Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Unenäod
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
sealpool surma
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Laup Apr 02, 2005 10:56 pm    Teema: Vasta viitega

Ei ta pole minu salaarmastus Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ork

PostitusPostitatud: Püh Apr 03, 2005 9:57 am    Teema: Vasta viitega

aga vaata seda babat..kas oli see?

http://www.tapasvibaba.org/

(sinu avatar on seal)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
sealpool surma
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Apr 03, 2005 12:55 pm    Teema: Vasta viitega

ork kirjutas:
aga vaata seda babat..kas oli see?

http://www.tapasvibaba.org/

(sinu avatar on seal)

ma ei vaadanud unes tema nägu ma seisin ta vastas ja vaatasin maha.Ta oli väga hägune silma nurgast uduselt nägin tema kuju.kui mõtlema hakkan siis ma ei vaadanud lihtsalt maha me olime mu suvila hoovis ja muru platsil oli voodi ja see oli minu voodi kus mina magasin.Ma vaatasin seda ja siis suvila asemel olin enda toas ennast magamas vaatamas.
Tagasi üles
Nemesis
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Aug 09, 2005 11:37 am    Teema: Vasta viitega

Ei tea kas see on nüüd õige teema, aga mul on üks küsimus. Kas on normaalne näha oma unenägusid kõrvalvaates (nagu teleriekraanilt)?
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Nelj Aug 11, 2005 11:35 pm    Teema: Vasta viitega

Ma arvan, et on küll.
aegrimonia
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Reede Aug 12, 2005 9:49 am    Teema: Vasta viitega

jah, ma olen ka nii und näinud mõnel korral.
Tüünas
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Aug 12, 2005 10:01 am    Teema: Vasta viitega

shokeerivates kohtades näen asju kõrvalt tihti.
Tagasi üles
Sinner
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Püh Aug 14, 2005 3:23 pm    Teema: Vasta viitega

valkyrie kirjutas:
ma olen läbi elu näinud probleeme treppide ja liftidega õismäe kortermajades.ma ise elan sellises. ja alati püüan metsikult ylesse saada kuid trepid on kas katki v on neil takistused ja all on midagi õudsat mille eest ma ylesse põgenen..ja lift on selline asi et ta läheb valesse kohta . viimased korras on olnud nii et tulen alt uksest sisse ja näen et trepil on uks ees..kui yritan lifti minna siis mõnikrod takistab keegi mind v lift sõidab mujale korrusele ja uksi lahti ei tee ja siis ma ärkan ylesse. see on piinanund mind koguaeg ja viimane kord unes kui ma seda ust trepi ees nägin ytlesin sain aru et näen und ja pistsin unes kisama ja karjuma, et see on uni ja ma ei taha seal olla. ja siis ikka ei ärgand enne kui lift alla hakkas kukkuma.

Ma õppisin end selliste juhtude jaoks üles äratama. Halb või muidu ebmaeeldiv uni- unustan selle ja ärkan üles.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Glasya
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Kolm Aug 17, 2005 2:26 pm    Teema: Eternal nightmare Vasta viitega

Selline probleem siis, et iga kuradima öö näen ma unes oma hirme. Nagu näiteks ühes unes olin ma keset jõge kuskil palgipeal ja jões ujusid igasugused maod kes irvitasid eemalt, teises unes ma jooksin ühe koerlase eest kes tahtis mind ära õgida ( mitte tavaline vaid mingi ära mutanteerunud libahunt) kolmandal ööl nägin unes enda ees enamvähem samasugust mutanti kelle olid nahk ära koorunud, kõrvad olid puruks tiritud ja katkine kett rippus kaelarihma ümber ehk siis ennast lahti rebinud deemon ja viimases selle taolises unes olid elavad surnud kes mudugi mind kõik ründasid) Lugu selles, et vahet pole need uned. ma harjunud nendega aga ommikuti on selline tunne nagu oleks kõik päriselt toimunud ehk siis kõik kohad valutavad, ise värisen ülekeha olles surnud ja ära piinatud ja pole eriti hea minna teha järgmised 8 tundi jälle füüsilist tööd. Nagu mis mõtet on magamisel kui see väsitab?
varem magama minna? ei ole kasu, seljuhul on lupainajad pikemad või on neid rohkem.
Sundida ennast kontrollima? Ei saa, sel juhul ytleb teine hääl, et mida sa yritad, sul ei tule midagi välja.
Tagasi üles
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Aug 17, 2005 2:46 pm    Teema: Vasta viitega

Aga ma ei soovita nõidade juurde minna, sest need tutulutud ei ravi sind terveks, vaid teevad asja hullemaks. Et hakkavad seletama sulle et sul on päriselus probleeme ja see peegeldub sul unenägudes või sul on energiavampiir selja peal ja nüüd mine tepa oma parim sõber ära või midagi taolist...
Parem olla skeptik selles suhtes, ja kõik mida sa unenägudes näed, on sinu päevased mõtted. Eksole sa ju mõtled oma hirmsatest unenägudest päeval ja siis käivad sul võimalikud variandid veel läbi mida sa homme võiksid näha. Või sa vaatad õudukaid ja juhuslikud sealseid monstre seostad sa endaga.

Soovitan sul hakata tegelema lucid dreaminguga ehk oma unenägude kontrollimisega.
Kui inglise keelt oskad, siis materjali selle kohta annab jalaga segada.
http://www.google.com/search?hl=ru&q=lucid+dreaming&btnG=%D0%9F%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA+%D0%B2+Google
Tagasi üles
tris
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Nelj Aug 18, 2005 10:51 pm    Teema: Vasta viitega

vanni magama jäädes tuleb mul hullult hea uni ja selline nagu "äraolev" tunne on koguaeg Laughing
Tagasi üles
Nemesis
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Laup Aug 27, 2005 9:16 am    Teema: Vasta viitega

Nemesis kirjutas:
Ei tea kas see on nüüd õige teema, aga mul on üks küsimus. Kas on normaalne näha oma unenägusid kõrvalvaates (nagu teleriekraanilt)?

Ma ei mõtle hetkelist eemaltvaadet. Mul on kõik unenäod, mälestused ja kujutlused kõrvaltvaates, ise olen samas aktiivne. Tegutsen ja mõtlen nagu päriselus.
Kui korras on, siis on ju hea Laughing
Tagasi üles
tibu
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Teis Aug 30, 2005 6:18 pm    Teema: Vasta viitega

mina näen ka tihti unes oma hirme. nt kaljusid ja kuristikke ja nendelt alla kukkumist. ja ka muid hirme. aga ma arvan et see on normaalne. sest olen kuulnud, et sa näed unes põhimõtteliselt seda, millele sa mõtled. ja tegelikult näed sa und iga öö. ja isegi mitu korda. aga sa lihtsalt ei pruugi seda mäletada. ja mäletad seda siis kui sul on rahutu uni. aga see on ainult see mis ma niiöelda kuulnud olen. see ei pruugi tõsi olla. ja veel selline küsimus, et kas tasub uskuda neid unenägude seletajaid? olen neid poes uurinud, ja kuulnud, et kellelgil on, aga pole veel raatsinud uskuda, äkki ajab jama ja paneb mõtetult muretsema. on teil kogemusi?
pagan

PostitusPostitatud: Teis Aug 30, 2005 10:26 pm    Teema: Vasta viitega

no mina olen just kuulnud et unes nähakse allasurutud tundeid. minu puhul peab see küllaltki hästi paika ning natukene sellekõige üle mõtiskledes on see mind aidanud palju.
Tagasi üles
Autumn

PostitusPostitatud: Reede Sept 02, 2005 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

Tere!

Kuid mida võib tähendada see?

Nägin unes, et seisin ilusa suure vikerkaare all ja järsku käis kõva pauk - vikerkaar plahvatas! Shocked
Ja seejärel oli õhk täis pisikesi värvilisi täpikesi, mis alla langesid... need olid siis jäänused...
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Esm Sept 12, 2005 6:22 pm    Teema: Vasta viitega

Kaitse purunes.
Põhjus: Sinu valed prioriteedid.
Vale prioriteet sulgeb energia voo, mille tulemusel kaitse ei saa toitu.
Glasya
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Sept 22, 2005 1:55 pm    Teema: on see normaalne? Vasta viitega

kas unes tappa 7 oma s6pra ja seda mitte kahetseda on normaalne? ainuke probleem mis oli : kuhu laibad peita! mitte mingit kahetsus tunnet ega midagi. Milles probleem võib olla? reaal elus ma tavaliselt ei mõtle kellegi tapmisele.
and death they all shall find
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Sept 24, 2005 12:27 pm    Teema: Vasta viitega

Sa pead teadma, mis tasandis olid unenäos.
Kui need seitse sõpra olid arvamuste tasandis, kes kujundasid Su elu, siis oli tapmine õige tegu. Kellegil ei ole õigust su elu kujundada. Seda pead ise tegema.
Aga kui unenägu oli toetuse tasandil, siis ei juhtu su sõpradega midagi halba, aga endale tõmbasid vee peale.

Kõigepealt pead selgeks tegema, kus tasandis sa liigud unenäos.
valkyrie
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Sept 24, 2005 1:34 pm    Teema: Vasta viitega

Ma nägin väga pulli unenägu täna.. Mingi kammaljaa kuskil koolimajas käis kui üks hetk ma avastasin unes et näen und, ja proovisin üht oma sõbrannat ka veenda selles et me võime kõike teha, et on unenägu, aga ta ei uskunud mind. Ma üksi siis sattusin kusile täielikku imemaailma, kus kõik oli nagu mingi fantaasia täielik täitumine. Ja siis ärkasin ma ülesse kuna kiisu ronis sülle. Jube lahe tunne oli Cool
Glasya
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Esm Sept 26, 2005 11:16 am    Teema: Vasta viitega

Imelik, et sa seda mainisid Tokroda. Asi selles, et need inimesed olid just need vähesed kelle järgi tahan MINA enda elu kujundada. Ehk siis inimesed kes mulle annavad elujõudu, kellega koos ma tunnen, et ma olen keegi. Ühesõnaga iidolid. Aga unesnäos olid nad tühajd kohad mulle.
EI tea, unenäod lähevad järjest kahtlasemaks... Olen vist isegi midagi tegemata jätnud või väga valesti teinud, et muud enam unes ei näe kui vägivald ja viha Confused
and death they all shall find
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Järgmine
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 15

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group