasta viitega

Saaks aru, et kuna raha ja himu on saatanast siis käiakse kirikusse raha ja noori naisi(tütreid) jumalasulastele pakkumas. A sellist 11ndat käsku ei usuks isegi tõsiusklikud mitte ma pakun.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 25, 26, 27  Järgmine
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 27

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group