Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Toki Teleesinemised.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 61, 62, 63  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 2:14 pm    Teema: Vasta viitega

Jason.
Saa üle sellest, et me ei vaata Sind.
Meid geideks kujustamine ei aita.
Lepi karmi reaalsusega, me ei ole geid.

Vaene gei poiss võib sinu pärast peksa saada, sest nüüd peetakse teda Tuuletoojaks.
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 2:19 pm    Teema: Vasta viitega

ah, mis sa jummi tuututad... parem lepi tõsisjaga, et suutsid hoolimata hoiatustest oma eluolud persse keerata ning hakka end vaikselt nööriga harjutama... sest niikuinii avastab keegi varsti, et oleks vaja ka su raamatuäri telgitagused üle vaadata Rolling Eyes ja siis pole küll enam mitte midagi peale hakata

Viimati muutis seda Jason (Püh Veeb 01, 2009 2:32 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 2:20 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
Hmm...ma olen mõelnud oma jaoks asjad enne pigem nii- paanikahäire, ärevushäired jne ei tule ju väljast vaid on seotud tänapäeva elutempoga, mis on niigi masendavalt kiired. Kui inimene nüüd teel kooli või tööle koorab oma aju veel liigselt ebavajalike mõtetega (ma näiteks põhimõtteliselt ei õpi aineid, mida ma tean et mul vaja ei ole vaid teen need lihtsalt maha), siis aju kliimas, kus on vähe päikesevalgust, meeletu surve ja vähem finantsvahendeid kui tahaks, ei suuda toota piisavat kogust serotoniini ehk sa tarbid seda rohkem kui toota jõutakse. Mis omakorda tekitab ajus ja organismis muid häireid- liigne adrenaliini tulv, erutusprotsesside ülekaal jne, mis omakorda oleneb inimese tundlikusest (naistel esineb paanikahäiret 2 x rohkem). Niikaua kui inimesed käivad kas psühholoogide juures kus joonistavad oma ringe hirmust ja lapsepõlvest või nõia juures kes räägib needusest, nad jäävadki selle all kannatama (sest tegelikult lõputu ringina nad hoopis mõtlevad sellest paanikahäirest, mis tuleks ajust hoopis välja visata nagu põlve katkikukkumine) või siis krõbistavad antideprekaid, mis surub sümptomid maha. Mina nagu usun rohkem sellesse, et kõik on meil looduse poolt omale kaasa antud ja emakese maa peal neid kolle nüüd nii palju ka ei ole- paanikahäirega tuleks inimesel hakata sööma B vitamiini kompleksi ja kasutada sajandeid vanu tehnikat- enesekontrolli kaotanud inimene pandi külma vee tünni. Kui sul ikka kaks korda on paanikahäire peale tulnud ja sa ronid külma dushi alla koos riietega kasvõi suvalises bensiinijaamas, teades et pead edasi ka liikuma, siis kolmandat korda see sul enam peale ei tule- puhtalt sellepärast et inimesel on enesekaitsereaktsioon tugevam hirmutundest.
See mida sa kirjeldad on tagajärgedega tegelemine. Aga sa ei sulge enda jaoks "auku" ja põhjust miks paanikahäired, stressid jne. jne. sinuni jõuavad ja sinus tööle hakkavad. Muidugi, kui asi ikka väga hull, siis peab küll veits peitma auku mingite vitamiinide kompleksiga, kuid kui põhjust ei likvideeri, siis jäädki B vitamiini komplekse sisse võtma.

Ning kui probleemidega ei tegeleta ning koguaeg mõeldakse, et tegelikult ei ole midagi viga, siis see on enda petmine. Igasuguste gurude ja õpetajate jutt, et mõelge positiivselt on sama sugune probleemide peitmine, mitte probleemidega tegelemine.

See sinu näide, kuidas mingid inimesed käivad Tiibetis. Nad käivad seal tankimas ja nad ei saa ilma. Sisuliselt palverännak. Kuid nagu füüsilises maailmas, nii ka vaimses maailmas ei saa sa tankida tasuta. Isegi kui mitte arvestada energiaga tasumist, tasutakse tankimise eest oma ressurisidega (Tiibetisse sõit ei ole eriti odav), millega võiks nad midagi paremat ette võtta. Kui nad suudavad põhjused teada saada, siis nad ei vaja enam tankimis reise Tiibetisse, sest selle sama mis nad leiavad Tiibetist nad võivad leida või õigemini peaksid leidma ka meie omal maal.
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Went
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 2:23 pm    Teema: Vasta viitega

tuuletooja kirjutas:
Jason kirjutas:

näe, tuuletooja kuulutus on gaylehel üleval aga homo ta vist ei ole? kuidas see võimalik saab olla???

mine vittu

ten points to jason Laughing Laughing Laughing Laughing
Tagasi üles
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 2:49 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
See mida sa kirjeldad on tagajärgedega tegelemine. Aga sa ei sulge enda jaoks "auku" ja põhjust miks paanikahäired, stressid jne. jne. sinuni jõuavad ja sinus tööle hakkavad. Muidugi, kui asi ikka väga hull, siis peab küll veits peitma auku mingite vitamiinide kompleksiga, kuid kui põhjust ei likvideeri, siis jäädki B vitamiini komplekse sisse võtma.

Ning kui probleemidega ei tegeleta ning koguaeg mõeldakse, et tegelikult ei ole midagi viga, siis see on enda petmine. Igasuguste gurude ja õpetajate jutt, et mõelge positiivselt on sama sugune probleemide peitmine, mitte probleemidega tegelemine.

See sinu näide, kuidas mingid inimesed käivad Tiibetis. Nad käivad seal tankimas ja nad ei saa ilma. Sisuliselt palverännak. Kuid nagu füüsilises maailmas, nii ka vaimses maailmas ei saa sa tankida tasuta. Isegi kui mitte arvestada energiaga tasumist, tasutakse tankimise eest oma ressurisidega (Tiibetisse sõit ei ole eriti odav), millega võiks nad midagi paremat ette võtta. Kui nad suudavad põhjused teada saada, siis nad ei vaja enam tankimis reise Tiibetisse, sest selle sama mis nad leiavad Tiibetist nad võivad leida või õigemini peaksid leidma ka meie omal maal.

No aga kui ei ole midagi viga, siis iseendale vea külge mõtlemine on samasugune totrus ju. See et kogu aeg inimene mingeid vigu otsib, panebki teda ahastuses mingeid kolle nägema või kui mees/naine maha jätab uskuma et sorts või mõni puu peenema nimetusega müstiline olend on needuse peale pannud. Minu arust kirjutas see kirurg viimases EE väga hästi- kui tuled sõjast tagasi, siis näed et probleeme nagu tegelikult polegi. Miks peab inimese panema negatiivselt mõtlema ja olematute vaenlastega võitlema sundima. Sellest tekivadki inimestel isiksusehäired. Kui mees ja naine lähevad lahku, on suht absurd ajada see millegi kaela nagu üks virutas teiselt energiat, tõmbas tühjaks ja läheb parema otsingule. Kas energia on sinine vedelik a´la 3 liitrit per kärss mis inimesele antakse. Mine tee metsajooksu, kakle vähem ja näe inimestes head ja energiat tuleb mis mühiseb ilma igasuguse nõidumise abita. Selleks pole vaja ka gurusid.

See et inimene tankida tasuta ei saa, pole ka üllatus. Sama hästi võib ju öelda et ära siis söö, sest leiva eest pead poes ka raha maksma. Kui lähed naturaalmajanduse peale ja kasvatad vilja ise, siis kuskilt tuleb ikka hetk, kus sa pead maksma möldrile vilja jahvatamise eest- aga nii ju elu eksisteeribki. Ka sulle ju makstakse su töö eest. Ressurssidega maksmine materiaalses mõttes- mis selles halba on- kui inimene saab vastu seda mida ta vajab. Inimeste ära kasutamine ja aus tehing on kaks täiesti eri asja.

Muide, mis B vitamiini puutub, siis seda nõuab tõenäoliselt isegi nõia organsim. Tervisliku toitumise aluseid pole ma veel paganate õpetusest leidnud, küll aga süüvisin kaugemale ja leidsin üles eelmise sajandi paganlikud alustalad ja erapooletu inimesena näen ma praegustes tõekskuulutamistes vähemalt siin foorumis väga suurt lõhet. Ma muidugi loen edasi, aga tolle ajastu inimesed tunduvad vähemalt lugedes hoopis hoopis teise mõttelaadiga. Pealegi on siinses foorumis toodud välja tõesti ka paganate pattude nimekiri- viriseda ei tohtivat, fakte moonutada ei tohtivat ja veel mõned päris huvitavad ja loogilised patud- aga kinnipidamist ma nendest küll ei näe. Kusjuures ma ei pidanud sind silmas, ennetamaks väärarusaamu Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
lumine
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 2:54 pm    Teema: Vasta viitega

Eks see juhtum Tokiga näitab neile, kes veel enda kohta ei teadnud, kes nad on: PIKALIOLIJA PEAL TRAMPIJA, KUI TEISED JUBA EES TRAMBIVAD
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 3:19 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
No aga kui ei ole midagi viga, siis iseendale vea külge mõtlemine on samasugune totrus ju. See et kogu aeg inimene mingeid vigu otsib, panebki teda ahastuses mingeid kolle nägema või kui mees/naine maha jätab uskuma et sorts või mõni puu peenema nimetusega müstiline olend on needuse peale pannud. Minu arust kirjutas see kirurg viimases EE väga hästi- kui tuled sõjast tagasi, siis näed et probleeme nagu tegelikult polegi. Miks peab inimese panema negatiivselt mõtlema ja olematute vaenlastega võitlema sundima. Sellest tekivadki inimestel isiksusehäired. Kui mees ja naine lähevad lahku, on suht absurd ajada see millegi kaela nagu üks virutas teiselt energiat, tõmbas tühjaks ja läheb parema otsingule. Kas energia on sinine vedelik a´la 3 liitrit per kärss mis inimesele antakse. Mine tee metsajooksu, kakle vähem ja näe inimestes head ja energiat tuleb mis mühiseb ilma igasuguse nõidumise abita. Selleks pole vaja ka gurusid.
Loomulikult leidub inimesi kes omale ise mingi jama külge mõtlevad, kuid ka see on probleem ja stress. Reeglina mõeldakse omale mingi häda külge tähelepanu vajadusest, stressist, et keegi mind ei armasta.
Olematud vaenlased? Vanad ¹amanistlikus traditsioonis on palju tegemist pahade vaimudega, Viilma räägib stressidest, siin foorumis kasutatakse sõna koll. Igasugused meetodid mis nende "olematute vaenaste" ära ajamiseks tehakse on tegelikult inimese psühholoogiline ja siinse foorumi kontekstis ka energeetiline mõjutamine, et inimene ise hakkaks, kas või alateadlikult, enda probleemidega tegelema. Ning nõia või shamaani ülesaane ei olegi inimese eest kogu töö ära tegemine vaid just inimese õpetamine kuidas saada ise probleemidest jagu.
Kairikas000 kirjutas:
See et inimene tankida tasuta ei saa, pole ka üllatus. Sama hästi võib ju öelda et ära siis söö, sest leiva eest pead poes ka raha maksma. Kui lähed naturaalmajanduse peale ja kasvatad vilja ise, siis kuskilt tuleb ikka hetk, kus sa pead maksma möldrile vilja jahvatamise eest- aga nii ju elu eksisteeribki. Ka sulle ju makstakse su töö eest. Ressurssidega maksmine materiaalses mõttes- mis selles halba on- kui inimene saab vastu seda mida ta vajab. Inimeste ära kasutamine ja aus tehing on kaks täiesti eri asja.
Aga miks raisata oma resursse, kui saab ka palju lihtsamalt läbi. Leivata on raske elada (no kuigi mulle on püütud selgeks teha, et leidub inimesi kes saavad hakkama ka ilma otsese füüsilise toiduta), kuid miks viia ressursse Eestist välja, et ennast tankida kui seda ei oleks tegelikult vaja, kui nad saavad pihta põhjusele miks nad vajavad sellist laadimist.
Kairikas000 kirjutas:
Muide, mis B vitamiini puutub, siis seda nõuab tõenäoliselt isegi nõia organsim. Tervisliku toitumise aluseid pole ma veel paganate õpetusest leidnud, küll aga süüvisin kaugemale ja leidsin üles eelmise sajandi paganlikud alustalad ja erapooletu inimesena näen ma praegustes tõekskuulutamistes vähemalt siin foorumis väga suurt lõhet. Ma muidugi loen edasi, aga tolle ajastu inimesed tunduvad vähemalt lugedes hoopis hoopis teise mõttelaadiga. Pealegi on siinses foorumis toodud välja tõesti ka paganate pattude nimekiri- viriseda ei tohtivat, fakte moonutada ei tohtivat ja veel mõned päris huvitavad ja loogilised patud- aga kinnipidamist ma nendest küll ei näe.
Üks asi on vitamiine omandada otse toiduainest ja sealt saab inimene täpselt nii palju kui tal vaja. Kuid teine asi on tarbida vitamiine mis on tööstuslikult valmistatud. Ning sellised vitamiini kompleksid tekkitavad lõppude lõppuks sõltuvuse.
No inimkond on arenenud ja paljud vanad õpetused enam ei toimi meie maailmas. No näiteks mida me hakkaksime meie praeguses maailmas pihta teadmistega mis on pärit ajast kui inimene elas rahulikult oma talus, haris põldu. Ajad on muutunud ja olud on muutunud.

Faktide moonutamine Very Happy No kuule, sa ju peaksid teadma, et inimesed näevad ja tunnetavad asju erinevalt. Nii, et kelle faktid me kuulutame absoluutseks tõeks? Kes omab tõe monopoli?
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 3:24 pm    Teema: Vasta viitega

lumine kirjutas:
Eks see juhtum Tokiga näitab neile, kes veel enda kohta ei teadnud, kes nad on: PIKALIOLIJA PEAL TRAMPIJA, KUI TEISED JUBA EES TRAMBIVAD
Ära poe.
Sa ju peaksid teadma, et kõik mis inimesega juhtub juhtub tema enda tegude tagajärjena ja mingit süütu ohvri kujustamine ja kõikide teiste süüdistamine sobib rohkem kristlusele Twisted Evil
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 3:41 pm    Teema: Vasta viitega

Kas Toki raamat on Amazonis, ma ostaks kui teaks et oleks
Tagasi üles
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 3:41 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Loomulikult leidub inimesi kes omale ise mingi jama külge mõtlevad, kuid ka see on probleem ja stress. Reeglina mõeldakse omale mingi häda külge tähelepanu vajadusest, stressist, et keegi mind ei armasta.
Võimalik, et see on minu väärarusaam hetkel, et paganate juurde on hetkel kogunenud keskmisest normist enan just sedalaadseid inimesi, mistõttu mina ei võta ka eelpool öeldud neiu süüdistust omaks nagu mina peksaks maaslamajat. 2 päeva tagasi ei teadnud ma mingist Tokist mitte midagi, ma ei oma teadmisi kes kellega magab või suhtleb, seega kõik minu arvamused on n.ö. metsast sisse sadanud võõra inimese arvamused. Ma üritan järgida juhiseid mida ma lugema peaks, et asjast aru saada, aga hetkel mul on selline tunne, sest kui õde ei tunne enam õde, siis keegi juba on õnnetu kuigi nõid oli vahel..., see kes peaks inimesi õpetama probleemidest jagu saamisega...
.Raul. kirjutas:
Olematud vaenlased? Vanad ¹amanistlikus traditsioonis on palju tegemist pahade vaimudega, Viilma räägib stressidest, siin foorumis kasutatakse sõna koll. Igasugused meetodid mis nende "olematute vaenaste" ära ajamiseks tehakse on tegelikult inimese psühholoogiline ja siinse foorumi kontekstis ka energeetiline mõjutamine, et inimene ise hakkaks, kas või alateadlikult, enda probleemidega tegelema. Ning nõia või shamaani ülesaane ei olegi inimese eest kogu töö ära tegemine vaid just inimese õpetamine kuidas saada ise probleemidest jagu
. Aga vanad shamaanid erinesid tugevalt selle poolest, et neil oli ääretult stabiilne närvikava, ilmselgelt nad ei kuulutanud avalikult oma seksuaalsuhteid kellegagi ja vaevalt et keegi neist kuskile esile tükkida tahtis. Shamaani juurde saamine oli boonus, sinna ei saanud astuda sisse nätsu närvi ja sülitav 16 aastane- teisisõnu shamaan hoidis oma usu väärikust.

.Raul. kirjutas:
Üks asi on vitamiine omandada otse toiduainest ja sealt saab inimene täpselt nii palju kui tal vaja. Kuid teine asi on tarbida vitamiine mis on tööstuslikult valmistatud. Ning sellised vitamiini kompleksid tekkitavad lõppude lõppuks sõltuvuse.
No siin on tegu küll puhtalt topeltmoraaliga. Ma võin pea pakule panna, et purgitäis vitamiine kevadisel ajal on kohe kindlasti vähem sõltuvust tekitav kui päevade kaupa kuskil suitsuses ruumis nõiduda. Kui paganatel on keelatud narkootikumid, siis miks teil suitsetamine lubatud on?
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 4:04 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
Võimalik, et see on minu väärarusaam hetkel, et paganate juurde on hetkel kogunenud keskmisest normist enan just sedalaadseid inimesi, mistõttu mina ei võta ka eelpool öeldud neiu süüdistust omaks nagu mina peksaks maaslamajat. 2 päeva tagasi ei teadnud ma mingist Tokist mitte midagi, ma ei oma teadmisi kes kellega magab või suhtleb, seega kõik minu arvamused on n.ö. metsast sisse sadanud võõra inimese arvamused. Ma üritan järgida juhiseid mida ma lugema peaks, et asjast aru saada, aga hetkel mul on selline tunne, sest kui õde ei tunne enam õde, siis keegi juba on õnnetu kuigi nõid oli vahel..., see kes peaks inimesi õpetama probleemidest jagu saamisega...
Sa ikka tahad Tokroda personaalse küsimusega tegeleda.
Seda mis tomub Eesti Paganate seas ei ole minu asi kommenteerida. Kes keda paneb või kes kellega ei suhtle. Inimesi kes enda kohta pagan ütleb on palju rohkem kui see seltskond kes Tokroda ümber on koondunud.
Olen üle kolme aasta siin foorumis vahelduva eduga rääkinud sektist ja üle korrata ma kah ei viitsi.
Tsiteerin::
Aga vanad shamaanid erinesid tugevalt selle poolest, et neil oli ääretult stabiilne närvikava, ilmselgelt nad ei kuulutanud avalikult oma seksuaalsuhteid kellegagi ja vaevalt et keegi neist kuskile esile tükkida tahtis. Shamaani juurde saamine oli boonus, sinna ei saanud astuda sisse nätsu närvi ja sülitav 16 aastane- teisisõnu shamaan hoidis oma usu väärikust.
Shamaanil ei ole usku.
Kust sa seda võttad, et vanad shamaanid olid stabiilse närvikavaga? Nii mõnelgil juhul võis shamaaniks olla meie mõistes vaimselt ebastabiilne tegelane või lihtsalt vaimuhaige.
No siin on tegu küll puhtalt topeltmoraaliga. Ma võin pea pakule panna, et purgitäis vitamiine kevadisel ajal on kohe kindlasti vähem sõltuvust tekitav kui päevade kaupa kuskil suitsuses ruumis nõiduda. Kui paganatel on keelatud narkootikumid, siis miks teil suitsetamine lubatud on?
Ei ole kaksik moraaliga. Ma arvan, et kõik paganad leiavad, et lõppude lõppuks on suitsetamine nende tervisele kahjulik. Ja kindlasti paljud on tegelanud või tegelevad põhjustega miks nad suitsetavad.
Ka mina suitsetan ja olen püüdnud leida põhjust miks suitsetan, et vabaneda suitsetamisest.
lumine
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 4:22 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Ära poe.
Sa ju peaksid teadma, et kõik mis inimesega juhtub juhtub tema enda tegude tagajärjena ja mingit süütu ohvri kujustamine ja kõikide teiste süüdistamine sobib rohkem kristlusele

Kellele ja milleks pugeda?
Olen seda arvamust, et kõik mis teed - teed endale.
Lihtsalt on endalgi olnud olukordi, kus olen ämbrisse täiega ja avalikult astunud ja hing on siis kinni (nii halb olnud olla), muidugi saan ju aru siis mis ja kuidas... kahetsen, kuskil pahandan endaga jne ( kristluses nimetatakse seda vist lunastuseks kui oled oma patud üles tunnistanud ja kogu hingest ära kahetsenud) kuid kuni mul veel halb ja õelad on näinud et halb - siis on veel sitemaks mu olukorda tehtud. Sellepärast ma tuletan meelde:
ÄRA TEE TEISELE SEDA, MIDA SA EI TAHA, ET SULLE TEHAKSE!
Ma ei kida heaks selliseid tüüpe, kes kasutavad olukorda, tormavad kohale, kui kellegile peksa antakse aga mitte kaitsma vaid juurde andma sest üks- ühele kui teine on täisjõus nad ei tule rusikatega vehkima.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Kain: "Mu hing ihkab headust!"
Lucifer: "Ja kes seda ei ihkaks? Kes armastab kurjust? Ei keegi. Kuid temas peitub see, mis on kõige elava ja elutu pärmiks."
G. Byron "Kain"

__________________________________________________________________________________________________________________________

Isegi olles nõus sellega(Kain-Lucifer) - ei kutsu ma kedagi üles kurja tegema.
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 4:26 pm    Teema: Vasta viitega

lumine kirjutas:
.Raul. kirjutas:
Ära poe.
Sa ju peaksid teadma, et kõik mis inimesega juhtub juhtub tema enda tegude tagajärjena ja mingit süütu ohvri kujustamine ja kõikide teiste süüdistamine sobib rohkem kristlusele

Kellele ja milleks pugeda?
Olen seda arvamust, et kõik mis teed - teed endale.
Lihtsalt on endalgi olnud olukordi, kus olen ämbrisse täiega ja avalikult astunud ja hing on siis kinni (nii halb olnud olla), muidugi saan ju aru siis mis ja kuidas... kahetsen, kuskil pahandan endaga jne ( kristluses nimetatakse seda vist lunastuseks kui oled oma patud üles tunnistanud ja kogu hingest ära kahetsenud) kuid kuni mul veel halb ja õelad on näinud et halb - siis on veel sitemaks mu olukorda tehtud. Sellepärast ma tuletan meelde:
ÄRA TEE TEISELE SEDA, MIDA SA EI TAHA, ET SULLE TEHAKSE!
Ma ei kida heaks selliseid tüüpe, kes kasutavad olukorda, tormavad kohale, kui kellegile peksa antakse aga mitte kaitsma vaid juurde andma sest üks- ühele kui teine on täisjõus nad ei tule rusikatega vehkima.
Kust läheb piir, enda arvamuse ütlemise ja teiste peal trampimise vahel?
Too mõni näide, kes ja kus ning millal on trampinud.
gladiaator
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 4:32 pm    Teema: Vasta viitega

Infosõda on siis alanud,mis oligi prognoositav,kahju küll.Huvitav on näha siin tuttavaid tegelinskeid endale plusspunkte teenimas,ütleks ka paar sõna nende kohta,kuid ,kes teavad teavad isegi ,millega ja kelle katuse all nad endale tegelikult elatist teenivad.
lumine
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 4:42 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul.!
Ma ei ole eriti hea diplomaat, seepärast kasutan emotsionaalsemaid väljendeid vahest. Ega sa ometi arva, et ma kedagi päris füüsilises trampimises süüdistan? See on lihtsalt minu kõnepruuk. Näiteid ei viitsi tuhlata-tuua. Mul pole selleks aega ega tuju. Sry.
P.S. Ah jaa siisiki siiski tuli meelde! kui seda trehvasin lugema :
Jason kirjutas:
ah, mis sa jummi tuututad... parem lepi tõsisjaga, et suutsid hoolimata hoiatustest oma eluolud persse keerata ning hakka end vaikselt nööriga harjutama... sest niikuinii avastab keegi varsti, et oleks vaja ka su raamatuäri telgitagused üle vaadata ja siis pole küll enam mitte midagi peale hakata

siis kirjutasingi... mitte sinu .Raul. kirjutiste-arvamuste peale ma ei reageerinud trampimise väljendit kasutades
tuuletooja
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 5:13 pm    Teema: Vasta viitega

Jason kirjutas:

mis nüüd lahti? kas on piinlik, et su seksuaalsed kalduvused on paljastatud?

või kuidas nüüd selle longava loogikaga lood on?

Laughing jason sa ikka ei jäta
tean mõnda lesbit kellega nalja on saand
ja mingi pool aastat tagasi oh üllatust oli nende teatud üritusel JASON
võtmas suhu teatud tegelaselt Evil or Very Mad

oled sa kindel et ei taha juba suud kinni panna Laughing Laughing
Tagasi üles
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 5:33 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Sa ikka tahad Tokroda personaalse küsimusega tegeleda.
Seda mis tomub Eesti Paganate seas ei ole minu asi kommenteerida. Kes keda paneb või kes kellega ei suhtle. Inimesi kes enda kohta pagan ütleb on palju rohkem kui see seltskond kes Tokroda ümber on koondunud.
Olen üle kolme aasta siin foorumis vahelduva eduga rääkinud sektist ja üle korrata ma kah ei viitsi.
EI!!! Absoluutselt mitte! Tõtt öelda esitasin ma mitu postitust tagasi küsimuse, kuidas vahet teha, aga sellele ma vastust ei saanud. Tavainimesena ei jää mul üle kui siit foorumist lugeda teksti, mis domineerib.
.Raul. kirjutas:
Shamaanil ei ole usku.
Kust sa seda võttad, et vanad shamaanid olid stabiilse närvikavaga? Nii mõnelgil juhul võis shamaaniks olla meie mõistes vaimselt ebastabiilne tegelane või lihtsalt vaimuhaige.
Ma ei ole lugenud ühtegi eesti keelset raamatut ega ka ühtegi raamatut, mis oleks välja antud kellegi shamaani poolt. Minu teadmised põhinevad vene keelsetel materjalidel, kus on selgelt välja öeldud et есть шаманство, и есть шаманизм. Ehk teisisõnu, shamanismi uurijad (mitte uskujad) väidavad et on usk. Lisaks see sell, kes Budapestis pesitseb ja ilmselt maailmas kõige rohkem antud asjadest teab on ju tegelikult oma uurimustes välja öelnud, et kunagi olid shamaanid ikka väga lugupeetud inimesed ja selleks ei saanud niisama. Vähemalt 15 aastat võttis aega kui inimene selleks üldse tunnustati- kahtlane kas skiso ikka 15 aastat oleks suutnud seda ka vanal ajal varjata. Minu meelest ütleb ta pigem tänapäevase shamanismi kohta et Шаманизм – это не магия. Это феномен культуры – потому это наука. Aga sell ei eita ju ise ka et: В науке существует диктатура глупости. Вот если перед простодушными японцами совершают за 200 долларов так называемые шаманские обряды, значит, перед ними артисты, наряженные в шаманскую одежду. Это своего рода новая поп-культура, вернее, бизнес.
Aga sellel pole ju pistmist mitte midagi ajaloolise shamanismiga. Ma ei saa muidugi et selle selli väited oleks maailmatõde, aga ma usun erapooletut uurijat rohkem kui trummipõristavat shamaani kõrva ääres.
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 5:46 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
EI!!! Absoluutselt mitte! Tõtt öelda esitasin ma mitu postitust tagasi küsimuse, kuidas vahet teha, aga sellele ma vastust ei saanud. Tavainimesena ei jää mul üle kui siit foorumist lugeda teksti, mis domineerib
Kuidas vahet teha? Millel? Toki Eesti Paganatel ja teistel? See on ju lihtne. Vaata keda postitusi.
Ma ei ole lugenud ühtegi eesti keelset raamatut ega ka ühtegi raamatut, mis oleks välja antud kellegi shamaani poolt.
Ma ei saa muidugi et selle selli väited oleks maailmatõde, aga ma usun erapooletut uurijat rohkem kui trummipõristavat shamaani kõrva ääres.
No vaevalt see uurija erapooletu oli. Very Happy
Ning alati on palju kasulikum uurida inimeselt kes on asja sees mitte inimeselt kes jälgib asja väljast.
Jason
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 5:58 pm    Teema: Vasta viitega

tuuletooja kirjutas:
Laughing jason sa ikka ei jäta
tean mõnda lesbit kellega nalja on saand
ja mingi pool aastat tagasi oh üllatust oli nende teatud üritusel JASON
võtmas suhu teatud tegelaselt Evil or Very Mad

ei jäta jah. ma tahaks ikka teada, mis üritus see selline oli ka kes see teatud tegelane oli, kellelt ma suhu võtsin Rolling Eyes Twisted Evil
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Veeb 01, 2009 6:01 pm    Teema: Vasta viitega

Hea teema. ©amaani koht kultuuris, tema väärikus, tema positsiooni väärtustatus. Kui väärtustatud on koht (asend) kultuuris, siis selle koha täitmise tingimused võivad olla erinevad. Jutud skisolaadsetest ¹amaanidest ei ole vale - nad on vastanud ühiskondlikele nõudmistele, hoolimata vaimupuudest või just vastupidi - selle tõttu. Kultuuris (ühiskondlik nähtus), kus ¹amaani positsioon on kas hävitatud või pole veel tekkinud, peab ¹amaan oma isikliku väärikuse ja eneseväärtustamise abil looma omale koha, sest ühiskonnalt kerjamine üldiselt tulemusi ei anna.

Julgen kahtluse alla panna väga paljude kõrgelt kvoteeritud uurijate erapoolikuse. Neil puudub oma kaasaegses kulutuuris ¹amaani positsiooni väärtustamise kogemus (vene uurijatel eelkõige). Tihti vaadatakse uurimisobjektile ülalt alla ja püütakse tõestada, et mis iganes ajaloos eelmistel ehk madalamatel etappidel on olnud, seda nüüd enam vaja ei lähe. Muuseumieksponaadiks käib aga küll. Ülimalt harva võib uurijal olla ligipääs ¹amaani maailmapildile (nägemine, märkidekeele mõistmine, kogemus vastavast kultuurist) ning samas silmaklappidest vaba ligipääs kaasaegsetele uurimismeetoditele.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 61, 62, 63  Järgmine
Lehekülg 29, lehekülgi kokku 63

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group