| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Nov 11, 2008 4:46 pm Teema: |
|
|
| Luscinia kirjutas: | Minu puupeake vajab nüüd siiski veidi lühemalt ja otsemalt lahtiseletamist
Lycantrophe, kas sa selle lõigu siin:
| Tsiteerin:: | Tabavalt lillakas-värviline ...
http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?p=151649#151649 ehk Luscinia
Tsiteerin::
pärast ALFAISAST elu enam pole. ainus võimalus on teda nüüd jagada ja paganlust(visuaalmaailm) teenida
Pühaku/Isanda naine kaotab võime kasutada naiselikku loovust,loomaks tundmusmaailma enda ümber. Tema ainsaks võimaluseks on nüüd teenida visuaalmaailma mis tema Isanda - Püha Isa ümber. Võtta osaks Isanda saatus(mitte luues ise- teenides teise ümber tiirlevat maailma,kinnitudes teise maailma külge- jagatakse selle teise saatust)
Mugava elu ahvatlus - ei pea looma ise midagi(kasutades tundmusi), piisab Isanda loodud maailmast, Isanda antud programmide järgi siblimisest jne.
Looja asemel on praktiliste võtete pundar.
Isand jagab hirmu ja armu.. armuks temakesele ja temakese (satelliit)maailmale osaks saav "tähelepanuenergia", kui see järgib Isanda reegleid |
pühendasid mulle?
Et siis tõid mu tähelepanupväärse isiku välja eeskujuna, kuidas ma olen kaotanud võime luua tundmusmaailma enda ümber?
Aitähh tähelepanu eest
Polegi ammu sinults aanud sellist tähelpanu
ma suisa roosatan nüüd  |
oops, nii vinge naine ei suuda nüüd kuidagi unustada nii pisikest episoodi... _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lycantrophe Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 3:47 pm Teema: |
|
|
Ususüsteemi maagia kollane alustala.....
| Tsiteerin:: | Vaatleme inimese ladu (vara), kui palli. Pallis olev asjade tihedus (rõhk) on samaväärne välismaailma tihedusega.
Nüüd, kui inimene on saanud midagi, siis tõmbab ta sinna palli sisse ühe elemendi.
Pallis olev rõhk tõuseb suuremaks, kui välismaailma rõhk. Nüüd hakkab välismaailm inimese laopallist midagi välja imema.
Tekib surve. Tavaliselt hakkab inimene ennast kaitsma, sest talle tundub, et kõik tahavad talt midagi saada.
Aga lõpmatuseni ei suuda keegi ennast kaitsta. Varem või hiljem peab ta endast midagi ära andma.
Ja nüüd, kui ta on midagi loovutanud tunnebki ta ennast rahulikumana. |
| cC kirjutas: | "Koos oma viimase hingetõmbega ütlesin ma hüvasti maailmale, mis oleks võinud olla suurepärane, kui mul oleks olnud tarkust.
Siis tuli tohutu voog minu peale. K6igepealt ma tundsin seda. Siis ma kuulsin seda, ja lõuks nägin ma seda tulemas minu järele kaugusest, üle p6ldude.
See haaras mu kaasa ja selle pimedus kattis mu. Ning minu eluvalgus oli läinud. Minu põrgu oli lõppenud.
Ma olin lõpuks surnud! Ma olin lõpuks vaba!" |
Surm on Suur Võrdsustaja. Liigne, kokkuahnitsetu kaotab tähtsuse surma läheduses.
Sedasama, vabastaja, õnnistegija rolli püüab jüngri silmis omada ka ususüsteem
Hoolitsus et vaene patune elaks Jumala, kiriku nimel, et kirikule kuuluks kõik mis üle (vara, ohvrid, annetused...)
Annetaja leiab õndsuse- vabanes liigsest, pingeallikast.
`Tark` "küsib nõu surma käest".
Jüngrile annab nõu(loobu isiklikust elust, liigsest, pingestavast) ja õnnistuse ususüsteem.
Vabaneda(=ususüsteemile anda) liigsest aitab papp.
Ususüsteemi kõhtu voolab toitev inimenergia(armastusega antu, kingitu, liigne millest vabaneti)
Õnnistegijaks saamine- tõusmine "vikerkaaresillale", mööda seda `teisele poole` kõndimine
"Vikerkaaresillal" olemine- rahva silmis ainujumal, kultusisik olemine. See, kellele voolab jüngrite inimenergia.
| tige_kala kirjutas: | `Jeesuse pildi taha minek` peaks hea tunnuslause olema
Kui mind on loodud isikukultuse kultusisikuks, siis ma ka kasutan selle energia ära.
Mida mulle, kui inimesele see annab? Inimestes on programmid, et Kultusisikule tuleb nänni tuua (andamid kirikus), teda peab kartma (stalin), tema käsku tuleb täita.
Nüüd on meie inimestel valida, kuhu nad kuuluvad. Kas orjad, kes rügavad, või Tokrodalased, kellele voolab inimenergia.
Aga mida annab see energia Tokrodalasele. Tema soove hakkavad kristlased täitma. Kui Tokrodalane on ärimees, siis hakkavad kristlased temaga kasuliku äri ajama (Tokrodalasele). Kui Tokrodalane on naine, siis kristlikud mehed hakkavad tema soove rahuldama. Ja nii edasi. Seega paganad, maailm on teie.
Nüüdsest pole Jeesuse pildi taga enam satanistid, vaid paganad.
Kergeusklike hinged kuuluvad reptiloididele ja ei ole kedagi,
kes kaitseks ohvreid roomajate poolt inimenergiast toitumise eest. |
teisele poole kõndimine-
Guru tõstab "vikerkaaresillale" jüngrite pime usk, toetus gurule.
Ususüsteemi vahetuse(=kvanthüppe) puhul, sillal juba ees keegi("Vanad jumalad") kelle kõhtu suurem pudi läheb.
Keda/kelle rahvusegregori(väljavalitud ehk orjarahvast, "halli rassi") kergeusklikud toidavad.
Kelle asemele, `teisele poole` kõndida.
| Tsiteerin:: | Kollane - majandus
|
| Tsiteerin:: | Vaatleme inimese ladu (vara), kui palli. Pallis olev asjade tihedus (rõhk) on samaväärne välismaailma tihedusega.
Nüüd, kui inimene on saanud midagi, siis tõmbab ta sinna palli sisse ühe elemendi.
Pallis olev rõhk tõuseb suuremaks, kui välismaailma rõhk. Nüüd hakkab välismaailm inimese laopallist midagi välja imema.
Tekib surve. Tavaliselt hakkab inimene ennast kaitsma, sest talle tundub, et kõik tahavad talt midagi saada.
Aga lõpmatuseni ei suuda keegi ennast kaitsta. Varem või hiljem peab ta endast midagi ära andma.
Ja nüüd, kui ta on midagi loovutanud tunnebki ta ennast rahulikumana. |
Ja nüüd, ususüsteem, vaadates keda koorida-
Pihitooli oodatumad, kel suur "laoruum". Suur lõhkemise äärel kõht(rõhk pallis).
Kellelt midagi võtta on (mitte tingimata raha). Ususüsteemi-poolseks universaalseks vahetuskaubaks on õnnistus.
Jõukad, edukad, tublid(kannavad enda hinge eest hoolt)-
Pihitooli, õnnistust leidma ei lähe, kes ei otsi hingeõnnistust läbi kellegi(Õnnistegijat).
Pihiline tunneb vabanemist painest, sisemisest rõhust
Vabanedes tunneb kergendust, mille eest tänab ususüsteemi
Ususüsteem nähes potensiaalset noosi, ei lase sel kaotsi minna
-sätib end vahele,
noos jääb pidama ususüsteemi "vahemaailma," ususüsteemi kõhtu
| Tsiteerin:: | | 20 Raktobleeri seadust. Inimkeha hoiab koos energia. See toitub 20 jõust, kui inimene on sellega kooskõlas. |
Ususüsteemi koospüsiv egregorkõht - annetused, ohvrid, rikaste patroonide toetus..
"Inimenergia/kollase energia voog"
Kooskõla programmiga `õnnistus nänni vastu` - jõud, mis suunab selle nn. "inimenergia" ususüsteemi kõhtu
| Tsiteerin:: | Inimestes on programmid, et Kultusisikule tuleb nänni tuua (andamid kirikus), teda peab kartma (stalin), tema käsku tuleb täita.
Nüüd on meie inimestel valida, kuhu nad kuuluvad. Kas orjad, kes rügavad, või Tokrodalased, kellele voolab inimenergia. |
programm tuua nänni, et saada õnnistust.
`meie inimestel` -orjameelsetel.neil, kelles see programm
tulemus nagu ikka- ususüsteem valitseb neid kes iseend ei valitse
| Tsiteerin:: | | Ususüsteemi kõhtu voolab toitev inimenergia |
kollane pudi..
5-systeem toimib

Viimati muutis seda lycantrophe (Nelj Jan 29, 2009 6:54 pm). Kokku muudetud 4 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 4:24 pm Teema: |
|
|
| a miks see tala kollane on? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 4:30 pm Teema: |
|
|
sest Tokroda "loodusseaduste" järgi on nii ... see ei tähenda veel, et tegelikult on  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 4:32 pm Teema: |
|
|
tore  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pääsu Külaline
|
Postitatud: Reede Jan 30, 2009 4:30 pm Teema: |
|
|
| cC kirjutas: | "Koos oma viimase hingetõmbega ütlesin ma hüvasti maailmale, mis oleks võinud olla suurepärane, kui mul oleks olnud tarkust.
Siis tuli tohutu voog minu peale. K6igepealt ma tundsin seda. Siis ma kuulsin seda, ja lõuks nägin ma seda tulemas minu järele kaugusest, üle p6ldude.
See haaras mu kaasa ja selle pimedus kattis mu. Ning minu eluvalgus oli läinud. Minu põrgu oli lõppenud.
Ma olin lõpuks surnud! Ma olin lõpuks vaba!" |
Mitte ainult surm pole vabastaja:
| F.Donner kirjutas: | „Sinu viga oli elus olles und näha.”
“Mida see tähendab?” küsisin rahutult. “Ära piina mind mõistatustega. Sa ise ütlesid mulle, et ainult meesnõiad ajavad end mõistatustega lausa hulluks. Nüüd teed sina minuga sama.”
Zuleica naeru oli kogu tuba täis. See kahises nagu tuules libisevad kuivanud lehed. “Elusalt und näha tähendab, et sa loodad. See tähendab, et sa hoiad elu eest oma unenäost kinni. Surnult und näha tähendab, et sa näed und midagi lootmata. Sa näed und ega hoia oma unenäost kinni.”
Ma ei söandanud rääkida ja üksnes noogutasin.
Florinda oli mulle öelnud, et vabadus tähendab seda, et sul puudub täielikult mure iseenda pärast, see hoolimatus saavutatakse siis, kui vabaneb enamus energiat, mis on meis kinni. Ta oli rääkinud, et see energia vabaneb üksnes siis, kui suudame tõkestada kõrge ettekujutuse iseendast, oma tähtsusest; tähtsus, mida me tunneme, ei tohi olla vägivaldne ega võlts.
Zuleica hääl kostis selgelt, kuid nagu kusagilt väga kaugelt, kui ta lisas: “Vabaduse hind on väga kõrge. Vabaduse võib kätte saada ainult siis, kui näed und midagi lootmata, kui oled valmis kaotama kõik, isegi unenäo.
Näha und midagi lootmata, võidelda ilma kindla eesmärgita on mõnele meie hulgast ainus võimalus, et püsida vabaduse linnu kannul.” |
Viimati muutis seda pääsu (Reede Jan 30, 2009 4:52 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Jan 30, 2009 4:37 pm Teema: |
|
|
et siis copy-paste ja print, kel raamat loetud, kuhu seesama viimane lõik unustati lisada  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lumine Valge päike

|
Postitatud: Reede Jan 30, 2009 6:53 pm Teema: |
|
|
Enamik kardab surma, sest me ei tea, mida tähendab tõeliselt elada. Me ei tea, kuidas elada ja seetõttu ei tea ka, kuidas surra. Kuni kardame elu, kardame ka surma. Inimene, kes ei karda elu, ei karda olla täiesti kindlusetu, sest ta mõistab, et psühholoogiliselt ei saa olla mingit kindelolekut. Kui kaitstust pole, siis on tegu lõputu liikumisega ning sel juhul on elu ja surm üks ja sama. Inimene, kes elab konfliktita, elab ilu ja armastuse keskel, ei karda surma, sest armastada tähendab surra.
Kui te surete kõigele tuntule, oma perele, mälestustele, kõigele, mida olete tundnud, siis on surm puhastus, noorendav protsess, siis toob surm endaga kaasa süütuse ja ainult süütud on kirglikud, mitte need, kes usuvad või tahavad välja uurida, mis juhtub pärast surma.
Et teada saada, mis juhtub, kui surete, tuleb teil surra. See pole nali. Teil tuleb surra - mitte füüsiliselt, vaid sisemiselt kõigele, mille suhtes olete kibestunud. Kui olete surnud ühele oma naudinguist ja kui see on toimunud loomulikult, ilma mingi sunni ja arutluseta, siis te teate, mida tähendab surra. Surra tähendab omada meelt, mis on enesest tühi, mis ei sisalda igapäevaseid igatsusi, naudinguid ja hingepiinu. Surm on uuenemine, muutumine, milles mõtlemine ei toimi, sest mõtted on vanad. Kui on surm, siis sünnib midagi täiesti uut. Vabanemine teadaolevast on surm ja siis te elate tõeliselt.
http://www.parnu.ee/raulpage/vabane/vabanemine9.html#surm
lehelt siis |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Veeb 09, 2009 1:26 pm Teema: |
|
|
ususüsteemi maagia pruun alustala.. usumaailma kandev tala. "kolle" kandev tala
| Motosummer kirjutas: | | kobarmass koosneb lollustest, maailmu loovad isiksused, lollid koonduvad kobarase, ja lõppuks saab nendest mass |
Ususüsteem koondub ümber enda juhi
Juht tõmbab karja enda ümber magnetina kobarasse
Juhi "parameetrid" määravad "Universumi" keskme ja ääreala omadused, isegi keskme asukoha
(juhi korteris näiteks:)
Näiteks, kui juht on mees, siis
| Tsiteerin:: | Loojad lõid Tühjuse jõu ja jumalad. Kollid on Tühjuse jõu teenrid.Mehed on lähemal jumalatele naised kollidele
Meestel on ühendus loodusega, naistel on ühendus egregoriga |
Lähedalseisvad juhile- arenejad
Kaugemal, vaenulikud, ääre(loodud kunstliku vaenlase)pool- kollistujad
Juht vajab inimesi, levitamaks ususüsteemi Lugu. Kergeusklikud, keda magnetina tõmbab, sobivad hästi.
Nagu ikka- ususüsteem valitseb neid kes iseend ei valitse.
Lähedalseisjatel juhiga "kanal" läbi mille saab "valgust", mida levitada (12 süsteem kuulub pruuni värvi alla)
Juht ja tema "valguse" järgijad-levitajad - `pruunid inimesed`
(hea kujund.. pruun katk)
Teised - `sortsid`
| Tsiteerin:: | Defineerime. Sorts on inimene, kes järgib madalakvaliteetset isikut.
Pruun inimene järgib kõrgekvaliteetset inimest. |
| Tsiteerin:: | sorts- võimuhimuline jobu
võimuhimuline jobu vajab heausklikke jobusi. Kaitsekilbina, tankistidena, et teiste võimuhimuliste jobude üle võimu saada.
Selleks paneb võimuhimuline jobu(sorts) lambanaha ümber ja tuleb lihtsameelsete jobude sekka valgust jagama.
12-süsteem- aitab luua ainujumala kultusele sobilikku infovälja, valgusetooja ümber. Infovälja mis looks pildi temast kui väljavalitust, vaimsest juhist- pildi mis mõjuks lihtsameelsetele jobudele. Lihtsameelsed jobud jäävad loodud infovälja kinni nagu kärbsed ämblikuvõrku.
luuakse pilt teistest võimuhimulistest jobudest, kui vaenlasest
Võib luua sortsidest(teised samasugused võimuhimulised jobud, nagu ise) saatanakuju.
Kärbestelt kes loodud infoväljas kinni, vaja ju mahl välja imeda. saada toetus. |
Tihe kollide asustus seega Universumi ääremaal/tühjuse piiril.
Tühjus seal,kuhu ei ulatu visionääri/valgusjumala valgus (tundmuskeskse universumi puhul, "taevalikud tundmused")
- väljaspool levipiirkonda
Sekti Universumikobar koosneb üksikutest, selle jüngrite maailmadest.
Võttes omaks sekti reeglid, sekt ei heida enda ridadest välja- ei suru enda/ususüsteemi Kobarast/Universumist välja.
Omandatakse või säilib sidusus
| Tsiteerin:: | | Sidusväljad (pruun): me oleme seotud üksteisega. Ja me tunnetame, endas teiste muutusi. Tänu sidusväljale saame teha meeskonna tööd, valitseda rahvast. Suudame tunnetada seda, mida teine inimene on läbi elanud. Meie vahel on vaimne side ja me moodustame võrgustikke. |
Sektist väljaheidetu, "tühjusesse" lükatu tulevikuks on kollistumine.
(juhi eksnaiste saatus, näiteks)
Reeglid omaks võtnu saab tugieenergia, toetuse
Arenguvõimaluse, isiklikku maailma arendamiseks Universumi/Kobara rüpes
hea nimega- "maaanorgaanistudes"
halva nimega- "larvistudes"
(larvistuvad sortsid, maaanorgaanistuvad pruunid)
| Tsiteerin:: | Tavaliselt peab olema ka 13. inimene. Tema ülesandeks on korjata kokku see 12-ne meeskond. Kui meeskond koosneb naistest, siis saab tõmmata uusi tarkusi. Kui meeskond koosne 12 mehest, siis saab inimestesse toppida oma nägemuse maailmast.
Muideks, kui tahad saavutada võimu inimeste üle (nagu tegi seda Kristus), siis korja kokku 12 erinevate parameetritega meest
Nende värvide keskel must ja valge kuu tähistavad võtmist ja andmist
|
see ususüsteemi sümbol tõlkes- ususüsteem vajab mõlemaid,
tajudega naisi, et "tõmmata" uusi tarkusi (võtmine)
liivakella ülemine, karika pool
meesapostleid, et "valgust" levitada (andmine)
| Tsiteerin:: | | Muideks, kui tahad saavutada võimu inimeste üle (nagu tegi seda Kristus), siis korja kokku 12 erinevate parameetritega meest (need peavad kõik olema isiksused). Kui oled keskel ja ühendad need 12 meest, saad inimestesse toppida oma mõttemudelid pähe. |
liivakella alumine, püramiidi pool
http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?p=91030#91030
| humorismihaldjas kirjutas: | mehe mõte tekib, areneb, võtab kuju - on püramiid
naine võtab otse, on karikana mõttekas, aga mehe mõistus ei võta seda - seega tembeldab mõttetuks.
ja liivakellast ma ei räägigi, krt, see inf peaks tasuline olema
kui naine hakkab püramiidiks, siis saab tast miskit noole sarnast paremal juhul, aga halvemal istub pähe mehe omale oma mütsikesega - seda te kõik nutate siin, aga ise pöörate naised kummuli ja ootate neilt mehemoodi mõttekust |
| Tsiteerin:: | | Nõiad ütlevad, et mehed koonduvad vaimu poole, nad koonduvad teadmiste poole. See koonduv protsess seab meestele piirid, kui kaugele nad võivad jõuda ... Naised on võimelised avama end allikale, või pigem - allikas ulatub vahetult nendeni. Naiste ühendus teadmisega on laienev ... Nõidade ettepanek on, et meestel ei või olla mõistusele ainuõigust. Näib, et praegu see neil on, sest pinnas, kus nad mõistust rakendavad on pinnas, kus valitsevad mehed. Rakendagem mõistust siis pinnasel, kus valitsevad naised. Ja see pinnas on loomulikult ümberpööratud koonus, mida ma sulle kirjeldasin. Naiste ühendus vaimu endaga... See ühendus tuleb vastamisi seada mõtlemise ühe erilise aspektiga. Aspektiga, mida kunagi pole kasutatud: mõtlemise naiseliku küljega... |
| luscinia kirjutas: | Toki teooriad räägivad ju vaid seda, et NAINE PEAB mehele alluma
Ehk siis teeb kõik, et tagada meestele juurdepääs väe juurde. Kuna Emake Maa on oma kaitsvas üsas nii sättind, et meestel on pääs väe juurde vaid läbi naise. Selle pisiasja, et ta pääseb väe juurde läbi naiste, unustab Toki millegi pärast alati mainimata, vaid rõhutab seda poolt, et naistel on juurdepääs teadmiste juurde vaid läbi mehe. |
ehk,
liivakella alumine osa, püramiid (mille tipuks vaimsed juhid, kelle ümber koondutakse. põhjaks rahvas, kobarmass. mida rohkem põhja poole seda väiksem sidusus tipuga, ehk oht kollistuda), vajab ülemist, kandiknaiste poolt. Läbi mille niriseb alumisse poolde vägi.
Kandiknaiste ("saamahimutud andjad") vastand- emalarvid
http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?t=4082
Ehk, naised kelle vägi ("tugienergia") voolab mujale kui ususüsteemi. Naised kes seestunud "emalarvilikust tahtest"- mitte anda ususüsteemile.
| tige_kala kirjutas: | | Tsiteerin:: | | kes on krantsid mõelge ise |
kultusisiku õukond.
pugejad ja ainujumala teenrid.
need, kes oma maailma loomisega hakkama ei saa ainujumalata.
|
kelle jaoks ainujumal, kelle ümber kobarasse kogunevad, on maailmaloovaks "kogumispunktiks"
tajusfääri keskmeks,
kes annab "parameetri läbi mille kui makaroni maailma vaadata"
| Tsiteerin:: | | Elujooksul saab parameetrit vahetada. Aga see on raske ja pingutust nõudev tegevus. Tavaliselt vahetuvad inimese parameetrid või tuuakse arengusse mõni uus aspekt läbi suurte elamuste, või hingetraumadega. Aga on võimalik seda teha ka rahulikult. Mõned väga professionaalsed maagid saavad inimese parameetrit vahetada ilma suuremate üleelamisteta. |
..kui inimene ei suuda nihutada ise oma tajupunkti,
häälestuda uuele enda sisemaailmas
kasutada seda uue maailma kokkupanemiseks, õppides seda uut nägema ka välismaailmas
siis juhivad teda tema vaimsed juhid, kes teevad seda tema eest
laisk, kes teab et mingi asi nõuab pingutust ei hakka proovimagi ise.. nii hea on toituda gurudele, kes nõus seda lahkelt tegema tema eest
Seda teades, ususüsteem paneb laisad enda heaks tööle
Võimendades raskuse, pingutuse osa. ja enda proffessionaalset abi
| Tsiteerin:: | | mida rohkem põhja poole seda väiksem sidusus tipuga, ehk oht kollistuda |
...Kollistumine näitab nõrka sidusust tipuga("valgusjumala" või "pimedusjumalannaga"-püramiidi ülemise või kandiku alumise "punktiga")
Olenevalt kas tipp nais- või meesparameetris(kas kultusisik kelle isiklikud omadused määravad "universumi" omadused, naine või mees) näiteks sellised võimalused
| Master kirjutas: | | Jah. Egregor pakub kaitset. Aga vaid sel juhul, kui sa ise "lased" oma varjestuse/kaitse puruks lüüa/viirusel ära süüa. Siis võtab ta avasüli kuid kaitsetuna/paljalt sisse ja sobitab naisele selga/peale/kaitseks just seda mida heaks/vajalikuks/kasulikuks peab. Ehitab pärlile karbi ümber. Kui aga energia ammendub või naine ära pöörata tahab tagasi , siis võetakse veel viimane mis annab ja visatakse sama kaitsetult ja paljalt egregoristka välja. |
| Andromeeda kirjutas: | | Veel sitem on, kui juhindutakse ühiskondlikust arvamusest, mille eelnevaks kandjaks on sageli mõni tatine nolk, kes endal sitased püksid rippumas põlvini, teatab mõnele täiesti kenale "harju keskmisele tibinale": "sa vaata miuke sa oled- sa mõtled et mõni normaalne mees sind kunagi vaatama ka hakkab väää?" või jota bussijaama nurga taga, ja siis too tibin- kuuldes piisavalt paljude jorrside arvamusi, teeb järelduse: Ma ei kõlba kuhugi, mul pole meeste juures mingit lööki, sest olen kole ja nii kohe sündimisest peale. |
Viimati muutis seda lycantrophe (Teis Veeb 23, 2010 1:02 pm). Kokku muudetud 3 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 1:01 pm Teema: Argo Moor |
|
|
Inimesele, kes tunneb oma kuuluvust suurde tervikusse, pole küsimus oma elu mõttekusest kunagi nii terav. Sellele, kes elab harmoonias ümbritsevaga, kes tunneb oma kuuluvust siia maailma (alternatiivina egregori-pseudomaailma), pole isiklikku mõtet vaja...
Samas inimene, kes tunneb end sellest maailmast isoleerituna (ükskõik, kas röövli, vaatleja või veel kellenagi), peab ka üksi vastama oma olemasolu küsiustele.
Nii on küsimus elu mõttekusest omamoodi ka küsimus keskkonnast (alternatiivegregorist-pseudomaailmast), kus inimene elab ja sellest, kas inimene suudab (oskab, tahab) end samastada selle keskkonnaga. Paljud linnas nii olulised küsimused pole seda enam kusagil metsajärve ääres. Nad pole ununenud, kuid nende asetus tundub sageli kentsakas ja vildak ning vastus, mida otsisid kaugelt, aimdub siinsamas su ligi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 1:48 pm Teema: |
|
|
tabav:)
igaüks on enda isiklik must maag, kirjeldusse sulgeja.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Luscinia_krõõt Kollane päike

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 3:13 pm Teema: Re: Argo Moor |
|
|
...
Viimati muutis seda Luscinia_krõõt (Nelj Mai 21, 2009 10:44 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 3:33 pm Teema: |
|
|
Argo Moor
Norn soovitas, ma väga tänulik  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 3:35 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Luscinia_krõõt (Nelj Mai 21, 2009 10:44 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 3:38 pm Teema: |
|
|
| esseekogumik, pealkirjaga "Nimetu", täitsa läbi müüdud, niiet raamatukogust võtsin |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 9:54 am Teema: |
|
|
täiendtala..
Järgi joostakse neile kes on omas elemendis.
Naised enesekindlate meeste jägi, kelle visioone usaldavad.
Mehed enesekindlate naiste jägi, kelle tundmusi usaldavad.
Lisaks veel alfad/tibid
Kes põhimõtteliselt, pidades end kõrgemaks(õigeks, et peab jooksma nende jägi) ootavad enda jägi jooksmist/teenindamist/maailma ehitamist
Siis veel erilised lambad- jooksevad ise jägi,ja innustavad teisi
Siis veel lambakoerad- innustavad vastassugu enda järel jooksma
Ususüsteemi kaks ajastut:
Tibide ja überpööratud vaimuseosega(venitavad naba välja,pööravad end pahupidi,et meele järgi olla) ajastu.tibi kraani juures.
Alfade ja mütsikeste/überpööratud vaimuseosega naiste ajastu.alfa kraani juures.
Vastavalt ajastule tunglemine "meeste maailma" suunas(alfade ja müsikeste ajastu) võ siis "naiste maailma" suunas.
Midagi sarnast
| akk kirjutas: | | Sisse ja välja liikumine on tegelikult Toki teooria järgi programmide liigutamine. See, et selle käigus toimub seksuaalne rahuldamine on väheoluline asjaolu. |
Rahulduse saab ususüsteem
Siblimise tulemusel ususüsteemi oravaratas pöörleb
Pool, kuhu suunas siblida, väärtustatakse kui kõgem
| Tsiteerin:: | | naine peaks jooksma mehe jägi. |
Oravate väsides pööratakse väärtusskaala über.
Tokroda süsteemis keegi Heldorek teeb seda
| Tsiteerin:: | Kuidas ajastud vahelduvad: Vaatleme ajastu aega, kui liivakella. Inimese seisukohast energia liigub väljast sissepoole. Nüüd, kui kõik ressursid on kulutatud, siis pööratakse liivakell teistpidi. Energia hakkab voolama seest väljapoole. Nüüd luuakse hüvesid, resursse, kuni kõik laod on täs. Ja see on nagu hingamine sisse ja väja. See ongi galaktiline rütm.
Neile inimestele, kes mõistavad elu ainult läbi seksi, võmu ja raha. Planeedi energia sisenes pimeduse ajastul naisesse ja naine jaotas seda meestele. Nüüd, valguse ajastul on vastupidi. Mees on kraani juures. |
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 10:39 am Teema: |
|
|
see Heldorek on mingi viirus ilmselt
ps. oi, kui vaim peale tuleb, kukun täiendama seda täiendtala, murran maha  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 11:11 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Luscinia_krõõt (Nelj Mai 21, 2009 10:45 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 11:17 am Teema: |
|
|
Aga siis tuleb hunt metsast ja saab hea kõhutäie. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 11:22 am Teema: |
|
|
| Luscinia, sinu vaatepunkt on tunnetest mõjutatud, nagu ütles koduvana sniffile |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|