| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
nattydread Heleroheline päike

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 7:31 pm Teema: kogumispunkt |
|
|
| seotud tajuga , energia kogumisega? ma ei saa pihta sellele, äkki keegi viitsib lahti seletada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
stereobrain Pruun päike

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 9:44 pm Teema: |
|
|
see on üks selline koht seljal, abaluude vahel, millega sa vahest tunned "külmajudinaid mööda selga üles jooksmas" või siis, kui arvad, et keegi "elab sul seljas". siinse foorumi keeles võib rääkida sellest ka kui ühest tajupunktidest, kuhu lontijad oma lonte armastavad vahetevahel sisse lüüa (ehk elab seljas). terminit kogumispunkt , täpsemalt kokkupanemise punkti on kasutanud cc, kelle väitel saavat seda nihutades surfida erinevate reaalsuste vahel. _________________ delirium tremens |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:02 pm Teema: |
|
|
lisad mis küsimusele veel juurde küsimuse kuidas seda nihutada saab.
ma olen niimoodi aru saanud et miski pärast on kellegile kasulik kui kogumispunkt on ühekoha peal, see nagu seab mingid piirid.
a kellele see kasulik on ja kuidas sellest vabaneda, ehk kogumispunkt liikvele panna.? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:03 pm Teema: |
|
|
| muudatus: lisad - lisaks, |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muriel Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:18 pm Teema: |
|
|
nihutada? loobud tõekspidamistest  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:24 pm Teema: |
|
|
kogumispunkti asend näitab häälestust. häälestus omakorda määrab selle,kuidas maailma tajud (ka iseennast).
nihkub siis kui muudad häälestust. võid nihutada taotluslikult või nihkub olude sunnil. enamjuhtudel tegeleb inimene selle paigal hoidmisega. nii on turvalisem. ja maailm on kogu aeg ilusti tuttava näoga.
samas on meie ümbrus piisavalt "põnev" seega ma ei julge soovitada omapäi nihutama kukkumist. võib ennast katki teha. samas näiteks mõnest harjumusest loobumine põhjustab ka nihke enamasti. ehk jätad suitsetamise maha ja maailm hakkab ühtäkki hästi lõhnama.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:25 pm Teema: |
|
|
| ühtpidi on raske nihet esile kutsuda, teisipidi on raske nihkumist kontrollida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muriel Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:32 pm Teema: |
|
|
eks see teebki vahet nõial ja "nõial" esimene suudab liikuda maailmade vahel ja hankida vajalikku infot, teine meenutab skisofreenikut, kes küll käib ka erinevates maailmades aga midagi kasulikku seal teha ei suuda  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:53 pm Teema: |
|
|
ma siin ükspäev avastasin,et saab ennast ka ilma narkota lendu saada. ehk siis lendad ja lendad nagu loll. kasu ei miskit. umbes sama mis kopli pubekas siis, kui miskit ninna vai kuskile ajand on. ehk siis ilge minek on küll aga maru sihitult. ehk siis kui inime on siin ,parema poole tähelepanus maru teadlik ja asjalik, siis kui ta vasakule poole tähelepanu viib,ei pruugi ta muffigi suuta. siinjuures ei loe need (minuarust) kasutud kujustused lõpututes sõdimistest ja muus sellisest, millede vaatamist mõni nägemiseks kutsub.
mis ma öelda tahan lõppkokkuvõtteks,et lihtsalt kujustamise pärast piltide vahtimine on samamoodi sõltuvust tekitav kui mõni meelemürk. kõigil nõidadel on kalduvus endast vaimustuda. see on iseenda lõksu kukkumisel üks suuremaid ohte. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:55 pm Teema: |
|
|
| muriel kirjutas: | eks see teebki vahet nõial ja "nõial" esimene suudab liikuda maailmade vahel ja hankida vajalikku infot, teine meenutab skisofreenikut, kes küll käib ka erinevates maailmades aga midagi kasulikku seal teha ei suuda  |
skisofreenik on see,kes ei saa aru,et käib ja ei mäleta kunagi, mis teed kaudu tuldud sai. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Master Beez päike

Liitunud: 22 Apr 2006 Postitusi: 256 Asukoht: Teekonna keskel
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 10:59 pm Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | | ühtpidi on raske nihet esile kutsuda, teisipidi on raske nihkumist kontrollida. |
Ma jäin korra mõttesse sellekohal, et mängimine on ka selline "nihutamne" ja kusjuures seda saab küll kergelt esile nagu kutsuda. Samas tõene seegi, et raske juhtida, st et mängu kulgu on raske ette näha. Juhul kui mängu ennem mängitud ple. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 11:06 pm Teema: |
|
|
kui rääkida mängust ,kui meelelahutusest siis mängimise ajal laseb inimene ennast enamasti üsna valla. valla sellesmõttes,et ta peab toimingut justkui mittereaalsesk. seega ei saa miski ka justkui ohustada jne.
näiteks ütled inimesele,et "nüüd on mäng" ja ta on palju avatum.
Ütled ,et "nüüd nihutame su kogumispunkti" ja on üsna kindel,et inime tõmbab krampi.
samas malen vahest siukse mängu teind kogematta,et ütlen umbes nii " ma nüt nihutan niiet kole kohe". tegelt ei tee midagi aga inime ise suure ähmiga proovib nihutama hakata. siis istub ja uurib,et kas tan nüd ka peale suuremat nihkumist teise näoga või targema olemisega võinii  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 11:16 pm Teema: |
|
|
kas ei ole mitte nii et inimene kes on endas kinni, selle kogumispunkt seisab ühe koha peal?
selline lause ka mingist cc raamatust: iga kogumispunkti nihe tähendab eemaldumist liigsest muretsemisest individuaalse ise üle. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muriel Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 11:22 pm Teema: |
|
|
| nattydread kirjutas: | kas ei ole mitte nii et inimene kes on endas kinni, selle kogumispunkt seisab ühe koha peal?
selline lause ka mingist cc raamatust: iga kogumispunkti nihe tähendab eemaldumist liigsest muretsemisest individuaalse ise üle. |
nihe võib toimuda ka veel suurema muretsemise poole  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Nelj Sept 20, 2007 11:41 pm Teema: |
|
|
| nattydread kirjutas: | kas ei ole mitte nii et inimene kes on endas kinni, selle kogumispunkt seisab ühe koha peal?
inimese individuaalne ise on tema ise loodud kirjeldus endast. mõnel on ka teiste loodud kirjeldused.ma pole kindel,et enese kirjeldustest loobuda on võimalik. probleem on pigem see,et me oma olemasolemist kirjelduse olemasolemise järgi võtame. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2007 12:01 am Teema: |
|
|
| Kati kirjutas: | | nattydread kirjutas: | kas ei ole mitte nii et inimene kes on endas kinni, selle kogumispunkt seisab ühe koha peal?
inimese individuaalne ise on tema ise loodud kirjeldus endast. mõnel on ka teiste loodud kirjeldused.ma pole kindel,et enese kirjeldustest loobuda on võimalik. probleem on pigem see,et me oma olemasolemist kirjelduse olemasolemise järgi võtame. |
minu arust on küll võimalik, milleks sa peaksid üldse endale ennast kirjeldama? et kinni hoida sellest milline sa oled?
see eelmine cc mõte läheb edasi ka: ¹amaanid usuvad, et just kogumispunkti asend teeb kaasaegsest inimesest tapva egoisti, olendi kes tegeleb ainult oma enesepildiga. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Reede Sept 21, 2007 12:42 am Teema: |
|
|
ma olen nõus.
minu jaoks jäi samas cc-d lugedes see kogumispunkti osas aga lõpp puudu. ehk siis kui hakkasin loogilist rida ajama jäid küsimused õhku rippuma. vastuseid ei leidnud. samas olen ka muudes teemades cc-ga sellise asja otsa sattunud. seetõttu võtan cc teooriat nagu iga teistki. teooria on arenev ja ei oma lõppu.
mis puudutab kogumispunkti siis annab cc vastused mujaoks ka ainult teatud maani. nii ka kirjeldustega. maagit valdav inimene taipab ,et tee maagiani on näilisuse ehk kirjelduste läbi nägemine. ometi kirjeldused on. ja ma ei ole kindel ,et ilma kirjeldusteta saaks.kirjeldusest ilma olemine ja mitte selles kinni olemine on kaks iseasja. vägisi kirjelduse lõhkumine võib lõppeda katastroofiga inimese jaoks. ka siis kui ta seda ise teeb.
tekib skisofreenik. ta on sattunud kuskile aga tagasiteed ei leia. ei saagi leida sest seda pole enam olemas. sellisel juhul tuleb kirjeldus taastada. võib vahest olla ka nii,et tuleb kolli turgutada. võib anda ka uue kirjelduse aga arenemise seisukohalt vaadatuna tekib siis moment ,et inimene saab küll katuse paikka aga see kogemus, mismoodi sõitma läks, meelde enam ei tule. ja nii ei oska ta edaspidi näiteks sarnast situatsiooni vältida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2007 12:52 am Teema: |
|
|
| nattydread kirjutas: | | see eelmine cc mõte läheb edasi ka: ¹amaanid usuvad, et just kogumispunkti asend teeb kaasaegsest inimesest tapva egoisti, olendi kes tegeleb ainult oma enesepildiga. | Asend ei tee inimesest tapva olendi. Seda teeb persse keeratud vahemaailm. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2007 10:24 am Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | Asend ei tee inimesest tapva olendi. Seda teeb persse keeratud vahemaailm.
|
siis sul ongi vahemaailm perses ja niikaua kuni sul vahemaailm on perses , sa ei tohiks teisi aidata |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Sept 21, 2007 10:29 am Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | seotud tajuga , energia kogumisega? ma ei saa pihta sellele, äkki keegi viitsib lahti seletada.
|
kogumuspunktist saab ainu ainult uneajal ja võib isegi näha
teadus on selgeks teinud, et uni parandab mõistust ja keha. kui sa näed tavalist ilma unenägudeta und, siis paraneb su mõistus. kui sa näed unenägudega und siis paraneb su keha. mida selgemat und näed, seda rohkem keha suudab ennast remontida. nüüd teadus näiteks rottide peal tegi katse , kus rottidel ei lastud und näha, tulemuseks oli soojussurm... seega ... järeldused tee ise. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|