Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
blackbiach Valge päike
Liitunud: 19 Nov 2007 Postitusi: 15 Asukoht: sügavas mustas augus...
|
Postitatud: Esm Jan 07, 2008 1:10 pm Teema: allergia |
|
|
Olen paadunud allergik. Pole aidanud ei ükski tablett, siirup ega süstal. Samuti olen tohutu astmaatik(ka see pole ravile allunud). Kevad on minu jaoks kõige hullem aastaaeg üldse. Olen väsinud igal kevadel kodus istumast ja vaatamast, kuidas teised väljas käivad ja õnnelikud on...ka suvi ei ole parem- silmad vesised, nina tatine ja kõri kinni. Ning kogu keha täis kuplaid ja paistes. Käisin kunagi mingi ravitseja juures, pärast mida, mu allergia hakkas vähenema. Kuid ta kolis mujale ning kontakt kadus. Kas keegi teab mõnda ravitsejat/posijat/nõida, kes tegeleb sellise asjaga. Paluks tõsiseid vastuseid, kuna mul on sellest suhteliselt kõrini juba... _________________ elu on nagu joonistamine ilma kustutuskummita... |
|
Tagasi üles |
|
|
lola Arengumaag
|
Postitatud: Esm Jan 07, 2008 2:06 pm Teema: |
|
|
ma soovitaks siit foorumist Tokrodat ja Haldjanoolt. Nemad teavad allergiate põhjusi ja oskavad ravida või soovitada vastavat ravi. |
|
Tagasi üles |
|
|
lola Arengumaag
|
Postitatud: Esm Jan 07, 2008 2:11 pm Teema: |
|
|
Üldjuhul on allergia põhjuseks blokeering. sa blokid midagi endast...ei taha mingit infot vastu võtta või ei saa millestki aru ja seetõttu ei lepi selle asja/teadmisega või ei pea seda vajalikuks, kuigi see võib olla vajalik.
ja vastavalt allergiale, blokitakse mingit kindlat asja. |
|
Tagasi üles |
|
|
Suzi Hall päike
|
Postitatud: Kolm Jan 09, 2008 6:30 pm Teema: |
|
|
Allergia üheks põhjuseks on emotsioonaalne seisund: kardetakse elu ehk hirm elu ees. Kui tõbi on alguse saanud juba lapsepõlvest on ema selle emotsiooni lapsele kaasa pookinud. Muidugi tuleb allergiat vaadelda ka füüsilisel tasandil. Eelkõige on see seotud peensoole allergiaga, kas on jääkaineid palju või on imendumise häired. Soovitan teha toiduainete talumatuse testi (veretest). _________________ per manus ad astra |
|
Tagasi üles |
|
|
Tokroda Alfaisane
|
Postitatud: Nelj Jan 10, 2008 1:27 am Teema: |
|
|
Alergia hakkab eitusest. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
Tagasi üles |
|
|
blackbiach Valge päike
|
Postitatud: Reede Jan 18, 2008 5:01 pm Teema: |
|
|
veretestid on juba ammu tehtud ja nendest sain ainult sellevõrra targemaks, mille vastu allergiline olen...ja mida see teadmine mulle annab?? _________________ elu on nagu joonistamine ilma kustutuskummita... |
|
Tagasi üles |
|
|
Naima Indigo päike.
|
Postitatud: Reede Jan 18, 2008 5:16 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 11:00 am). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Püh Jan 20, 2008 10:20 pm Teema: |
|
|
blackbiach kirjutas: | veretestid on juba ammu tehtud ja nendest sain ainult sellevõrra targemaks, mille vastu allergiline olen...ja mida see teadmine mulle annab?? |
allergia on konreetne eitav suhtumine millessegi.
see , mille suhtes sa allergiline oled, võimaldab välja mõelda, mida sa eitad.
kui sa korrigeerid oma suhtumist reaalsusele vastavamaks, kaob ka konkreetne allergia.
(olen ka ise olnud astmaatik ja tean, mida räägin). _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
blackbiach Valge päike
|
Postitatud: Reede Jan 25, 2008 4:09 pm Teema: |
|
|
allergia on konreetne eitav suhtumine millessegi.
kui sa korrigeerid oma suhtumist reaalsusele vastavamaks, kaob ka konkreetne allergia.
(olen ka ise olnud astmaatik ja tean, mida räägin).[/quote]
kuid kuidas seda saavutada?? _________________ elu on nagu joonistamine ilma kustutuskummita... |
|
Tagasi üles |
|
|
haldjanool Arengumaag
Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Reede Jan 25, 2008 8:20 pm Teema: |
|
|
blackbiach kirjutas: | allergia on konreetne eitav suhtumine millessegi.
(olen ka ise olnud astmaatik ja tean, mida räägin). |
kuid kuidas seda saavutada??[/quote]
kaine analüüsiga. _________________ just before the darkness... |
|
Tagasi üles |
|
|
Elleth Arengumaag
|
Postitatud: Reede Jan 25, 2008 8:38 pm Teema: |
|
|
ma mäletan, et mul tulid astmahood ühte teatud tüüpi hirmust. Millisest nimelt, ma seletada ei oska.
allergia tuli suuresti ema mõjutustest, kuigi oli ka isiklikku info eitamist _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
Tagasi üles |
|
|
boss Indigo päike.
|
Postitatud: Esm Jan 28, 2008 2:09 pm Teema: |
|
|
Mul ei ole kunagi ühtegi allergiat olnud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Hella Arengumaag
|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 3:30 pm Teema: |
|
|
Arvan, et allergia näitab seda, et inimene on kaotanud sideme loodusega. Eitab/kardab/ei kasuta loomulikku. See on tänapäeva keemia, tehiskeskkond, hügieen. Allergiad on ju suht uus karm teema, mis Eestissegi jõudnud on. Ennekõike on see teema beebide ja väikelaste emadele. Suht õõvastav ja kurb. Sellest kohast algab tihti ka ökoelu viljelus. |
|
Tagasi üles |
|
|
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Nelj Apr 07, 2011 3:33 pm Teema: |
|
|
Tapke parasiidid ja allergia kaob. _________________ Зри в корень! - - Козьма Прутков |
|
Tagasi üles |
|
|
Elleth Arengumaag
|
Postitatud: Reede Apr 08, 2011 3:57 pm Teema: |
|
|
jätke vaktsineerimata _________________ I do not play with dice and I don't believe in coincidences. |
|
Tagasi üles |
|
|
|