Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Hiljutised uned
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 61, 62, 63  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Märts 14, 2011 6:09 pm    Teema: Vasta viitega

11 märts - Jaapani maavärin. 11 september - WTO kaksiktornid. Matrixi Neo isikut tõendav dokument 11 kuuga jne
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Märts 14, 2011 9:08 pm    Teema: Vasta viitega

Mul siis täna taheti autot ära röövida. Garaazis. Pääsesin õnneks koos autoga tänu oma ettenägelikkusele ja mõtete lugemisele distantsilt. Autot varastada on suht keeruline igasugu süsteemide tõttu ja seetõttu tahetakse autot lihtsalt röövida. Skeem on selline, et sõidetakse järgi autole kuni garaazi , sest garaaziz on hea tegutseda. Keegi ei näe. Nüüd on selline seis, et homme vahetan autot ja hakkan sõitma vana autoga. Uuega üldse enam ei sõida.

Vaatasin astroloogia seise. Ega seal ka eriti midagi head ei olnud. Küsimus muidugi jääb, kas kavatsetud rünnak oli kavandatud või spontaalne ja kas see kordub?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Märts 14, 2011 9:11 pm    Teema: Vasta viitega

Arvestaga seda, et mul on mõtete lugemise võime distantsilt. Ma kuulen inimeste väljaütlemata mõtteid ja suudan igat rünnakut ennetada. Nii lihtsalt mind kätte ei saa.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Esm Märts 14, 2011 9:48 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen seda autoröövi rohkem nii kujutanud ette, et keegi jalgsi järgneb garaazi ja paneb püstoli toru ette ja ütleb, et astu autost välja. Võimalik on ka mingi muu relvaga ähvardada. Aga see on julge lähenemine, et nad alguses jälitavad autot ja siis sõidavad lausa garaazi sisse läbi valvuriputka enne kui garaazi uks kinni läheb. Esiteks garaazist on suht keeruline välja saada aga ju nad siis rehkendasid, et välja tulevad ainult nemad koos minu autoga ja mina ei tule välja. Nad olid kahekesti. Punase BMW.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Märts 15, 2011 9:05 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei saanud eilse röövkallaletungikatse pärast pool ööd magada. Lõpuks keskendusin ärkvel küülnaleegile ja unes nägin ka küünlaleeki ja tegin küünlaleegi ümber maagilisi sooritusi , kätega nõidumist. Küünlaleek unes andis sooja ja järsku käis püstolilask ja olin ärkvel tagasi. See tundus mulle väga huvitav ja põnev ja üritasin uuesti magama jääda ja sattusin mingissee EMO-de majasse, mis tundus olevat EMO-de kogunemispaik. Kõigil olid mingid mustast nahast ja neetidest riided seljas, nagu mingid punkarid oleksid. Igas toas olid mingid atraktsioonid. Ja mulle avaldati vaimset survet atraktsiooni istuda, mis siis pidi liikuma hakkama, pea alaspidi nagu ameerika raudteel. Ma kahtlustasin neid piinamises ja hakkasin hoopis uurima kuidas atraktsioon on ehitatud, uurisin mingit kettülekannet. Neile see ei meeldinud. Siis nad viisid mind teise tuppa kus oli palju poolalasti naisi. Ma tajusin seal et nad kiirgavad soojust aga mul erektsiooni ei tekkinud , sest mind häiris midagi kõigi juures. Minu meelest oli neil kõigil vaimne defekt, näiteks see, et küüned olid imelikud pikad nagu prostituutidel. Ma mõtlesin, et kui nende küütega üle naha tõmbab siis on nahk puru. Mul on kassidega kogemusi. Kui nad mind seksima ei saanud, siis edasi tuli vesijahutus ja nad tahtsid mind uputada. Viisid mingisse tuppa kus oli vesi ja kus pidi akvalangiga istuma aga ma kahtlustasin, et akvalangid on rikkis. Ja nad ei saanud ka mind uputada. Siis nad kutsusid mind teise tuppa ja üks nendest hüüdis, et kohe tuleb mingi gaaasirünnak. Mul tekkis hirm , et järsku tulebki mingi gaas ja lõin akna katki. Gaasrünnakust ei tulnud ka midagi välja. Siis järgmisena ma käisin majas ja kogusin kokku kõik pliiatsid. Mul oli tasku täis kõik majas leiduvate pliiatsitega ja nad kahtlustasid, et ma varastasin pliiatsid, pastakad. Ja siis nad hakkasid uut asja välja mõtlema, kuidas must lahti saada. Edasi ma ei mäleta ja ärkasin.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Märts 15, 2011 3:15 pm    Teema: Vasta viitega

Valehäire, need ilmselt ei olnudki autoröövlid ja ma kujutasin seda lihtsalt ette.
Tähtede seis näitas ka , et mõistus sakib. Uraani ja Merkuuri pingeline seis oli. Muutusin paranoiliseks ja kujustasin asju mida polnud. Käisin pangas ja selgus, et rootsi pangad on head. Seega, ilmselt oli viga see, et ma hääletasin rootsi pankade vastu.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Märts 18, 2011 1:02 pm    Teema: Vasta viitega

20.märts läheneb. Tundub, et see kuupäev tähendab NATO sõjategevuse alustamist Liibüa vastu, sest muid sündmuseid ei ole horisondil.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Märts 18, 2011 1:05 pm    Teema: Vasta viitega

Gaddafi mahavõtmise alustamine ,20 märts , Marsi-Merkuuri kvadraat.
Tagasi üles
Faxaros
Parasiit

PostitusPostitatud: Laup Märts 19, 2011 6:59 pm    Teema: Vasta viitega

Läksin pangaautomaadist raha välja võtma, oli vaja 10 eur.
Otsisin ekraanilt "raha välja" nupukest aga ei leidnud. Ekraan oli täis doonorluse funktsioone. Põhimõte oli sellest, et doonorluse funktsiooniga, sai soovi korral enese verd automaati üle kanda. Paned kanüüli sisse ja lased otse automaati.
Olles pisut nördinud, et raha väljavõtmise võimalust ei leidnud, otsustasin siis lihtsalt klahvistikul summa sisse taguda. Tulemus oli see, et automaat andis mulle neli kupĂĽĂĽri: 25? + 25? + 100 + 200. Unenäosiseselt arvestatuna oli 250€, aga kui ĂĽles ärkasin, siis arvutasin 350€
Venezia
Külaline

PostitusPostitatud: Laup Märts 19, 2011 7:06 pm    Teema: Vasta viitega

FinalFantasy kirjutas:
Akki jutu jätkuks.
20. märts on huvitav päev. Ma sain veebruari lõpus nägemuse, et suur ja kõrvetav päike on siis taevas. Tähendab see ainult head ilma või midagi muud ka, eks näeb.
Peale selle tuli alles uudis, et 19. märtsil on täiskuu oma orbiidil maale kõige lähemal. Päris huvitav.

Ma mõtlen,et peaks ehk olema rahulikult ja kuulama mis kuul öelda on. Kui on.
Kui maavärinaid karta, siis jääb ehk midagi olulist märkamatta.
Aga taevas täna udusevõitu...
Tagasi üles
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Märts 19, 2011 7:50 pm    Teema: Vasta viitega

Kui Gaddafi maha võetakse ujutavad murjanite hordid Euroopa üle aga,eks see olegi nende Lka jänkide ja mossadi ülesanne kaose tekitamine Vanas Maailmas.et Hea Uus Ilm saaks tulla.
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Märts 22, 2011 11:00 pm    Teema: Vasta viitega

Venezia kirjutas:

Ma mõtlen,et peaks ehk olema rahulikult ja kuulama mis kuul öelda on. Kui on.
Kui maavärinaid karta, siis jääb ehk midagi olulist märkamatta.
Aga taevas täna udusevõitu...

Kas tuli infot?
Ma ise vaatasin kuud 21. öösel, kui taevas pilvitu oli. Esiteks, ükskõik kus ma teda ei vaadanud- autoga sõites või korteri aknast, oli selle keskel nagu neutron kujutatud vms. Keskel hele laik, mida läbib kolm ovaalset ringi.
Muidu ise pean kuud ja päikest kui võõrkehaks, mis toovad võõrast energiat. Pole sama, mis ühendus loodusega, kus me asume planeedi energiaväljas. Kuu energia.. Tundub imelik ja võõras, teisest küljest tundub, et selle kaudu saaks huvitavaid kogemusi. Praegu on mul kahju, et sellele rohkem tähelepanu ei pööranud... Aga kui sobiv hetk oli, paistis kuu vaid puude varjust, madalal.

Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Teis Märts 22, 2011 11:38 pm    Teema: Vasta viitega

Kõik peegeldused on tänu Kuule ja Päiksele. Inimolendi meeled, kollektiivne alateadvus, planeedi atmosfäär on head peegelduste salvestajad. Planeedil objektile (originaal) paistab Kuu ja Päikse valgus, mis peegeldub sealt inimolendi meeltesse ja mujale. Unenägemises on peegeldused nagu tühjad kestad. Nendele peegeldunud kestadele saab elu anda originaal kust see peegeldus on peegeldunud või nõid kes kasutab seda uue kestana. Kui nõid ütleb, et ta on seestunud siis see tähendab, et on ühe sellie peegelduse kinni püüdnud. Ilmselt on mingi vahe Kuu ja Päikse peegeldusel, sest on kujutatud nagu vampiir päikse käes laguneks ja paljudel vampiiridel ei olevat peegeldust peeglis.
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 12:05 am    Teema: Vasta viitega

Akk, sa saad nii tihti õige info kätte. Ma mõtlen, et pean hakkama peegelduste uurimisega tegelema ja sa räägid, mis peegeldusi tekitab Laughing
Aga sinu versioon kuu ja päikese mõjust paneb mind õlgu kehitama. Kui see oleks isiklikult sinu tajutud info, võtaksin asja rohkem arvesse, kui aga raamatutarkus, korjan parem ise kogemusi sellel teemal. Lihtsalt kuskilt mujalt saadud info tundub mulle rohkem moonutatud, tajutud info on nagu ehedam.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 12:11 am    Teema: Vasta viitega

See on sellepärast, et ma söön pähkleid. Kui Päikest ja Kuud ei oleks, siis istuksime ilmselt kõik pimedas siin planeedil.
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 12:16 am    Teema: Vasta viitega

Väga hästi öeldud Very Happy
Tagasi üles
Kr66t
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 12:37 am    Teema: Vasta viitega

jah, tibud, kumb on tähtsam, kas päike või kuu? Laughing

ta näitas sulle pilti mudelist
...><aatom><päikesesüsteem...
Tagasi üles
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 2:57 pm    Teema: Vasta viitega

FinalFantasy kirjutas:

Muidu ise pean kuud ja päikest kui võõrkehaks, mis toovad võõrast energiat. Pole sama, mis ühendus loodusega, kus me asume planeedi energiaväljas. Kuu energia.. Tundub imelik ja võõras, teisest küljest tundub, et selle kaudu saaks huvitavaid kogemusi. Praegu on mul kahju, et sellele rohkem tähelepanu ei pööranud... Aga kui sobiv hetk oli, paistis kuu vaid puude varjust, madalal.

kas sulle suoma mina ja olemus on ka võõrad, aga vaid meie mitte?
Venezia
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 4:39 pm    Teema: Vasta viitega

FinalFantasy kirjutas:

Kas tuli infot?
Ma ise vaatasin kuud 21. öösel, kui taevas pilvitu oli. Esiteks, ükskõik kus ma teda ei vaadanud- autoga sõites või korteri aknast, oli selle keskel nagu neutron kujutatud vms. Keskel hele laik, mida läbib kolm ovaalset ringi.

Kui aus olla siis midagi erilist toimumas ei märganud. Taevas oli nii pilves ,et kuud vaadelda kah ei õnnestunud siis, kui meelde tuli vaadata Laughing
Võimalik,et miskit siiski juhtus aga ma olen üldiselt pika taibuga, niiet seosed võivad hiljem kohale jõuda.
Aga eks Kuu ja Päike olegi võõramad mõnes mõttes. Ehk kui Maa tundub nagu "Mina", siis Kuu ja Päike on nagu "Nemad" .
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 23, 2011 7:02 pm    Teema: Vasta viitega

Norn kirjutas:
FinalFantasy kirjutas:

kas sulle suoma mina ja olemus on ka võõrad, aga vaid meie mitte?

Ehk täpsustaksid?
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 61, 62, 63  Järgmine
Lehekülg 53, lehekülgi kokku 63

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group