Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Toki Teleesinemised.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 61, 62, 63  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 6:08 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
See on ju lihtne. Vaata keda postitusi..

No ma üritan vaadata aga segane on ikka- sellest ka mu küsimus oli et kas vahet peab tegema neil märgistustel ruletilaud jne

.Raul. kirjutas:
No vaevalt see uurija erapooletu oli. Very Happy
Ning alati on palju kasulikum uurida inimeselt kes on asja sees mitte inimeselt kes jälgib asja väljast.
Aga miks ta peaks mitte erapooletu olema. See on ju see sell, mul tuli lõpuks ta nimi ka meelde http://www.folklore.ee/folklore/vol4/hoppal.htm ta on ju kõik Uraalid läbi kapanud ja sümboolikat uurinud ja miks ta peaks olema ebaobjektiivne?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 6:15 pm    Teema: Vasta viitega

tuuletooja kirjutas:

Laughing jason sa ikka ei jäta
tean mõnda lesbit kellega nalja on saand
ja mingi pool aastat tagasi oh ĂĽllatust oli nende teatud ĂĽritusel JASON
võtmas suhu teatud tegelaselt Evil or Very Mad

Müstika...24 tunni jooksul selgub et kõigepealt härra Jason on meeletutes kogustes noori naisi kokku kühveldanud, siis leiab aja tegeleda noormeestega ja takkatipuks on keegi kuskile exeli tabelisse kirja pannud ka tema suuseksi harrastused.

Kuulge ära tulge mulle rääkima et te seal toas ainult suitsetate, kui te nii põhjalikku ülevaadet omate võõra inimese seksuaalelust- isegi perekool jääb sellisele infotulvale tugevalt alla kuigi seal on enamuses naisterahvad ja need ka läbinud teatava kriisi... Uskumatud väited inimeste poolt, kes peavad end erinevateks ehk siis peaks olema ka intelligentsemad.... Shocked
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 6:24 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:

No ma üritan vaadata aga segane on ikka- sellest ka mu küsimus oli et kas vahet peab tegema neil märgistustel ruletilaud jne
Tasub tähelepanna jah.

Kairikas000 kirjutas:
Aga miks ta peaks mitte erapooletu olema. See on ju see sell, mul tuli lõpuks ta nimi ka meelde http://www.folklore.ee/folklore/vol4/hoppal.htm ta on ju kõik Uraalid läbi kapanud ja sümboolikat uurinud ja miks ta peaks olema ebaobjektiivne?
Sest nagu nii ta kirjeldab maailma enda seisukohast vaadates.
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 6:38 pm    Teema: Vasta viitega

Aga venelastel on veel keegi Tatjana Bulgakova? Kas tema kirjutised on ka mitte tõsiseltvõetavad? Minu meelest on ta ka Eestis käinud?
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 7:08 pm    Teema: Vasta viitega

Minu pärast võta tõsiselt kõiki keda soovid Very Happy
Lihtsalt oleks kasulik lugeda ka nende kirjutisi kes ise seal seal sees on.
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 7:30 pm    Teema: Vasta viitega

näe, jummi on nüüd ka entsüklopeediasse tahutud
http://en.wikipedia.org/wiki/Hannes_Vanak%C3%BCla
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 10:40 pm    Teema: Vasta viitega

kairikas.
1) selle seltskonna omapära on see, et väga paljud on omavahel ka reaalis tuttavad, või on olnud seda - see tähendab, et teatakse rohkem, kui tavaliselt foorumite kaudu: kes töötab kellega koos, kelle lapsed/venemad suhtlevad, kes on ise omavahel sugulased, või muud sellist. lisaks tavalised sõbrad-sõbrannad-omavahel natuke aega käijad-või kooselavad/abielus olevad paarid.
ehk, lisaks foorumisuhtlusele ja kokukatele on pidev loomulik kaadritagune igapäevasuhtlus, mis annab paljudest asjadest/omadustest/suhetest hoopis teistsuguse pildi kui annaks ainult foorum. lisaks tähendab see maskitut igapäevasuhtlust.
veel. kuna pereliikmed tavaliselt teavad, misme oleme, siis ka nemad näevad maskitut suhtlust. aga ülemusele ju niikui nii ei ütle, et kuule, sa oled loll, vahet pole, kas oled pagan või mitte.
2) tokroda seltskonna paganad on paganad selles mõttes, et lähtuvad loodusseadustest ja uurivad neid. mitte ei kummarda seda. igasugune kummardamaine jääb ära - selles mõttes mitte midagi ühist ajalooliste paganatega. ja selles mõttes pole meie paganlus mitte usk, nagu sa väidad, vaid filosoofia. lepi selle mõttega, isegi kui sa aru ei saa. usu eelduseks on uskumine - meie ei usu mitte midagi ega kedagi. ja see on loll jutt, et me usume tokit pimesi.
3) võid kindel olla, et meil on olnud ka kokkupuuteid igasuguste ainetega - peamiselt küll abi andmises nende tarvitajatele. aga võin rääkida enda eest - kunagi, mõni aastakümme tagasi, mulle tekitati kogemata kerge sõltuvus ühekordse manustamisega (see on viisakaim ja ebamääraseim vorm, mida oskan kasutada, et mitte näpuga süüdistavalt näidata) ja ma tean mida see tähendab ja endaga kaasa toob. ses mõttes, kogemused on ja väga kurvad - kogu mu senini töötanud puhas nägemine lendas kuradile ja kulus mõni aasta, enne kui suutsin asja niipalju kokku lappida, et lõppeks selle jama nägemine (toonid on nihkes ja kujundid lõhutud/lahutatud/moonutatud ja paljud tavasagedused üldse ligipääsmatud) ja taastus normaalne nägemine.
st, tean mõlemat poolt.
4) ülinunnu oli lugeda, et tundlik närvikava jne. tegelt on mind alati peetud külmaks, kalkuleerivaks, domineerivaks, julmaks, kõigutamatuks, mehelikuks, stressivabaks, tuimalt loogiliseks (mat-füs kool), kuivaks, ratsionaalseks, jne olevuseks. mis siis, et mul on väiksest lapsest peale nägemine lahti olnud ja ma olen vabalt suhelnud kõikvõimalike teiste sageduste (dimensioonide, mõõtmete) olevustega. et minu jaoks on alati olnud muinasjuturaamatud ja ulmekad sama informatiivsed kui entsüklopeedia (mulle on meeldinud lugeda mõlemaid), et ma olen väiksest peale teadnud, et nääri/jõuluvana on egregorilarv (mitte küll mõiste, vaid sisu järgi) - ma küll lapsena ei kartnud teda, aga leidsin, et esivanemate jaoks võib ju lolli mängida, et neil kurb ei hakkaks.
5) ma arvan, et sul on lihtsalt paljudes asjades veel vähe kogemust, et üldistusi teha. mina ilmselt juba võin: ka mu kõige noorem laps on vanem kui sina, st on olnud aega kogemusi koguda ja mis peaasi - asjadest järeldusi teha. sinu tekstist kumab praegu läbi see, et sa küll vaatled ja paned tähele, aga kui tuleb aeg küsida, miks see nii on, siis võtad sa esimese ettejuhtuva, kellegi teise poolt pakutava valmistõe ja pakud seda, selle asemel, et see küsimus esitada. aga iga valmistõde pole veel tõde, mis siis, et mõne jaoks näib töötavat. ja alati tuleb vaadata asju mitmest nurgast (ühte asja mitmest nurgast) ja siis saadu kokku panna. muidu tuleb nii välja, nagu siis, kui 5 pimedat kirjeldasid elevanti ja pärast kaklema läksid, et kelle tõde on tõesem.
6) miskisse "kambanägemisse" ma ei usu. see on mitteteadjate väljamõeldis asjadest, millest nad midagi ei tea. pealegi, mis pagana kambanägemine, kui igaüks näeb erinevaid asju.
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 10:54 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
tuuletooja kirjutas:

Laughing jason sa ikka ei jäta
tean mõnda lesbit kellega nalja on saand
ja mingi pool aastat tagasi oh ĂĽllatust oli nende teatud ĂĽritusel JASON
võtmas suhu teatud tegelaselt Evil or Very Mad

Müstika...24 tunni jooksul selgub et kõigepealt härra Jason on meeletutes kogustes noori naisi kokku kühveldanud, siis leiab aja tegeleda noormeestega ja takkatipuks on keegi kuskile exeli tabelisse kirja pannud ka tema suuseksi harrastused.

Kuulge ära tulge mulle rääkima et te seal toas ainult suitsetate, kui te nii põhjalikku ülevaadet omate võõra inimese seksuaalelust- isegi perekool jääb sellisele infotulvale tugevalt alla kuigi seal on enamuses naisterahvad ja need ka läbinud teatava kriisi... Uskumatud väited inimeste poolt, kes peavad end erinevateks ehk siis peaks olema ka intelligentsemad.... Shocked

lõpeta ära, ta ju vana tuttav aastaid juba, mis 24h.
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 11:37 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
kairikas.
...

Oot selle teksti kirjutas haldjanool??? Question
Tagasi üles
Turkian
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 12:56 am    Teema: Vasta viitega

Jason kirjutas:

Kas sina panid Tokrodast artikli wikipediasse?
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 1:04 am    Teema: Vasta viitega

Turkian kirjutas:
Jason kirjutas:

Kas sina panid Tokrodast artikli wikipediasse?

ei. mis siis? on seal vahet, kes pani? peaasi et on pandud ja peaasi, et on asjalik ning tõene info.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 2:36 am    Teema: Vasta viitega

Oeh, kuna sa kirjutasid nii pikalt, siis ma üritan vastata ausalt ja otsekoheselt ja jätan teile võimaluse suisa mind nädal aega peksta, sest need vaidlused ei vii kuhugi ja mis kõige hullem- esimest korda elus ma isegi saan kõikidest teistest esindajatest siin paremini aru kui paganatest- kuigi foorumi nimetus ja avatus kõigile peaks eeldama seda et paganlus kui mõiste tehakse arusaadavaks ka inimesele, kes sinna ei kuulu. Puhtalt justnimelt sellest, et inimene saaks olla tolerantne.

haldjanool kirjutas:
kairikas.
1) selle seltskonna omapära on see, et väga paljud on omavahel ka reaalis tuttavad, või on olnud seda - see tähendab, et teatakse rohkem, kui tavaliselt foorumite kaudu: kes töötab kellega koos, kelle lapsed/venemad suhtlevad, kes on ise omavahel sugulased, või muud sellist. lisaks tavalised sõbrad-sõbrannad-omavahel natuke aega käijad-või kooselavad/abielus olevad paarid.
ehk, lisaks foorumisuhtlusele ja kokukatele on pidev loomulik kaadritagune igapäevasuhtlus, mis annab paljudest asjadest/omadustest/suhetest hoopis teistsuguse pildi kui annaks ainult foorum. lisaks tähendab see maskitut igapäevasuhtlust.
veel. kuna pereliikmed tavaliselt teavad, misme oleme, siis ka nemad näevad maskitut suhtlust. aga ülemusele ju niikui nii ei ütle, et kuule, sa oled loll, vahet pole, kas oled pagan või mitte.
Paganluses ju pidavat kehtima teooria et pole mõtet energiaressursse raisata- seega sellest teooriast lähtuvalt peaks nagu tegema võimalikult vähe tööd ja teisi ära kasutama. Ülemusel endal võivad tekkida küsimused. Lisaks eetika- (kui see eksisteerib teil) kahjuks on see väga inimlik, mitte jumalik kord läbi saada nii ja siis jälle naa ja tänased sõbrad on homsed vaenlased. Minu maailmas on eetiliselt vale isegi avalikult kiruda inimest, kellega ma olen kunagi läbi saanud, sest see aeg maksis ka midagi. Omavahel kahekesi olles ma loomulikult ei varja oma arvamust, aga kolmandad osapooled seda küll ei kuule. + veri on paksem kui vesi- ei ole maailmas usku ega filosoofiat mis paneks mind selga keerama oma pereliikmetele.
haldjanool kirjutas:
2) tokroda seltskonna paganad on paganad selles mõttes, et lähtuvad loodusseadustest ja uurivad neid. mitte ei kummarda seda. igasugune kummardamaine jääb ära - selles mõttes mitte midagi ühist ajalooliste paganatega. ja selles mõttes pole meie paganlus mitte usk, nagu sa väidad, vaid filosoofia. lepi selle mõttega, isegi kui sa aru ei saa. usu eelduseks on uskumine - meie ei usu mitte midagi ega kedagi. ja see on loll jutt, et me usume tokit pimesi.
Uurite loodusseadusi? Loodusseadus on looduse nähtuste juures esinev seaduspärasus, mida kinnitavad lugematud vaatlused või katsed. Kas teil on kinnitatud katseid mõrdikatest ja kollidest. Kui koll on stress, siis see kuulub rohkem psühhiaatria valdkonda ja loodusseadustega sellel pole pistmist. Loodusseadused kirjeldavad sündmusi lihtsamas maailmas, kui tegelik maailm on. Teie seletused vähemalt siinses foorumis on enamus nii arusaamatud et ma saan aru, miks kapo neid ei uuri. Kui ma üleüldse kellegi teie paganate seletusest aru sain, siis see oli Rauli, millest tulenevalt mul tekib kahtlus kas ta on üldse pagan. Minule samastub teie uurimine sajandeid tagasi nende sektidega kes kangesti püüdsid kulda võluda ja ka neil oli kindel arvamus et nad teavad maagiast kõike ja ülejäänud on rumal madalam klass kes seda mõistma ei hakkagi. Kulda paraku ei suudetud hoolimata sajandite pingutusest nad toota- võib ainult ette kujutada millist materjali neis salasektides läbi uuriti ja tõe pähe võeti.
haldjanool kirjutas:
võid kindel olla, et meil on olnud ka kokkupuuteid igasuguste ainetega - peamiselt küll abi andmises nende tarvitajatele. aga võin rääkida enda eest - kunagi, mõni aastakümme tagasi, mulle tekitati kogemata kerge sõltuvus ühekordse manustamisega (see on viisakaim ja ebamääraseim vorm, mida oskan kasutada, et mitte näpuga süüdistavalt näidata) ja ma tean mida see tähendab ja endaga kaasa toob. ses mõttes, kogemused on ja väga kurvad - kogu mu senini töötanud puhas nägemine lendas kuradile ja kulus mõni aasta, enne kui suutsin asja niipalju kokku lappida, et lõppeks selle jama nägemine (toonid on nihkes ja kujundid lõhutud/lahutatud/moonutatud ja paljud tavasagedused üldse ligipääsmatud) ja taastus normaalne nägemine.
st, tean mõlemat poolt..
Keemiliselt ei ole võimalik ühekordse manustamisega mingit sõltuvust tekitada. Usu, see on koht, mida ma olen palju uurinud ja mööda keemikuid käinud ja neid kiusanud- sest kunagi ühes filmis väideti ka kuidas ühest süstist inimene jäi sõltuvusse. See vajaks pikemat seletamist ja keemikud oskavad seda minust tunduvalt paremini. Sõltuvust on võimalik tekitada psühholoogiliselt sellisel juhul, kui keegi samal ajal rääkis sulle et oioioi, nüüd on su sinine või punane kastekann selle energiaga mis sulle anti jäädavalt rikutud ja selle vastu aitab ainult ümber maja jooksmine 30 x. See oli kujundlik näide
haldjanool kirjutas:
ülinunnu oli lugeda, et tundlik närvikava jne. tegelt on mind alati peetud külmaks, kalkuleerivaks, domineerivaks, julmaks, kõigutamatuks, mehelikuks, stressivabaks, tuimalt loogiliseks (mat-füs kool), kuivaks, ratsionaalseks, jne olevuseks. mis siis, et mul on väiksest lapsest peale nägemine lahti olnud ja ma olen vabalt suhelnud kõikvõimalike teiste sageduste (dimensioonide, mõõtmete) olevustega. et minu jaoks on alati olnud muinasjuturaamatud ja ulmekad sama informatiivsed kui entsüklopeedia (mulle on meeldinud lugeda mõlemaid), et ma olen väiksest peale teadnud, et nääri/jõuluvana on egregorilarv (mitte küll mõiste, vaid sisu järgi) - ma küll lapsena ei kartnud teda, aga leidsin, et esivanemate jaoks võib ju lolli mängida, et neil kurb ei hakkaks.
Väliselt külm ja kalkuleeriv inimene ei näita su närvikava tugevust. Pigem näitab see punkt kus sa kirjeldasid oma ainsat kogemust narkootikumidega et sina väidad et lõhuti ära igasugused väljad- mina väidan et sa lihtsalt oled äärmiselt tundlik. Vanad indiaanlased söövad maagilisi seeni, taimi ja mingeid välju pole neil lõhutud nende oma arust.
haldjanool kirjutas:
ma arvan, et sul on lihtsalt paljudes asjades veel vähe kogemust, et üldistusi teha. mina ilmselt juba võin: ka mu kõige noorem laps on vanem kui sina, st on olnud aega kogemusi koguda ja mis peaasi - asjadest järeldusi teha. sinu tekstist kumab praegu läbi see, et sa küll vaatled ja paned tähele, aga kui tuleb aeg küsida, miks see nii on, siis võtad sa esimese ettejuhtuva, kellegi teise poolt pakutava valmistõe ja pakud seda, selle asemel, et see küsimus esitada. aga iga valmistõde pole veel tõde, mis siis, et mõne jaoks näib töötavat. ja alati tuleb vaadata asju mitmest nurgast (ühte asja mitmest nurgast) ja siis saadu kokku panna. muidu tuleb nii välja, nagu siis, kui 5 pimedat kirjeldasid elevanti ja pärast kaklema läksid, et kelle tõde on tõesem.
.
Selles maailmas pole mul mitte vähe kogemust vaid fakte moonutamata on mul 0 kogemust. Ma ei soovigi neid kogemusi omandada, ma soovisin aru saada- mulle ei anna see teadmine midagi kui ma loen Delfi foorumist või SLolehest teist kui hirmsatest inimestest. Muide tuleb välja (peame siis paganaid ainult silmas) et kõik nii hirmsad ei olegi- pigem on teid kolme gruppi minu subjektiivse!!! arvamuse põhjal- osad kes elavad tõsiselt nende tõdede järgi niivõrd kuivõrd käesolev ühiskond seda võimaldab (sinna hulka ma liigitaks Rauli, kes viitsib ja tahab seletada), üks grupp on inimesi, keda psühholoogid nimetavad showmeesteks (inimesed kellel on pidev tähelepanu vajaduse puudus, nende ümber on vaja kogu aeg draamasid- sest nad elavadki näitelaval)- palju neis tegelikult seda filosoofiat on, eks seda teate te ise oma ringkonnas paremini. Ja kolmas grupp on vaesed (ilmselt vähe koolis käinud) noored tüdrukud, keda isegi ei paista häirivat see, et enamus jutte või tõekspidamisi on sisuliselt nende vastu- kui teil on see energia asi nii tähtis siis tinglikult showmehed luristavad nende naiivsete energiat ehk elavad selle aupaistel.

Minule on sümpaatne ainsana kahjuks ainult esimene grupp- kuigi ma ei saa ikkagi aru, miks on vaja nii paranormaalselt igas võõras näha vaenlast. Kuskilt postitusest lugesin ma välja (kui ma ei eksi, oli autor keegi naine) kuidas head inimesed on energiast tühjaks imetud mis iganes kärbselised teie kõnepruugis ja sisuliselt väärtusetud. Selline mõtteviis on kurjuse alustala ja kui teie meelest seda kurjust maailmas veel vähe on, tootke aga juurde. Aga siis ei tasu imestada, miks kristlus võimutseb- sest kui sa siia ilma sünnid, sa ei ole oma olemuselt halb. Ma ei tea kui palju sa oled viitsinud lugeda sarimõrvarite elulugusid- aga vot neil on sarnane mõtteviis. Isegi islamiusk, mis paneb ka naised paganlusele sarnaselt (aga tunduvalt loogilisemalt!- Täiesti loogiline et päevadega naine ei peaks mehega ühes toas olema, sest jah me olemegi siis võimatud. Ilma igasuguse usuta. Ja ega me ka sel ajal eriti oma kaaslasest ei vaimustu) kohale nr 2- jagab teatud ohvriannetuste ajal vaestele 1/ 3 oma söögist. Keegi ei mõtle sellele et ma annan oma ressurssi. Aga kui kogu maailm mõtleks sarnaselt- mis siis nagu edasi saaks? Lastekodulapsed elagu tänaval, mis siis et nad süüdi selles pole- kui su endaga midagi juhtub- vaata ise kuidas hakkama saad, sest sinu peale pole mõtet ressurssi kulutada? Vana inimest pole mõtet üle tee aidata, sest sellel nagunii pole energiat mida võtta.

Ma kĂĽll aru ei saa mis sortsidest te selle eestimaa oma arust puhtaks olete teinud, selles foorumis lokkab kurjust rohkem kui vanglaseinte vahel.

Ma võin ju olla noor, aga tavaliselt nooruses on komme suurustada ja uhkustada oma saavutustega (sõltub tasemest)- ma tõesti ei saa aru mis vägi või vaim paneb rääkima kes kellega magas- äkki see mõnele noorele tüdrukule teeb haiget aga kuna ta tahab sama lahe välja näha, siis ei näita seda välja ja naerab kaasa. Teadlased nagu ka reaalsed vaimumaailma liidrid peaksid hiilgama napisõnalisuse ja hoolivusega (tarkus loomulikult ei jookseks ka mööda külgi maha) aga labane sõimlemine, skisofreenilised karjatused foorumis a´la stiilis ma tahan ennast ära tappa või teade stiilis a´la sain jagu mustast kaheksajalast ei ole küll see, mis teeb paganlusele au.

Mina ei ole arst, aga kuna siin enne jooksis läbi teemast, et vanal ajal võisid olla osad shamaanid skisod- mina küll ei julge väita et siin listis neid poleks. Kas nüüd just päris skisosid, aga lõhestunud isiksusi siin jagub.

Nüüd andke nädal aega mu pihta tuld, sest kui ressurside raiskamise peale läks, siis ma võiks ka vahepeal mõne teistsorti tegevusega tegeleda. Ja mul kui rumalal on see eelis, et ma ei võta südamesse ja puudub igasugune soov meeldida Smile Mul oleks ainult tagasihoidlik soov aru saada...
Tagasi üles
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 8:05 am    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
4) ülinunnu oli lugeda, et tundlik närvikava jne. tegelt on mind alati peetud külmaks, kalkuleerivaks, domineerivaks, julmaks, kõigutamatuks, mehelikuks, stressivabaks, tuimalt loogiliseks (mat-füs kool), kuivaks, ratsionaalseks, jne olevuseks.

ma arvasin kah kunagi, et sa oled enam-vähem norm. kuni selle hetkeni, mil sa ükspäev meile töö juurde tulid, üle keha värisesd, silmad pärani, paanikas, hüsteerias ja kui küsisin, mis sul häda on, et kas "haiiti woodoo-preestrid" kotivad sajaga, siis, vastasid mu irooniast aru saamata täie tõsidusega, et "eiei, hoopis püramiidinimesed täiega tallavad seljas". aga hannes pidi selle kähku korda ajama. Very Happy Very Happy Very Happy

niisiis...väga ratsionaalne, loogiline jne inimene tõesti.

ma ei tea, mis muljet te püüate täiesti võõrastele jätta aga mina, olles teid pikka aega vahetult kõrvalt näinud, näinud, millesse ja kui kirglikult te usute ja näinud ka, kuidas hannes neid samu asju suitsupausil välja mõtleb, võin vabalt kinnitada, et te olete HULLUD! Twisted Evil
Tagasi üles
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 10:14 am    Teema: Vasta viitega

Kairikas, sa oled vaeva näinud ja uurinud, aga eelarvamuste filter on nii võimas, et ainult kindlat tüüpi asjad lähevad sealt läbi.
Siin näide kummalisest järeldamisest ja pooltõeni jõudmisest, mis räägib rohkem sust endast kui paganatest, kuidas neid ka ei defineeriks:

Kairikas000 kirjutas:
Paganluses ju pidavat kehtima teooria et pole mõtet energiaressursse raisata- seega sellest teooriast lähtuvalt peaks nagu tegema võimalikult vähe tööd ja teisi ära kasutama...
Tagasi üles
Styr
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 1:47 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
Minule samastub teie uurimine sajandeid tagasi nende sektidega kes kangesti püüdsid kulda võluda ja ka neil oli kindel arvamus et nad teavad maagiast kõike ja ülejäänud on rumal madalam klass kes seda mõistma ei hakkagi.

Sekt - (ld secta koolkond), väike, peamisest usuliikumisest eraldunud rühmitus, lahkusk; eraldunud kildkond; sulgunud rühm.

Mind väga huvitab antud lähenemine. Seleta, mis seos on paganlusel ja sektantlusel? Nagu Sa oled kindlasti märganud, on foorum avalik materjal, puudub tsensuur. (kui ehk spämmimine välja jätta). Keegi ei keela füüsiliselt kokku saada ning piira informatsiooni ja teadmiste kättesaadavust. Kel huvi on, tuleb foorumisse ja tuleb ka kokkutulekutele. Keegi ei keela.

Kairikas000 kirjutas:
Kulda paraku ei suudetud hoolimata sajandite pingutusest nad toota- võib ainult ette kujutada millist materjali neis salasektides läbi uuriti ja tõe pähe võeti.

Tõepoolest, siia sobib sõna sekt paremini. Lisaks, kas Sa ise ka tegelikult arvad, et isegi kui suudeti kulda lihtsate vahenditega toota, oleks see info väljapoole liikunud ja avalikkusele teatavaks saanud?

Viimati muutis seda Styr (Esm Veeb 02, 2009 4:29 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 3:13 pm    Teema: Vasta viitega

kairikas, ma ei viitsi tsiteerida.
aine, mille ühekordne ülemanustamine, st mitu doosi korraga, tekitab sõltuvuse, on promedool - anesteetikum - mul läks kunagi üks op aia taha. nii et palun ära võta sõna, kui sa aru ei saa või teadmised nadid on.
sa oled kiusanud keemikuid, aga unustasid kiusata meedikuid - nimelt teema, kui kiiresti väljuvad vastavate ainete ka kõige viimased jäägid organismist. arvesta, et niikaua nad ka mõjuvad, mis siis, et päris lõpus mõju pea märkamatu on. muide, ma sain alles pärast aru, et mul sõltuvus oli olnud, kui ma pinnima läksin.
ja kĂĽsimus ei ole ju psĂĽhholoogiast.
aga üleliigne energiaressursi raiskamine ja töö: et sa teaksid - töö annab energiat juurde, mitte ei võta ära ja väsimus töö järel ei näita mitte energia puudumist, vaid lihtsalt millegi intensiivsest kasutamisest tekkinud ümberlülitumise/ümberhäälestumise vajadust.
see, et sa inimesed loodusest välja arvad, on huvitav - rõhutades psühholooge/psühhiaatreid. Koll ei ole stress, vaid väärisiksus, mis on kasvatatud külge eesmärgiga muuta inimene võimalikult palju ülejäänud ühiskonnaliikmete sarnaseks, kusjuures ka need ülejäänud on tekitatud sama mehhanismiga - st põrkeefekt. tegelikult on see vale mõttemehhanism, sest inimene ei peaks mitte hästi suhtuma sellesse, kes on samasugune (magneti sarnased pooled tõukuvad), vaid suutma suhtuda sallivalt sellesse, kes on erinev. kusjuures silmas pole peetud üldmoraali poolt mingisuguseks kasvatatud inimesi, vaid seda ikka, mis sees peaks olema, aga mis on korralikult kinni mätsitud. samas, see on MEIE kõigi väga tõsine probleem, aga mõni tunnistab seda probleemi ja räägib sellest, mõni mitte. ei tea ühtegi inimest, kelle seda probleemi poleks - kusjuures erilised filantroobid on tavaliselt enda sees vägagi misantroobid, st tehakse nägu. aga enamus meist eitab selle probleemi olemasolu endas ja näitab ennast nii, nagu avalik arvamus nõuab.
kas eetiline on inimene, kes kõigest hingest ihkab teistele halba teha, sest ta arvab, et ta on teistest parem, aga ei ütle seda välja, vaid esineb kõigiti tip-top kodanikuna ja isegi teeb maha neid, kes kasvõi kogemata ükskord komistavad.
või inimene, kes leiab, et vot see ja teine on valed ja ütleb seda ka välja, püüdmata olla ümbruskonna meele järele?
kumb on tegelikult eetilisem?
ja kes ütles, et me teame maagiast kõike?
me räägime igal pool kogu aeg, et me oleme arenev süsteem ja see, mis meie jaoks oli eile õige, ei pruugi seda täna enam olla, st aastavanune post võib olla juba täiega iganenud. kuid kuulub säilitamisele samamoodi kui teise klassi pildid.

ei jõua kahjuks rohkem praegu ajaliselt.
Venezia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 4:20 pm    Teema: Vasta viitega

Jason kirjutas:

ma arvasin kah kunagi, et sa oled enam-vähem norm. kuni selle hetkeni, mil sa ükspäev meile töö juurde tulid, üle keha värisesd, silmad pärani, paanikas, hüsteerias ja kui küsisin, mis sul häda on, et kas "haiiti woodoo-preestrid" kotivad sajaga, siis, vastasid mu irooniast aru saamata täie tõsidusega, et "eiei, hoopis püramiidinimesed täiega tallavad seljas". aga Tokroda pidi selle kähku korda ajama. Very Happy Very Happy Very Happy

niisiis...väga ratsionaalne, loogiline jne inimene tõesti.

ma ei tea, mis muljet te püüate täiesti võõrastele jätta aga mina, olles teid pikka aega vahetult kõrvalt näinud, näinud, millesse ja kui kirglikult te usute ja näinud ka, kuidas Tokroda neid samu asju suitsupausil välja mõtleb, võin vabalt kinnitada, et te olete HULLUD! Twisted Evil

aga kes sulle sisse sõidab , et alalõpmata Tokrodat ja paganaid puudutavates teemades niipalju sõna võtma pead?
Tagasi üles
Venezia
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 5:14 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:

loodusseadusi? Loodusseadus on looduse nähtuste juures esinev seaduspärasus, mida kinnitavad lugematud vaatlused või katsed. Kas teil on kinnitatud katseid mõrdikatest.

tead mördikad on igavesti vahvad uurimisalused.
aga niikui nendega katseid tegema hakata(avalikult), hakatakse vanglaga ähvardama. eksole imelik. selles mõttes, et samal ajal nõutakse katseid teooria kinnitamiseks.
Tagasi üles
humorismihaldjas
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 5:23 pm    Teema: Vasta viitega

Laughing
Tagasi üles
Ronija
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Esm Veeb 02, 2009 8:55 pm    Teema: Vasta viitega

Ühekordselt võib sõltuvus tekkida küll. Mäletan, et kui Aarmalt küstiti, miks tema oopiumist sõltuvusse ei jäänud, siis vastas, et juba pärast esimest laksu jäi sõltuvusse, aga pärast "raviti" ka sõltuvus välja.

Lisaks sõltuvusele on võimalik ühe kordse manustamisega aju biokeemiat pea pöördumatult muuta (vähemalt rottidel, sest inimestega neid katseid ei või teha). Seda ka suht kergete hulka loetud narkootikumidega nagu amfetamiin.
Kas ja kui hea või halb see pöördumatu muutus on, on juba veidi ka suhtumise küsimus... inimene ise sellest ei pruugi aru saadagi, ümbritsevad reeglina küll.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 61, 62, 63  Järgmine
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 63

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group