| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 4:13 pm Teema: |
|
|
| Must Roos kirjutas: |
Tänu sellele pole ma seksist üldse huvitatud, kui naudingust. Nüüd mõtlen sellest vaid nii, kui suguedasi viivast ühendusest ja kui meie tarka eesti rahvast edasi viivast jõust |
Ehk siis - naise asi on lapsi sünnitada, kuid kaifimise privileeg jääb mehele...
Jõhker, onju. Nagu keskajal. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jones Läbustaja ja Petis
|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 5:07 pm Teema: |
|
|
| mulle paistab siiski, et naisenergia on ainult siis väärtuslik, kui naine on ilus... kole naine nagu paugutab küll, aga ebavajalikke asju... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 5:10 pm Teema: |
|
|
Haldjamees
Saa ükskord ühest tarkusest aru.
Naine ilma meheta ei suuda elada. mees ilma naiseta küll.
Aga naised on kavalad, tahvad teha mehi endast sõltuvaks, et olla kindlustatud. ja seepärast putuka abil neid nõmedaid legende levitavadki. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 6:19 pm Teema: |
|
|
| need kes on keppi saanud , muutuvad jutukamateks hiljem, nagu praegu ongi märgata. Kui poleks saanud, siis oldaks palju kidakeelsemad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 7:52 pm Teema: käib kohal, aga ei näe? |
|
|
| akk, kussa eland oled: elu näitab, et kui kaks foorumlast on ühte heitnud, jääb vähemalt üks neist üsna vagaseks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 10:46 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Haldjamees
Saa ükskord ühest tarkusest aru.
Naine ilma meheta ei suuda elada. mees ilma naiseta küll.
Aga naised on kavalad, tahvad teha mehi endast sõltuvaks, et olla kindlustatud. ja seepärast putuka abil neid nõmedaid legende levitavadki. |
Meeste alaväärsuskompleks, mis muud. Nad teavad küll, et tänapäeval on naised tugevamad, sest nad pole lasknud end nii sügavale äri- ja religioonimaailma orjusse kiskuda kui mehed. Naised elavad kauem. Vanasti pidasid tõsised sõdalased ka vastase naisi nii väärtuslikeks, ei ei tapnud neid maha nagu seda juudid armastasid teha. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Aksel Beez päike

|
Postitatud: Nelj Aug 23, 2007 11:54 pm Teema: |
|
|
| Naine ilma meheta võib elada küll, kuid kas seda saab siis enam eluks nimetada? See on rohkem nagu vägisi elamine. Vegeteerimine. Ilma meheta naine läheb kiiresti peast soojaks. Kogu tema elu läheb täiega persse. Ta ise aga üritab olukorda vägistada ja endale sisendada, et ta on õnnelik. Tegelikult on aga kibestunud hull vanamutt. Millegipärast on ka reeglina nii, et kõik vanadüdrukud hakkavad jõledalt haisema. Võtavad endale hunniku kasse või koeri ja elavad nendega, kujutades ette, et loomad on nende lapsed. Kurb aga tõsi! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 12:09 am Teema: |
|
|
| Aksel kirjutas: | | Millegipärast on ka reeglina nii, et kõik vanadüdrukud hakkavad jõledalt haisema. Võtavad endale hunniku kasse või koeri ja elavad nendega, kujutades ette, et loomad on nende lapsed. Kurb aga tõsi! |
Ju siis on need naised isastes inimestes pettunud. Näiteks võis ette juhtuda mees, kelle eesmärk oli naise rahakoti peale elama pääseda või siis pelgalt oma "mehelikkuse" tõestamiseks enese ees naisele laps teha... misiganes. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Aksel Beez päike

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 12:25 am Teema: |
|
|
Vaata...kunagi ei ole nii, et ainult üks pool on süüdi. Õige naine leiab endale õige mehe. Ja õige naise mees ei tee õigele naisele kunagi halba. Naine peab mehele anduma. Siis annab mees naisele kõik. See mida külvad, seda ka lõikad. See on absoluutne tõde. Virisev ja vinguv naine aga, kes mehelt ainult nõuab, ei saagi midagi. Selleks, et saada on vaja ka anda. Selline on elu reegel. Andunud naine paneb mehe särama. Mees saab naise läbi energiat. Naine on talle kanaliks. Särav mees teeb naise õnnelikuks ja paneb ka tema särama. Kui naine mehele ei andu, siis ei saa ka mees iialgi särada ja naist õnnelikuks teha. Põhimõtteliselt ei ole siin kellegi teenimist ega ärakasutamist. On vaid ühine tee. Mees ja naine on üks. Sa ei saa ju süüdistada oma suud, et see kasutab ära sinu käsi, kes peavad suule toitu valmistama ja seda suhu toppima. Kui suu toitu ei saa, siis surevad ka käed.
Praegu ma saan aru, kuidas sina asjale lähened. Sul on moodsa maalima stereotüüpne lähenemine. Feministlik valearusaam. See tundub esmapilgul õige, kuid lähemal analüüsimisel selgub, et on tegelikult hukatuslik. See on ameerika naiste produtseeritud ja levitatud sitt, mis on mõeldud maailma persse keeramiseks ja inimkonna hävitamiseks. Kes seda usub on loll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Must Roos Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 1:13 am Teema: |
|
|
See on ameerika naiste produtseeritud ja levitatud sitt, mis on mõeldud maailma persse keeramiseks ja inimkonna hävitamiseks. Kes seda usub on loll.
Kas sa oled loll või mängid lolli? Keegi ei taha maailma persse keerata ja inimkonda hävitada. kas oled hannes, et nii lolli juttu ajad või tema kummardaja? Tõde on see, et miks peaks ameerika naised tahtma hävitada seda maailma kui nad ise siin maailmas elavad. Ega mina ei ole ameerika naine mis juttu sa ajad. Olen sini-must-valge puhas eestlane. _________________ Õppige kuulama oma sisemisthäält ja te ei eksi kunagi ja kui eksite, siis järelikult te ei kuulanud teda piisavalt ja ei teinud ikkagi õigel ja valel vahet. Vastuseid Otsimas ja leidmas. Must Roos |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 1:38 am Teema: |
|
|
sinimustvalge eestlane kõlab nagu kägistatud eestlane.
muuseas. kuidas see su heategijast tartu nõid su siin karglemise peale vaatab? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 1:51 am Teema: |
|
|
| Must Roos kirjutas: | | Tõde on see, et miks peaks ameerika naised tahtma hävitada seda maailma kui nad ise siin maailmas elavad. |
Sa oled ju nõus pigem surema, kui oma ideoloogiast loobuma? Sa ei taha samuti maailmale ju otsa? Ometi on nii, et sinu väike maailm on saanud tugeva põntsu, tänu su oma põikpäisusele. See on märk surmaohust. Tegid ju kõik nii nagu õigeks pidasid aga ikkagi on kõik persses, eks? Järelikult pead nüüd hävitama seda, mis oli tugevam ja põntsu andis.
See on tahtmatu (sageli soovimatu) põrkumine sellega, mida 'ei ole olemas'. Aga kuna ta põntsu andis, siis on vaja se hävitada enne kui see teise veel annab. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Aksel Beez päike

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 1:55 am Teema: |
|
|
Oh kulla lugupeetud Must Roos!
Sa ei saa ju mitte millestki aru.
Ole praegu omaette. Ma ei ründa üldse sind ja ei räägi üldse sinuga vaid Haldjamehega.
Sinul on probleem hoopis mujal ja ma ei hakka sellest sulle rääkima, sest sellest ei ole nagunii mingit kasu.
Ma ei ole siin ei sinu ega Tokroda poolt. See ei ole minu asi. Ma olen lihtsalt pealtvaataja. See on nagu istud tormise mere ääres ja vaatad kuidas lained randa peksavad.
Mõned saavad aru mismoodi asjad maailmas toimivad. Mõned aga ei saa seda mitte kunagi mõistma. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Aksel Beez päike

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 2:13 am Teema: |
|
|
Ameerika naine mehele: "Kui sa tahad mind keppida, siis saa pead selle eest maksma! Anna mulle auto ja maja ja raha ja seisa minu ees põlvili, suudle mu jalgu ja siis ma annan sulle vahest keppi. Aga kui sa mu nõudmisi enam ei täida, siis ma lahutan sinust ära ja sa pead poole oma varandusest mulle andma.!"
Ameerika naine kultiveerib kogu maailmale prostitutsiooni ideaali. Naine peab ennast mehele võimalikult kallilt maha müüma, kasu saama. Kepi eest raha teenima.
Paljud mehed ongi oinad, kes veri munnis ja peenis kompassiks siin maailmas ringi liiguvad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Must Roos Tumeroheline päike

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 2:58 am Teema: |
|
|
[quote="Kati"]sinimustvalge eestlane kõlab nagu kägistatud eestlane.
muuseas. kuidas see su heategijast tartu nõid su siin karglemise peale vaatab?[/quote]
Mind ei huvita see kuis ta vaatab või keegi teine vaatab või mõtleb. Mina teen seda mida ma tunnen ise ise, et on õige. _________________ Õppige kuulama oma sisemisthäält ja te ei eksi kunagi ja kui eksite, siis järelikult te ei kuulanud teda piisavalt ja ei teinud ikkagi õigel ja valel vahet. Vastuseid Otsimas ja leidmas. Must Roos |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kati Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 12:15 pm Teema: |
|
|
ta aitas sind.
nõia amet on mõnes mõttes riskibisness. aitad kedagi ja jätad talle kaitse peale mõneks ajaks,et tehtud töö kohe untsu ei läheks ja inime uuega kohaneda jõuaks. kunagi ei tea, mida inimene peale bootimist tegema läheb.
inimesed kipuvad lollusest tegema vigu. mis sa arvad ,mitu korda sa eksida võid, kuni sind enam keegi aidata ei taha? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 12:24 pm Teema: |
|
|
Ameerika jätame mängust välja - see on sihuke türademaa, et ei kannata vist enam millegagi võrdlemist Sealt on tulnud nii see prostituutlik "feminism" (ehk siis õige mees maksab naisele kepi eest) kui ka see macholik "mehelikkuse ideaal" (õige mees võtab jõuga, tapab ka oma lõbuks, mõõdab oma mehelikkust sohilaste arvu ja varanduse suurusega). Nii et ei tasu arvata, et mehed pole amide ideedest puutumata jäänud
Paraku mehed on veel rohkem nendes ideedes sees kui naised. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Reede Aug 24, 2007 7:46 pm Teema: |
|
|
ideoloogiad sõidavad inimeste isiklike komplekside ja hirmude küttega
sul paistab kütust jätkuvat |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maaarja Hall päike

|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 11:50 pm Teema: |
|
|
| Tokroda kirjutas: | Naine ilma meheta ei suuda elada. mees ilma naiseta küll.
Aga naised on kavalad, tahvad teha mehi endast sõltuvaks, et olla kindlustatud. ja seepärast putuka abil neid nõmedaid legende levitavadki. |
Vaene vaene toki. Sina oled küll vist valusasti kõrvetada saanud või mis  _________________ armastan ma headust, üle kõige vihkan lolle. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Aug 26, 2007 2:34 am Teema: |
|
|
Ära püüa mind analüüsida. mitte keegi pole minust veel aru saanud.
Ja samas olen ma kuratlikult lihtne  _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|