Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Unes Lendamine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 1:02 pm    Teema: Unes Lendamine Vasta viitega

viimasel ajal juhtub tihti, et unenägudes ringi mütates tuleb mõte lendu tõusta.. oi kui vinge tunne see on, lendad merepeal ja puude latvades Very Happy
alguses jooksed ja siis mõtled tõuseks lendu ja nii kui ette v9iskud juba hõljud! ja siis käsi saputades nagu tiibu saab lennata nagu lind.
kõige suurem hirm on liiga kõrgele lennata ,siis tuleb tunne nagu kohe kukuks alla ja saaks surma Sad
kes veel unenägudes lendavad,ja mis tunne teil on, ning mis nalja veel sellises olekus teha annaks ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kabala
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 1:30 pm    Teema: Vasta viitega

Vaimsel tasandil üle keskmise inimesed kipuvad ikka unes lendama. Suur osa inimesi lendab unes aga ainult nooruses. Pärast need unenäod kaovad.

Kabala oli kah omal ajal päeis "kõrge lendamisega". Kui vahest unes lendasin, siis läksin nii kõrgele, et planeet maa paistis jalgpalli suurune. Mul oli rohkem probleem, kuidas siis alla tagasi saada. Igavesti külm tundus seal üleval olema. Vahest oli aga tõsine häda kõrguse saavutamisega. Eriti siis kui oma unenägudes täitsin nõiana eriülesandeid ja tuli mõnda teist inimest lendamise ajal kanda (ühest kohast teise viia).

Mäletan, et kui olin veel päris pisike, siis lendasin ikka igal öösel unes. Sageli lendasi üheksakordsete majade vahel ringi ja lendasin akendest sisse. Mitu korda sain unes viiteid selle kohta, kuidas tavaelus (väljaspool unenägu) ringi lennata saab. Mulle õpetati, et tuleb seista püsti, kallutada ennast tahapoole ja siis lasta ennast natuke üles tõsta. Eks ma neid tehnikaid siis kuueaastasena proovisin ka.

Siis aga jõudsin selleni, et tavaelus ringihõljumisega võid ainult inimesi ehmatada ja see ei ole ilus ning jätsin asja katki.

Eks ma lendan nüüdki sageli. Alles hiljaaegu nägin väga selget und, kus küsiti esmalt minu käest otse, et miks ma siis tavaelus ei lenda. Edasi nägin eriti selget unenägu sellest, kuidas kõik minu sõiduvahendid olid katki, aga oli vaja vanemale tütrele kooli järgi minna.

Midagi muud polnud käepärast, kui vana kulunud luud. Esimesel katsel sellega õhku tõusta jäin ainult varre peale pidama. Luua raagude osa kukkus aga otsast. Sai siis teist väheke remonditud. Kõrgele see "vana ront" kahjuks ei tõusnud. Niisiis olin mitmes kohas elektriliinidega hädas - nii vana, et ei võta kõrgust noh. Igatahes kooli ma sellega jõudsin ja tütreke avaldas ka arvamust (õnneks) et väga mark ei pidanudki olema, kui sulle luuaga järele tullakse, kuigi klassiõed irvitasid...

See oli väga pikk unenägu ja mulle anti selle käigus päris palju juhiseid. Igatahes üles ärgates oli istmik valus. Need luuavarred on ikka paganama peened. Mulle meeldivad ikka autod rohkem...
boss
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 2:22 pm    Teema: Vasta viitega

Ma pole kunagi otseselt lennanud, kord oli nii, et sain lihtsalt hüpata väga kaua aega, aga lõpuks maandusin ikka. Lihtsam on vist aru saada, et gravitatsioon oli viidud väga väikseks, kuid oli siiki olemas.
Tagasi üles
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 3:07 pm    Teema: Vasta viitega

mul vahest on juhtunud ka nii, et järsku gravitatsioon kaob, ning ma hakkan üles kerkima, see ajab hirmu nahka.
üks unenägu oli aga peris räige, ronisin kuskil kaljudel ja siis hakkasin alla libisema,libisesin piki siledat plaati ja nii kui alla lendasin,taipasin et tuult alla ei võta, ja seda kõrgust nägin viskas pildi eest ja ärkasin ülesse.
Tagasi üles
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 3:13 pm    Teema: Vasta viitega

Kabala kirjutas:

Kabala oli kah omal ajal päeis "kõrge lendamisega". Kui vahest unes lendasin, siis läksin nii kõrgele, et planeet maa paistis jalgpalli suurune. Mul oli rohkem probleem, kuidas siis alla tagasi saada. Igavesti külm tundus seal üleval olema. Vahest oli aga tõsine häda kõrguse saavutamisega. Eriti siis kui oma unenägudes täitsin nõiana eriülesandeid ja tuli mõnda teist inimest lendamise ajal kanda (ühest kohast teise viia).

,et põhimõtteliselt siis unes ainult ülespoole tõustes oled mingiaeg otsapidi kuupeal ja hiljem kuskil lähedatel planeetidel juba ?
ma usun, ise ka, et mul tekiks see kartus ,kuidas alla saada.
kui ükskord kuskil vanas majas hõljusin siis oli just sama teema, et nägin et uks tuli ette,ja ei osand kuidagi pidama saada ,ja põrutasin peaga piki ust,mis äratas koheselt ülesse.
Tagasi üles
pirtet
Beez päike
Beez päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 3:40 pm    Teema: Vasta viitega

Olen mõelnud unes, et nüüd võiks lennata, siiskooraks nagu tõusen lendu, kuid päris lendama ei saa. Ma oleks pigem nagu kuu peal, korraks hõljun ja siis maandun vaikselt tagasi maapinnale.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kabala
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Nov 10, 2006 3:47 pm    Teema: Vasta viitega

Kayaman kirjutas:
Kabala kirjutas:

,et põhimõtteliselt siis unes ainult ülespoole tõustes oled mingiaeg otsapidi kuupeal ja hiljem kuskil lähedatel planeetidel juba ?
ma usun, ise ka, et mul tekiks see kartus ,kuidas alla saada.
kui ükskord kuskil vanas majas hõljusin siis oli just sama teema, et nägin et uks tuli ette,ja ei osand kuidagi pidama saada ,ja põrutasin peaga piki ust,mis äratas koheselt ülesse.

Kuu peale ei ole lennanud unes ja teistele planeetidele ka mitte - aga liiga kõrgele küll ja vahest on jälle häda olnud sellega, et ei suuda mõne maja katusest üle lennata.
Elleth
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Nov 24, 2006 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

ma lendan unes suhteliselt tihti, küll abivahenditega küll ilma. Kõige esimene kord ma lendasin ämbris. Hiljem jooksin nagu loom ja siis tõusin lendu, hoidsin käsi nagu lind aga ei liigutanud, nagu liuglesin õhuvoogudes. Viimasel ajal olen hakanud seistes lendama, lihtsalt seisan ja hõljun edasi. Lendamine on imeline tunne. Ma loodan, et neid unenägusid näen ma küll surmani. Kahjuks täna öösel ma juba dematerialiseerusin, olin ühes kohas ja järgmisel hetkel juba teises. See on ka huvitav aga ma loodan, et selline liikumisviis lendamist üle ei võta.
Oma unenägudes ma juba ammu ei kõnni ega jookse.
Tegelikult tahaks päriselt ka niimoodi lennata:)
Tagasi üles
SHoD
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Veeb 13, 2007 9:45 pm    Teema: Vasta viitega

Olen kah unes mitmeid kordi lennanud, alguses avaldub see pikkade hüpetena ning sellise tundega nagu gravitatsiooni jõud minule täiel määral ei mõju. See lendamise tunne on hästi hea, peale seda üles ärgates oleks nagu midagi puudu. Pole seda enam talvel kogenud.
Tagasi üles
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 14, 2007 1:17 am    Teema: Vasta viitega

Peaks pihkutagumise lõpetama, saab jälle unes lendu tõusta!
Tagasi üles
rott
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Kolm Mai 30, 2007 8:57 am    Teema: Vasta viitega

2 küsimust :

Miks pihkutagumine v6tab lennuv6ime?

Kas lendamise ajal ebaloomulikult pöörlemine tähendab midagi ?
akk
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Kolm Mai 30, 2007 10:47 am    Teema: Vasta viitega

see ei ole mitte lendamine vaid sol ruuni mõju
lendamine on suhteline, kust sa tead kas liigud ise või liigub maailm
peale selle ükskord käisin mööda 90 kraadist puud üles, kuna tee lõppes ära. hiljem puu muutus teeks tagasi. seal pole suundi ja kõik on pööratav
pöörlemine ongi sol ruun
Tagasi üles
Wahya
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Kolm Mai 30, 2007 11:09 am    Teema: Vasta viitega

CC järgi on seks energia kulutamine ja ei sobi osadele inimestele st vähendab nende väge

pihu värgiga on siis põhimõtteliselt sama
Tagasi üles
Carisma
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Juun 12, 2007 4:21 pm    Teema: Vasta viitega

Lendan päris tihti. Kuna tihti lendan, siis nagu tean juba varasemast kogemusest et saan lennata ja kui see unes meelde tuleb, siis kohe hakkangi lendama. Lendan kätega ja pean hoo võtmiseks tavaliselt hüppama ja siis kõvasti kätega vehkima. Täitsa lõbus on Smile
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group