| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Kolm Nov 21, 2007 3:36 pm Teema: Mingi silmitu tüüp |
|
|
Oli siis selline juhtum, et hakkasin öösel magama jääma ja hüppas silme ette mingi selline pilt nagu kusagil koopas oli mingi tüüp kes järsult keeras oma pead minu poole. Mis mind kõige rohkem hirmutas oli see, et kui tüüp keeras ei olnud tal silmi. Ta oli suht suur ning ta oli metallne, ma ei tea kas see oligi tema selline nahalaadne asi või oli see tal raudrüü seljas. Tal oli ka kiivri laadne asi, kus polnud silma kohtagi ja tal oli mitu sarve või oga ka üle pea. Küsimus on, et kes ta olla võib ja miks ma sellist pilti oma silme ees nägin ehk mida ta tahtis _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Nov 21, 2007 4:46 pm Teema: |
|
|
Kirjeldus meenutaks nagu mingit robotolendit... sa muidu fantasy-kirjandust ka loed? Et äkki oled sellega üle soolanud Samas aga on võimalus, et sellest infot leiab tõesti midagi huvitavat... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Nov 22, 2007 1:36 am Teema: |
|
|
selles suhtes et .. mille põhjal ned raamatud kül kirjutatud on?
arvestades kui palju juhuseid maailmas on, paneb mõtlema. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tuuletooja Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Nov 22, 2007 1:38 am Teema: Re: Mingi silmitu tüüp |
|
|
| prt1 kirjutas: | | Oli siis selline juhtum, et hakkasin öösel magama jääma ja hüppas silme ette mingi selline pilt nagu kusagil koopas oli mingi tüüp kes järsult keeras oma pead minu poole. Mis mind kõige rohkem hirmutas oli see, et kui tüüp keeras ei olnud tal silmi. Ta oli suht suur ning ta oli metallne, ma ei tea kas see oligi tema selline nahalaadne asi või oli see tal raudrüü seljas. Tal oli ka kiivri laadne asi, kus polnud silma kohtagi ja tal oli mitu sarve või oga ka üle pea. Küsimus on, et kes ta olla võib ja miks ma sellist pilti oma silme ees nägin ehk mida ta tahtis |
esimene mõte oli, et tegu on Su enda teisikuga. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Nelj Nov 22, 2007 11:57 pm Teema: |
|
|
Ma ei loe eriti fantasy kirjandust. Kui aus olla siis ma ei loe eriti üldse. _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 1:11 am Teema: |
|
|
miks sina teda nägid??????????????? _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 7:22 am Teema: |
|
|
| haldjanool kirjutas: | | miks sina teda nägid??????????????? |
Sa tundud hämmingus olevat Äkki on sul omal teemaalgataja nähtud tegelasega kokkupuuteid? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Reede Nov 23, 2007 10:11 pm Teema: |
|
|
Haldjanool see on ka üks küsimustest millele ma üritan vastust saada. _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Matinaator101
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Nelj Dets 13, 2007 1:46 am Teema: |
|
|
Ei absoluutselt mitte _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
FTIGAR Valge päike

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 12:57 am Teema: |
|
|
ma näen alasti naisi erinevates poosides kui ma magama hakkan jääma. ma tean mis nad ahavad, aga kuidas ma seda neile andma peaksin? _________________ ¿mis asya? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
FTIGAR Valge päike

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 1:53 am Teema: Re: Mingi silmitu tüüp |
|
|
| prt1 kirjutas: | | Oli siis selline juhtum, et hakkasin öösel magama jääma ja hüppas silme ette mingi selline pilt nagu kusagil koopas oli mingi tüüp kes järsult keeras oma pead minu poole. Mis mind kõige rohkem hirmutas oli see, et kui tüüp keeras ei olnud tal silmi. Ta oli suht suur ning ta oli metallne, ma ei tea kas see oligi tema selline nahalaadne asi või oli see tal raudrüü seljas. Tal oli ka kiivri laadne asi, kus polnud silma kohtagi ja tal oli mitu sarve või oga ka üle pea. Küsimus on, et kes ta olla võib ja miks ma sellist pilti oma silme ees nägin ehk mida ta tahtis |
sa oled mingi imelik arvutihälvar, sa tapsid t2t'is selle hiiglase sandmonsteri ja see oli su südametunnistus. oli kahju ka kui tal silmad välja torkasid? _________________ ¿mis asya? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 2:29 am Teema: |
|
|
Ma pole kunagi t2t'd üle kümne minuti oma elus mänginud see mäng ise ei meeldinud mulle aga concept art on ilus ja see tüüp ei ole küll see keda mina nägin võrreldes concept artiga. Tüübil keda mina nägin pole kunagi silmi olnudki tal pole silmade kohtagi näos olnud. _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Asheron Arengumaag

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 2:43 am Teema: |
|
|
see et SINA ta silmasid ei näe, ei tähenda et tal neid polegi.
Küsimus on hoopis selles, kus Su enda silmad on? Miks Sa ei näe? _________________ Meid on siin põletatud ja raiutud. Meie kantsid hävitati ja geenid solgiti. Kuid võidetud pole meid kunagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maximus Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 2:47 am Teema: |
|
|
| Ma hijluti vaatasin ühte meest, pead polnud, lasin lõdvaks, pea tuli tagasi, vaatasin uuesti, pea jälle läinud ... Ma arvan, et see on kuidagi nulliga seotud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 4:18 pm Teema: |
|
|
Miks mina ei näe seda ma ka ei tea... ma olen küsinud endalt ja teistelt seda küsimust juba pikemat aega. Ainus vastus mida saanud olen on see, et ma pole valmis. _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Asheron Arengumaag

|
Postitatud: Teis Dets 18, 2007 9:20 pm Teema: |
|
|
Kaks küsimust, üks vastus.
Põhjus miks Sa teda nägid on sama miks Sa ta silmi ei näe.
Ning see et Sa valmis pole unusta ära. Juhuseid pole olemas. _________________ Meid on siin põletatud ja raiutud. Meie kantsid hävitati ja geenid solgiti. Kuid võidetud pole meid kunagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
prt1 Hall päike

|
Postitatud: Kolm Dets 19, 2007 2:47 am Teema: |
|
|
Ühesõnaga kui ma sain õigesti su jutust aru siis see tüüp olen mina ja miks ma tema silmi ei on see, et ka mina olen pime.
Aga kui see pole põhjus siis ütle sina mulle miks ma ei näe. Ma olen otsinud sellele küsimusele juba väga väga pikka aega vastust samal ajal üritanud nägijaks saada (tegelt vist natuke vastu pidi et üritand nägijaks saada ja samal ajal vastust otsinud, aga vahet pole), aga ei ole tulemusi ega vastust. Siiski ei lõpeta ma enne kui saan tulemusi või piisavalt hea vastuse miks lõpetada. _________________ Talking to yourself when nobody is home you can fool yourself that you came in this world alone |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|