| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 1:44 pm Teema: |
|
|
Itika.
tegelikult tahetakse sult elujõudu röövida.
Anna lihtsalt molli neile, kes seda mõtet Sulle saadavad. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ükssarv Hall päike

|
Postitatud: Reede Aug 27, 2004 7:24 pm Teema: |
|
|
| Mul oli kuskil paar nädalat tagasi õudne luupainaja. Nägin unes suurt ussi ja see uss oli väga vaenulik,ta ajas kõiki taga siis haarasin tast kinni ja hakkasin teda kägistama. Ma ajasin veel kõik eemale. See uss rabeles mul käes mis kole ja tahtis hammustada. Ja järsku oli ussi pea asemel armas kassipoja pea, ütles veel:"Vaata mind, kas sa tõesti suudad mind ara kägistada, ma olen ju nii armas." Ma veel vastasin:"Kui sa siia mu pihku sattusid siis siit sa ei pääse, niisama ma seda ei teeks." Tundsin,et jõud hakkab otsa saama, kuid olin kindel lahti ennem ei lase kui ta enam ei liiguta. Kui ärkasin oli mul käsi ikka veel rusikas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Aug 28, 2004 2:55 am Teema: |
|
|
draakoni seest tuli välja nõrkuse jõud.
Väga õpetlik uni. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Sept 07, 2004 11:42 am Teema: |
|
|
| ma olen läbi elu näinud probleeme treppide ja liftidega õismäe kortermajades.ma ise elan sellises. ja alati püüan metsikult ylesse saada kuid trepid on kas katki v on neil takistused ja all on midagi õudsat mille eest ma ylesse põgenen..ja lift on selline asi et ta läheb valesse kohta . viimased korras on olnud nii et tulen alt uksest sisse ja näen et trepil on uks ees..kui yritan lifti minna siis mõnikrod takistab keegi mind v lift sõidab mujale korrusele ja uksi lahti ei tee ja siis ma ärkan ylesse. see on piinanund mind koguaeg ja viimane kord unes kui ma seda ust trepi ees nägin ytlesin sain aru et näen und ja pistsin unes kisama ja karjuma, et see on uni ja ma ei taha seal olla. ja siis ikka ei ärgand enne kui lift alla hakkas kukkuma. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dmitri Petrjakov Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Sept 07, 2004 5:11 pm Teema: |
|
|
| valkyrie mulle meeldib!!! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Sept 07, 2004 8:02 pm Teema: |
|
|
kui see seletaks ka unenäo  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Teis Sept 07, 2004 8:28 pm Teema: |
|
|
| valkyrie kirjutas: | | ma olen läbi elu näinud probleeme treppide ja liftidega õismäe kortermajades. |
püüan seda unenägu seletada.
seda jama liftidega ja ustega mõistan nagu segadust vaimumaailmas erinevete sageduste vahel liikumisega.
seal liigutakse vaimuga.loe foorumist vaimu kohta ja ,..vaimusambast.
siis saad pihta.
sul on seal mingi defekt ja unenägu annab vihjeid.
et asi on tõsine, siis tehakse seda tihti. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ärkaja Külaline
|
Postitatud: Reede Sept 24, 2004 8:11 pm Teema: |
|
|
Eile öösel nägin sellist und, et üks inimene roojas teisele suhu.Mõlemad olid alasti ning see kelle peale hakati roojama öökis enne vastikustundest, kuid lasi sel siis toimuda ja vabatahtlikult.
Kas keegi oskab seletada, mida selline unenägu võiks tähendada? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
miga11 Hall päike

|
Postitatud: Laup Sept 25, 2004 8:33 pm Teema: |
|
|
| ärkaja kirjutas: | Eile öösel nägin sellist und, et üks inimene roojas teisele suhu.Mõlemad olid alasti ning see kelle peale hakati roojama öökis enne vastikustundest, kuid lasi sel siis toimuda ja vabatahtlikult.
Kas keegi oskab seletada, mida selline unenägu võiks tähendada? |
räme , ehk on gripp tulekul? _________________ Hüppas Katusele  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ärkaja Külaline
|
Postitatud: Teis Sept 28, 2004 9:36 pm Teema: |
|
|
| Grippi pole ma saanud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
miga11 Hall päike

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2004 7:39 pm Teema: |
|
|
| laps kirjutas: | äkki oskab ka seletada.
viimae aasta joosul olen variatasioonidega näinud sellist unenägu:
üks variant-istun mingis arvutisaalis ja tooli seljatoe küljest seljakotist hakkan midagi võtma ja kotist vaatavad mulle vastu kaks beebit, sellist hästi väikest- umbes käelaba suurust.
nad vaatasid mulle pinevalt otsa ja tundusid igivanadena.sattusin selle peale segadusse ja viisin nad koju.kodus panin nad voodi peale ja läksinteisse tuppa.nemad väistid mulle et nad on minu omad ja küsisid kes on nende isa, olles veidi kibestunud. nad ei olnud kindlad kas ma nad omaks tunnistan.
esimesel korral kui ma tagasi nende juurde läksin istusid nad vastamisi tekil ja mängisid kätepaksu mängu, kui mina tulin vaatasid korrga mulle otsa.neil polnud minuga koos eriti mugav olla ja mul nendega ka.
teisel korral, kui ära käisin, olid nad kadunud ja nende asemel oli üks umbes aastase lapse suurune beebi, kes lamas sellili ja naeratas mulle. tema oli noor-nii paari kuu vanune. ka tema pidas mind oma emaks ja lootis et ma teda ära ei aja.
mina ise ei tahtnud neile kuidagi liiga teha kuid ei suutnud leppida sellega et mul on üüd lapsolendid(3 tükki veel) ja mul ponud õrna aimugi kes peaks nende isa olema, kui neil peaks isa olema.
hästi segane võis see jutt jääda aga mind huvitaks väga mis teised sellest arvavad |
Äkki nõrkuse jõud? _________________ Hüppas Katusele  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dmitri Petrjakov Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Sept 30, 2004 8:29 am Teema: |
|
|
| Nägin täna unes et lammutati kogu majade kvartal mis algab "Maiasmokka" nurgast vanalinnast. Alles jäi ainult maja seinade karp. Niisugune ümberehitus... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sealpool surma Valge päike

|
Postitatud: Nelj Märts 10, 2005 9:11 pm Teema: |
|
|
| mul oli ka ükskord selline imelik uni ja ma arvan et võis olla nn lucid dream.ma nägin algus tavalist und(mida ma enam ei mäleta)aga siis ma oma arust ärkasin üles sest oli hommik ja see tundus väga reaalne kuid siis kuulsin endal rinnus imeliku häält nagu süda krigiseks vms ja see tundus kahtlane kuigi ma ei saanud aru et ma ikka veel magan ja peale seda oli mu kodu välis uks suur värav mis pandi kinni või siis tehti lahti ma täpselt ei saanudki aru aga seda kuuldes ma ehmatasin ja ärkasin üles kuid üles ärkates ma kahetsesin et ma ära ehmusin sest see värav tundus põnev et oleks seal läbi tahtnud astuda:) |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 1:59 pm Teema: |
|
|
| Nägin unes,et keegi inimene või olend tuli mu juurde kelle nägu ma ei vaadanud ja järksu hakkasin tundma armastust siis läks üle rahuloluks,headusele,julgusele,enesekindlusele,selgusele ja sellel hetkel oleks nagu aru saanud kõigest maailma saladustest mis läksid kohe meelest kui neist aru sain.Need tunded liikusid edasi sekundi kiirusega.Siis tundsin igasuguseid häid tundeid edasi kui korraga olin oma voodi kõrval ja vaatasin ennast magamas ja tundsin neid tundeid ikka edasi ja natukese ja pärast ärkasin rahulikult ja õnnelikult naeru näoga ülesse. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ork
|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 2:36 pm Teema: |
|
|
ma arvan, et see olend või inimene oli Baji.
(ta onju sinu unistus, unelm ja salaarmastus?)
..nüüd ta siis ilmuski. hoia seda mälestust surmani ehedana! |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 2:57 pm Teema: |
|
|
| ork kirjutas: | ma arvan, et see olend või inimene oli Baji.
(ta onju sinu unistus, unelm ja salaarmastus?)
..nüüd ta siis ilmuski. hoia seda mälestust surmani ehedana! |
Kes Baji on? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2005 6:46 pm Teema: |
|
|
Baba Ji _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |