Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kutse Põrgusse
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Maxwell
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 1:54 am    Teema: Re: Kutse Põrgusse Vasta viitega

lola kirjutas:
Maxwell kirjutas:
lola kirjutas:
ah ole tasa, sa ajad iba Laughing

Kas selleks peab tasa olema? Heakene küll sosistame.
Kas see oli kõik mis sa vastata oskasid?

kas sul on tähelepanu probleemid?

mulle ei meeldi vestelda rumalate inimestega.
sa oled vana mees ja sul pole midagi tarka öelda endast noorematele - vanemad inimesed peaksid noortele õpetusi, tarkusi jagama. aga mida sina teed - sa räägid ju lollusi. kas sul häbi ei ole. mul kyll oleks.

Noored võiks oma maailmapildi ise luua läbi antud info. Kiputakse paraku aga kinni jääma ühte punkti nägemata, et on olemas ka mitmeid erinevaid vaatenurkasid.
Kui sa arvad, et võiks häbi olla siis tunne.
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 9:46 am    Teema: Vasta viitega

Kas võib siin ka tõe tera sees olla et egregori põrgu on egregori vastaste kakaga üle kallamise koht? Surprised
Tagasi üles
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 9:47 am    Teema: Vasta viitega

Ja selle valitsejad valitsevad kaka kallamist? Surprised
seitsmes svääris nt.
Tagasi üles
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 10:51 am    Teema: Vasta viitega

Ja egregori põrgus tunnevad selle egregori tuhvlialused end hästi?
(neil ei ole egregori põrgusse viivaid veapunkte(rahulolu puudumine bossiga näiteks) nad on rahul ja rõõmsad ja tuhvli all ja et ei ole veapunkte siis neil on põrgu kaitse ja siis nad räägivad kõigile kui hea neil on põrgus)
Tagasi üles
murjam
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 10:55 am    Teema: Vasta viitega

Kristuski jätab inimestele nö vaba valiku: kas võtavad tema kui Jumalasõna omaks või põlevad igaveses põrgus
ehk kas võtavad Kristliku egregori maailmapildi omaks või on siis selle egregori põrgutules igaveses piinas Laughing

ei näe miskit vahet, mis nimi egregoril ka pole - kui sa ta maailmapilti omaks ei võta, siis tema põrgusse selle egregori mõistes oled määratud igavesesse piina (mida uhkem egregor, seda rohkem nö sümboolset kirjeldust, ntx 7 sfääri Wink )...
must lammas, kelle ükskõik millega siis üle valada seal võib: tulise vee, väävliauru või kakaga Wink
no ja kui inimene hakkab tundma kahetsust, süütunnet , hirmu vms, siis tunnebki, kuidas teda kas kaka või tulise veega üle kallatakse või hoopis kuuma oraga torgitakse
See jällegi inimese vaba valik, kui palju ta egregori ähvardusi omale krae vahele laseb ... Mida tegusem egregor, seda osavam krae vahele pugeja Laughing ja seda rohkem ohvreid seal põrgutules piinlemas

usun, et kristlik egregor oma mastaapsuse tõttu omab palju rohkem ohvreid põrgutules, kui toki egregor iial suudaks Cool
Tagasi üles
murjam
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:02 am    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
Ja egregori põrgus tunnevad selle egregori tuhvlialused end hästi?
(neil ei ole egregori põrgusse viivaid veapunkte(rahulolu puudumine bossiga näiteks) nad on rahul ja rõõmsad ja tuhvli all ja et ei ole veapunkte siis neil on põrgu kaitse ja siis nad räägivad kõigile kui hea neil on põrgus)

muidugi neil hää olla. nad ju ei eksi oma Suure Juhi sõna vastu ja pole neil miskit karta Wink
a eks ka nemad käi ju end seal kogu aeg nö puhastamas ehk igatsugu nn saasta välja endast saamas . Jama lugu ju, sest ümber sellised tegelinskid, kes ikka sulle miskit paha kipuvad külge pookima ja see su oma Suure Juhi sõnaga mitte klappida ei taha ... Eks neid aja sinna nö puhastuma ikka hirm, et muu saastane maailm nende vidinad kas ära pätsata tahaks või suisa elumahla neilt välja imevad või miskit võõrast külge poogivad ...
ei näe vahet, mis hirm see on ja kas ta tunneb end häeste või halvasti seal. eesmärk sama - oma egregori sõna omaksvõtmine ja selle vastu mitteeksimine
Tunnevad end seal kindlalt, et nüüd sai see võõras kurjam oma palga ja piinleb ja nemad jälle puhtaks Wink. A sinna läksid ju ike hirmust ....
Tagasi üles
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:04 am    Teema: Vasta viitega

Aga taevas puhastatakse kaka ära Cool
Tagasi üles
murjam
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:06 am    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
Aga taevas puhastatakse kaka ära Cool

pähh, kaka jäetakse põrgusse ike!
kesse siis taevavärvast sellist jama läbi laseb Shocked
Tagasi üles
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:08 am    Teema: Vasta viitega

Tulise vee haavad ravitakse terveks
Tagasi üles
murjam
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:09 am    Teema: Vasta viitega

iccccccccccccccc
ma räägin ju kõikse aeg, et suurim ja ainus põrgu pole ei mujal kui ike inimese enda meeltes Wink
ja mis seal toimub ja millega seal üle valatakse, see sõltub inimese nö "rikutuse" astmest ehk palju kolle ta enda ümber suudab manada Laughing

näedsa mõni annab oma kollidele oma vaimuilmas isegi paguneid või tärne Wink
Tagasi üles
murjam
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:11 am    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
Tulise vee haavad ravitakse terveks

seda küll.
sooja piima antakse ka ja pai tehakse ka Smile

ahjaa, mõne egregori taevas jaotatakse hüvesid ka!
mida rohkem oled pahasid põrgusse tirinud, seda rohkem hüvesid saad ja uhked märgid pannakse ka rinda taevas!

usun, et sinu meeltes, kalapoju, pole enam kahtlusi, kas eelistada taevast või igavest põrgupiina Cool
Tagasi üles
tige_kala
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:19 am    Teema: Vasta viitega

Soe piim mulle ei meeldi,
aga parem ikka kui väävel
Tagasi üles
murjam
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:24 am    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
Soe piim mulle ei meeldi,
aga parem ikka kui väävel

irwwwwwwwwww
ja ma võin sulle saladuskatte all reeta saladuse, et enamikus egregorides on kalakeste jaoks tegelt tuline õli ...
seal saavad kõige paremad küpsetatud kalad ehk kalad leiavad oma huku enamikel juhtudel tulises õlis, mitte väävliaurudes Cool

noh, kui sa piima ei taha, küll siis egregori boss leiab ka sulle sinu meelisussikese kuskilt Laughing
igale ikka tema "präänik" ...
Tagasi üles
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 11:35 am    Teema: Vasta viitega

Kui põrgule anda puhastav def, siis võiks põrgud jagada kaheks.
Online ja future põrgu.

Online kui egregori sisene, kus toimub remontimine.
Kristluse kujul- igakord kui lähevad palvetama, koputavad tegelt põrgu uksele. Kui preester(või teised koguduse liikmed) koputajaga tegelema hakkavad, on ta põrgusse sisse saanud/lastud.
Patude andeks andmine on kui jalaga persse löömine ja põrgust välja viskamine.

Online võib olla ka enese piitsutamine(enese karistamine, enesele ise piirangute loomine).

Koguduse kogunemine ja loengu kuulamine- uute veapunktide loomine, et saaks toimuda igavene remont. Remontida saab ju seda millest juttu on olnud. Mida rohkem juttu, seda rohkem remonti.

Future põrgu, ehk põrgu peale surma.
Neid on jällegi kaks. Mõlemad on egregori loodud, kuid ühele on antud positiivne väärtus, teisele negatiivne.
Kristluse järgi vaadates- üks on taevas, kui jumala põrgu, teine kui saatana põrgu.
Kui egregori omaks ei võta, siis satud alati negatiivsesse. Kui võtad omaks satud postiivsesse. Kuid kui mõelda, et egregore on lausa mitu, siis nii või naa oled mõlemas korraga.

Kuna energiaid on kaks- ying ja yang, nais ja mees jne, siis peaks ju olema ka põrgutega nii, et kuna neid on kaks, siis üks on ying ja teine yang. Et kumb kumb on?

Ma hakkasin mõtlema, et kui ma ka kristluse järgi nt taevasse pääseks, siis kui vana ma oleks seal ja kuidas ma seal oleks. Sest kui ma füüsilise kehaga seal oleks, siis kas ma longaks ikka nii edasi nagu ma ennem surma tegin või ravitaks mul need seal korda? Kas taevas saavad kõik unistused teoks? Või ainult egregorile sobilikud unistused?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Aug 10, 2007 8:10 pm    Teema: Vasta viitega

Egregorile sobivad unistused ikka.
Tagasi üles
viplala
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Aug 11, 2007 1:51 am    Teema: Vasta viitega

murjam kirjutas:
kalakeste jaoks tegelt tuline õli ...
seal saavad kõige paremad küpsetatud kalad ehk kalad leiavad oma huku enamikel juhtudel tulises õlis, mitte väävliaurudes Cool
sadomaso rakukest moodustate siin Shocked

kirglik rahvas
Tagasi üles
põrgusttulnud

PostitusPostitatud: Kolm Mai 14, 2008 12:28 pm    Teema: Vasta viitega

http://video.google.com/videoplay?docid=648563944666093503&q=hell+23+min&ei=ZrAqSL4jlIrZAtevgOcJ

mees põrgust. Vähemalt meid on hoiatatud, neid kes suutsid videot vaadata.
Tagasi üles
Pilleriin
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Kolm Mai 14, 2008 12:58 pm    Teema: Vasta viitega

hmm, kuidas on võimalik nii kaua aega rääkides mitte midagi öelda.
Tavaliselt väljendatakse emotsioonidega seda, mis on sellele inimesele väga tähtis. Need tegelased räägivad hästi kaua aega sama mõtet, et väljendada, kui tähtis see üks mõte neile on.
yks@
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Püh Mai 25, 2008 8:35 am    Teema: Vasta viitega

mul sellised küsimused, et kust on eesti keelde tulnud üldse sõna "põrgu"? Ja mida see siis tähendas kui ta tuli?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Chriseldis
Arengumaag

PostitusPostitatud: Püh Mai 25, 2008 11:09 am    Teema: Vasta viitega

No, kurat elab põrgus. Kurat( algkuju: kuraat ) tähendas preesterkonda. Seega võib loogiliselt tuletada, et põrgu võis kunagi tähendada kirikuid. Very Happy Very Happy Very Happy
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Usundid Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  Järgmine
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 22

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group