Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kahtlane tunne
Mine lehele 1, 2  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kala

PostitusPostitatud: Teis Juul 27, 2004 8:57 pm    Teema: Kahtlane tunne Vasta viitega

Mulselline probleem, et vahest magama minnes, tavaliselt hiljem kui teised kodus on juba magama läinud, leban voodis ja mõtlen millestki nagu ma tavaliselt enne magama minekut teen. Äkki tunnen et nagu midagi hirmsat oleks kuskil lähedal või mingi olend kes tahab halba, igastahes selline hirmu tunne tuleb. Mis seda põhjustab ? Viimastel päevadel olen seda foorumit siin sirvinud ja nuh praegu olen sellise järelduse teinud et see on siis mingi koll kes tahab energiat ? Selline nähtus on esinend mul väga pikka aega. Ise olen 16, poiss. Küsimus oleks, et kas mu kahtlused peavad paika või on see hoopis midagi muud. Kuidas selle vastu saaks ? Siiamaani olen lihtsalt püüdnud paigal olla, imelik aga selline tunne on old et kui ma ringi vahtima ei hakka ning püüan jääda märkamatuks, siis ei juhtu midagi ja ta läheks nagu mööda. Tavaliselt jään peale seda ka magama, vähemalt hommikul ärgates on selline mulje nagu oleks magama jäänud peale seda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
miga11
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Teis Juul 27, 2004 10:43 pm    Teema: Vasta viitega

The fear of Darkness. Sul toas lihtsalt midagi prõksub vms. ja siis lihtsalt tardud, sest kardad liigutada. Kui sa mõtled, et seal on mingi koll siis on kehvasti, sa ei tohi üldse hirmsatele asjadele mõelda. Mõtle midagi nagu loogilist, mis võis seda põhjustada. Enda kogemused Smile

Selle vastu peaks aitama ka suurem väsimus. Kui oled väsinud, siis sind ei huvita sellised asjad. Püüa rohkem tööd teha ja sellist asja. Kui see ei aita siis mina sind ei oska aidata. Idea
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Kala

PostitusPostitatud: Teis Juul 27, 2004 11:12 pm    Teema: Vasta viitega

The fear of darkness - hirm pimeduse ees. Kui nüüd otseselt võtta siis selles asi ei saa olla sest tavaliselt mul toas tuli põleb, aga noh kaudses mõttes võtta siis küll. Igastahes tänan soovituse eest, eks ma püüa siis päeval miskit rohkem ette võtta
Tagasi üles
miga11
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Teis Juul 27, 2004 11:35 pm    Teema: Vasta viitega

Kala kirjutas:
The fear of darkness - hirm pimeduse ees. Kui nüüd otseselt võtta siis selles asi ei saa olla sest tavaliselt mul toas tuli põleb, aga noh kaudses mõttes võtta siis küll. Igastahes tänan soovituse eest, eks ma püüa siis päeval miskit rohkem ette võtta

Võid kuulata ka teiste soovitusi, kui sul piisavalt närvi on siis sa võid sellele vastu hakata, siis enam ei pea sa põgenema, vaid võid selle hirmu minema ajada. Ära minu soovitust eriti tõsiselt võta, sest ma pole proff sellel alal, kuid proovi ikka, no pain no gain.
Tagasi üles
Faxaros
Parasiit

PostitusPostitatud: Teis Juul 27, 2004 11:41 pm    Teema: Vasta viitega

Mul kah vahel selliseid kahtlaseid tundeid olnud. Ma olen siis lihtsalt korraks pimedas toas kõndinud vaadanud ringi ja sisendanud et ei keegi ole minust tugevam. Selline voodis kössitamine ja märkamatuks jäämine minuarust pole eriti hea mõte. Aga tihti sellised kartused on vahel tugevamdad ja vahel üldse puuduvad. Näiteks tihti magan rahulikult, kõik on korras ja turvaline, aga vaat mõnikord on kohe tunda seda imelikku kõhedust ehkki kogu päev on olnud nagu eelmised ja ei paista olevat nagu midagi mis selle kõheduse oleks võinud järsku tekitada. Aga kui mõelda ennast kartmatuks siis see aitab ikka. Wink
Tagasi üles
miga11
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Teis Juul 27, 2004 11:44 pm    Teema: Vasta viitega

"I fear no living enemy, but my axe cannot cleave fleshless spirits."

Seda ütles üks Orc Warcraft III-st
Tagasi üles
Selene
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2004 8:15 am    Teema: Vasta viitega

Mul oli selline variant, seal toas kus magasin elas kapis mingi koll kes jõllitas koguaeg nähtamatult, pimedas oli seda eriti õõvastav tunda. Öösiti nägin igasuguseid pidevalt korduvaid õudukaid, kus mind tapeti.
Isegi kui hämarduma hakkas oli selline juhus et see koll tekkitas sellise paanikahoo, et põgenesin kodunt nii kiiresti kui vähegi sai. Mingitest paraasjadest polnud tol ajal veel õrna aimugi ja siis tuli seda elukat taluda ja sisendada iga päev, et see on ainult ettekujutus.
Siis hakkasin ennast harjutama et ei kardaks pimedust, läksin öösel üksinda metsa jms see mõjus.
Tagasi üles
miga11
Hall päike
Hall päike

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2004 1:59 pm    Teema: Vasta viitega

Põhimõtteliselt ei tohi lihtsalt sellise asja peale mõelda ehk energiat raisata. Nii võib veel hullemaks asi mina. Mina vist küll öösel üksinda metsas ei tahaks kõndida, kuid mida seal karta on. Ennem peaks ikka metsas käima öösel kui kuskil linnas. Linnas tulevad kuradi pätid kallale röövivad ära Razz . Täna öösel juhtus mul sama mis Kalal ning veel leidsin kapi pealt vampiiripildi, aga nüüd matan selle unustusse ning elan oma elu edasi Smile
Tagasi üles
Hengreelia
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2004 2:17 pm    Teema: Vasta viitega

kala,kui sul selline tunne,et keegi on läheduses ju ta siis on ja hirmutav võib ta sellepärast olla,et see on sulle võõras.Püüa sellest kollist üle olla ja saada ta pikalt.Eks meie ümber liigub igasuguseid olendeid,mida me ei näe.Kuid kui sa "kollist" lahti ei saa ja sulle tundub,et ta on ikkagi "paha" siis on olemas igasugu "puhastajaid",kelle poole pöörduda.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2004 2:28 pm    Teema: Vasta viitega

Kala
Ma arvan, et tegemist on mingi sugulase teisikuga. naisterahvas. Vanaema või tädi. Anna keeld sellele naisele ja ta ei saa sinu privaat ruumi kollitama tulla.
Kala

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2004 3:50 pm    Teema: Vasta viitega

No kui mõelda, et kas vanaema või tädi siis kaldun arvama et vanaema. Ta ise ka parasjagu selliseid para asju uurind, aeg-ajalt käib erinevate nõidade juures ka. Ema on ka selline, ainult et ta pole ammu ühegi nõia juures käinud.

Kuidas ma seda keeldu annan täpsemalt ? Mõtlen et vanaema, sa ei tohi tulla minu alale ?
Tagasi üles
Poder
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Püh Juun 11, 2006 1:10 pm    Teema: Vasta viitega

Aga nii teemaväliselt - Kala, ma soovitan sul vähem juua.
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Juun 11, 2006 2:38 pm    Teema: Vasta viitega

Mina soovitaks sul vaimu silmas teda ette kujutada, millisena tahes, ja siis kui näed teda siis kujuta ennast temast tugevamana ja pane ta paika!
Kui sa pead olema keskendunud, lülita oma välistajud välja ja keskendu vaid oma mõttele, vaata kas tuleb veel tagasi või ei!
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Juun 11, 2006 3:03 pm    Teema: Vasta viitega

Poder kirjutas:

Või peaks äkki rohkem? Laughing
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Püh Juun 11, 2006 9:27 pm    Teema: Vasta viitega

Poder kirjutas:

võibolla Põder peaks ise vähem jooma, sest tundub, et ta on vahepeal kaks aastat koomas olnud - post on tehtud kaks aastat tagasi Razz
Tagasi üles
Schism
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Juun 12, 2006 2:37 am    Teema: Vasta viitega

Ikka juhtub. Laughing
Tagasi üles
Cyclamen
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Esm Juun 12, 2006 9:44 am    Teema: Vasta viitega

Kala ise on koomas olnud ju ja nüüd ärkamisega raskusi
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 12, 2006 9:53 am    Teema: Vasta viitega

Cyclamen kirjutas:
Kala ise on koomas olnud ju ja nüüd ärkamisega raskusi

Kala on ilmselt surnud juba
Tagasi üles
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 12, 2006 10:06 am    Teema: Vasta viitega

Kala magab, ei maksa äratada saab tigedaks Exclamation
Tagasi üles
sirel
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Juun 12, 2006 10:11 am    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
Kala magab, ei maksa äratada saab tigedaks Exclamation

sa ju lausa kutsud teda äratama Laughing
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group