| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 1:42 am Teema: |
|
|
| Kairikas000 kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | Kairikas000
Sa meeldid mulle, Sul on huumori meelt. |
jah aga kas ma nyyd saan mördikaks? | Hakka tibilikult käituma, siiis saad mõrdikaks.
Viiruste teooria on ka õige.
Aga on inimesed, kellel krooniline nohu. Kui inimese maailmapilt puruneb, siis vana maailm lahkub nohuga.
NB mul ka krooniline nohu. Pidevalt illusioonid purunevad.
Palavik, puhasav protsess. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 2:02 am Teema: |
|
|
| Eh, mul on seda pidevat nohu vaid talviti... tõsi küll, varem oli talvel ka toas olles pidevalt nina kinni, viimased paar aastat aga tekib see vaid siis, kui külmaga välja lähen. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 2:32 am Teema: |
|
|
/TO Oss, ma ei saa mujal teemas olla, sest ma sadasin siia lingile ja tunnen end siin kuidagi kodusemalt. Mujal teemades on veel arusaamatum jutt. Su kena laulu panen orkutisse lemmikalulude alla.
/TO Raul, karjumisega on see häda, et see meetod toimib ainult esimesed pool aastat ja siis peab ka juba viimased 2 kuud tooli peale ronima ja efektseid liigutusi tegema, et sind tõsiselt võetaks. Pärast ei kuula su karjumist enam keegi.Ja kuidas need erinevad tunded siis asjasse ei puutu. Oletame et sul on 2 naist. Yks meeldib rohkem välimuselt, teine on tore sydamelt. Mõlemad tahavad kangesti mehele saada. Ikkagi sind valdavad ju erinevad tunded mõlema puhul, kuidas sa hakkad neile keerutades ei tea...ja vaatame seda asja ...ytlema. Ytled ka erinevalt vastavalt inimesele. Järelikult on ka reaktsioon erinev. Kuidas siis minu nohu saab tulla yhtemoodi igast solvumisest- minu arust sa teed praegu ylekohut mu ninale. Ja põhjendamatult.
/TO Tokroda, minu arust koheldakse mind siin kuidagi ebaausalt ja yldse mitte võrdselt. Kui keegi tahab oma haigust ravida w kadunud välgumihkli yles leida, ei panda talle mingeid tingimusi. Kogu kamp sööstab aitama, ajakirjandus kutsutakse kohale ja igasugust välku ja pauku saab. Aga kui mina tahan lihtsat asja nagu mördikas, siis surutakse tingimusi kohe. Teie maailmas on yldse tibindusest teine arusaam- teil on mingid kuningannad kes vahetuvad- selline arusaamatu heldus minu jaoks. Minu maailmas on see mis on minu, see on minu. Ja see pole jagatav, kes tuleb näppima, võib kingaga saada. Järelikult ma ei sobi haldjaks ega jumalaks, kuna minus on pahad iseloomuomadused nagu kadedus, ahnus (euroraha järele), laiskus (nuiamine teistelt et mördikaks tehakse) jne aga mördikale need sobivad. Seega on mul kõik eeldused olemas ilma tibiks olemiseta. Ja mul ei saa maailmavaade puruneda, kui mul õieti polegi seda veel. Ei ole ka teada, kas kunagi tuleb- järelikult veel yks halb omadus- ykskõiksus ja vastutuse puudumine. Nohu tuli nagunii teie nõidumisest, aga te lihtsalt ei tunnista seda w tahate mulle kärbseid pähe ajada et nyyd juba maailmavaade purunes. Näiteks praegu mul valutab kael ja ärge tulge mulle rääkima et keegi vahetab mul osasid! Nii halbade inimeste osasid ei taha keegi vahetada vaid see tuleneb ebaõiglustundest kuidas mind siin koheldakse ja pehmelt öeldes antakse märku, et Kairikas, käitu kuidagi kabedamalt, siis mõni eurovolinik ehk heidab silma.
On selline ytlemine et kui otsite Jumalat ja raha erinevatest kohtadest, siis ei leia te ei yhte ega teist. Noh- siin tuleb nyyd välja et tegelikult siin foorumis keegi ei usu midagi ja kõik uurivad ainult loodust- Kairikas tahaks uskuda et saaks mördikaks (ilma igasuguste siniseks suitsetatud tubadeta ja korteriteta kus vaime välja tuleb ajada) ehk otsib mõlemat yhest ja samast kohast, loeb läbi yyratu koguse imelikku teksti aga ei midagi...ainult yks pilkamine ja ilkumine...ei jumalat ei eurorahasid...ainult nohu w matk "Jäljed lumel".... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 2:47 am Teema: |
|
|
| Kairikas000 kirjutas: |
/TO Raul, karjumisega on see häda, et see meetod toimib ainult esimesed pool aastat ja siis peab ka juba viimased 2 kuud tooli peale ronima ja efektseid liigutusi tegema, et sind tõsiselt võetaks. Pärast ei kuula su karjumist enam keegi.Ja kuidas need erinevad tunded siis asjasse ei puutu. Oletame et sul on 2 naist. Yks meeldib rohkem välimuselt, teine on tore sydamelt. Mõlemad tahavad kangesti mehele saada. Ikkagi sind valdavad ju erinevad tunded mõlema puhul, kuidas sa hakkad neile keerutades ei tea...ja vaatame seda asja ...ytlema. Ytled ka erinevalt vastavalt inimesele. Järelikult on ka reaktsioon erinev. Kuidas siis minu nohu saab tulla yhtemoodi igast solvumisest- minu arust sa teed praegu ylekohut mu ninale. Ja põhjendamatult. | Põhjus on üks. Reaksioonid on erinevad. Vastavalt sellele kumb inimene tähtsam on selle peale solvumine on ebameeldiva reaksiooniga. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 2:59 am Teema: |
|
|
| Kui sa ikka ei taha kumbagi naiseks võtta, looda sa, et niisama pääsed et ainult yks solvub. Mõlemad saavad pooleaastase kroonilise nohu. Ma ikkagi ei usu seda teooriat et nohu tuleb solvumisest, sest ma mõtlesin vahepeal vanaema peale- tema on kogu aeg kõigiga riius ja tõmbab kõiki oma matusenimekirjast maha ja siis paneb tagasi- aga hingamisteed on absoluutselt korras. Nojah...ta sööb muidugi väljakannatamatult palju kyyslauku, mingi uskumise kohaselt see pidavat peletama pahasid vaime eemale...või olid need vampiirid... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 3:41 am Teema: |
|
|
oot, aga miks ta mõlemat ei või võtta?
ja kui tibidele ei sobi, siis võivad ju ära kõndida.
eks varsti tulevad uued. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
liivaterake Beez päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 4:13 am Teema: |
|
|
Kairikas. Siinsed paganad peavad nohu põhjuseks midagi muud kui solvumine..
Luule Viilma oli see, kes seletas nohu põhjusena just solvumisenergiat. Kuid ka endal on sel puhul just see teooria töötanud..
Sul on õigus, solvumisi on igasuguseid, ja ta on seotud ka teiste energiatega, ning vastavalt sellele ka tulemus erinevatel puhkudel ja ka inimestel.
Mõnikord tõsise solvumise korral võib nohu tekkida väga kiiresti ja nii et ei aita ussi- ega püssirohi...kuid õnneks on taolisest nohust võimalik ka kiiresti vabaneda, kui poindile pihta saadakse.
Kuid ega siis iga pisisolvumine ka kohe nohu põhjusta...eriti stiilis, et solvun ja kohe enam ei ole solvunud : D..nagu meil kõigil iga päev juhtub.
Kuid samas paljud pisisolvumised siiski kipuvad ka kogunema...kuni ühel päeval on karikas täis ja peab nohu appi tulema, et puhastada meid.. (ka külmetus ja viirus mõjuvad kergemini nõrgemale kohale).
Aevastamisi ei maksa ka kinni hoida, kuna keha aitab nii vabastada meist solvumisenergiat. Ja nohu ei pruugi isegi tullagi.
Kroonilise nohuga inimene näeb ümbritsevates pidevalt seda, et ta nende arvates pole piisavalt hea ning püüab veel paremini, teeb veel rohkem head jne.. kuid see toob kaasa uusi pettumusi ja kujutelmade purunemisi. Ja turse võib muutuda eriti häirivaks pikali olles..
Krooniline nohu on neil, kes on pidevas solvumisaldis olekus.
(Kael valutab- vabasta kangekaelsust ntx... kukal ja kael valutavad siis kui hoitakse oma arusaamadest kangekaelselt kinni, samuti kui nähakse süüdlasi ainult teistes jne.)
Ok.
Ja ega midagi pea uskuma, mida sulle kuskil räägitakse...eks kõike saab hakata kontrollima päriselus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kairikas000 Pruun päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 6:14 am Teema: |
|
|
Haldjanool, kas paganatel võib mitu naist olla w?
Ma ei usu et ma kedagi syydistaks tglt- ma ju tögan selle nõidumise jutuga, suht absurd oleks arvata et ma siiralt mõtlen nagu keegi nõiuks nohu.
Kangekaelsus-ojaaa:) Aga sellest ma ei loobu. Inimesel peab olema selgroog ja mina kui neitsi tähtkujust pidavat olema suisa terasest selgrooga. Ma siis parem kannatan seda syndroomi et kael ei jaksa pead kanda, kuna seal on nii palju tarkust Ja ei ole see kangekaelsus naiste puhul nii halb midagi- meestele on muidugi veidi ebamugavam elu aga ei ela nad ka mingi sussialuse naisega koos kaua. Pealegi võib asi ikkagi olla hoopis kaelaradikuliidis ja kui ma hakkaks käima kodus malbe näoga ringi ja kõigega nõus olema, siis mu poisssõber viiks mu kontrolli, ega ma mingit eluohtlikku haigust ei põe...Talle nagu jälle meeldib et ma mõtlen ja vaidlen v.a. juhul, kui ma õpetan kuidas autoga sõitma peaks ... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 11:04 am Teema: |
|
|
Raul, sa vist ajad Kairikale keelt kõrva  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 11:42 am Teema: |
|
|
| humorismihaldjas kirjutas: | Raul, sa vist ajad Kairikale keelt kõrva  |
Ma ei aja mitte kellegile midagi kuskile. Ei ole vajadust ega ka tahet midagi sellist teha. Ma olen rahul nende olevustega kes mulle endale meeldivad. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:13 pm Teema: |
|
|
noo, sa pahandad, justkui oleks see miski kuritegu  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
satori Valge päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:18 pm Teema: |
|
|
| sa rikkusid kogu mängu ära. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:22 pm Teema: |
|
|
sorri, malen kärsitu... nagu venima hakkas juba  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:25 pm Teema: |
|
|
| Curiosa kirjutas: | noo, sa pahandad, justkui oleks see miski kuritegu  | Ei pahanda. Ma olen Âąokeeritud  _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
satori Valge päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:26 pm Teema: |
|
|
| kärsitus=tähelepanu tõmbamine tagasi endale? see õnnestus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Curiosa Külaline
|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:27 pm Teema: |
|
|
ok, tunnistan, tglt on sellest hiljuti ilmunud keelest ikka suht võimatu mööda vaadata  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:52 pm Teema: |
|
|
| Kairikas000 kirjutas: | | ma ju tögan selle nõidumise jutuga, suht absurd oleks arvata et ma siiralt mõtlen nagu keegi nõiuks nohu. | Miks sa seda arvad, et keegi sellest aru ei saanud, et sa tögad  _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:54 pm Teema: |
|
|
| Curiosa kirjutas: |
ok, tunnistan, tglt on sellest hiljuti ilmunud keelest ikka suht võimatu mööda vaadata  | See keel oligi spetsiaalselt sinu jaoks pandud
See oli ju pea 99% kindel, et sa seda tähelepanuta ei jätta  _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
satori Valge päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 12:56 pm Teema: |
|
|
| saite poolused tasakaalu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
liivaterake Beez päike

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 4:34 pm Teema: |
|
|
| Kairikas000 kirjutas: |
Kangekaelsus-ojaaa:) Aga sellest ma ei loobu. Inimesel peab olema selgroog ja mina kui neitsi tähtkujust pidavat olema suisa terasest selgrooga. Ma siis parem kannatan seda syndroomi et kael ei jaksa pead kanda, kuna seal on nii palju tarkust Ja ei ole see kangekaelsus naiste puhul nii halb midagi- meestele on muidugi veidi ebamugavam elu aga ei ela nad ka mingi sussialuse naisega koos kaua. Pealegi võib asi ikkagi olla hoopis kaelaradikuliidis ja kui ma hakkaks käima kodus malbe näoga ringi ja kõigega nõus olema, siis mu poisssõber viiks mu kontrolli, ega ma mingit eluohtlikku haigust ei põe.... |
Ega sa sellep. kohe suss ole, kui ei hoia enam kinni arusaamast, mis vale on...sa oled siis hoopis arukas.
Kangekaelsus ja sussolemine on mõlemad äärmused, ega tee head.
Kaelaradikuliit...ega seegi niisama teki. Kangekaelsuse tõttu on kael tasakaalust väljas, närvid surve all.
Mehe-naise suhetes ntx pidevalt kangekaelselt oma rea ajamine (kuna inimene tunneb, et teda ei mõisteta, temast ei hoolita, teda ei armastata jne.). |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|