| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 11:35 am Teema: |
|
|
| Pilleriin kirjutas: | | Öelda Maagia alustalade kohta "doktriin"? | Aga see on ju doktriin ja dogma. Millele Eesti Paganad toetuvad ja peavad ainuõigeks. Ja ärge hakkake mulisema teemal, et see on loodus seadused. "Maagia alustalad" on ainult Eesti Paganate tõlgendus loodus seadustest. Mis on sama kaugel tegelikusest nagu ükskõik milline teine tõlgendus. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 11:40 am Teema: |
|
|
| MisterMalcolm kirjutas: | Ei.
Tulin selgeks tegema, millest see vastandlikus? | Idioot. Vastanditest koosneb maailm. Ja mõlemalt poolt oleks kasulik vaadata. Kõik sõltub konkreetsest olukorras ja vaatenurgast _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
humorismihaldjas Punane päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 11:55 am Teema: |
|
|
vata Pilleriin, Kärmas on tark mees aga Tokroda on ju tegelikult rumal mees, noh selline omapärane ja kiiksuga, aga rumal - tema fenomen seisneb lihtsalt selles, et on end tubliks manipulaatoriks treeninud ja sealjuures on ta ka täiesti süüdimatu. Süüdimatus on Tokroda edu saladus
Aga kas tark mees peaks süvenema rumala mehe probleemidesse e doktriini? Ei pea ju, kui pilt on peale vaadates piisavalt selge  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:03 pm Teema: |
|
|
et siis sinu meelest tark mees süveneb ainult sellesse, milline naine kõvema häälega nutab ja karjub? _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:05 pm Teema: |
|
|
ei märgand ma merjesse süüvimist vms |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Luscinia_krõõt Kollane päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:05 pm Teema: |
|
|
süüdimatus on pigem mask
ega nii väga süüdimatu ta polegi ...
süüdimatud ei kardaks pidevalt kättemaksu
toki enamjaolt kardab mõne ärakaranud ja silmaklappidest vabanenud lambakese reaktsiooni, kui see täielikult aduma hakkab, mis ja kuidas toki teda "ravitses"
kusjuures lambukesed enamjaolt oopis hingavad vaid kergendatult ei mõtlegi kättemaksule. sellele mõtleb toki ise millegipärast
ei tea küll miks
miks muidu ta hakkab oma jüngreid koheselt endise kaaslase vastu kui end täiega mahamüünu vastu ässitama?
üks põhjus: et teised ei julgeks sama sammu ette võtta
teine põhjus: vaja varjuda omale ustava massi taha ja neid kilbiks lükata. kes siis nö musta töö ära teeks, et pärast saaks ise silmi pööritades luua sinule süüdimatuse maski - me ei ole kedagi kinni hoidnud ntx vms
Viimati muutis seda Luscinia_krõõt (Nelj Jan 29, 2009 12:10 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:10 pm Teema: |
|
|
ah, see tuleb lihtsalt sellest, kui nii sassis ollakse  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:16 pm Teema: |
|
|
sinu tolerantsus ja tema väljavabandamine on ju ainult südantsoojendavad - näitavad vaid sinu puhast ja sooja hinge
aga usu, see mees on vägagi teadlik,
mida ta teeb, miks teeb ja mis tagajärjed sellel kõigile on
teadlikkus on sassis olekule üsna vastandlik äärmus
ta on pimestatud/sassis oma võimujanust küll
aga võimu jahtimiseks ettevõetud asjad sünnivad vägagi teadlikult
mitte mingi meeltesegaduse ajendil
näedsa, minu kibestunud ja kuri hing näeb asju oopis teises valguses kui sina
ehk siis ma tean, et ta on teadlik oma tegusid sooritades ja süüdimatuse taha pugeda ta vastutusest äravingerdamiseks ei saa
a ta saab tulla ja nüüd öelda - me ei näegi teda. ta on peegledaja ja kõrgem
madalam ei näe kunagi kõrgemat, vaid kõrgem peegeldab madalamale teda ennast |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:19 pm Teema: |
|
|
| mbhhh, mes teadlik - süüdimatusest piisab täiesti, et nii kaugele jõuda, näe sinuski pisukese hirmuvärina tekitada mis paneb pelgama, et sääl taga ehk miski teadlikkus on... süüdimatus on kole asi tglt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Uuestisündinu Beez päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:24 pm Teema: |
|
|
Lusciana, kas sina oled ka üks silmaklappidest vabanenu?? _________________ Otsib tõde.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:29 pm Teema: |
|
|
sulle võib jääda sinu arvamus
aga minus pole tema suhtes hirmu
hirm olek siis ehk, kui ma ise poleks teadlik, mis miiz ta on
ainult irm pole mittetolerantsuse põhjuseks
erinevalt sinust lihtsalt minu fikseeringutes kinni loomus ei suuda armastada inimesi, kes toimivad minu sisemiste eetiliste normidele vastupidiselt. ehk siis pigem fikseeringud ja maailma nägemine musta-valgena/pooluses olemine
ma olen täheldanud jah, et voolavad inimesed hakkavad kõiki inimesi armastama ja tolereerima, sest nad mõistavad, et need teised inimsed ei tea, mida nad teevad
jummelgi vist kuskil lausus sulle tüüpilised sõnad - inimesed ei tea, mida nad teevad
tokil ehk pole sellist teadvustamise taset nagu on sinul
kuid oma tegusid sooritades on ta vägagi teadlik
ta ei teadvusta vaid seda, mis on tema tegude tegelik ajend
aga ta teab, mida ta läheb korda saatma
no näedsa
kuidagi ei suuda ma teda tema tegude vastutamisest süüdimatust tunnistada
aga samas ma ei taha ka sind ümber veenda
sest sinu paidlikkus ja soojus mulle tegelt meeldib
see on ka peamine põhjus, miks mehi muide võlud (mitte sinu ohvrimeelsus, mida ise toonitama kipud)
lihtsalt mina olen end harinud sulle vastandlikuks loomuseks
põrkuvad vaid meie erinevad loomused ja maailma nägemise suutlikkus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
toorum Külaline
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:43 pm Teema: |
|
|
| Mulle jäi kõrva lõik,kus kurdeti,et paganate ja ärakaranud paganate või siis ainult ärakaranud paganate või vastupidi(näe kurat ei mäleta isegi) mälu jupsib.Millest see tulla võib,vaevalt,et liigsest suitsetamisest.Mul ka mäluga probleeme ja ei oska seda kuidagi seletada...Keegi teab mis värk on? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lumine Valge päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 12:59 pm Teema: |
|
|
| Luscinia! Sa oled ju tokivastane fanaatik! Mine pese vahepeal kraanikausis vedelevad mustad nõud ära ja korista tube, mis sa siin vahutad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Uuestisündinu Beez päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:00 pm Teema: |
|
|
Aga öelge siis ausalt.. kuidas teil need kokkutulekud suitsuses toas käivad? _________________ Otsib tõde.. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:10 pm Teema: |
|
|
| .Raul. kirjutas: | | Pilleriin kirjutas: | | Öelda Maagia alustalade kohta "doktriin"? | Aga see on ju doktriin ja dogma. Millele Eesti Paganad toetuvad ja peavad ainuõigeks. Ja ärge hakkake mulisema teemal, et see on loodus seadused. "Maagia alustalad" on ainult Eesti Paganate tõlgendus loodus seadustest. Mis on sama kaugel tegelikusest nagu ükskõik milline teine tõlgendus. |
Samahästi võiks ükskõik millist raamatut, millest lugeja midagi head ja vajalikku enda jaoks leiab, "raamatusse raiutud" doktriiniks nimetada.
Doktriin on ikkagi midagi sellist, mis käsib ja keelab, kuid ei põhjenda adekvaatselt.
Maagia alustalad on aga kirjeldav-seletav tekst. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles!
Viimati muutis seda Pilleriin (Nelj Jan 29, 2009 1:16 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:15 pm Teema: |
|
|
| Uuestisündinu kirjutas: | | Aga öelge siis ausalt.. kuidas teil need kokkutulekud suitsuses toas käivad? |
no akna teeme lahti onju
siis keegi teeb kohvi
nõiume vb veits
arutame uusi teooriaid
ja muu värk mis parasjagu õhu on |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jiibus

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:22 pm Teema: |
|
|
Nõiute veits??? Mis moodi see välja näeb? Kas samaselt nagu seda tegi soolapuhuja Hannes ja tema kaks naljavenda telesaates? Kas kasutate ka ämbreid oma nõidumises?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jiibus

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:23 pm Teema: |
|
|
Paistab, et soolapuhuja on nii suur jumal, et isegi tema nimi muutub siin automaatselt Tokradaks Tra kui haige! h a n n e s |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:26 pm Teema: |
|
|
jiibus
Foorumis on keelatud kodanike nimede kasutamine.
Seda palusid sinusugused laimajad teha.
Aga ma arvan, et ma muudan selle seaduse kehtetuks. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Jan 29, 2009 1:42 pm Teema: |
|
|
tere jiibus, kuda taevas on kah? |
|
| Tagasi üles |