| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Krissu Külaline
|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 11:41 am Teema: |
|
|
| Ainult nii tähtsad persoonid just selliseid märke näevadki. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Metsamees ----------------------------

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 11:45 am Teema: |
|
|
Ah selles mõttes...
Kuigi ma just Tokroda järgija pole tundus see mullegi hea uudisena (no oletades et see ka tõsi on,
ma suht tuim tegelane, ei tunneta või kui tunnetan siis ei pane tähele paljusi asju
ega samuti võtta kõike tõepähe mida ükskõik kes räägib).
Noh enam vähem, vaenlase vaenlane pole tingimatta sõber, vahest tuleb to valitseja tegelane hiljem eemaldada.
Strateegilisest vaatepunktist on tõesti kasulik lasta neil omavahel asjad sirgeks ajada, kui on enam vähem võrdsema poolsed vastased.
Siis mõlemad materdavad üksteist parasjagu, ja lõpus kui üks pool võidab on ta nõrgestatud (mingil määral), ning ta maha löömine pole nii võrd keeruline.
(Muidu oleks targem nõrgemaga liituda, nõrgemale saad pärast lihtsamalt maha tappa. Aga liitudes nõrgemaga saad ise rohkem kannatada ka.) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
elutuli Hall päike

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 11:49 am Teema: |
|
|
Hm  _________________ dust in the wind |
|
| Tagasi üles |
|
 |
elutuli Hall päike

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 6:55 pm Teema: |
|
|
Tore ja kuidas see kõik peaks minuga seotud olema. See, et ma seda nägin on üks asi, aga miks mina seda nägin pole ikka veel kohale jõudnud. See peab mulle küllap ise kohale jõudma, ega keegi vist siin aidata ei saa.  _________________ dust in the wind |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Roltsick Infoparasiit
|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 9:15 pm Teema: Re: Kas keegi juhtus nägema? |
|
|
| elutuli kirjutas: | | Kas see võiks mingi märguanne olla? |
jah, aga mitte isiklikku laadi. pigem märk sellest, et Loojate tehnorupp paigaldab ja seadistab Suurkohtu avalike etappide algusmärguandeks vajalikku "esitlustehnikat". nimelt Kohtupäeva Planeedi elik Maa-2 elik Nibiru nähtavaleilmumist "võimendatakse" pisut, et iga viimanegi tolgus aru saaks. teadjamad vennad on planeeti juba teleskoobi abil vaadelnud; on nimetatud kaht iseärasust: vaatlusriista ei ole võimalik 'objektile' täpselt teravustada ja 'objektilt' lähtuv valgus pole kindlat värvi, pigem muutlik-sillerdav - põhjuseks see, et 'objekt' ei asu täielikult meie dimensioonis, tema asukohamuutuste energianõudlikkuse vähendamiseks hoitakse nullgravitatsiooni tingimustes. "nähtavaleilmumisega" võib kaasneda maakoore raputusi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 12:43 am Teema: |
|
|
| elutuli kirjutas: | Kipun vist jälle ennast kordama, aga jah....ma tean, et sellistel nähtustel on üldsuse jaoks sageli suur tähendus nagu ka eelpool olevast tekstist võis lugeda, kuid kas võiks sellel ka mingi ilusam tähendus olla, eriti minu jaoks...hehe ütlesin ju, et jalutasin seal oma sõbraga ja no kuulge kaks ringi omavahel põimunud, kas sellel võiks ka mingi tähendus olla, mingi märguanne mis ei tähenda nüüd seda, et ma neid just taevast otsida tahaksin ja ise otsustada ei suuda, kuid miks peab alati kõigel nii suur ja keeruline seletus olema, kas see midagi ilusat ja lihtsat ei võiks olla, eriti kui juhtusime just meie seda nägema. Tekib lihtsalt küsimus, et miks just meie seda nägime ega ma nüüd mõni vääääga tähtis persoon ka vaimses maailmas ei ole nagu siin eelpool "muriel" nalja viskas. |
Vaata, mis tähenduse sina sellele leiad. Otsi enda seest. _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
elutuli Hall päike

|
Postitatud: Kolm Juul 11, 2007 12:52 pm Teema: |
|
|
Tänud Roltsick ja Maxwell.....  _________________ dust in the wind |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|