| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Kala
|
Postitatud: Teis Juul 27, 2004 8:57 pm Teema: Kahtlane tunne |
|
|
| Mulselline probleem, et vahest magama minnes, tavaliselt hiljem kui teised kodus on juba magama läinud, leban voodis ja mõtlen millestki nagu ma tavaliselt enne magama minekut teen. Äkki tunnen et nagu midagi hirmsat oleks kuskil lähedal või mingi olend kes tahab halba, igastahes selline hirmu tunne tuleb. Mis seda põhjustab ? Viimastel päevadel olen seda foorumit siin sirvinud ja nuh praegu olen sellise järelduse teinud et see on siis mingi koll kes tahab energiat ? Selline nähtus on esinend mul väga pikka aega. Ise olen 16, poiss. Küsimus oleks, et kas mu kahtlused peavad paika või on see hoopis midagi muud. Kuidas selle vastu saaks ? Siiamaani olen lihtsalt püüdnud paigal olla, imelik aga selline tunne on old et kui ma ringi vahtima ei hakka ning püüan jääda märkamatuks, siis ei juhtu midagi ja ta läheks nagu mööda. Tavaliselt jään peale seda ka magama, vähemalt hommikul ärgates on selline mulje nagu oleks magama jäänud peale seda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
miga11 Hall päike

|
Postitatud: Teis Juul 27, 2004 10:43 pm Teema: |
|
|
The fear of Darkness. Sul toas lihtsalt midagi prõksub vms. ja siis lihtsalt tardud, sest kardad liigutada. Kui sa mõtled, et seal on mingi koll siis on kehvasti, sa ei tohi üldse hirmsatele asjadele mõelda. Mõtle midagi nagu loogilist, mis võis seda põhjustada. Enda kogemused
Selle vastu peaks aitama ka suurem väsimus. Kui oled väsinud, siis sind ei huvita sellised asjad. Püüa rohkem tööd teha ja sellist asja. Kui see ei aita siis mina sind ei oska aidata.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kala
|
Postitatud: Teis Juul 27, 2004 11:12 pm Teema: |
|
|
| The fear of darkness - hirm pimeduse ees. Kui nüüd otseselt võtta siis selles asi ei saa olla sest tavaliselt mul toas tuli põleb, aga noh kaudses mõttes võtta siis küll. Igastahes tänan soovituse eest, eks ma püüa siis päeval miskit rohkem ette võtta |
|
| Tagasi üles |
|
 |
miga11 Hall päike

|
Postitatud: Teis Juul 27, 2004 11:35 pm Teema: |
|
|
| Kala kirjutas: | | The fear of darkness - hirm pimeduse ees. Kui nüüd otseselt võtta siis selles asi ei saa olla sest tavaliselt mul toas tuli põleb, aga noh kaudses mõttes võtta siis küll. Igastahes tänan soovituse eest, eks ma püüa siis päeval miskit rohkem ette võtta |
Võid kuulata ka teiste soovitusi, kui sul piisavalt närvi on siis sa võid sellele vastu hakata, siis enam ei pea sa põgenema, vaid võid selle hirmu minema ajada. Ära minu soovitust eriti tõsiselt võta, sest ma pole proff sellel alal, kuid proovi ikka, no pain no gain. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Teis Juul 27, 2004 11:41 pm Teema: |
|
|
Mul kah vahel selliseid kahtlaseid tundeid olnud. Ma olen siis lihtsalt korraks pimedas toas kõndinud vaadanud ringi ja sisendanud et ei keegi ole minust tugevam. Selline voodis kössitamine ja märkamatuks jäämine minuarust pole eriti hea mõte. Aga tihti sellised kartused on vahel tugevamdad ja vahel üldse puuduvad. Näiteks tihti magan rahulikult, kõik on korras ja turvaline, aga vaat mõnikord on kohe tunda seda imelikku kõhedust ehkki kogu päev on olnud nagu eelmised ja ei paista olevat nagu midagi mis selle kõheduse oleks võinud järsku tekitada. Aga kui mõelda ennast kartmatuks siis see aitab ikka.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
miga11 Hall päike

|
Postitatud: Teis Juul 27, 2004 11:44 pm Teema: |
|
|
"I fear no living enemy, but my axe cannot cleave fleshless spirits."
Seda ütles üks Orc Warcraft III-st |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Selene Külaline
|
Postitatud: Kolm Juul 28, 2004 8:15 am Teema: |
|
|
Mul oli selline variant, seal toas kus magasin elas kapis mingi koll kes jõllitas koguaeg nähtamatult, pimedas oli seda eriti õõvastav tunda. Öösiti nägin igasuguseid pidevalt korduvaid õudukaid, kus mind tapeti.
Isegi kui hämarduma hakkas oli selline juhus et see koll tekkitas sellise paanikahoo, et põgenesin kodunt nii kiiresti kui vähegi sai. Mingitest paraasjadest polnud tol ajal veel õrna aimugi ja siis tuli seda elukat taluda ja sisendada iga päev, et see on ainult ettekujutus.
Siis hakkasin ennast harjutama et ei kardaks pimedust, läksin öösel üksinda metsa jms see mõjus. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
miga11 Hall päike

|
Postitatud: Kolm Juul 28, 2004 1:59 pm Teema: |
|
|
Põhimõtteliselt ei tohi lihtsalt sellise asja peale mõelda ehk energiat raisata. Nii võib veel hullemaks asi mina. Mina vist küll öösel üksinda metsas ei tahaks kõndida, kuid mida seal karta on. Ennem peaks ikka metsas käima öösel kui kuskil linnas. Linnas tulevad kuradi pätid kallale röövivad ära . Täna öösel juhtus mul sama mis Kalal ning veel leidsin kapi pealt vampiiripildi, aga nüüd matan selle unustusse ning elan oma elu edasi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hengreelia Tumeroheline päike

|
Postitatud: Kolm Juul 28, 2004 2:17 pm Teema: |
|
|
| kala,kui sul selline tunne,et keegi on läheduses ju ta siis on ja hirmutav võib ta sellepärast olla,et see on sulle võõras.Püüa sellest kollist üle olla ja saada ta pikalt.Eks meie ümber liigub igasuguseid olendeid,mida me ei näe.Kuid kui sa "kollist" lahti ei saa ja sulle tundub,et ta on ikkagi "paha" siis on olemas igasugu "puhastajaid",kelle poole pöörduda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Juul 28, 2004 2:28 pm Teema: |
|
|
Kala
Ma arvan, et tegemist on mingi sugulase teisikuga. naisterahvas. Vanaema või tädi. Anna keeld sellele naisele ja ta ei saa sinu privaat ruumi kollitama tulla. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kala
|
Postitatud: Kolm Juul 28, 2004 3:50 pm Teema: |
|
|
No kui mõelda, et kas vanaema või tädi siis kaldun arvama et vanaema. Ta ise ka parasjagu selliseid para asju uurind, aeg-ajalt käib erinevate nõidade juures ka. Ema on ka selline, ainult et ta pole ammu ühegi nõia juures käinud.
Kuidas ma seda keeldu annan täpsemalt ? Mõtlen et vanaema, sa ei tohi tulla minu alale ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Poder Lilla päike

|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 1:10 pm Teema: |
|
|
Aga nii teemaväliselt - Kala, ma soovitan sul vähem juua. _________________ Kui teid huvitavad minu usulised tõekspidamised, siis uurige järgi Püha Joosepi koduleheküljelt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 2:38 pm Teema: |
|
|
Mina soovitaks sul vaimu silmas teda ette kujutada, millisena tahes, ja siis kui näed teda siis kujuta ennast temast tugevamana ja pane ta paika!
Kui sa pead olema keskendunud, lülita oma välistajud välja ja keskendu vaid oma mõttele, vaata kas tuleb veel tagasi või ei! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Schism Arengumaag
|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 3:03 pm Teema: |
|
|
| Poder kirjutas: | | Aga nii teemaväliselt - Kala, ma soovitan sul vähem juua. |
Või peaks äkki rohkem?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sirel Külaline
|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 9:27 pm Teema: |
|
|
| Poder kirjutas: | | Aga nii teemaväliselt - Kala, ma soovitan sul vähem juua. |
võibolla Põder peaks ise vähem jooma, sest tundub, et ta on vahepeal kaks aastat koomas olnud - post on tehtud kaks aastat tagasi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Schism Arengumaag
|
Postitatud: Esm Juun 12, 2006 2:37 am Teema: |
|
|
Ikka juhtub.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Cyclamen Lilla päike

|
Postitatud: Esm Juun 12, 2006 9:44 am Teema: |
|
|
Kala ise on koomas olnud ju ja nüüd ärkamisega raskusi _________________ Zidele amathambo! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sirel Külaline
|
Postitatud: Esm Juun 12, 2006 9:53 am Teema: |
|
|
| Cyclamen kirjutas: | | Kala ise on koomas olnud ju ja nüüd ärkamisega raskusi |
Kala on ilmselt surnud juba |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Esm Juun 12, 2006 10:06 am Teema: |
|
|
Kala magab, ei maksa äratada saab tigedaks  |
|