Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

sinised täpid
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Nov 01, 2007 7:45 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
30 18 42 1 20 6

järjestusest asi ei sõltu
1, 6, 20, 18, 30, 42

mida nĂĽĂĽd numeroloogia ĂĽtleb?

teeme taanduse
1, 6 , 2 ,9 ,3 , 6

ĂĽldse on kuus positsiooni

nüüd oleks vaja lahti mõtestada kuu positsiooni tähendused
1
2
3
4
5
6

mida need numbrid räägivad?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Nov 01, 2007 2:27 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Tsiteerin::
30 18 42 1 20 6

järjestusest asi ei sõltu
1, 6, 20, 18, 30, 42

mida nĂĽĂĽd numeroloogia ĂĽtleb?

teeme taanduse
1, 6 , 2 ,9 ,3 , 6

ĂĽldse on kuus positsiooni

nüüd oleks vaja lahti mõtestada kuu positsiooni tähendused
1
2
3
4
5
6

Need numbrid räägivad, et me oleme ikkagi orjadeks määratud.

Nimelt mul on kahtlus, et inimesele on loomise või evolutsiooni käigus sisse programmeeritud väike kood. See kood on selline, mis jälgib kuidagimoodi kosmoses toimuvaid protsesse ja ajaühikuid ning selle järgi siis püüab inimest teatud raamidesse väänata. Sellest siis need juhtumid, kus mõnigi skeptik paratamatult peab veenduma selles, et astroloogia ja numeroloogia tema peal toimivad...
Samas mulle tundub, et see kood ei saanud piisavalt tugev-tahaks teada, kas kõik mingil ühel ja samal kuupäeval ning kellaajal sündinud inimesed omavad mingeid teatavaid ühiseid jooni... ma seni sellele tõestust pole leidnud. Ehk siis, kes ise mõtleb, sellele on astroloogia ja numeroloogia vaid risti jalus... kui hakata tähti närima, siis võib ju öelda, et planeetide praegune seis põhjustas selle, et ma ka selle antud postituse kirjutasin, on ju Very Happy Seega ma olen robot... aga kui ma jälle nii mõtlen, nagu selles postituses, siis tähendab see, et ma üritan asja tuumani jõuda ega lase ennast morjendada mingitel sortsidest mullipuhujatel...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Melkux-
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Nelj Nov 01, 2007 6:52 pm    Teema: Vasta viitega

Hea kahtlus, vaikusest tuleb tõde..

Sellest ka miks me oleme võimelised tulevikku ennustama, muidugi Süsteemi (as matrix vms) lubatuse piires. Aeg ongi põhimõtteliselt sellest ehitatud väänatud sirge joonena, koostades Aja ja ruumilisuse ühinemist lineaarseks jooneks, aeg sisaldab siis infot, mida õpetatakse momentist momendini lisades veel ruumilisuse, jätab meile justkui mulje nagu kogeksime aega.. "areneme kuskile". luues aja algus loodi kah samas lõpp, et sealt se progemine mis juhtis siis meid oma karma jms. .saatuse raames.

Põhimõtteliselt päris sina "ISE", on kokkupakitud, topitud prillid klapid pähe ehk see süsteem vahele, ja pandud arvama, et sina ise oledgi se süsteem et nii peabgi olema, tegelikkuses sa siiski pole see süsteem.. se pole sina, ainult sisaldad seda süsteemi. Surres minnes teiselepoole üle olid tegelikus jälle järgmises selles süsteemi tasemes sees, kuni sündisid jälle uuesti siia.. nüüdsest need kes juhtisid seda süsteemi (orjandusysteemi), need on eemaldatud, viimased paar aastat on toimunud räige süsteemi ümber "progemine" toetamaks inimesi ennast mitte seda süsteemi, hetkel on võimalik niipalju välja minne, et vajad ainult vedelikkusi joogiks ja hingamist.. et keha püsiks elus. karma on ümber progetud, et tagajärjed toimuvad siin elus või "teisespoolus" surres, mitte kuskil järgnevas elus kus sa ei mäleta enam toimunust midagi (orjandus). Hetkel tean, et igast ained "looduslikud" jms. mis tekitavad inimesele mingisuguse tripi (kanep, seened, alkohol) progetakse ümber toetamaks inimest andes mingine mõstlik toime neile, ennest nad toetasid kah seda süsteemi, va. suits.. süsteem vihkab suitsu, suitsedes suits toob meid justkui "siia" annab meile teadvustamise "siin olemisest", hetkest. Ja veel miljon muud asja ringitegemiseks Razz
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Nov 01, 2007 10:50 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Toodetakse ikka lootuses, et pärast ise midagi muud tarbida.

ja kuidas Sa teed vahet tarbimisel ja tootmisel, mis neid eristab?
kas vastav pilt Sinu silmade ees või mis?
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Nov 01, 2007 11:04 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:

mulle räägivad absoluutselt kõike,
pole asja mida need numbrid ei räägiks, või Sinu meelest on?
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Nov 02, 2007 9:31 am    Teema: Vasta viitega

iga taro kaart on number
iga nädal uued numbrid
astroloogia mõjutab tarot
sellise seose kaudu saaks ennustada
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Nov 02, 2007 10:01 pm    Teema: Vasta viitega

miljoni numbrimäng sai läbi. miljon oli jälle 8 all. 8 on panganduse number
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Laup Nov 03, 2007 1:46 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:

ja kuidas Sa teed vahet tarbimisel ja tootmisel, mis neid eristab?
Ma olen sõnatu.
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Laup Nov 03, 2007 6:06 pm    Teema: Vasta viitega

ma nägin ka siniseid täppe eile, või midagi sarnast. õhtul toas, kardinad ees siis on siuke peaagu pime, päris hämar. kui ma tumedusele keskendun, siis sana terve silme esise mustaks teha, kuigi silmad on lahti, kui seda vaadet hoidsin siis tekkisid korraks sinised täpid, oranz/kollakad täpid/sädelused/ringid on põhilisemad. siis vaatasin oma kätt samamoodi, käsi kaotas nagu kaalu ja oleku, ainult imelik tunne jäi kätte sisse, siis hakkas jube veits, muutsun vaadrt ja see tunne läks ära.

pärtas kui magama läksin voodisse siis tegin selili sama asja, keskendusin kollastele laikudele, ja siis ükshetk ei tea mis juhtus, aga kaela lõi väga imeliku tunde, ei oska seda kirjeldada, kerge ehmatusega lõin vaate selgeks. unes nägin ka hiljem väga imelikke asju, mingeid suuri laienevaid ringe äkki, hallikaid. ma ei teagi tegelt mis need olid, on ainult imelik tunde mälestus
Tagasi üles
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Laup Nov 03, 2007 6:11 pm    Teema: Vasta viitega

tavaliselt keskendutakse valgusele, kui on peaagu pime ruum, aga natukenegi valgust, siis keskendutakse sellele valgusele, et midagi näha. aga proovige keskenduda kõige tumedamale kohale,. siis saab täitsa pimeduse saavutada
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 03, 2007 11:56 pm    Teema: Vasta viitega

nattydread kirjutas:
tavaliselt keskendutakse valgusele, kui on peaagu pime ruum, aga natukenegi valgust, siis keskendutakse sellele valgusele, et midagi näha. aga proovige keskenduda kõige tumedamale kohale,. siis saab täitsa pimeduse saavutada

Hehe, seda trikki teadsin ma juba ammu. Ise tõlgendasin seda pupillide ahenemiseks vms sarnast. Mis ta tegelikult on, ei tea.
Kui vennale oma nägemustest rääkisin ükskord, siis ta mainis ka seda sama, et "seda ta ju oskab, et silme eest läheb täiesti mustaks, kui ühte punkti vaadata". Ma ütlesin, et see midagi muud.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 12:36 am    Teema: Vasta viitega

tehakse ka nii et vaadatakse küünlaleeki ja siis kustutatakse küünal ära kottpimedas ruumis. ja siis on näha, et küünal nagu põleks edasi kuna silmanärvid on veel ärritatud. Unenäod mõjuvad samamoodi. Unenägude vaatamine paneb silma kiirgama valgust, mis on näha kottpimdas ruumis.
Tagasi üles
nattydread
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 12:56 am    Teema: Vasta viitega

võid otse labipirni ka vaadata ja siis tule kustu panna, on laik veel tükk aega ees. aga kui istuda pikemat aega pimedas või peaaegu pimedas siis see pirni vaatamisest tulnud laik kaob ära aga isegi kui silmad täitsa ära harjuvad näeb ikka värve.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 10:47 am    Teema: Vasta viitega

need täpid ja laigud võivad olla sisekosmos. sest on olemas lõpmata suur ja lõpmata väike ja tegelikult suurused ei oma siis enam tähtsust.
need võivad olla galaktikad , udukogud. kui nendele keskenduda siis saab rännata ükskõik kuhu. see on ime tegelikult
Tagasi üles
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 12:06 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
need täpid ja laigud võivad olla sisekosmos. sest on olemas lõpmata suur ja lõpmata väike ja tegelikult suurused ei oma siis enam tähtsust.
need võivad olla galaktikad , udukogud. kui nendele keskenduda siis saab rännata ükskõik kuhu. see on ime tegelikult

Nägin ka kunagi tihti enne magamajäämist taevast. Miljoneid tähekesi ,ja pilt liikus nii edasi tagasi.Viimasel ajal kahjuks enam ei näeSad
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 1:02 pm    Teema: Vasta viitega

ma tavaliselt enne magaminemist ei näe midagti. sellepärast et ärkveloleku elu on nii energiat imev. aga kui lähen õigel ajal magama ja teen ühe rännaku ja ärkan üles siis ilmselt on veel mingid aspektid lennus ja vaatan seda maailma kõrgemalt ja siis on tekib selline omapärane topeltmaailma pilt
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 3:19 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
ma tavaliselt enne magaminemist ei näe midagti. sellepärast et ärkveloleku elu on nii energiat imev. aga kui lähen õigel ajal magama ja teen ühe rännaku ja ärkan üles siis ilmselt on veel mingid aspektid lennus ja vaatan seda maailma kõrgemalt ja siis on tekib selline omapärane topeltmaailma pilt

Mina läksin väga ärritunud seisus magama eile. Emotsioonid möllasid täiega, kuigi üritasin ennast rahulikuks teha. Ja siis nägin üle VÄGA PIKA aja unes vanaema Confused
... Huvitav, mis värk on. Ei usu, et kokkusattumus. Tekib küsimus, mis pidi ta õieti minuga seotud on. Väiksena oli ta suht ema eest.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 4:20 pm    Teema: Vasta viitega

ärritatud olekut neutraliseerib selline elementaarosake nagu neutron. näiteks vähihaigeid pommitati neutronitega ja vähk kadus 12st patsiendist seitsmel. kui inimene näeb midagi unes , pole tähtis mida näeb, siis see valgus inimesed on ka mingite osakeste tõttu. pole tähtis mida arvata, tähtis on et mõjub
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 5:18 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
ärritatud olekut neutraliseerib selline elementaarosake nagu neutron. näiteks vähihaigeid pommitati neutronitega ja vähk kadus 12st patsiendist seitsmel. kui inimene näeb midagi unes , pole tähtis mida näeb, siis see valgus inimesed on ka mingite osakeste tõttu. pole tähtis mida arvata, tähtis on et mõjub

Kui järgi mõelda, siis oli positiivne uni küll. Sest ärritus algas sellest, et ma ei saanud ühe asjaga hakkama. Ja unenägu lõppes sellega, et ta ütles üllatunult: "ma arvasin, et sa ei jõua" ja naeratas vms. Kuule, aitäh selle info eest akk. Kui ma natukene aega üleval olin, siis hakkasin kõiges negatiivsust nägema. Panin täitsa puusse ikka.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Nov 04, 2007 5:39 pm    Teema: Vasta viitega

kui keegi ärkvel oleks öelnud seda sama kommentaari "ma arvasin et sa ei jõua" ilma selle positiivse uneta. kas see ka siis oleks omanud positiivet efekti. kui ei, siis positiivne efekt sisaldus ainult osakestes ja see kommentaar oli lihtsalt kõrvalsaadus ja väheoluline detail. sel juhul ärritus kadus osakeste , mitte kommentaari tõttu.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group