| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Went Punane päike

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 10:40 pm Teema: |
|
|
| Pilleriin kirjutas: | | Ma saan aru, et varjatud eesmärk on soov ennast teise arvel üles upitada (kukile ronida) - see on väga tüüpiline inimkäitumine. Inimese puhul, kelle kese on tema toetuspunktiks nendes aspektides, mis parasjagu aktiviseeritakse, ei ole aga antud tegevus võimalik. |
Austatud Pilleriin, igasuguste hinnangute andmistega riskid sa enesest rääkimisega tunduvalt enam kui objekti kirjeldamisega  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 10:41 pm Teema: |
|
|
| Süsteemid ajasid nõiad saates tülli |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 10:46 pm Teema: |
|
|
| aga saate arengute juures on huvitav see, et Teur on ikka veel mängus. tema "võimed" on küll rohkem õnnemäng huupitabamisega aga seda seetõttu, et ta on oma saavutuste suhtes tagasihoidlik noormees, kelle tähtsustunnet pole suudetud veel lõhki puhuda... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 12:32 am Teema: |
|
|
Põhjus on millegis muus.
Went, kas Sul endal süda pahaks ei lähe oma jama peala. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Luscinia_krõõt Kollane päike

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 10:54 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Akk, Sa pole lõppu ju näinud.
Muideks 11 saade tuleb ka.
Aga ma ei räägi teile. Vaadake põnevusega. |
ega ometi sul ei lubata naasta ka korraks televiisori purki  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Went Punane päike

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 11:06 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Põhjus on millegis muus.
Went, kas Sul endal süda pahaks ei lähe oma jama peala. |
kui sa mu peale ei reageeriks, siis võibolla isegi peaks minema aga sa sitsid mu postide peale nii kenasti, et mul pole südant järgi ka jätta  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Itika Heleroheline päike

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 1:17 pm Teema: |
|
|
Maehtud-mehe-leidmine Teuri poolt avaldas muljet. See ülesanne oli mu meelest eluliselt kõige kaalukam, s.t taolisel ülesandel on praktiline mõte sees. Rohkem eredaid muljeid viimasest saatest ei olnud. _________________ Must Kaardivägi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 9:30 pm Teema: |
|
|
| Luscinia kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | Akk, Sa pole lõppu ju näinud.
ega ometi sul ei lubata naasta ka korraks televiisori purki  | Ohh sind ullikest küll. Siin kaagutades magad kõik huvitava maha. Kuule Sa poed valele poolele.
Aga ma annan Sulle vihje. Ma käisin juba Võsa petsi saates ka. Ma ei tea, kas see esmaspäev või järgmine. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 9:31 pm Teema: |
|
|
| Went kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | Põhjus on millegis muus.
Went, kas Sul endal süda pahaks ei lähe oma jama peala. |
kui sa mu peale ei reageeriks, siis võibolla isegi peaks minema aga sa sitsid mu postide peale nii kenasti, et mul pole südant järgi ka jätta  | Muljetavaldav postitus. Ma imetlen Sinu illusiooni tugevust. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Laup Nov 01, 2008 9:49 pm Teema: |
|
|
| miks eelistad tropp-saatejuhte, madalaid meesaspekte? nt Võrno oleks kõva samm edasi... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:12 am Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | | miks eelistad tropp-saatejuhte, madalaid meesaspekte? nt Võrno oleks kõva samm edasi... |
no elus on ikka dilemma: kvantiteet-kvaliteet... _________________ Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:35 am Teema: |
|
|
on
ja kole olemine kukub inimestel lihtsamini välja kui kena olemine
aga vahest see kvantiteedikartus ka pärsib inimlikkust... teine äärmus |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:39 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Luscinia kirjutas: | | Tokroda kirjutas: | Akk, Sa pole lõppu ju näinud.
ega ometi sul ei lubata naasta ka korraks televiisori purki  | Ohh sind ullikest küll. Siin kaagutades magad kõik huvitava maha. Kuule Sa poed valele poolele.
Aga ma annan Sulle vihje. Ma käisin juba Võsa petsi saates ka. Ma ei tea, kas see esmaspäev või järgmine. |
Ma arvan, et me kõik teame, et lasid kellegil oma tutvusrindkonnast Petsile helistada, et saatesse saada. Aga tead sa teed ikkagi oma margi maha. Palju õnne sulle selle puhul. _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:49 am Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | | miks eelistad tropp-saatejuhte, madalaid meesaspekte? nt Võrno oleks kõva samm edasi... | Kas tunned Petsi isiklikult, et sõimad teda tropiks. muideks mina ei arva, et ta tropp on.
Ta jättis mulle hea mulje. Miks? ta hoolib tegelikult inimestest. Ma märkasin temas seda osa. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:53 am Teema: |
|
|
usun, et hoolib
aga paneb sageli räigelt puusse ka
st mida minna üldse lahendama telesse
ps egas tropp ole sõimusõna, see elu julm tegelikkus, ma ise ka tropp  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:54 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | nipi kirjutas: | | miks eelistad tropp-saatejuhte, madalaid meesaspekte? nt Võrno oleks kõva samm edasi... | Kas tunned Petsi isiklikult, et sõimad teda tropiks. muideks mina ei arva, et ta tropp on.
Ta jättis mulle hea mulje. Miks? ta hoolib tegelikult inimestest. Ma märkasin temas seda osa. |
Ja kui mina kellegile kaasa tunnen või kellestki hoolin, siis on mul kohe kompleksid w? Einoh, siis peaksid ju Petsi ka nii nimetama ju.
Ja sa oled ..., sest ennem tallinnasse tulekut ma kohtusin Jaaniga ja ta ütles mulle ilusti ära, et sa oskad hästi näkku valetada. Nii, et ütlen teie enda sõnadega ära vääna, sa rääkisid küll Jaaniga minust ja palusid temalt abi, et mida minuga peale hakata. Ja siis kui tema vastas, et peaksid oma viga tunnistama, siis sina ütlesid, et peaksid vist tõesti. _________________ Palju armastust!
Viimati muutis seda Roosi (Püh Nov 02, 2008 11:56 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Luscinia_krõõt Kollane päike

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 11:55 am Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | | Ohh sind ullikest küll. S |
a ma olen lisaks ka tupsu-nunnuke
ja täna errrriti leebe kui lõunatuul
ja isegi sulle võin öelda, et omal moel on su edevus isegi armas
edu siis televiisoripurki enda äramahutamisega
kui ike meeldib, no lase siis tulla  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 5:38 pm Teema: |
|
|
Tegelikult ma teen seda sisemise tungi ajendil. Ma pole edev.
Ma tahan inimestele teadmisi jagada. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2008 5:40 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | usun, et hoolib
aga paneb sageli räigelt puusse ka
st mida minna üldse lahendama telesse
ps egas tropp ole sõimusõna, see elu julm tegelikkus, ma ise ka tropp  | Sa ka narr. Ütle mulle, kes puuse ei pane. Sellist inimest annab otsida.
Tähtis on eesmärk. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
naine Kollane päike

|
Postitatud: Esm Nov 03, 2008 2:10 am Teema: |
|
|
Mina tean Petsi natsa, meile lapsed k2isid koos lasteaias, siis sai seal lasteaia pidudel isegi koos tantsitud ja puha J2ttis hea ja v2ga s6braliku mulje alati. Laps on tal ka tore.
See, et ta alati jama keerab on sellest, et ta j22b just oma otsekohesuse ja t6ega teistele jalgu. Oleks ta ussike ja m2ngiks reeglite j2rgi, oleks tal ka v2hem probleeme. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|