| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Arhlee Beez päike

|
Postitatud: Esm Okt 15, 2007 8:33 pm Teema: |
|
|
| skrolk kirjutas: | | hehh et homod tulevad tänaval näppima... no anna olla, mõni meist tunneb end väga kuuma kutina kleepuvad kõik tibid ja muud sulelised kohe pärast õue astumist külge... puht statistiliselt tahaks teada, et palju on siin neid kellele on tulnud võhivõõras näiteks poodi minnes juurde ja hakatud kätt püksi ajama (taskuvargad ei lähe arvesse) |
haaaa ma naerukates .. järgmine kord räägi teisiti siis ei saa ma vähemalt naerukaid  _________________ terää =) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Okt 15, 2007 9:33 pm Teema: |
|
|
Kusjuures see on täitsa võimalik. Endal on kolm taolist kogemust:
1) Jänese rajal jalutades üks tegelane jalutas mul 100 m järel, ise oma vart näppides.
2) Sama tegelane järgmine kord teisel kaldal - kui mina sinna süstaga ilmusin (käisin toona sõudebaasis trennis), hakkas tüüp minu nähes pihku peksma.
3) Värskeim juhus paar aastat tagasi, kui olin öösel linnas ja ajaviiteks joomakohtade elu jälgisin, sattusin mööda liikuma ka tollasest Krambambuli baarist, kus neil aegadel ka homopeod toimusid. Vajus tasakesi ligi üks pikas mantlis ja soniga häbelik tegelane. Küsisin, et mida ta otsib - tundus, kurat, kahtlane. Vastas, et ei midagi, aga siis järsku sosistas: "tahad, ma imen sul lahti?" Seletas veel ruttu, et "lähme kuskile siia parki või kangialusesse ja teeme ära", ja kui ma ta pikalt saatsin, läks Postimehe toimetuse maja peatrepile ja tagus seal ühe
pika ona  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
skrolk Hall päike

|
Postitatud: Esm Okt 15, 2007 9:58 pm Teema: |
|
|
| Haldjamees kirjutas: | Kusjuures see on täitsa võimalik. Endal on kolm taolist kogemust:
1) Jänese rajal jalutades üks tegelane jalutas mul 100 m järel, ise oma vart näppides.
2) Sama tegelane järgmine kord teisel kaldal - kui mina sinna süstaga ilmusin (käisin toona sõudebaasis trennis), hakkas tüüp minu nähes pihku peksma.
3) Värskeim juhus paar aastat tagasi, kui olin öösel linnas ja ajaviiteks joomakohtade elu jälgisin, sattusin mööda liikuma ka tollasest Krambambuli baarist, kus neil aegadel ka homopeod toimusid. Vajus tasakesi ligi üks pikas mantlis ja soniga häbelik tegelane. Küsisin, et mida ta otsib - tundus, kurat, kahtlane. Vastas, et ei midagi, aga siis järsku sosistas: "tahad, ma imen sul lahti?" Seletas veel ruttu, et "lähme kuskile siia parki või kangialusesse ja teeme ära", ja kui ma ta pikalt saatsin, läks Postimehe toimetuse maja peatrepile ja tagus seal ühe
pika ona  |
vat on kuum mees  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kayaman Sinine päike

|
Postitatud: Teis Okt 16, 2007 11:17 am Teema: |
|
|
@Haldjamees
Ma arvan,et need olid pedofiilidest pederastid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lola Arengumaag
|
Postitatud: Teis Okt 16, 2007 12:46 pm Teema: |
|
|
raul, kas sinuga on kõik korras
millegi pärast jääb mulje, et sul on kuskil lyhis. sa paned viimasel ajal naljakaid ja totralt närvilisi texte maha.
täiesti lambist tuleb mingi tobe lause ja teemast mööda.
näiteks, vana eest usuline kysib mida arvatakse pededest; niisama või selle pärast, et talle endale need ei meeldi.
sis tuled sina ja paned kahtlase lause maha. sry aga kõigile ei pea peded meeldima. ära ärritu.
| .Raul. kirjutas: | Kuule sina Vana Eesti usuline. Peale selle teema kĂĽsimust mul tekkis tahtmine sind kasti lĂĽĂĽa.
Selline idioot ei tohiks elada, ega oma geene levitada
Palun vabasta vabasta Eestlased sellisest idioodist .... |
sis räägitakse haakristist, symbolitest ning jälle tuleb yks täiesti absurdne lause
| .Raul. kirjutas: | Aga kas sina jobu oled tõesti nii kõva mees, et võiksid laigulist jopet kanda?
Sind laigulises joppes nähes tuli mul mõtte, et sa JOBU EHID ennast võõraste sulgedega.
Ära võtta seda isiklikult kuid minu arust võivad laigulist kanda ainult need mehed kes teavad kust otsast püssist pauk välja käib.
Naised jätan ma praegu siit välja ... |
ja kusjuures ega mõni su teisik segi pole pekstud. lugedes su seda ja mõnda teist postitust (viimase aja omi) viskub silme ette pilt, kus rauli mingi teisik ajab vahtu suust välja, on omadega sajaga putsis. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Teis Okt 16, 2007 11:15 pm Teema: |
|
|
| lola kirjutas: | raul, kas sinuga on kõik korras
millegi pärast jääb mulje, et sul on kuskil lyhis. sa paned viimasel ajal naljakaid ja totralt närvilisi texte maha.
täiesti lambist tuleb mingi tobe lause ja teemast mööda.
näiteks, vana eest usuline kysib mida arvatakse pededest; niisama või selle pärast, et talle endale need ei meeldi.
sis tuled sina ja paned kahtlase lause maha. sry aga kõigile ei pea peded meeldima. ära ärritu.
| .Raul. kirjutas: | Kuule sina Vana Eesti usuline. Peale selle teema kĂĽsimust mul tekkis tahtmine sind kasti lĂĽĂĽa.
Selline idioot ei tohiks elada, ega oma geene levitada
Palun vabasta vabasta Eestlased sellisest idioodist .... |
| Vaata kuidas ta kĂĽsis. Et kas isegi kristlastele nad ei meeldi?
See on ju nii tobe kĂĽsimus.
Kui inimesele miski ei meeldi siis ta uurib veidi neid tegelasi ise.
Ja inimene vähemalt nii palju peaks ikka teadma, et kristlstele tõesti ei meeldi peded.
Aga minu teisikute pärast sa ei pea muretsema. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cono Valge päike

|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 2:24 pm Teema: |
|
|
Keegi ei vihka pedesid ja lesbisid, nad on lihtsalt mõttetud värdjad ja kogemata siia sündinud. Igasugu saasta satub siia meie armsale Maale!  _________________ Usu uskumatut. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Teis Märts 04, 2008 3:13 pm Teema: |
|
|
| No mis puutub kristlastesse, siis nemad lihtsalt ei taha enda vigu tunnistada ja veeretavad need teiste kaela. Piiblis on infot ju juutide eneste seas toimunud perverssuste kohta ja millalgi mingid uurijad avastasid isegi, et Jeesuslapsuke olla pede olnud... ei imestaks, kui nii oligi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Kolm Märts 05, 2008 4:15 pm Teema: |
|
|
Mind nad ei sega, pole midagi nende vastu. Inimesed siiski ja mis vahet on kas sulle meeldib omasoopoole esindaja. Okei...kui loeid neid igasuguseid asju, et siis pole seda ja seda..aga noh siiski nad on täisväärtuslikud inimesed. Las nad olla.
Sama bi-de kohta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Kolm Märts 05, 2008 4:16 pm Teema: |
|
|
| Osadel kristlastel pole nende vastu midagi, need kes pole algtõdedes kinni aga need , kes on sõnasõnalt piiblis kinni, ei salli homosid ja ütlevad, et Homod kappi tagasi... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cono Valge päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 12:55 am Teema: |
|
|
| Topaas kirjutas: | | Osadel kristlastel pole nende vastu midagi, need kes pole algtõdedes kinni aga need , kes on sõnasõnalt piiblis kinni, ei salli homosid ja ütlevad, et Homod kappi tagasi... |
Peded ja lesbarid on haiged, see on lihtsalt haigus. Kui Sul on köha-nohu, siis Sa ju tahad neist lahti saada. Miks Sa siis pededest ja lesbidest ei taha lahti saada? Järelikult oled ise ka haige?  _________________ Usu uskumatut. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 9:30 am Teema: |
|
|
| aga ütleme , kui mul oleksi nende vastu midagi..no mida kuradit ma saakski siis teha...nottima ikka neid ei läheks. Nii kaua kuni mulle midagi pole tehtud või keegi neist mind häirima pole tulnud on mul savi...kes ta on... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 4:58 pm Teema: |
|
|
No hea vähemalt et mõnigi meist on terve.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
enelysenc Valge päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 9:06 pm Teema: |
|
|
Ma ei mõista inimesi, kes diskrimineerivad homosid.. _________________ It's a long lonely journey from death to birth..... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 9:42 pm Teema: |
|
|
Homo diskrimineeriad Põlema  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 11:39 pm Teema: |
|
|
| Topaas kirjutas: | Homo diskrimineeriad Põlema  |
ĂĽtleb lesbi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 11:44 pm Teema: |
|
|
Ma ütlesin seda meelega..tahtsin näha , mida vastatakse..kogu su vastus oli nii ootuspärane. Mil sa ka üllatad ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 11:51 pm Teema: |
|
|
| Loogiline, et sa ise oled lesbi ja kui öeldakse lesbi, siis sa ei imesta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Topaas Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Märts 06, 2008 11:57 pm Teema: |
|
|
Hmmm...Kui ütlen et oled täielik hälvik..siis sa ka arvatavasti ei imesta  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Märts 07, 2008 12:11 am Teema: |
|
|
Aga sa ei ĂĽtle, sest sa tegelikult kardad mind.
Kardad, et näpin jälle su valusaid kohti.
Ära hakka jälle sittuma eks;)
Miks sa lugemise pooleli jätsid? Koll ei lubanud edasi lugeda? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|