Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Toki Teleesinemised.
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 61, 62, 63  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
lumine
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 6:08 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Röömustage persselakkujad.
Täna vabastati mind minu töökohustustest.
seega mõrdikate plaan mind majanduslik laostada on realiseeritud.

Mis nüüd siis edasi saab?

Mis sellistel puhkudel edasi saab? Otsi mõrdikatevabad egregorid ja saada oma hästi läbimõeldud cv-d laiali. Sa nagu Vanapagan hädas Kavala Antsuga. Aga Ants on ikka kavalam.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 7:39 pm    Teema: Vasta viitega

toorum kirjutas:
Tokroda kirjutas:
Röömustage persselakkujad.
Täna vabastati mind minu töökohustustest.
seega mõrdikate plaan mind majanduslik laostada on realiseeritud.

Mis nüüd siis edasi saab?

Huvitav oleks teada millised olid sinu töökohustused,ravitsemine või mingi tegevus?

Minu teada oli ta mingis firmas nahavärvija ametis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 7:45 pm    Teema: Vasta viitega

Nüüd ta ei peaks enam krõpsu ka saama, teoreetiliselt
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Went
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 8:50 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:

kuniks jagub lolle, kes arvavad, et temaga keppimine "tõstab" või "teeb nõiaks" saab ta ka keppi Razz
Tagasi üles
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 9:44 pm    Teema: Vasta viitega

Inimesed, kas see on mingi Paldiski maanteelt lahti pääsenute foorum või te mõtletegi tõsiselt seda kõike, mis te siin suust välja ajate?

Liider, kes ei oska emakeeles kirjutadagi ja esitab küsimuse- Mind huvitab, kes kittus...Jumal teaks et kasutades parasiitsõna kitus, käib see ühe t-ga vähemalt...Jumal kes avalikustab oma seksuaalvahekorrad...(loe: suurustab)

Õde, kes valib avalikult mingisuguse paksu, võileib juustes, seosetut plära ajava mehe oma õe asemel...

Nõu andev soovitaja kes lohutab töö kaotanud jumalat sõnadega- Tuleb pöörduda nende poole, kes veel ärimaailmas sees või kel plaan sinna lähiajal minna. Huvitav mis peaks olema see põhjus, miks tööandja ei esitaks mõnele jumala sarnasele sellile paari küsimust enne töölepingu vormistamist. Paarist küsimusest piisab, et pilt selgeks saada.

Ma ei ole ei lapsevanem ega ka mees, kelle kaela saaks ajada et äkki ma olen teie isehakanud jumala peale kade. Kurb on lihtsalt lugeda, et siin on veel rohkem hulle koos kui Riigikogus, need vähemalt teadupäarst käivad end aeg-ajalt ravimas....aga siin valitseb seadus, kui üks tervete kruvidega hullude keskele pannakse, muutub ta suht varsti samasuguseks.

Ma saan täiesti aru, miks politsei küsis inimese kainuse kohta, kui politseile esitati küsimus teie sekti kohta. Aga hulluarstid peaks küll tõsises mures olema...Lugege korraks erapooletu pilguga mõnda oma teksti...Kõige kurvem on asja juures see, et millal hull enne aru saanud on et ta on hull...
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 10:35 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
kelle kaela saaks ajada et äkki ma olen teie isehakanud jumala peale kade..
Kes on MEIE isehakanud jumal?

Ning seleta lahti mõiste ishakanud ja keda või mida sa pead silmas jumala all?? Et temaks saab ise hakkata?
maalane

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 10:42 pm    Teema: Vasta viitega

Ei oleks vist kunagi liitunud,aga KAIRIKA jutt tundus nii kuradi õige,et lihtsalt pean talle kahe käega toetust avaldama Very Happy
Elleth
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 11:35 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
use paksu, võileib juustes, seosetut plära ajava mehe oma õe asemel....

Uhm, kui ma nüüd õdedele mõtlen, siis miks peaks õde valima oma mehe asemel(kelleks pole Tokroda) oma õe? Ja miks peaksid kõik õed alati ühesuguseid valikuid tegema?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 11:48 pm    Teema: Vasta viitega

Tõmmake nahui, eided
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 11:51 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
kuniks jagub lolle, kes arvavad, et temaga keppimine "tõstab" või "teeb nõiaks" saab ta ka keppi

ja mis see kurat kellegi asi on keda keegi kepib. mina loodan et siin kirjutavad asjalikud mehed. naised on nagu lapsed, neid ei tasu tähelepanna
Tagasi üles
liivaterake
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Reede Jan 30, 2009 11:54 pm    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:

aga siin valitseb seadus, kui üks tervete kruvidega hullude keskele pannakse, muutub ta suht varsti samasuguseks.

nu lase siis ruttu jalga, kui sul veel terved kruvid on... Laughing
kuigi mulle tundub, et mõned kõvasti logisevad, kui ise VABAtahtlikult tulid ja sind ei PANDUDKI siia... Shocked
Tagasi üles
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 12:24 am    Teema: Vasta viitega

liivaterake, kas teil muidu suisa pannakse siia Surprised Ära muretse, mina sinu positsiooni ei ohusta ja kindlasti ei trügi kellegile koju. Ma avaldasin lihtsalt arvamust.
Kas siinses foorumis valitseb topeltmoraal- et muidu jahutakse sõnavabadusest aga ainult niikaua kuni sarnaselt mõeldakse?
Tõmmake nahhui eided stiilis mehed on minu maailmavaate ja elukogemuste põhjal kas kodus tuhvli alla surutud mehed (keda suure tõenäosusega on taignarulliga pisut vigaseks pekstud) või need kes joovad ööklubis julgustuseks 3 kokteili ära et siis värisevate kätega tulla sama segast juttu ajama kui teie suur iidol siin (ja saades õhtu lõpuks siiski korvi, millest tulenevalt tekib alateadvuslik viha naissoo vastu. Sellised mehed ja nende intelligentsitase võrdub padufeministidega, kes räägivad sarnast juttu meeste kohta, aga kohe mitte kindlasti inimese puhul, keda reaalselt huvitab vaimumaailm)

Kokkuvõtvalt eks iga inimene ole nagu visiitkaart- kuna teie foorum on avalik ja seda paraku saavad lugeda kõik inimesed, siis just sellise mulje tee oma usust või sektist jätategi tavainimesele. Isegi poliitikud on teist kavalamad- sisu on nende parteides sama, aga välismaailmale suudavad nad jätta kas siis tõese või petliku mulje mingistki intelligentsist. Ma olen 21 aastat vana ja ma mõtlen hirmuga et kas sellises ühiskonnas ma kasvangi, kus inimeste usk ja veendumused koosnevad jaburdustest, täissuitsetatud tubadest ja nn. kellegi surnuks manamisest. Sekka mõni poolearuline naine, kes laseb ennast jumalatel magatada ja tõenäoliselt ka mõni lõhkiläinud perekond. Ma tõesti kuni tänaseni suhtusin igasse usku respektiga (las inimene usub mida tahab) aga täna sain ma vähemalt targemaks et paganlik usk vähemalt meie riigis kuulub küll ikka tugeva peetusega inimestele kes ei suuda omale isegi selgeks teha mida nad usuvad või keda kummardavad. Usk kui selline peaks olema püha- isegi eesti satanistid tunduvad olema arukamad ja neil on oskus argumenteerida....Või on neil siis intelligentsemad liidrid, eks iga grupp on oma liidrite nägu...Aga jõudu teile edaspidiseks ja ärge raisake oma emotsioone minu peale- see pidavat ju ma ei saanud täpselt aru mida nõrgestama. Tubade täissuitsetamise asemel soovitaks teil küll vahepeal natuke rohkem raamatuid lugeda ja kasvõi kodutute loomadega tegeleda, sest see kurjus, mis teie seest tuleb koos kõige muuga, maksab teile ise 20-30 aasta pärast kätte, kus leiate end üksi elamas ja mõtsiklemas, miks naabrid teid ei tereta ja elukaaslasteks pretendeerivad ka ainult need, keda te ise ei taha. Kõike kena!
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 12:28 am    Teema: Vasta viitega

ma ei tea mis intelligentsust sa siit otsid, siin on terroristid ja kuulipildurid
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 12:34 am    Teema: Vasta viitega

Kairikas000 kirjutas:
liivaterake, kas teil muidu suisa pannakse siia Surprised
Liivaterake pidas seda silmas, et sa registreerisid siia vabatahtlikul, koha kus sinu arust pestakse kõikide ajusi kellel enne siia tulekut olid veel norm. ajud.

Kuna sina arvad, et sinul on mõistus korras, kuid samal ajal regitreerid ennast nii ohtliku kohta nagu sa ettekujutad, siis ma küll ei ütleks, et sinu mõistus eriti korras on. Sa ju paned vabatahtlikult pea pakule.
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 12:44 am    Teema: Vasta viitega

Kairikas tuleks türklastele maha müüa ja asemele tooks mõned kuulekad lõunamaa naised kes vaatavad meestele ammuli suu otsa ja ei augu vastu
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 12:49 am    Teema: Vasta viitega

Went kirjutas:
akk kirjutas:

kuniks jagub lolle, kes arvavad, et temaga keppimine "tõstab" või "teeb nõiaks" saab ta ka keppi Razz

Keppi saab ta minu käest, kullake Wink
Tagasi üles
Kairikas000
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 1:08 am    Teema: Vasta viitega

Raul, äkki sa siiski ei moonutaks fakte- ma esitasin küsimuse kas te tõsimeeli mõtlete seda mis te siin suust välja ajate või kõlgutate niisama jalga ja testite tavainimeste närve. Äkki sa näitaksid mulle ka ette koha kus ma väitsin et see foorum peseb ajusid, et minu mõistus on korras või et see siin ohtlik koht on?
Ma ei ole kordagi muide väitnud, et mu mu mõistus korras on, aga erinevus on selles, et ma vähemalt vahel kahtlen enda terves mõistuses- tundub et siin on neid kahtlejaid igal juhul vähemuses.
Ohtlik koht- no kuule- nii tohutus koguses nartsissmi oli Napoleonil ja viimati Putinil, kes käis suisa ohtlikul lõvijahil- mida ma peaks nüüd kartma? Et nõiute mu surnuks? Ja mida selleks vaja on- kas saadan teile juuksesalgu, isikukoodi või sõrmeküüne? Ja kui on vaja, siis kuhu aadressile.
Lugupeetud härra akk- haugu kirjutatakse h tähega ja mitte vastu haukumine tuleb ka mehel ära teenida. Kui mees on seda väärt, siis naine austab ja kummardab teda- selles mõttes on BDSM huviliste usk isegi teie omast arusaadavam Wink Paraku on kõik maailmas toimunud suured sõjad tehtud siiski naiste pärast, kui sa ajaloo tunnis oled käinud. Aga see pole absoluutselt imelik, kui mehele meeldib olla rumala naise seltsis- mõneti isegi arusaadav. Ja elu on kindlasti lihtsam.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 1:13 am    Teema: Vasta viitega

Sõdu peetakse ühinemiste pärast, mitte naiste pärast. Aga me oleme juba kõikvõimalikesse liitudesse ühinenud, ei ole enam kuhugi ühineda. Sõdadel ei ole enam mingit mõtet.
Tagasi üles
Went
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 1:17 am    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Tsiteerin::
kuniks jagub lolle, kes arvavad, et temaga keppimine "tõstab" või "teeb nõiaks" saab ta ka keppi

ja mis see kurat kellegi asi on keda keegi kepib. mina loodan et siin kirjutavad asjalikud mehed. naised on nagu lapsed, neid ei tasu tähelepanna

sul oleks nagu ahvena mälu - sind ju huvitas see ...

akk kirjutas:

Laughing Laughing
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Jan 31, 2009 1:23 am    Teema: Vasta viitega

maailm on tasakaalust väljas igas mõttes, üks saab keppi mitte millegi eest ja osad on täiesti ilma
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 61, 62, 63  Järgmine
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 63

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group