| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
snufks Valge päike

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 9:04 pm Teema: ...? |
|
|
Millest võib tulla see, et inimest häirib kui keegi tema kõrval/läheduses midagi krõbisevat sööb nt. krõpsu või mingeid klaaskomme närib? Selline närvesööv, et kohe käib pinda ei taha ega suuda seda taluda eriti.
Kas seda saaks kuidagi muuta? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ahjualune Hall päike

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 9:33 pm Teema: |
|
|
muidugi saab muuta. hakka veel kõvema häälega vastu krõbistama  _________________ pistan kõik pintslisse |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Shou Külaline
|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 9:40 pm Teema: |
|
|
miks sa lähed närvi .. see on ju nii väike asi . Hoia parem oma närve .. onju  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 10:03 pm Teema: |
|
|
A oma närve on ju võimatu hoida, kui ei tõmba uttu selle krõbistaja kõrvalt Kinos näiteks-ei saa ju seansi ajal kohta vahetada. Või on keegi seda ikkagi proovinud? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
snufks Valge päike

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 10:17 pm Teema: |
|
|
No võibolla ei saa mõni aru, aga inimene ei saa midagi teha see lihtsalt hakkab häirima, mitte 100% alati, aga hakkab. Kinos võibolla alguses paar minutit, aga kuna ta keskendub filmile, siis teised tegurid ei loe.
Samamoodi on ka tema isal. Ma arvan, et kõiki häirib mingigi asi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Jonna Tumeroheline päike

Liitunud: 21 Mai 2005 Postitusi: 158 Asukoht: liikuv,et mitte "takerduda"
|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 1:17 pm Teema: |
|
|
Olen sama kogenud.tegelik põhjus on närvisüsteemi kurnatuses. iga väiksemgi asi mõjub ärritavana.Sul on vaid üks võimalus..kas asi naljaks keerata ,sisemiselt enda jaoks või lahkuda! _________________ Ma mõtlen ,et ma mõtlen ,mõtlen... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Reede Juul 13, 2007 1:03 am Teema: Re: ...? |
|
|
| snufks kirjutas: | Millest võib tulla see, et inimest häirib kui keegi tema kõrval/läheduses midagi krõbisevat sööb nt. krõpsu või mingeid klaaskomme närib? Selline närvesööv, et kohe käib pinda ei taha ega suuda seda taluda eriti.
Kas seda saaks kuidagi muuta? |
Sinu probleem. Mis sind siis häirib? Äkki leiad ka lahenduse enesest. _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Reede Juul 13, 2007 4:13 pm Teema: |
|
|
sa ei suuda vahet teha enda ja teiste proleemidel.
kui sa õpid ütlema: see ei ole minu asi (kui see tegelikult ka ei ole sinu asi), siis sellised asjad enam ei häiri. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|