Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
radiaator Külaline
|
Postitatud: Püh Okt 25, 2009 7:08 pm Teema: |
|
|
Mutitädi kirjutas: | Kurat mul on varsti sünnipäev.... |
Palju õnne siis juba igaks juhuks ette, enne kui mind siit vb jälle bännitakse |
|
Tagasi üles |
|
|
Mutitädi Hall päike
|
Postitatud: Püh Okt 25, 2009 7:12 pm Teema: |
|
|
Ma loodan, et nädalaga vast mitte?
Pealegi on nad Halloweeni pidamisega ametis niikuinii seega ei märkagi kuidas mke siin vatrame. _________________ Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb alati surmaga. |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Esm Okt 26, 2009 7:01 am Teema: |
|
|
peaks vist ällid olema.
neid pilte ikka kukub aeg-ajalt-
kirjutatkse älli, hälli, või veel miskit moodi.
siin peaks kah neid üksjagu olema.
aga selle defektsuse kohta, et mida parem fotokas, seda selgema struktuuriga ällid, st älli kega on alati ühtmoodi näha ja kogu muu struktuur kah.
ma olen näinud profikaameraga tehtud pilte, mis on väga teravad ja selgepiirilised. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
radiaator Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 26, 2009 8:36 am Teema: |
|
|
haldjanool kirjutas: | peaks vist ällid olema.
neid pilte ikka kukub aeg-ajalt-
kirjutatkse älli, hälli, või veel miskit moodi.
siin peaks kah neid üksjagu olema.
aga selle defektsuse kohta, et mida parem fotokas, seda selgema struktuuriga ällid, st älli kega on alati ühtmoodi näha ja kogu muu struktuur kah.
ma olen näinud profikaameraga tehtud pilte, mis on väga teravad ja selgepiirilised. |
neid nimetatkse maakeeli newtoni rõngaketeks, tavaline interferentsi nähtus, loomulikult, mida parem fotokas, seda paremini need defektid-efektid välja tulevad ja need ei esine ainult läätse abil, vaid teatud koosmõjude kokkulangemisel on ka palja silmaga nähtavad. ja üldse sellel teemal minuga mitte vaielda, ma olen üle 10 aasta osalenud ametlikes ekspertiisides, kus on ka taolisi optika nähtusi tulnud seletada. selle põhjuseks võib olla mitukümmend füüsikalist tegurit. võin teile sellest paaritunnise loengu ka pidada, kui soovite. |
|
Tagasi üles |
|
|
Motosummer Kollane päike
|
Postitatud: Esm Okt 26, 2009 12:28 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: | "radiaator" võin teile sellest paaritunnise loengu ka pidada, kui soovite. |
Hõmm, äkki Sina oskad soovitusi jagada, milline teleskoop on mõistlik soetada? Mis oleks optimaalne lahendus, kui ei ole spets alust, samuti tahaks võimalikult laia spektrid, ja mõistliku kompensatsiooni mehhanisme
Lõuna Eestis on päris palju selliseid kohti, kus neid pilte saab, näiteks üks on Piusa kaldal mingit kindluse varemed, kui kindluse seinal olevad risti pildistada, tuleb alati midagi kaasa |
|
Tagasi üles |
|
|
radiaator Külaline
|
Postitatud: Esm Okt 26, 2009 7:16 pm Teema: |
|
|
Motosummer kirjutas: | Tsiteerin:: | "radiaator" võin teile sellest paaritunnise loengu ka pidada, kui soovite. |
Hõmm, äkki Sina oskad soovitusi jagada, milline teleskoop on mõistlik soetada? Mis oleks optimaalne lahendus, kui ei ole spets alust, samuti tahaks võimalikult laia spektrid, ja mõistliku kompensatsiooni mehhanisme
Lõuna Eestis on päris palju selliseid kohti, kus neid pilte saab, näiteks üks on Piusa kaldal mingit kindluse varemed, kui kindluse seinal olevad risti pildistada, tuleb alati midagi kaasa |
ma just optilistele seadmetele spetsialiseerunud ei ole, pigem kõigile füüsikalistele nähtustele mis mõjutavad materjalide jm. toodangu kvaliteeti.
soovitan sulle kohta http://www.taevatoru.blogspot.com/ seal kõik info olemas |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Okt 27, 2009 3:58 am Teema: |
|
|
radiaator kirjutas: |
neid nimetatkse maakeeli newtoni rõngaketeks, tavaline interferentsi nähtus, loomulikult, mida parem fotokas, seda paremini need defektid-efektid välja tulevad ja need ei esine ainult läätse abil, vaid teatud koosmõjude kokkulangemisel on ka palja silmaga nähtavad. ja üldse sellel teemal minuga mitte vaielda, ma olen üle 10 aasta osalenud ametlikes ekspertiisides, kus on ka taolisi optika nähtusi tulnud seletada. selle põhjuseks võib olla mitukümmend füüsikalist tegurit. võin teile sellest paaritunnise loengu ka pidada, kui soovite. |
sel juhul tahan teada, mis määrab ära selle mulli sees oleva olevuse kuju.
ja mis selle mulli struktuuri.
aga ära aja jahu, palun.
ja teaduslik ekspertiis, mis surub jõuga järeldused raamidesse, ei ole minu jaoks pädev. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
radiaator Külaline
|
Postitatud: Teis Okt 27, 2009 9:39 am Teema: |
|
|
haldjanool kirjutas: | sel juhul tahan teada, mis määrab ära selle mulli sees oleva olevuse kuju.
ja mis selle mulli struktuuri. |
kus sa seda kuju näed, oma ettekujutuses? tahad nii väga uskuda "sellesse"
haldjanool kirjutas: | aga ära aja jahu, palun.
ja teaduslik ekspertiis, mis surub jõuga järeldused raamidesse, ei ole minu jaoks pädev. |
pimeda uskliku jaoks, surub ainult teadus faktid raamidesse, et ei saa ju võimalik olla, et 2x2=4 |
|
Tagasi üles |
|
|
Mutitädi Hall päike
|
Postitatud: Teis Okt 27, 2009 7:08 pm Teema: |
|
|
ja viljaringe teeb pimedas öö jooksul kari neegreid tõukerattal _________________ Elu on sugulisel teel leviv haigus, mis lõpeb alati surmaga. |
|
Tagasi üles |
|
|
radiaator Külaline
|
Postitatud: Teis Okt 27, 2009 7:31 pm Teema: |
|
|
viljaringid on ju tõestatud
otsi üles, see isegi netis olemas
tüübid panid 70-ndate lõpus baaris tina ja tegid seda pulli üle kümne aasta
lõpuks jäi üks oma naisele vahele odomeetri läbisõiduga |
|
Tagasi üles |
|
|
kason Beez päike
|
Postitatud: Reede Okt 30, 2009 12:26 pm Teema: Re: Orbid |
|
|
[quote="kason"] Mutitädi kirjutas: | Tehtud tööstushoones Leedus.
meenutab sfääre/energia kogum....neid on ikka pildile saadud..kui kunagi leian lingi üles..siis panen siia.Sarnaseid moodustisi võib surnuaedadest..jõukohtadest jne fotole saada. |
lisan lubatud lingi
http://voprosy.babikov.com/Articles/2007-12-23-Dusha.html |
|
Tagasi üles |
|
|
Hella Arengumaag
|
Postitatud: Püh Mai 23, 2010 11:37 pm Teema: |
|
|
Avastasin, et meie kodus on samuti ühes nurgas palju selliseid mullikesi, kui pilti teha. Väga imelik tõesti...
Mäletaks nagu, et kunagi oli teles saade sellest. Siis toodi kaks seletust - mingisugune teaduslik ja teisena surnud hingedega seotud okultne.
Huvitav, kuidas selline nähtus inimesele võiks kasulik olla? |
|
Tagasi üles |
|
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|