| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Elleth Arengumaag

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 4:37 pm Teema: |
|
|
on ju jube, kui targad inimesed riidlevad
minuga lapsepõlves ka riieldi ja nüüd, kui tarkusi kuulen, jooksen ruttu minema, nagu shamaan tuletõrjejaoskonnast |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Merlon Pruun päike

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 4:47 pm Teema: |
|
|
| karukell kirjutas: | | Aga miks sa selle lingi välja valisid? Mulle meeldis, et selle valisid. Aitähh! |
Palun
valisin selle, sest see link on huvitav ja hea teistega jagada. Võib-olla ka mõningasi kommentaare antud lingi juurde teemast lähtuvalt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Andromeeda Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 4:54 pm Teema: |
|
|
Lugedes poste selle lingi taga, tekkis küsimus, kuidas kõikide postide hulgast, mis seal kobamisi ja vähem kobamisi tehtud, sa just seda tsiteerid?
No kui väga püüda, siis sealt leiab vast 1-2 veel sisutumat. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
valkyrie Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 5:34 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Ma tegin täna avastuse.
Käsk oli võitjaks teha venelane. Aga meie tolvanid panid mustlase.
Aga venelased ei armasta mustlasi.
Ja sellest tuleb jama. |
kadedus, mis õilis tunne _________________ Muna jaoks on kana kõigest moodus teha teist muna |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 7:14 pm Teema: |
|
|
Selles Ellethi antud lingi arutelus üks väljendab väga laheda pointi: Nastja ei saa kunagi midagi sellist väljendada, mida keskmine tavainimene ei teaks. See läheks ju formaadist välja. Nastja räägib ju ikka täpselt seda, mida kõik kuulda tahavad ja õigeks peavad.
Oleks vist palju oodata, et Nastja midagi üllatavat, huvitavat ja omanäoliselt teistsugust teeks peale laheda näoilme siis, kui teda ümberringi kiidetakse. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 12:13 am Teema: |
|
|
| Motosummer kirjutas: | Mobiil lennukis on puhtalt tehniline probleem, mobiil töötab kärje põhimistel ja saab liikuda ainult kõrvalseisvase kärjesse, lennukilt võib tekkida olukord kus hüppab järgmisse, ja võrk kukub kokku, see on puhtalt matemaatiline probleem, tänapäeval juba paigutatakse lennukitesse repitereit, mis oskavad maapealsetega suhelda vastavalt
| haldjanool kirjutas: | tegelt on see näide sul vale, andromeeda.
õigem oleks näidata, et näe, mobiilid on keelatud opiblokis ja lennukite pardal. ja miks.
siin on põhjused sarnasemad. teema on energeetiline. ja matemaatika alla ei käi. |
|
suht sama on energeetilise pildiga: kõrvalseisja mula mõjub "lähima kärjena" ja ei võimalda saada lihtsalt ühendust sealt, kust peaks saama. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 6:15 am Teema: |
|
|
Jah, kogu see värk on paras tsirkus
Nõidadevahelisi paratasandi lahinguid ja venelaste ulmerelvi ei maksa tõesti mainida - tavainimesele ei ütle see ju midagi. Tema peab uskumiseks oma silmaga nägema, kuidas mõni nõid kusagil konkurendi vastu rituaali sooritab või kuidas venkud oma salarelva ehitavad.
Pealegi - me ei tea, kes meile ikkagi sisse sõidab. Ma võin ju aistingute põhjal panna oma kujutlusvõime tööle ja näha, et "ahhaa, see ja see nõid nussib mind persse", aga kuda kurat seda tõestada või ümber lükata? Kahtlustan, et mõnigi kord võib keegi kolmas võtta suvalise nõia identiteedi. Samuti on olnud juhtumeid, kus mind on unes nähtud. Ja nõiad, keda mina olen unes näinud, ütlevad, et nemad enda teada ei roninud mu unenägudesse - üks vähemalt tunnistas ausalt, et ta ei pruugi teada, kus ta magades käib ja mida teeb. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Turkian Arengumaag
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
MenThor

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 8:38 am Teema: |
|
|
| Turkian kirjutas: | http://www.reporter.ee/2008/09/25/selgeltnagija-nastja-ei-ole-oige-kui-inimesed-tulevad-minu-juurde-oma-probleemidega/
Nastja keeldub rahvale tõestamast et tal on paranormaalsed oskused.
On loodud usund et Nastjal on võimed.
Jutt sellest et Nastjal on võimed on vaid usk. See on usk nagu usk religioonidesse ja usk sellesse et Issand on kõigelooja. |
Sinu väiteid saab ka kas uskuda või mitte uskuda _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 11:01 am Teema: |
|
|
Vaatan ma ja imestan kas Turkianil ja mõnel veel ehk taandareng ei toimu Igal inimesel on võimed ja see pole midagi paranormaalset...
PS. Me oleme ainulaadsed olendid kellesugust rohkem ei eksisteeri...võib leiduda sarnaseid olendeid aga täpset koopiat ei leidu kusagil... _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 11:45 am Teema: |
|
|
| MenThor kirjutas: | | Turkian kirjutas: | http://www.reporter.ee/2008/09/25/selgeltnagija-nastja-ei-ole-oige-kui-inimesed-tulevad-minu-juurde-oma-probleemidega/
Nastja keeldub rahvale tõestamast et tal on paranormaalsed oskused.
On loodud usund et Nastjal on võimed.
Jutt sellest et Nastjal on võimed on vaid usk. See on usk nagu usk religioonidesse ja usk sellesse et Issand on kõigelooja. |
Sinu väiteid saab ka kas uskuda või mitte uskuda |
Mõtle loogiliselt!
Alusetu tõekspidamine = usk
Selleks, et selguks tõde, peab seda erinevates valgustes ehk olukordades nägema. On vaja selgeks teha, kas Nastja on sama hea selgeltnägija ka väljaspool saadet erinevates olukordades. Tema aga ütleb, et alles mõtleb, kas hakata oma võimeid nn arendama. See annab väga suure tõenäosuse, et peale saadet lõpetab ta igasuguse selgeltnägemise. Rahvast tuleb ette valmistada, et peale saadet enam trikke ei saa.
Aga asjadel on üks tore aspekt veel. Kui tõekspidamise uskujate arv ületab teatud kriitilise massi, saab see reaalsuseks. Selle kohta tuuakse tavaliselt näide, et kui teatud kriitiline hulk inimesi usub, et Eesti Kroon devalveeritakse, siis see ka devalveeritakse.
Kas keegi juba teab, milline käsk sellele usklike massile antakse? _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles!
Viimati muutis seda Pilleriin (Laup Sept 27, 2008 12:00 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 11:57 am Teema: |
|
|
Sama võiks ju ka hannese kohta rääkida... _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 12:05 pm Teema: |
|
|
Roosi, sa ei jaga muideks juba ammu mitte midagi välja ei Tokrodast ega ka paganatest. Istud seal ja vahid oma liikumatut kujutluspilti. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 12:34 pm Teema: |
|
|
seos:
MUSTLASVERI!
Mustlased on läbi ajaloo teada tuntud oma oskustega inimesi ära petta ja lollitada - sellega teeniti ju elatist ja tagati ellujäämine.
Pole siis ime, et Nastja nii naturaalset ümmargust juttu räägib.
Tuleb arvestada, et mustlaselt saab ju igal juhul petta  _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 12:38 pm Teema: |
|
|
oi kui lahe! isegi lahedam kui see, et eestlane on igal juhul uimane ja õel  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Turkian Arengumaag
|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 3:45 pm Teema: |
|
|
| Roosi kirjutas: | | Sama võiks ju ka Tokroda kohta rääkida... |
Olen Tokroda õpilane olnud üle nelja aasta ja ma ei ole mitte ühte korda näinud et Tokroda keelduks nõianduse alal inimest kas teoga või vastusega aitamast, kui keegi abi palub. Isegi siis kui ta surmväsinud on. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
toorum Külaline
|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 5:09 pm Teema: |
|
|
Samas kui 5 sotti pakkuda pole kas ta on nõus tegema?
Ja mis siin nüüd Nastjat halvustada või teda petiseks tembeldada,ega see ju oma läbikukkumisis saates ei õigusta.Justkui oleks vaja olla kindlasti parim,isegi kui oskused silma ei paista,et kui muidu ei saa,siis tuleb konkurendid maha tampida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 5:24 pm Teema: |
|
|
Hüpnotiseerida võivad mustlased osata küll... endal oli ükskord juhus, kus mustlaseit turul ujus külje alla ja tahtis 10 eeku saada. Algul tahtis ennustada - ütlesin, et oskan seda isegi. Siis hakkas rõhuma mu viisakusele - "ma olla viisakas noormees, andku viisakusest kümpa"... saatsin persse. Siis nõudis niisama kümmet eeku ja alles peale seda ujus torisedes minema.
Mis ma tol korral tähele panin - läksin kuidagi pingesse ja käsi tahtis kuidagi iseenesest tasku suunas minna, et sealt see kümnekas võtta ja ära anda. Ajus vasardas selline tobe vabandus, et "kui selle kümpa talle annan, saan temast rutem lahti". Kaine mõistus aga suutis peale jääda ja see mära minult seda kümppi ei saanud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roosi Pruun päike

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 6:36 pm Teema: |
|
|
| Turkian kirjutas: | | Roosi kirjutas: | | Sama võiks ju ka Tokroda kohta rääkida... |
Olen Tokroda õpilane olnud üle nelja aasta ja ma ei ole mitte ühte korda näinud et Tokroda keelduks nõianduse alal inimest kas teoga või vastusega aitamast, kui keegi abi palub. Isegi siis kui ta surmväsinud on. |
AH, AH. Aga vaata mina olen näinud, sest minu ema ta ei tahtnud aidata kui palusin, siis ütles, et ta ei tegele sellistega...kuigi ma südames tunnen, ja arvan, et oleks isegi võimalik suure vaevaga mu emale elulised asjad selgeks teha aga hannes on laisk. Muideks sellel ajal olin ma veel teie rahvusliku egregori süsteemis sees...ma arvan, et isegi kui ma hannesele oleks pakkunud varianti, et ma maksan ravi ja õpetuste eest poleks ta seda ette võtnud. _________________ Palju armastust! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|