| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 5:01 pm Teema: |
|
|
| Norn kirjutas: | Mördi mehed-naised hakkasid maailma vittu vedama.  |
a on sul kunagi seal halb olnud  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 6:36 pm Teema: |
|
|
| humorismihaldjas kirjutas: | siis küll, jah... ja kui mitu võtab, siis on mitu ju  |
kui naine ei vali, siis ei saa ka mees omaks võtta.
| humorismihaldjas kirjutas: | | Norn kirjutas: | Mördi mehed-naised hakkasid maailma vittu vedama.  |
a on sul kunagi seal halb olnud  |
mõttetu üritus, enam emaüska tagasi ei mahu jah. _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 6:54 pm Teema: |
|
|
hm, kahe otsaga asi - mismõttes see naine nagu valima peaks siis kuni mees pole omaks võtnud, pole ju võimalik teda valida rohkem kui kedaiganes teist meeldivat. küs sis nagu rohkem selles, kelle peale vastutus lükata mulle nt isiklikult imponeerib mees, kes julgeb seda enda peale võtta
see emaüsa värk ka haakub natsa  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 9:14 pm Teema: |
|
|
valik ja omaksvõtt toimubki üheaegselt, mees aga ei pruugi omaks võtta jep, misiganes põhjusel, nagu ka naine ei vali siis  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 9:20 pm Teema: |
|
|
...noh nii teoreetiliselt, sest mind isiklikult pole küll mõtet veel valida, ma ikkagi Merekaru tõugu  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 9:22 pm Teema: |
|
|
kos sul see meri sääl um
a no ok, ma võin tiba veel oodata ka  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Veeb 11, 2009 10:15 pm Teema: |
|
|
ma ka hulbin alateadvusemeres  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
RockNRollJunkie

|
Postitatud: Nelj Veeb 12, 2009 6:58 pm Teema: |
|
|
| Faxaros kirjutas: | | http://www.reporter.ee/2009/02/11/maag-hannes-politsei-ei-arvesta-selgeltnagemisega/ |
Vaatasin seda. See, et see naine ennast tähtsustama on hakanud, on väga nõme. Tean seda naist nägupidi, kuna elasin varem samas kohas. Ei arva temast midagi head. _________________ They tell her that she's uncool 'cause she's still preoccupied with 1985. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dmitri Petrjakov Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 11:52 am Teema: |
|
|
| Faxaros kirjutas: | | http://www.reporter.ee/2009/02/11/maag-hannes-politsei-ei-arvesta-selgeltnagemisega/ |
Tubli Hannes !  _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jason Punane päike

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 1:45 pm Teema: |
|
|
jummi on lahe mees. nii palju kui mina tema proovimisi mäletan (viking lotod, kaardid jmt), on ta pihtapanemiste protsent olnud alati kõvasti alla statistilise keskmise. ka see on märk ESP'st (Extra Sensory Perception - meelteväline taju) ehkki, nagu üks telepaatiaõpetaja märkis - NEGATIIVSEST ESP'st. aga asi seegi.
samas võiks skeptik.ee väljakutse reegleid muuta ja lubada teatud tingimustel võitu ka totaalse möödapaneku eest. siis võiks jummi taas kandideerida ja saaks lõpuks ometi oma jahitava auhinna kätte. mis siis, et see on pisem kui nastja võidetud 100K ja jõelaibaloo eest pakutav 15K. aga ka 10K on raha. eriti sel raskel ajal, mis jummit praegu kummitab  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 7:28 pm Teema: |
|
|
see lugu ongi nyyd tõestus, et paganatel oleks ikka oma mördikaid vaja, sest see lugu kvalifitseerub ehedaks eesti looks, kus oleks pidanud järgima reeglit "Kus viga näed laita,saada perse,ära aita!"
Õige mördikas oleks teil kohe välja arvutanud et kui 3 selli asuvad matkale punktist A punkti B tuvastama tundmatut objekti, on 15 K kogu selle sita ja sopa eest ylimalt alamakstud raha. Kui te oleks kulutanud kõigest 24 h selle peale, siis 3 selli kui neid lennutataks ilma kytusekuluta ja eeldades et nad ei söö midagi siis 15000 jagada 72 tunniga ( 3 selli ööpäevad) = 208 eeki tund. Selgeltnägija peaks ikka olema tasustatud kõrgema tariifiga.
+ nyyd see meedia jura, inimeste arutamised (nyyd peate jälle lappima oma energiaauke, mis kulutab jälle tunde) + inimestel on haugi mälu ja see ka selektiivne. 3 aasta pärast räägitakse et aa jah midagi oli selles jões, kus yks nõid lõi mingi selli maha ja pärast juhatas teised sinna kohta ja mine tee selgeks prst et sa pole kaamel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 7:36 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Kairikas000
Tahad, ma panen päikeste asemel mördikas
NB naisi võib paganal mitu olla.
aga naised ei ole millegipärast sellega nõus. |
Ma räägin sulle et ma tahan päris mördikaks saada mitte päikese asemel foorumis. See on ju sama nagu ma riputaks omale rinnale sildi printsess ja eeldaks et kõik peavad mind nii võtma...
See et naised nõus pole, näitab et vähemalt on neil säilinud natuke oidu. Muide need reeglid on ikka jube ebaausad- kõik on tehtud kuidagi enda kasuks. Naisi võib mehel siis mitu olla ja siis kui end hästi tunned, võiks ikka hirm olla et äkki see on vale tunne ja tegelikult on mingi osa ära vahetatud. Aga kui ikkagi selgub peale surma, et polegi enam mitte midagi, siis vaene pagana naine on elanud suures ahistatuses- lisaks mitme naise pidamisele värise kogu aeg et keegi sind ryndab (ja neid kujusid pole mitte vähe!) , ole leebe ja veel 100 ekstrat. Ja elu lõppeb nii nagu mu vanaema ytleb (ta ei ole pagan): ma ei petnud vanaisa mitte kordagi ja kuidas ma seda nyyd kahetsen... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 8:58 pm Teema: |
|
|
oleks vanaema pagan old, siis ta ei kahetseks midagi, aga oli tõenäoliselt heauskne loll kristlane hoopis. sõna, petmine, on ka väga kristliku maiguga, tegelikult naised ise petate ja vägistate ennast, kui sisemist murdjat maha surute.  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 9:19 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 7:50 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 10:00 pm Teema: |
|
|
| Norn kirjutas: | oleks vanaema pagan old, siis ta ei kahetseks midagi, aga oli tõenäoliselt heauskne loll kristlane hoopis. sõna, petmine, on ka väga kristliku maiguga, tegelikult naised ise petate ja vägistate ennast, kui sisemist murdjat maha surute.  | Miks sa sellist tigedat nägu mu vanaema peale teed? Vaene inimene oli ilmselt seda usku, milleks sundis yhiskond. Muide ma kahtlen kas ta tõsiuskne kristlane on, sest lastelaste kõrvast sikutamine pole kyll nyyd kristluse moodi ja tulemused on ju näha. Ja naha peale saime ka! Mina ei suru kedagi maha ja mis asi see sisemine murdja on? Hääl peas w? Seda mul veel ei ole ka. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Reede Veeb 13, 2009 10:07 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: |
aga mis sul veel puudu on, et olla mördikas ? | Pähh, nad on muutnud mördika mõistet. Enne oli haldjanool nii armsalt kirjutanud et mördikas on see, kelle käes liigub enamus eurorahasid (see on nagu puudu) siis oli seal mingi jutt veel symboolikast ja lionsi klubidest (seda mul ka pole, aga sellisest prahist ma huvitatud pole ka).
Nyyd on kirjutatud et mördikas on mingi tyyp kellel on enamus mingit e tähega asja lilla (mulle ei meeldi lilla värv), nyyd tuleb välja et ta on hoopis vaimuinimene (millisele vaimuinimesele eurorahasid antakse?) ja et mördika maailmas on naine tähtsamal kohal. Mis minu maailmas ka nii ei ole, ikka mees on, aga teenitult. Lisaks sugutunnustele peab tal kahe kõrva vahel ka midagi olema.
Appikene, miks te minu nunnu mördika mõiste ära muutsite ja mul polegi kellekski nyyd hakata! Ja kellele nyyd eurorahasid andma hakatakse? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Veeb 14, 2009 12:10 am Teema: |
|
|
saada vanaema ja ühiskond kukele ükskord ja hakka murdjaks. muidugi ennem pead sa mu õnnistuse saama, siis pole põrsas kotis karta, hõhõhõõ  _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Veeb 14, 2009 12:27 am Teema: |
|
|
Kairikas000
Hakka sortsiks.
Sortsid hindavad isiksust.
Kui Sul kvaliteeti on, saad pappi kahh. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
thon Valge päike

|
Postitatud: Laup Veeb 14, 2009 12:58 am Teema: |
|
|
mis te siin nüüd ajate nii asja eest teist taga sedasi, et, õõõ, tillikarvad pange end õige otsast põlema, või kuidas või jah et nii, et õõõ..., et oleks ikka hüva leili ja jaguks kruupi ja kama ka, või peaasi, saaks lauldaa .... alleaaa-alleaa...võo niimoodii, jah!
http://www.youtube.com/watch?v=qo54IS5YxcU&feature=PlayList&p=DC7175C1B11F0491&index=0 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|