Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
lota
|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 4:28 pm Teema: luupainajad |
|
|
kogesin pyhapäeva öösel oma esimest luupainajat ja see on jäänud mind nyyd veidi piinama. hetked peale seda kui olin unne jäänud ja sinna päriselt veel mitte jõudnud vaatasin seljataha, kus istus mu korterikaaslase kass ja pead tagasi pöörates seisis mu voodipäitses pruun karvane kassi moodi elukas, kellel puudus nii nägu kui jäsemed. ta lihtsalt oli seal ja ma ei mäleta enam, kas mu käsi juba oli voodil või ma ise sirutasin selle tema poole, aga seal see mingi hetk oli ja mingi energia (ise ta ei liigutanud kordagi) abil ta tahtis seda või mind endale. pyydsin hyyda oma korterikaaslase nime, kuid ei suutnud. tunne oli õudselt hirmus ja hirmsalt õudne - karjusin, aga häält ei tulnud. sekundid hiljem tegin silmad lahti ja kõik oli vaikne. lamasin kyll sama kylje peal kui hetk tagasi, kuid ei olnud ei korterikaaslase kassi selja taga ega olendit voodi kõrval.
et mida see - luupainajad yldsiselt - tähendavad? tean nii palju, et olin nii vaimselt kui fyysiliselt väga nõrk ja väsinud sel päeval ja õhtul, vbl sellest siis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo päike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
|
Tagasi üles |
|
 |
lota
|
Postitatud: Kolm Sept 24, 2008 9:20 pm Teema: |
|
|
aitäh sain infi kyll ja noh mis seal ikka, käis kylas siis käis. parem oleks kui ta rohkem ei tuleks, tassikest teed temaga just ei jooks.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|