| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 1:54 am Teema: Re: Kutse Põrgusse |
|
|
| lola kirjutas: | | Maxwell kirjutas: | | lola kirjutas: | ah ole tasa, sa ajad iba |
Kas selleks peab tasa olema? Heakene küll sosistame.
Kas see oli kõik mis sa vastata oskasid? |
kas sul on tähelepanu probleemid?
mulle ei meeldi vestelda rumalate inimestega.
sa oled vana mees ja sul pole midagi tarka öelda endast noorematele - vanemad inimesed peaksid noortele õpetusi, tarkusi jagama. aga mida sina teed - sa räägid ju lollusi. kas sul häbi ei ole. mul kyll oleks. |
Noored võiks oma maailmapildi ise luua läbi antud info. Kiputakse paraku aga kinni jääma ühte punkti nägemata, et on olemas ka mitmeid erinevaid vaatenurkasid.
Kui sa arvad, et võiks häbi olla siis tunne. _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 9:46 am Teema: |
|
|
Kas võib siin ka tõe tera sees olla et egregori põrgu on egregori vastaste kakaga üle kallamise koht?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 9:47 am Teema: |
|
|
Ja selle valitsejad valitsevad kaka kallamist?
seitsmes svääris nt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 10:51 am Teema: |
|
|
Ja egregori põrgus tunnevad selle egregori tuhvlialused end hästi?
(neil ei ole egregori põrgusse viivaid veapunkte(rahulolu puudumine bossiga näiteks) nad on rahul ja rõõmsad ja tuhvli all ja et ei ole veapunkte siis neil on põrgu kaitse ja siis nad räägivad kõigile kui hea neil on põrgus) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 10:55 am Teema: |
|
|
Kristuski jätab inimestele nö vaba valiku: kas võtavad tema kui Jumalasõna omaks või põlevad igaveses põrgus
ehk kas võtavad Kristliku egregori maailmapildi omaks või on siis selle egregori põrgutules igaveses piinas
ei näe miskit vahet, mis nimi egregoril ka pole - kui sa ta maailmapilti omaks ei võta, siis tema põrgusse selle egregori mõistes oled määratud igavesesse piina (mida uhkem egregor, seda rohkem nö sümboolset kirjeldust, ntx 7 sfääri )...
must lammas, kelle ükskõik millega siis üle valada seal võib: tulise vee, väävliauru või kakaga
no ja kui inimene hakkab tundma kahetsust, süütunnet , hirmu vms, siis tunnebki, kuidas teda kas kaka või tulise veega üle kallatakse või hoopis kuuma oraga torgitakse
See jällegi inimese vaba valik, kui palju ta egregori ähvardusi omale krae vahele laseb ... Mida tegusem egregor, seda osavam krae vahele pugeja ja seda rohkem ohvreid seal põrgutules piinlemas
usun, et kristlik egregor oma mastaapsuse tõttu omab palju rohkem ohvreid põrgutules, kui toki egregor iial suudaks  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:02 am Teema: |
|
|
| tige_kala kirjutas: | Ja egregori põrgus tunnevad selle egregori tuhvlialused end hästi?
(neil ei ole egregori põrgusse viivaid veapunkte(rahulolu puudumine bossiga näiteks) nad on rahul ja rõõmsad ja tuhvli all ja et ei ole veapunkte siis neil on põrgu kaitse ja siis nad räägivad kõigile kui hea neil on põrgus) |
muidugi neil hää olla. nad ju ei eksi oma Suure Juhi sõna vastu ja pole neil miskit karta
a eks ka nemad käi ju end seal kogu aeg nö puhastamas ehk igatsugu nn saasta välja endast saamas . Jama lugu ju, sest ümber sellised tegelinskid, kes ikka sulle miskit paha kipuvad külge pookima ja see su oma Suure Juhi sõnaga mitte klappida ei taha ... Eks neid aja sinna nö puhastuma ikka hirm, et muu saastane maailm nende vidinad kas ära pätsata tahaks või suisa elumahla neilt välja imevad või miskit võõrast külge poogivad ...
ei näe vahet, mis hirm see on ja kas ta tunneb end häeste või halvasti seal. eesmärk sama - oma egregori sõna omaksvõtmine ja selle vastu mitteeksimine
Tunnevad end seal kindlalt, et nüüd sai see võõras kurjam oma palga ja piinleb ja nemad jälle puhtaks . A sinna läksid ju ike hirmust .... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:04 am Teema: |
|
|
Aga taevas puhastatakse kaka ära  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:06 am Teema: |
|
|
| tige_kala kirjutas: | Aga taevas puhastatakse kaka ära  |
pähh, kaka jäetakse põrgusse ike!
kesse siis taevavärvast sellist jama läbi laseb  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:08 am Teema: |
|
|
| Tulise vee haavad ravitakse terveks |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:09 am Teema: |
|
|
iccccccccccccccc
ma räägin ju kõikse aeg, et suurim ja ainus põrgu pole ei mujal kui ike inimese enda meeltes
ja mis seal toimub ja millega seal üle valatakse, see sõltub inimese nö "rikutuse" astmest ehk palju kolle ta enda ümber suudab manada
näedsa mõni annab oma kollidele oma vaimuilmas isegi paguneid või tärne  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:11 am Teema: |
|
|
| tige_kala kirjutas: | | Tulise vee haavad ravitakse terveks |
seda küll.
sooja piima antakse ka ja pai tehakse ka
ahjaa, mõne egregori taevas jaotatakse hüvesid ka!
mida rohkem oled pahasid põrgusse tirinud, seda rohkem hüvesid saad ja uhked märgid pannakse ka rinda taevas!
usun, et sinu meeltes, kalapoju, pole enam kahtlusi, kas eelistada taevast või igavest põrgupiina  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:19 am Teema: |
|
|
Soe piim mulle ei meeldi,
aga parem ikka kui väävel |
|
| Tagasi üles |
|
 |
murjam Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:24 am Teema: |
|
|
| tige_kala kirjutas: | Soe piim mulle ei meeldi,
aga parem ikka kui väävel |
irwwwwwwwwww
ja ma võin sulle saladuskatte all reeta saladuse, et enamikus egregorides on kalakeste jaoks tegelt tuline õli ...
seal saavad kõige paremad küpsetatud kalad ehk kalad leiavad oma huku enamikel juhtudel tulises õlis, mitte väävliaurudes
noh, kui sa piima ei taha, küll siis egregori boss leiab ka sulle sinu meelisussikese kuskilt
igale ikka tema "präänik" ... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 11:35 am Teema: |
|
|
Kui põrgule anda puhastav def, siis võiks põrgud jagada kaheks.
Online ja future põrgu.
Online kui egregori sisene, kus toimub remontimine.
Kristluse kujul- igakord kui lähevad palvetama, koputavad tegelt põrgu uksele. Kui preester(või teised koguduse liikmed) koputajaga tegelema hakkavad, on ta põrgusse sisse saanud/lastud.
Patude andeks andmine on kui jalaga persse löömine ja põrgust välja viskamine.
Online võib olla ka enese piitsutamine(enese karistamine, enesele ise piirangute loomine).
Koguduse kogunemine ja loengu kuulamine- uute veapunktide loomine, et saaks toimuda igavene remont. Remontida saab ju seda millest juttu on olnud. Mida rohkem juttu, seda rohkem remonti.
Future põrgu, ehk põrgu peale surma.
Neid on jällegi kaks. Mõlemad on egregori loodud, kuid ühele on antud positiivne väärtus, teisele negatiivne.
Kristluse järgi vaadates- üks on taevas, kui jumala põrgu, teine kui saatana põrgu.
Kui egregori omaks ei võta, siis satud alati negatiivsesse. Kui võtad omaks satud postiivsesse. Kuid kui mõelda, et egregore on lausa mitu, siis nii või naa oled mõlemas korraga.
Kuna energiaid on kaks- ying ja yang, nais ja mees jne, siis peaks ju olema ka põrgutega nii, et kuna neid on kaks, siis üks on ying ja teine yang. Et kumb kumb on?
Ma hakkasin mõtlema, et kui ma ka kristluse järgi nt taevasse pääseks, siis kui vana ma oleks seal ja kuidas ma seal oleks. Sest kui ma füüsilise kehaga seal oleks, siis kas ma longaks ikka nii edasi nagu ma ennem surma tegin või ravitaks mul need seal korda? Kas taevas saavad kõik unistused teoks? Või ainult egregorile sobilikud unistused? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Reede Aug 10, 2007 8:10 pm Teema: |
|
|
| Egregorile sobivad unistused ikka. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Laup Aug 11, 2007 1:51 am Teema: |
|
|
| murjam kirjutas: | kalakeste jaoks tegelt tuline õli ...
seal saavad kõige paremad küpsetatud kalad ehk kalad leiavad oma huku enamikel juhtudel tulises õlis, mitte väävliaurudes
| sadomaso rakukest moodustate siin
kirglik rahvas |
|
| Tagasi üles |
|
 |
põrgusttulnud
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pilleriin Punane päike

Liitunud: 4 Märts 2006 Postitusi: 540 Asukoht: sügaval pimedas laanes
|
Postitatud: Kolm Mai 14, 2008 12:58 pm Teema: |
|
|
hmm, kuidas on võimalik nii kaua aega rääkides mitte midagi öelda.
Tavaliselt väljendatakse emotsioonidega seda, mis on sellele inimesele väga tähtis. Need tegelased räägivad hästi kaua aega sama mõtet, et väljendada, kui tähtis see üks mõte neile on. _________________ Kes ei oska ulguda, see ei leia oma karja üles! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
yks@ Sinine päike

|
Postitatud: Püh Mai 25, 2008 8:35 am Teema: |
|
|
| mul sellised küsimused, et kust on eesti keelde tulnud üldse sõna "põrgu"? Ja mida see siis tähendas kui ta tuli? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Chriseldis Arengumaag

|
Postitatud: Püh Mai 25, 2008 11:09 am Teema: |
|
|
No, kurat elab põrgus. Kurat( algkuju: kuraat ) tähendas preesterkonda. Seega võib loogiliselt tuletada, et põrgu võis kunagi tähendada kirikuid.  _________________ Life is a journey, not a destination. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|