| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Püh Juul 18, 2004 5:50 pm Teema: Midagi kahtlast seinal |
|
|
Oleks huvitatud ühele küsimusele natuke seletust saama. Teate seda sümbolit kus silm asub kolmnurga keskel, see peaks olema kõikenägev jumala silm, aga teada tahaks mis siis, kui see sümbol asub toas seina peal ja mingid teised kahtlased sümbolid olid kah kõrval, neid teisi kahjuks ei mäleta. Need sümbolid olid nähtavad ainult astraalis olles. Tahaks teada, et kas keegi nagu jälgib või midagi???  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Celtic Külaline
|
Postitatud: Püh Juul 18, 2004 6:33 pm Teema: |
|
|
see on illuminaatide sümbol.
illuminaadid on vanim teadaolev salühing, millede liikmed saavad olla vaid vereliini pidi.
illuminaadid on koostöös roomajate ehk reptiilidega (loe David Icke Matrixi lapsi) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Juul 19, 2004 6:18 pm Teema: |
|
|
Sa nägid kanalit. Nad olid ehitanud silla Sinuni.
Sa saad mõttejõul purustada ned sümbolid.
Siis ei ole neil enam Sinuga Sidet. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2004 6:40 pm Teema: |
|
|
| Mõttejõul ta võib ennast ainult vigastada. Ma tean kuidas neid sümboleid maha saab võtta |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Esm Juul 19, 2004 6:57 pm Teema: |
|
|
Kui tead, siis räägi. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Esm Juul 19, 2004 10:15 pm Teema: |
|
|
| Tegelikult ei ole need sümbolid seal toas kus ma alaliselt elan. Nimelt sügiselt ma sõidan haapsalu kanti kuna ise elan Tallinnas aga kool on Noarootsis Haapsalu lähedal. Seal on mul siis üks üüritud tuba, kus elan viis päeva nädalas ja seal ma nägingi seina peal neid sümboleid. Ja üldse miks nad peaks minust nii huvitatud olema, ma pole ju üldse mingi võimas inimene kes neile ohtu võiks kujutada. Kõigest mingi 17 aastane koolipoiss kes teab neist asjust suht vähe. Aga mõtlema paneb selline asi küll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2004 11:08 pm Teema: |
|
|
Need sümbolid olid nähtavad ainult astraalis olles
Seal on mul siis üks üüritud tuba, kus elan viis päeva nädalas ja seal ma nägingi seina peal neid sümboleid
--------------
Aru su jutust küll ei saa. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Hengreelia Tumeroheline päike

|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 12:25 am Teema: |
|
|
| Küsi kitselt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
muruvana Hall päike

|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 12:51 pm Teema: |
|
|
Kas sa jõudsid astraali ohjeldamatu joomise läbi? Kas mitte Noarootsi ei olnud vanasti suur joomakoht? (enamjaolt vist küll ühikarahwas...).  _________________ Le Roi Est Mort, Vive Le Roi! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 7:32 pm Teema: |
|
|
| Faxaros kirjutas: | | Ja üldse miks nad peaks minust nii huvitatud olema, ma pole ju üldse mingi võimas inimene kes neile ohtu võiks kujutada. Kõigest mingi 17 aastane koolipoiss kes teab neist asjust suht vähe. Aga mõtlema paneb selline asi küll. | Nad on huvitatud kõigi inimeste orjastamisest. piisab, kui üks on vaba. Tema eeskujul võivad seda taotlema hakata teisedki. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 7:49 pm Teema: |
|
|
| Sul pole bioenergiat ollagi, mis kuradi nõid sa oled. Mis sa mõtled et see tekib iseenesest või. Ja vaata mille peale sa seda raiskad, kitse peale. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 7:52 pm Teema: |
|
|
Nüüd sa küll eksid. Sina oled meil kitseonu. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 8:00 pm Teema: |
|
|
Siis oled Jänkuonu
Viimati muutis seda flywinter (Teis Juul 20, 2004 10:42 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Faxaros Parasiit

|
Postitatud: Teis Juul 20, 2004 10:29 pm Teema: |
|
|
| muruvana kirjutas: | Kas sa jõudsid astraali ohjeldamatu joomise läbi? Kas mitte Noarootsi ei olnud vanasti suur joomakoht? (enamjaolt vist küll ühikarahwas...).  |
EI MA EI JOO ÜLDSE ALKOHOLI. Sellepärast ma eraldi toa võtsingi, ei meeldi need ühikatüübid  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Juul 21, 2004 3:28 am Teema: |
|
|
| flywinter kirjutas: | | Siis oled Jänkuonu | Ma soovitan Sulle üht. Ära lahmi huupi. Vaid parem uuri välja, mis jama sul selle kitsega on Soovitan ¹amaani poole pöörduda. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Kolm Juul 21, 2004 8:39 pm Teema: |
|
|
Täna peaks astraaltasandile jõudma. Käisin metsas energiat ammutamas. Laadisin ennast metsatööga. On täiesti võimalik pärast tööd veel metsa tööle minna. Nii et mul on tööpõld mitmel rindel.
Kahjuks ma ei tea mis kitsest sa räägid. Ma ei tea kas mul on samaani juurde mõtet minna. Ma saan astraaltasandile ise ka ilma samaanita kui tahan. Selleks otstarbeks mul samaani poleks vaja. Selleks et uusi muljeid saada, võibolla , siis oleks mõtet
See et ma pean sinu eest sinu teooriat maha tegema, on ka jama. Aga see on kohustus ja seda ma sinu käest ei küsi. Sinu arvamus ei ole siin üldse tähtis. Ja keegi ei maksa mulle ka sellle eest, aga ma teen seda kuna seda on vaja teha |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Juul 21, 2004 9:21 pm Teema: |
|
|
Kurb, aga võiksid seda närust tööd teha raha eest.
Muideks päris hästi makstakse minu segamise eest.
Nii, et ära ole loll ja rabele tasuta. Keegi pistab sinu eest papi tasku.
Kui Sa vähemalt kitse kuulaks. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
flywinter Külaline
|
Postitatud: Kolm Juul 21, 2004 9:28 pm Teema: |
|
|
Mind jätab raha külmaks, olen oma sissetulekutega täitsa rahul. Ma teen seda kohusetundest.
Aga ma arvan et sulle nüüd kallaletunge väheneb. Tulevad Olümpiamängud ja Starman hakkab jälle Eurosporti näitama, siis olen selle foorumi asemel rohkem teleka ees |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tige_kala Külaline
|
Postitatud: Kolm Veeb 07, 2007 6:01 pm Teema: |
|
|
teab lahti seletada keegi mida se mördikate sümbol kujutab?
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Dmitri Petrjakov Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Veeb 07, 2007 6:09 pm Teema: |
|
|
See on Merkuuriumi või siis elavhõbeda alkeemiline sümbol. Nii nimetatud FILOSOFIDE MERKUURIUM Suure Teo lõpptulemus. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|