Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Hiljutised uned
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 61, 62, 63  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 03, 2011 5:58 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Lugesin plangult grafitit:Kalevite sugu on mandunud tapke nad kõik.
Ei tea kas musulmanid eestis?

Võibolla. Ma siiamaani ei usu, kuidas saab nii lammas olla ja mitte põgeneda. Mul ei oleks kahju nendest eestlastest. Ma arvan, et vanad eestlased kas põgenesid või hakkasid vastu , aga mitte ei lasknud ennast kuhugi toppida nagu lambakari. Uskumatu lihtsalt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Venezia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Apr 04, 2011 12:32 pm    Teema: Vasta viitega

Nad miskipärast on väga uimased.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Apr 04, 2011 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

Üks asi on see mida eriteenistused Süürias kahtlustasid aga teine asi on see mida tavainimesed kahtlustasid. Tavainimene loeb põhiliselt Koraani ja koraanis ei ole turisti mõistet lahti seletatud. Koraanis on öeldud, et paljud ringiliikuvad inimesed on mingil põhjusel kodust ära aetud ja ühinenud patus ja süüs ja neid võib kinni pidada ja nõuda nende käest lunaraha peremeeste käest kuna nüüd peab uus peremees nende eest hoolitsema. Ja uus peremees kasutas oma võimalust. Kui lunaraha ei saa siis peavad paar aastat tasuta töötama ja see ei ole ORJAPIDAMINE. Neid kinnipidada ei ole kuritegu, sest nad oma kodust äraaetud ja uue kodu otsingul. Mingit turismi ei ole olemas.

p.s Koraani järgi ei ole inimkonna pärispattu ka olemas.
Tagasi üles
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Apr 04, 2011 5:41 pm    Teema: Vasta viitega

krisna loeb su juttu praegu, ehk peaks kähku suunda vahetama
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Apr 09, 2011 11:44 am    Teema: Vasta viitega

Topinguskandaal on lahti läinud. Meedia üritab luua muljet nagu mingi süstimine nurgataga käiks sportlastel.

Viimati muutis seda akk (Reede Juul 15, 2011 9:53 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Apr 09, 2011 11:46 am    Teema: Vasta viitega

Topinguskandaali taustal üks Jeesus mis rahva kallal elas, on surnud nüüdseks. See peaks olema hea uudis. Paljude jaoks on tippsportlaed nagu Jeesused.
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Apr 09, 2011 3:47 pm    Teema: Vasta viitega

Veel actionit.

Mina ja veel 1 tegelane. Meie vastasteks mingi suurem bande. Kasutasime kõike, mida kätte saime, kõike ei mäleta, küll aga andsin mina algatuseks kellelegi nuga. Sündmuspaik oli nagu mingi paneelmaja kelder. Eks pidime taanduma kah, lõpuks suruti meid ühte ruumi. Mu kaaslane rabas mingist nurgast mootorsae, löi käima ja surus selle esimesele ettesattunud vastasele ribidesse. Siis sai ta surma, mina jäin üksi, õnneks oli järel vaid paar vastast. Ma sain kusagilt pihku ketaslõikuri, panin selle käima ja tõmbasin ühel vastasel sellega ribid läbi. Teine tegi väga veidra triki - kadus ja puges mingi väikese muusikakeskuse sisse. Selle aparaadi ma äestasin muidugi kettaga ära, et tegelane selle seest välja ei pääseks (näiteks rikkusin ära kassetiosa nupud jne).

Teine stseen oli küllalt veider. Mingi puhketoa moodi ruum, kus mingi kamp chillis, mina nende hulgas. Tegime nüride raudmõõkadega aegluubis trenni, lebotasime... ruumi nurgas aga oli voodi, kus üks eit poisse magatas. Üks hetk oli järjekordne poiss oma vajaduse rahuldanud ja taheti järgmist. Mõtlesin juba minna ja kah selle eidega magada, kuid mingi hetkeidee ajel otsustasin ümber ja minu asemel läks teine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2011 11:55 am    Teema: Vasta viitega

Ma arvan, et sa peaks mootorsaega selle eide pea maha saagima. Kas sul tekib mingi emotsioon selles suhtes? Kui sa ei sae siis varsti on järgi ainult üks mees ja see eit. Ülejäänud mehed on kõik maha tapetud.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2011 7:21 pm    Teema: Vasta viitega

ma tapan, ma tapan, ma tapan, tapan , tapan jne - mantra parasiitide tapmiseks
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2011 7:23 pm    Teema: Vasta viitega

ma sõidan autoga, ma sõidan autoga, ma sõidan autoga, sõidan, sõidan, sõidan, sõidan jne - proovisin sõidu ajal. sain pildi et sõidan autoga mis peegeldus enda sisemaailmast
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2011 7:29 pm    Teema: Vasta viitega

Aga kui mingit tegevust ei tee, siis on kõige sobivam Hare Krisna mantra. Aga see Hare Krisna mantra jälle tegevusi tehes hästi ei sobi sest põhjustab mälukaotust, autopiloodi efekti ja on teadvustamistele ebasoodne. Kõige tugevam efekt saab siis kui mõlemat tüüpi mantraid - hare krisna tüüp ja tegevuspõhise mantra tüüli vaheldumisi kasutada
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2011 7:31 pm    Teema: Vasta viitega

Igatahes mul ei ole ainujumala ja paganlike jumalate vahel mingit konflikti. Ainujumala mantra on hea mediteerimiseks aga paganlikud tegevuspõhised mantrad on kasulikud millegi tegemiseks , sest need võimaldavad ennast kõrvalt vaadata.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Apr 10, 2011 9:10 pm    Teema: Vasta viitega

Teadvusseisund sõltub õigest asendist. Nii kui õigest asendist välja minnakse, teavusseisund kaob ja valede ettesöötjad saavad alustada valedega ettesöötmisega.
Tagasi üles
Faxaros
Parasiit

PostitusPostitatud: Esm Apr 11, 2011 6:25 am    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Igatahes mul ei ole ainujumala ja paganlike jumalate vahel mingit konflikti. Ainujumala mantra on hea mediteerimiseks aga paganlikud tegevuspõhised mantrad on kasulikud millegi tegemiseks , sest need võimaldavad ennast kõrvalt vaadata.

Viitab sellele, et sa oled vabanenud heast ja halvast. Sa ei vali eri poolte vahel, mitte poolte endi, vaid tulemi pärast ehk nö - eesmärk pühendab abinõu.
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Apr 12, 2011 8:00 pm    Teema: Vasta viitega

Ainujumala ja paganliku jumala vaheline vastuolu on lahendatud, aga nais ja meesaspekti lahendamine ei ole. Praegu tundub, et kõige efektiivsem on abielu arvutiga, sest arvuti on internetis ja internetist saab vastuse kõikidele küsimustele. Silmaring on täpselt nii suur nagu internet. Vajadus naisaspekti järgi puudub või kui naisaspektiga üldse tegeleda siis on mõtet ainult naissoost olendil kellel on jumala tase. Ülejäänud tegelased ütleme nii et , ei anna eriti mõõtu välja.
Tagasi üles
Roltsick
Infoparasiit

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2011 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

ekstaasi kõrgeimal hetkel avaneb naisel sinise energia kanal. kui mees on "oma", saab ta osa endale. kõigi edukate meeste taga on olnud töökorras naised.
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Apr 13, 2011 6:57 pm    Teema: Vasta viitega

Hitleril ei olnud mingeid edukaid naissuhteid,ka oli tal ainult üks munand.
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Apr 18, 2011 6:41 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
ekstaasi kõrgeimal hetkel avaneb naisel sinise energia kanal. kui mees on "oma", saab ta osa endale. kõigi edukate meeste taga on olnud töökorras naised

sellest ma ei tea midagi aga ma olen näinud, et kui mees ja naine kohtuvad siis vaatavad taevasse ja sealt plärtsatab neile pähe mingi mollust ja siis nende keha hakkab moonduma veidral moel . Üsna jälk vaade oli.
Tagasi üles
Roltsick
Infoparasiit

PostitusPostitatud: Esm Apr 18, 2011 8:02 pm    Teema: Vasta viitega

mees peaks vaatama taevasse ja naine meest
Kr66t
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Apr 18, 2011 8:40 pm    Teema: Vasta viitega

kas siis see löga lärtsatab aint mehele pähe ve?

.... Rolling Eyes ... ja miks ma peaks seda näha tahtma Rolling Eyes
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 61, 62, 63  Järgmine
Lehekülg 58, lehekülgi kokku 63

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group