| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Norn Indigo pÀike.

|
Postitatud: Teis Mai 06, 2008 10:57 pm Teema: |
|
|
Mina pÀevitasin unes Tallinnas teist pÀeva stroomi rannas ja mul oli sellest hullult kopp ees, tahtsin PÔlvasse.
Siis oli mingi Tokrooda kool, Haldjanool oli ka seal. KĂ”ik hakkasid juttlust ĂŒles kirjutama, kui mina ei leidnud pliiatsit ja ei saanud midagi aru ka. Siis olin kaval ja mĂ€ngisin tarka, nĂ€itlesin nagu saaks kĂ”igest aru ja jĂ€tan Tokrooda jutu lihtsalt meelde.
PĂ”lvasse jĂ”udes pommitati lennukitega, kogu rahvas varjus ja sĂ”dis kuis sai, mina ja veel paljud lasid kuulipilduritega vastu. Linn oli suht maatasa, aga see siiski polnud pĂ€ris lahing, sest kuulipildur oli mul mĂ€ngult ja lennukite pommid ei tapnud. Jep, niis see kĂ”ik oli. _________________ Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pÀike.

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2008 5:47 am Teema: |
|
|
| need kes nĂ€itlevad, et saavad jutust aru on siin foorumis enamuses. mul unes oli nii, et ka Ă”petati ja ma ei saanud aru. aga ma vihastasin nii, et Ă”petaja muutus elektripirniks. st et vihaga on vĂ”imalik inimesed muuta asjadeks. ĂŒkskord ma vihastasin nii, et terves majas vool kadus Ă€ra. unenĂ€oteisikule meeldib ka elektriasju vĂ€lja lĂŒlitada. ĂŒkskord nĂ€gin unes, et teisik kĂ€is mööda linna majasid ja lihtsalt lĂŒlitas elektrit vĂ€lja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo pÀike.

|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2008 6:08 pm Teema: |
|
|
MĂ”ned soomlased olid, ĂŒhiskond surus oma programme ja jĂ”udu peale aga see kohe kuidagi ei sobinud neile, pani neid kannatama hoopis. PĂ€ris kahju oli kohe nendest. _________________ Kuhu tĂ”ttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane pÀike

|
Postitatud: Reede Juun 20, 2008 9:17 am Teema: |
|
|
Hiljuti nĂ€gin unes, et hakkasin sapakast hotrodi ehitama. Katus maha, pikemaks ja madalamaks. Tagaaken ovaalseks. VĂ€rv metallik oranŸ. jne
Viimased kahel öösel olen Àrganud selle peale, et tunne oleks nagu oleks alla teinud. Selle viimase tÔlgendamisega pole vaeva vaja nÀha, sellel tÔenÀoliselt lihtne pÔhjus - olen sunnitud magama kinnise akanaga ja see siis ajab korralikult higistama. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Chriseldis Arengumaag

|
Postitatud: Reede Juun 20, 2008 10:14 am Teema: |
|
|
NÀgin, et PÀrnust tehti suvitusparadiis, mingi aasta 2030 vÔis olla. KÔik oli pealtnÀha ilus aga seest ussitas. Kuritegevus lokkas, maffia, kÔik elasid vaid raha nimel. Ise vaatasin ja imestasin. _________________ Life is a journey, not a destination. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Indigo pÀike.

Liitunud: 11 Märts 2008 Postitusi: 1347 Asukoht: Helsingi/ Rakvere
|
Postitatud: Reede Juun 20, 2008 11:20 am Teema: |
|
|
| Chriseldis kirjutas: | | NÀgin, et PÀrnust tehti suvitusparadiis, mingi aasta 2030 vÔis olla. KÔik oli pealtnÀha ilus aga seest ussitas. Kuritegevus lokkas, maffia, kÔik elasid vaid raha nimel. Ise vaatasin ja imestasin. | Kui meenutada mida kunagi Tokroda rÀÀkis PÀrnust, siis nÀgid vÀga Ôieti.
Kuigi jah, see kÔik on juba praegu nii ...
Just silmas pidades seda kohta | Chriseldis kirjutas: | | kÔik elasid vaid raha nimel |
_________________ Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Chriseldis Arengumaag

|
Postitatud: Reede Juun 20, 2008 11:38 am Teema: |
|
|
Loomulikult on see ka praegu nii. Aga unenÀos oli kÔik veelgi ilmsem  _________________ Life is a journey, not a destination. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Laup Juun 21, 2008 11:01 am Teema: |
|
|
tĂ€na nĂ€gin jĂ€lle surma unes, vĂ”i midagi. umbes nĂ€dal-2 tagasi nĂ€gin surma, istusin rĂ”du peal 2 tĂŒĂŒbiga, vaatasin Ă”ue ja mĂ”tlesin et kui ma tahan siis saan ma surma nĂ€ha. ja Ă€kki nĂ€gingi, pikk must triip maast taevasse, teadsin et teised ei nĂ€e, siis mĂ”tlesin mida teha. proovisin endast vĂ€lja minna, Ă€kki saab hirmuga mingi lĂŒkke. lĂ€ksin tuppa, hirmul veits. siis kĂ€is uksekell, tegin ukse lahti, uks etaga seisis ĂŒleni mustas vana naine, punase peaga. see ehmatas kĂŒll Ă€ra.
tĂ€na nĂ€gin et olin kuskil korteris ja akna taga kĂ€is surm minu arust. igatahes mina vaatasin pealt, tseied olid hirmul. ma olin nagu kellegi kodus ja tema rÀÀkis mis siin toimub et ta vĂ€ga kardab. siis nĂ€gin ise ka mitu korda, kaptuutsiga tegelane liikus kardinate tagant mööda mitmeid kordi. siis nĂ€gin Ă”de, tal oli sama probleem olnud kunagi ja ĂŒtles kuidas sellest lahti saada, pĂ€evikut ei tohtinud pidada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane pÀike

|
Postitatud: Kolm Juun 25, 2008 1:24 pm Teema: |
|
|
| Hiljuti nĂ€gin unes/Ă€rkvel midagi taolist. Tekkisid kaks taoliste haarmetega looma http://www.tigerorchids.com/paphinia_majestic.htm Haarmeid oli rohkem ja nad avanesid aeglaselt ĂŒmber pikerguse keha. vĂ€rvus oli neil selline kollakam punane ja tumepruunide tĂ€ppidega. Pikkust vĂ”is olla ka 30-40cm See olend tahtis suukaudu siseneda ning sellega tekitada mingi kontrolli minu ĂŒle. TĂ”rjuda sai seda olendit öeldes "Urrti" v "Urri". TĂ”stsin kĂ€e suu ette ja teise nende poole tĂ”rjeks ja siis Ă€rkasin ĂŒles. Olin poolistuli voodis ĂŒks kĂ€si siis suu ees ja teine rusikas ette tĂ”rjeks sĂ€titud. Kell oli kolm lĂ€bi natike. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo pÀike.

|
Postitatud: Laup Juun 28, 2008 12:23 pm Teema: |
|
|
PĂ”rguvĂŒrst tegutses lĂ€bi minu, krĂ”bistas pĂ€ris kenasti ikka, kaks sĂŒsteemi pĂ”rkasid kokku, vastu pandi ĂŒks naine, pĂ€ris halvustavalt suhtusid pĂ”rguvĂŒrsti aga hirmu tekitas kĂŒll, kaitsesid ennast mingi valgusega. Mul oli peopesa ĂŒlesse tĂ”stetud, sinna kogunes energiat ja see pĂ”les tuhaks. Ăks vinge tegelane oli seal veel, paistis, et kĂ”ik kuuletusid temale.
Huvitav, mis sĂŒsteem see kĂŒll oli?
Ja veider, et kogu see möll mind ennast ĂŒldse ei puudutanud ... _________________ Kuhu tĂ”ttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane pÀike

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 4:41 pm Teema: |
|
|
Hiljutine uni:
LĂ€ksin laevaga lĂ”busĂ”idule. Kruiisikaga ja pidu oli tore. Ăks sĂ”ber kukkus ĂŒle parda ja hakkas uppuma nĂ”nda veidralt, et uppus ja nagu ei uppunud ka (see tuleb sellest,et nĂ€gin seda sĂ”pra just hiljuti ja enne sead polnud aasta poolteist nĂ€inud - oli oma naisega lahku lĂ€inud ja sellega lapse kaotanud jms ju seda ta siis uppus aga Ă€ra ei uppunud). Siis tekkis meil mingi probleem veega. Laev jĂ”udis sellisesse kohta kus merd ja vett enam polnud seega tĂ”mmati suur laev rongile ja sĂ”it ning pidu lĂ€ks edasi. Muidu lĂ€ks sĂ”it vaguralt va see, et ĂŒhes kohas viis tee lĂ€bi tunneli ja oli hirma, et kas laev ikka mahub. Mahtus.
VĂ€ga huvitav kombinatsioon see laev rongil. Mida see kĂŒll tĂ€hendada vĂ”iks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nipi Oranz pÀike

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 4:59 pm Teema: |
|
|
rong oleks justkui egregor  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Chriseldis Arengumaag

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 6:35 pm Teema: |
|
|
Rong on seksuaalsus ju. _________________ Life is a journey, not a destination. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo pÀike.

|
Postitatud: Esm Juun 30, 2008 10:05 pm Teema: |
|
|
Sain kinnituse aimdusele, et leidub selliseid tegelasi, kes loovad pilte, visioone ja energeetilisi muutusi sellel ajal, kui inimene magab: ma hĂŒppasin ka sinna punti, sahistasin kasevihtadega aga mind nĂ€hti, kuna mul oli valge kampsun ja siis hakati taga ajama ...
Arvan, et inimene, kes on Àrkvel ja teadvel, on seda ka öösel ja ei nÀe enam tavamÔttes unenÀgusid ... _________________ Kuhu tÔttad, Trilma? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Itika Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 1:39 pm Teema: |
|
|
Rong (ja rööpad) vÔib tÀhendada kohta kahe paralleelse maailma vahel. Ehk liikumine kahe eraldiseisva maailma vahel (protsessina). _________________ Must KaardivÀgi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Itika Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 1:50 pm Teema: |
|
|
| siin ja seal kirjutas: | Sain kinnituse aimdusele, et leidub selliseid tegelasi, kes loovad pilte, visioone ja energeetilisi muutusi sellel ajal, kui inimene magab: ma hĂŒppasin ka sinna punti, sahistasin kasevihtadega aga mind nĂ€hti, kuna mul oli valge kampsun ja siis hakati taga ajama ...
Arvan, et inimene, kes on Àrkvel ja teadvel, on seda ka öösel ja ei nÀe enam tavamÔttes unenÀgusid ... |
Seal on terve "tööstusharu", mis toodab kujundeid ja sĂŒÂŸeesid nagu valmistoitu. Maksad tĂ€helepanu(energia)ga ja vĂ”id "ĂŒĂŒrida" terveid suuri kirjeldusi, romaane, filme (koos jĂ€rgedega). Ei pea uneseisundisse minema, et neid nĂ€ha, sinna vĂ”ib fantaseerimis- vĂ”i unistamisseisundis sisse logida, kuna linkidena toimivad vĂ€ga hĂ€sti reaalselt eksisteerivad kultuurikandjad (kunstiteosed, raamatud, filmid jms). Kuigi mĂ€rgata on erinevus - mĂ”ni teos on algusest peale loodud lingiks; mĂ”nele heale teosele on hiljem (populaarseks osutumise jĂ€rel) juurde ehitatud side nimetet ĂŒĂŒrisĂŒsteemiga.
Ja autoritasudega on nagu on. Kui sinu loodud kujundi pealt on mingi ĂŒĂŒrikas pĂŒsti löödud, siis selle pealt autoritasu (energiat) on sellelt sĂŒsteemilt vĂ€ga raske vĂ€lja nĂ”uda. SeetĂ”ttu on enamus laenutusteostest priaatkaup. _________________ Must KaardivĂ€gi |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo pÀike.

|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 5:55 pm Teema: |
|
|
| Itika kirjutas: | | Rong (ja rööpad) vÔib tÀhendada kohta kahe paralleelse maailma vahel. Ehk liikumine kahe eraldiseisva maailma vahel (protsessina). |
Sellest muidugi saavad kinni haarata New Age gurud, kes rÀÀgivad, et une ajal me kÀime kurat teab kus mingeid kurat teab mis diile tegemas.
Mis tÀhendab omakorda, et ka mina ikkagi pidevalt tuian kurat teab kus ringi... ikka jube paljudes unedes olen ronge nÀinud vÔi rongiga sÔitnud.
Ka ĂŒhendab mul neid "rongiunenĂ€gusid" see, et neis unenĂ€gemustes olen ma alati tundnud, nagu asuks ma kodust kusagilt lausa miljonite valgusaastate kaugusel... eemal oma tuttavatest, tĂ€iesti vÔÔrastes kohtades. Nii et kurat seda teab, mis siis toimub...
Muidu see ĂŒksindustunne on tekkinud ka siis, kui olen astraalrĂ€nnakuid proovinud - vaimus olen kusagil, kuhu ma minna tahan, aga keha samal ajal tunneb, nagu oleks ta ĂŒksi jĂ€etud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
The Green Knight Külaline
|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 8:04 pm Teema: |
|
|
..
Viimati muutis seda The Green Knight (Kolm Sept 02, 2009 10:50 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Norn Indigo pÀike.

|
Postitatud: Reede Juul 04, 2008 8:58 pm Teema: |
|
|
| The Green Knight kirjutas: | | Mida vÔiks tÀhendada karu ja mida jÀnesepoeg?? |
Vaata, karu on mĂ”mmibeebi vĂ”i emakaru, jĂ€nku aga vĂ€le jĂ€nnenene vĂ”i lihtsalt nĂ€mmnĂ€mm. MĂ”istad? Lihtne, loogiline! _________________ Pole olemas kaht ĂŒhesugust asja. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Püh Juul 06, 2008 4:18 pm Teema: |
|
|
jÀnes on hoolitsus.
karu on sĂŒndmuste loomine. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|