| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 10:02 pm Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 1:29 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 10:13 pm Teema: |
|
|
| Must Roos kirjutas: | | Ma ei soovi kõike tasuta saada nii, et ära topi mulle oma sõnu suhu. Mis puutub sellesse, et ma tahan, et keegi mulle midagi kinnitaks on see, et ma pole veel oma nägemisvõimet piisavalt kõrgele arendanud. Ja seda ma tean ka, et olen saanud kodust vanematelt väärkäitumis juhendid aga õnneks mulle on õpetatud selle vastu üks harjutus. |
Seega sa tahad, et sul lubadaks loll olla ja kinnitataks seda ja oled vihane, et seda ei tehta ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 10:22 pm Teema: |
|
|
| Must roos on hoopis must auk |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Must Roos Tumeroheline päike

|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 10:23 pm Teema: |
|
|
[quote="Krissu"][quote="Must Roos"] Ma ei soovi kõike tasuta saada nii, et ära topi mulle oma sõnu suhu. Mis puutub sellesse, et ma tahan, et keegi mulle midagi kinnitaks on see, et ma pole veel oma nägemisvõimet piisavalt kõrgele arendanud. Ja seda ma tean ka, et olen saanud kodust vanematelt väärkäitumis juhendid aga õnneks mulle on õpetatud selle vastu üks harjutus.[/quote]
Seega sa tahad, et sul lubadaks loll olla ja kinnitataks seda ja oled vihane, et seda ei tehta :D?[/quote]
Ei. Pidasin silmas seda, et ma ei näe kõiki vaimseid asju ju. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 10:30 pm Teema: |
|
|
| Must Roos kirjutas: | | Krissu kirjutas: | | Must Roos kirjutas: | | Ma ei soovi kõike tasuta saada nii, et ära topi mulle oma sõnu suhu. Mis puutub sellesse, et ma tahan, et keegi mulle midagi kinnitaks on see, et ma pole veel oma nägemisvõimet piisavalt kõrgele arendanud. Ja seda ma tean ka, et olen saanud kodust vanematelt väärkäitumis juhendid aga õnneks mulle on õpetatud selle vastu üks harjutus. |
Seega sa tahad, et sul lubadaks loll olla ja kinnitataks seda ja oled vihane, et seda ei tehta ? |
Ei. Pidasin silmas seda, et ma ei näe kõiki vaimseid asju ju. |
On sulle pähe tulnud, et sa näed ka mind hoopis väga oma moodi ja Tokit ja seda foorumit? Ja nii sa näed ka neid vaimseid asju (mis iganes need asjad siis ka on sul) ka oma moodi?
Muul juhul jääb mulje, et sa tahad tingimata näha kellegi teise moodi ja oled pahane, et sa näed just enda moodi... |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 4:23 am Teema: |
|
|
| Mõtisklesin ja lugesin oma vanu postitusi. Tahtsin hannese ja selle kogu geisi kohta öelda, et omad vitsad peksavad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 9:26 am Teema: |
|
|
näiteks mina, kes teab, mismoodi roosikese lugu alguse sai - st kuidas ta oma sugulase tokile turja saatis - enne kõike muud juhtunut.
nüüd sa eksid. Väike meeldetuletus:
Ok ma seletan, miks ma võitlesin.
Minu tüli hallsilmaga oli väljastpoolt genereeritud. Hallsilm lubas peksa anda neile, kes narkotsi pakuvad tema sugulasele. Mina olen narkootikumide vastane. Seega erimeelsust ei ole.
Aga asjad kujunesid nii. Muideks Hallsilm oli seal kõige parem võitleja. Seega minule anti kogenud võitleja. Mina hoidsin mööka esimest korda käes. Miks ma võtsin pakkumkse vastu? võitlus toimus käsmus, mis on täiesti juutide kontrolli all olev piirkond. Muideks juudid on allutanud põhjamaa egregori. Nemad nägid võimalust mind seal vigastada. Muideks ma olin teadlik, et egregor tahtis mulle luua rangluu murru. Ja ma olen õnnelik, et muga ei juhtunud seda. Muideks möök riivas küll mu kaela, mis oli soomustamatta. Siiamaani on valus. ja puusa peale sain ka matsu. Kondid on aga terved. Ma sain juudi mafia maailma aint läbi viikingite egregori. ma pidin võitlema. Aga selle käigus tõin ühe väga vajaliku võnke ära. Ja see võnge oligi, miks ma riskisin enda tervisega. Ma läksin võitlema musta deemoniga, mitte Hallsilmaga.
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 10:02 am Teema: |
|
|
Seda rääkis Freya:
No okei, okei Elvis. Nii mõistan mina Su tõekspidamisi:
Valitseb pimedus ning keegi ei loo midagi. On vaid mingid vastikud tegelased, kelle ainuke taotlus on ise nautida teiste inimeste arvelt. Selliste tegelaste vastu sa rüütellikult võitledki. Ja siit jutukast võime leida mõnegi sellise. Ei ole mingit vaimumaailma, kus ära jagada, mis toimub. Asjad, millest sellised inimesed räägivad, on vaid ajude pesemine, solgi kallamine, manipulisatsioon, ajudega väljamõeldis, asjad, mida pole olemas. Nii mõnigi tegelane siin, kes tegelikult vajaks psühiaatri abi, tahab levitada programme, mis pole Kõiksusega kooskõlas ja nii tekitada ajupestud sekti. Ei ole siin mingeid tegelasi, kes oleks teistest kõrgemal armastuse ja tarkuse poolest.
Kusjuures ideid võtsin ma Vormsi Ennult, kes andis ükskord avanemises ka intervjuu võllahuumorliku pealkirjaga: ”Tunnen aukartust kõige elava suhtes!”
Kui ikka mingeid asju ei jaga, siis ega see ei tähenda, et neid olemas ei ole. Muidugi on ka täiesti mõttetu ka pimesi uskuda, kui ise pole kogenud. Kõige, kõige nõmedam on aga sõita sisse ja hakata põhjuseta lihtsalt kirvega maha tegema seda, mis on. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 3:49 pm Teema: |
|
|
Vaadake siin on ära toodud see kus Hannes näitab välja oma kibestumist naiste peale.
Tokroda
Mängur
Postitatud: Reede Aug 19, 2005 12:30 am Teema:
--------------------------------------------------------------------------------
Natuke kirjutas:
Naiste ideedega on nii, et kui mees ise ei analüüsi ja ei süstematiseeri, siis ideedest midagi ei tule.
Kehv naine paiskab viletsa idee, mis niru mehe käes kolle loob. Aga viletsa naise idee ei jõuaks süsteemi, kui mehe filtrid oleks puhtad. Ja samas kappab mees mööda erinevaid naisi siis, kui ta ei suuda üht naist nii palju aktiviseerida, et naine talle puhtaid ideid süstematiseerimiseks ette kannaks.
Appi, kui palju kordi pean ma rääkima, et idee on mehelik aspekt. Kui naine levitab ideid, siis levitab ta teise mehe ideid või siis kolli omi.
Ja muideks, ma olen statistikat teinud. Peaegu kõik naised on üleaisa löönud. Ja pooled mehed olnud ainult oma naisega. Muideks ka mina olin omalajal ainult oma naisega.
Seega, kui naised virisevad, et mees lööb üleaisa, siis näevad nad enda veapunkti. Ja see on, et panevad endast madalamat.
Ja kui Sa tahad teada, miks ma enam kunagi ei hakka ühegi naisega koos elama, ongi põhjus see, et nad ei suuda pühenduda ühele mehele. Ja mul pole vaja pidevalt võidelda selle saastaga, mida naine koju tassib. Ma tahan ükskord ka elada.
Seega kordan üle: Niikaua, kuni levitad X-ideid, niikaua ei leia Sa endale meest. Nad väsivad Sust.
Mängur
Postitatud: Reede Aug 19, 2005 2:22 am Teema:
--------------------------------------------------------------------------------
Muideks väike täpsustus.
Kui mees võtab naist, kui ühiskondliku tarbimise asja, siis ta ei saa haiget, kui naine sitta toob.
Aga kui mees võtab naise omaks see tähendab, et armastab teda, siis hakkab see sitt teda mõjutama.
Selle ma avastasin täna ja tead kuidas?
Mul oli häda, et ma ei suuda teooriat kirjutada.
Mis oli põhjus. Ma pidasin oma prõuat omaks. See tähendab ma armastasin teda. Aga tema paneb üht mulli elanikku. Kui ma olen temaga seotud, siis kandub see jama mulle peale. Ma võtsin vastu otsuse. Ma ei pea teda enda omaks. Ma võtan teda, kui ühiskondliku naist. Ja oh ime blokk kadus ära. Ma olen võimeline juba tööd tegema. Aga samas tekkis põlastus proua vastu.
Jah, imelik on see maailm. Kui kedagi armastad, siis kannatad. Kui ei armasta, siis kõik läheb hästi.
|
 |
Vaimuvalitseja Sitaseenlane

Liitunud: 26 Märts 2006 Postitusi: 253 Asukoht: Kahe jalaga maa peal
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 6:49 am Teema: |
|
|
Must Roos, sa enda loogilist teksti oskad kirjutada? Copy-paste mõjub tüütuna. Natukese ja Torkoda jagelemised pole samased sinu ja Torkoda jagelemistega. Natus oli vähemalt stiili. Sina pead ilmtingimata kellelegi toetuma, tema seisis ise. _________________ "There are problems in today's world that cannot be solved by the level of thinking that created them" |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 10:38 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 1:29 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 11:27 am Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | Vaimuvalitseja kirjutas: | Must Roos, sa enda loogilist teksti oskad kirjutada? Copy-paste mõjub tüütuna.
Natukese ja Torkoda jagelemised pole samased sinu ja Torkoda jagelemistega. Natus oli vähemalt stiili. Sina pead ilmtingimata kellelegi toetuma, tema seisis ise. |
hmm... aga miks Sa Musta Roosi Natuga võrdled??
ja kriitikat teed ka Mustale Roosile Natule toetudes? Miks?!?  |
Ta meeldis mulle. Ise ei tule selle peale või?
Ja Torkoda (või ta soojenduskott Torkoda heakskiidul) sõi Natu foorumist välja, aga oli kade teda mulle tutvustama. _________________ "There are problems in today's world that cannot be solved by the level of thinking that created them" |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 11:41 am Teema: |
|
|
...
Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 1:28 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Aksel Beez päike

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 12:05 pm Teema: |
|
|
Seda jama siin lugedes on mul kujunenud välja mitu tõdemust.
Kirjutasin neid siia kokku seitse. Siis mõtlesin natuke. Tõde on mõeldud ainult neile, kes suudavad sellest aru saada. Kustutasin kuus maha ja jätsin ainult kõige esimese alles.
1. Kõige targem siin foorumis on Dmitri Petrjakov |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dmitri Petrjakov Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 12:57 pm Teema: |
|
|
| Aksel kirjutas: |
1. Kõige targem siin foorumis on Dmitri Petrjakov |
OMMANIPADMEHUM ! _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 3:55 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | Vaimuvalitseja kirjutas: | | Ta meeldis mulle. Ise ei tule selle peale või? |
no kuuule..., aga te ju suhtlete omavahel Natuga, mismõttes kade? |
Torkoda tahab, et sa usud. Usk pole tõde.
Kade - ise ei julge, aga teistele ei anna ka. _________________ "There are problems in today's world that cannot be solved by the level of thinking that created them" |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 4:28 pm Teema: |
|
|
| Veelkord vabandan, ja palun andeks kellele selle tõega siin haiget teen. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 4:28 pm Teema: |
|
|
Tokroda kirjutas:
Elvis kirjutas:
Miks su kijutistest hõngub alati sellist lõhna, et naised ei ole inimesed vaid asjad.?
Nad ise tõestavad seda koguaeg.
Aga tead, mul on naistest täiesti villanud.
Kui mul poleks neid vaja inimkonna muutmiseks, siis saadaksin nad kõik kurele.
Ja üleüldse on mul tekkinud naiste suhtes kompleks. Ja ma olen õnnelik, et olen üksik. Mu närvid ei pea seda naiste jama vastu.
Take it easy Pöial-Liisi. Kui polex naisi ei saax ka inimkond edasi areneda ja inimkond surex välja. JA KUI POLEX NAISI POLEX KA SIND. Ja õnnnex kõik naised ple ühesugused. JA ÜLDSE SAA ÜLE. VÕTA VABALT. JA PUHKA SELLEX JU SUVI ON. SA OLED VICT SELLE KUUMAGA KYLL TOKRODA-KAPSAX MUUTUND. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 4:51 pm Teema: |
|
|
Tokroda:
Ma hoolisin Roosist, nagu oma tütrest.
Aga jah, talle jäi sellest väheks.
Pole midagi teha. Kannan Roosikese maha.
Miks sa siis ei kandnud, kui palusin, et kustuta mu konto ära. Ja kas oma tütrega astutakse suguühtesse. Ükski normaalne inimene ei maga oma tütrega, isegi siis kui tütar seda tahaks. Ja ära hakka siin rääkima mingist halastuskepist, sellist aja pole normaalse inimese jaoks olemas, vähemalt selliste inimeste jaoks, kes ei tegele vaimsete asjadega.
Siit võite omad järeldused teha. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|