| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 9:33 am Teema: |
|
|
oi, paha lugu. kohe pesu seljast ära ja paganate sekka  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mirith Hall päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 12:02 pm Teema: |
|
|
| nipi kirjutas: | oi, paha lugu. kohe pesu seljast ära ja paganate sekka  |
Külm hakkab  _________________ Kutsumaks esile üleloomulikku, tuleb kõigepealt olla võimeline korda saatma ebatavalist. (Anton Szandor LaVey) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Mirith Hall päike

|
Postitatud: Teis Okt 21, 2008 12:04 pm Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: | | Mirith kirjutas: | | haldjanool kirjutas: | kalarapped, ilmselt mingid lootuse riismed.
riided näitavad isiksust, kaltsud siis ilmselt tugevat väärisiksust.
hambad on tahe: kui mustad ja peenikesed, siis ilmselt terav tahe.
pulm: vägisi sidumine kuhugi kinni. |
Jah, kui ma nüüd oma hetkeolukorra peale mõtlema hakkan, siis hirmutavalt täpselt seletatud!
Ja kusjuures ise olin ma selles unenäos pesu väel. |
üritad kaitsta oma olemust? |
Ma ei kujuta ette. Täiesti võimalik. Kuid mida Sa silmas pead olemuse kaitsmise all? _________________ Kutsumaks esile üleloomulikku, tuleb kõigepealt olla võimeline korda saatma ebatavalist. (Anton Szandor LaVey) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Nelj Okt 23, 2008 5:03 am Teema: |
|
|
olemus, see oled sina, kusagil jube sügaval.
mitte see, mida teised või ühiskond arvab või sulle külge pookinud on.
st sügavale peidetud tõeline sina. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Esm Okt 27, 2008 7:01 pm Teema: |
|
|
Nägin unes et hammas tuli ära.Imelik, mitu korda olen näinud , et hammas tuleb ära.Minu meelest oli: alumises reast paremale poole, kolmas hammas.
See siis--> 3. KASTAN - tahe teadmised kogemusteks muuta. Kusjuures selle hamba juures on enim hambakivi kahjustusi näha.
Ma olen teadmistest pungil ja essugi kasu pole, lagunema hakkan hoopis.Peab rohkem tegutsema.Tegelt mul on tahe olemas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Teis Okt 28, 2008 1:16 am Teema: |
|
|
äkki on võõras tahe ja võimaldab hoopis nüüd oma tahtel avalduda.
kuna näed seda kolmas kord, siis ilmselt saab võõras tahe kuidagi tagasi tulla, st sa ei hooli millegipärast oma tahtest, vaid võtad selle võõra tagasi. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Teis Okt 28, 2008 11:56 am Teema: |
|
|
Täna õppisin õhus kõndimist.Tehnika on meeles, tuleb alustada varaste peal kõndimist ja kiirendada, siis läksin kivi nurga pealt õhku, nagu põrkasin.Edasi kõndisin õhus, ka varvaste peal.Tegelikult polnudki see õhk, ma tundsin varvaste all siiski midagi, aga maapind see ei olnud, nagu pehmem.Hiljem ei tulnud enam välja.Minu arust ma avastasin, et nii saab, siis näitasin sõbrale, sõber ka sai selgeks, hiljem mul enam välja ei tulnud aga sõbral siiski tuli.Oleksin pidanud üksi harjutama.Tegelt oli vist nii ka, et kui õhku ära sai, siis sai edasi liuelda, nagu libiseda, mäletan, et ei olnud lihtnte tasakaalu hoida õhus, kõikuma võttis.
Enne seda und nägin, ühte tüüpi, poiskene, nii 14-16.Suuremad tüübid tahtsid tappa anda talle, ütlesid, et ta on neeger, tegelt pole, õrnalt tõmmu.Need suured tüübid olid skinheadid.No viisid ta ühe maja taha ja oodati abivägesid, et siis kambaga annavad peksa.Ütlesin tüübile, et jookse minema ma katan.Tüüp jooksiski minema,rassist jooksis järgi, jooksin ette rassistist ja lõikasin tee ära, ühel hetkel viskasin teki pähe talle.Põgenev tüüp sai minema, rassist oli ilgelt vihane, hakati mind vihkama.Aga mul oli savi, ütlesin , et kui probleemi on tulgu ja öelgu, saadan koera kottidesse ja läksin minema. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Teis Okt 28, 2008 3:51 pm Teema: |
|
|
| nattydread kirjutas: | | õhus kõndimist. |
megalahe tunne on läbi suletud uste ja akende peakat panna |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 28, 2008 5:33 pm Teema: |
|
|
| Ma nägin ka miskeid neegreid keda valmistati söömiseks. Nad olid nagu põrsad roaks valmistatud. Väiksed neegripoisid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Okt 28, 2008 10:20 pm Teema: |
|
|
Laste mänguasjad olid maaalustesse käikudesse peidetud. Paljud rabasid neid nüüd endale ... _________________ Kuhu tõttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Teis Okt 28, 2008 11:31 pm Teema: |
|
|
Päästsin mingi lapsi maal varem asunud reheelamust. (see reheelamu on nüüdseks lammutatud) Akendel olid trellid ees. Lubasin päästa 10 kuid kaks ei soovinud sealt välja tulla. Üks neist osutus mu õeks. Siis need lapse moondusid nagu sookurgedeks. Üks kellest teadsin, et on mu õde lendas kursil 007 ehk veits põhjast paremale. Läksin vanaema tuppa ja õde oli hoopis seal. Ning võitis, et tema lendas hoopis teises suunas ning näitas Helsigi suunda. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Kolm Okt 29, 2008 2:57 am Teema: |
|
|
| maximus kirjutas: | | Laste mänguasjad olid maaalustesse käikudesse peidetud. Paljud rabasid neid nüüd endale ... |
inimeste jupid on teadvuse poole pealt alateadvusesse viidud...
huvitav... _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
The Green Knight Külaline
|
Postitatud: Kolm Okt 29, 2008 1:54 pm Teema: Segased eritasandite uned |
|
|
..
Viimati muutis seda The Green Knight (Kolm Sept 02, 2009 11:06 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 4:09 am Teema: |
|
|
Kui ma päeval magasin nägin, et James Blunt tuli sõjaväest, lasi endalt munad maha lõigata ja siis ta hakkas lauljaks. _________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 11:37 am Teema: |
|
|
Sain analteadvusest jaatava vastuse, ISEENESEST POLE PAHA MUIDUGI MISKI!
Aga see pidi olema arengu baasseadus, milles on oma koht ka parasiitidel - taandarengu funktsiooni näol. _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 11:56 am Teema: |
|
|
Kaks stseeni, mida läinudöisest unest mäletan:
1) olin mingil suurel üritusel, kus oli palju lapsi ja Kaarsilla kaart prooviti katta pika punase linaga, millele oli laste poolt hulk pilte joonistatud. Õige mitu korda üritati seda lina sinna kaare peale saada, mõned tegelased olid kaare peal ja proovisid seda lina kuidagi alt vastu võtta - ei mäleta, kas õnnestus lõpuks või ei. Igatahes eesmärk oli tõesti terve sillakaar selle linaga ära katta.
2) Olin mingis suures ehitises, kus tundus olevat palju puidust siseviimistlust (seinad, uksed jne). Aknaid ma ei näinud. Seal olid mingid imelikud ühe roomikuga lendavad sõidukid. Ühe sellise peale ma kargasin ja kukkusin sellega raks ja raks läbi seinte lendama. Vist põgenesin mingite tagaajajate eest, kelle ma enda mäletamist mööda lõpuks ka kannult maha raputada suutsin. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 1:07 pm Teema: |
|
|
| Norn kirjutas: | | Sain analteadvusest jaatava vastuse, |
_________________ Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 2:32 pm Teema: |
|
|
| unenägu tõlgendades, te olete kõik süsteemide orjad |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2008 6:43 pm Teema: |
|
|
See oligi juba minupoolne tõlgendus, unenägu ennast ei pidanud vajalikuks anaalidesse kanda. _________________ Pole olemas kaht ühesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

|
Postitatud: Reede Okt 31, 2008 4:39 am Teema: |
|
|
rüütlile:
mustlastega :
sul on miskid sissepääsud alateadvusesse kaitseta jäänud (uksed lukust lahti) ja parasiidid ronivad sealt lausa kobaras sisse.
maja on üldiselt sisemaailm. - edasi kasuta musta seadust. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|