| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
leints Pagan
|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 12:44 pm Teema: |
|
|
te ei saa öelda mis on 1000 aasta pÀrast.
te ei saa isegi öelda mis on 1 aasta pÀrast. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
minunimi Beez pÀike

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 3:08 pm Teema: |
|
|
| leints kirjutas: | te ei saa öelda mis on 1000 aasta pÀrast.
vÀga Ôige,te ei saa öelda isegi mis on homme _________________ Back in Time. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo pÀike.

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 3:30 pm Teema: |
|
|
| leints kirjutas: | te ei saa öelda mis on 1000 aasta pÀrast.
Ja mis hea pÀrast me siis ei saa?
Ma vÔin sulle kohe öelda mis on aasta pÀrast.
Siis on aasta 3006.
Ja jÀrgmine aasta on 2007.
Isiklikult arvan et 1000 aasta pÀrast on inimesed veel lollimad kui praegu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
leints Pagan
|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 4:35 pm Teema: |
|
|
| boss. ma mÔtlesin mis on meie yhiskonnas muutunud. milline tehnika, inimesed, loodus jms. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
walrus Valge pÀike

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 5:01 pm Teema: |
|
|
| Aastal 1030 ei osanud ĂŒkski eestimaalane kindlalt öelda, et Ă€sja rajatud Tartu linn ligi 1000 aasta pĂ€rast, 2006. aastal just selline vĂ€lja nĂ€eb ja inimkond ĂŒldse sinnani areneb, kuhuni ta hetkel jĂ”udnud. Ei ole midagi kindlat, kui me halligi ei tea. VĂ”ib ainult "pakkuda". Samamoodi pakun mina, et kui erinevad jĂ”ud ei ole inimrassi tĂ€ielikult hĂ€vitanud selleks ajaks, liiguvad rahvahulgad vaikselt teisele planeedile. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
boss Indigo pÀike.

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 5:35 pm Teema: |
|
|
| leints kirjutas: | | boss. ma mÔtlesin mis on meie yhiskonnas muutunud. milline tehnika, inimesed, loodus jms. |
Ma mĂ”istsin tegelt kĂŒll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
wamukota
|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 7:03 pm Teema: |
|
|
| boss kirjutas: |
Ja mis hea pÀrast me siis ei saa?
Ma vÔin sulle kohe öelda mis on aasta pÀrast.
Siis on aasta 3006.
Ja jÀrgmine aasta on 2007.
Isiklikult arvan et 1000 aasta pÀrast on inimesed veel lollimad kui praegu. |
Minu arust sa ei saa selles kindel olla et peale 2006 tuleb 2007 ja peale seda 2008...
Isegi selles ei saa sa kindel olla mis pĂ€ev eile oli vĂ”i mis aasta oli enne 1990 aastat vĂ”i mida sa mĂ”ni minut tagasi tegid vĂ”i isegi selles ei vĂ”i sa kindel olla kas maailm ĂŒldse eile olemas oli. Sa saad ainult oletada vĂ”i usaldada oma potensiaalselt vigast mĂ€lu, mĂ”nda raamatut, isikut (kelle olemasolus sa samuti ei saa kindel olla) vms.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pirtet Beez pÀike

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 10:01 pm Teema: |
|
|
1000 aasta pÀrast.. ma arvan, et me ei suuda seda ette kujutadadagi.. kui praegu toimivad enamus asju kompuutritega, luuakse juba 100 aasta vÔi vÀhema aja pÀrast absoluutselt kÔik asjad nii, et vaid kompuutrid ja vÀrgid juhivad meid. Varem ikka kindlasti..
1000 aasta pĂ€rast oleme tagasi alguses, seal kus vanasti kivi toksiti ja koopas elati. Sest see on ĂŒsna kindel, et vahepeal jĂ”uavad maal elavad reptiloidi millegini, mis meie maakera .. hĂ€vitab.
Ei tegelt ma ei suuda ette kujutada, aju lÀheb lolliks.
Ma ei usu 1000 aastasse. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
akk Indigo pÀike.

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 10:07 pm Teema: |
|
|
| aga 1000 aastat tagasi suudad ette kujutada. kui on, siis on vÔimalik ka 1000 aastat edasi kujutada |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Panthera Tigris Tumeroheline pÀike

Liitunud: 5 Apr 2007 Postitusi: 163 Asukoht: Tallinn/Saue vald
|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 10:39 pm Teema: |
|
|
TÔepoolest ei tea mis on 1000 aasta pÀrast, kuid loota ju vÔib, et kÔik liigub ikka paremuse poole! Tgelikult see kÔlas praegu mulle endale ka natuke naiivselt...
Aga tegelikult oleneb palju sellest kuidas aega kujutada.. vektor? Ring?
Kui tulevikku on vÔimalik ette ennustada, siis arvatavasti on aeg pigem tÀpse mÀÀratluseta ring... Mitte, et ma religioosne oleksin, aga midagi samsara ratta moodi Àkki? Muidugi ma ei jaga seda vÀrki... Ma alles Ôpilane esimeses klassis
Huvitav kas inimene suudab ĂŒldse elada ilma sĂ”jata? Isa tegi just natuke aega tagasi selgeks, et sĂ”da on tee vĂ”imuni ja paljud inimesed elavad vĂ”imu nimel.. Ăigus, vĂ”i mis? _________________ Thou art the Great Cat, the avenger of the gods, and the judge of words, and the president of the sovereign chiefs and the governor of the holy Circle; thou art indeed the Great Cat. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pirtet Beez pÀike

|
Postitatud: Reede Apr 06, 2007 10:51 pm Teema: |
|
|
| akk kirjutas: | | aga 1000 aastat tagasi suudad ette kujutada. kui on, siis on vÔimalik ka 1000 aastat edasi kujutada |
Tegelikult ma ei suuda ka 1000 aastat tagasi kujutada, sest ma pole seda nÀinud. Ja ma tÔesti ei kujuta ette. Niipalju tean kui ajaloo tunnis oli.. mingid sÔjad vÀrgid, mÔtetu sitt (minu jaoks). Sest minevik pole oluline ja ka tulevik mitte. TÀhtis on hetk. PRAEGU.
Ja minu allkiri. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Laup Apr 07, 2007 1:31 am Teema: |
|
|
| pirtet kirjutas: | Tegelikult ma ei suuda ka 1000 aastat tagasi kujutada, sest ma pole seda nÀinud. Ja ma tÔesti ei kujuta ette. Niipalju tean kui ajaloo tunnis oli.. mingid sÔjad vÀrgid, mÔtetu sitt (minu jaoks). Sest minevik pole oluline ja ka tulevik mitte. TÀhtis on hetk. PRAEGU.
Ja minu allkiri. | Kuidas see oli?
Kui ei mÀleta mineviku siis elatakse tulevikuta?
KÔik jobud kes ei tea kust me tuleme, ei saa kunagi öelda kuhu me lÀheme.
Minevikust me saame ammutada teadmisi tuleviku jaoks.
Sest kĂ”ik kordub. Ăhel vĂ”i teisel moel |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pirtet Beez pÀike

|
Postitatud: Laup Apr 07, 2007 11:46 am Teema: |
|
|
| .Raul. kirjutas: | | pirtet kirjutas: | Tegelikult ma ei suuda ka 1000 aastat tagasi kujutada, sest ma pole seda nÀinud. Ja ma tÔesti ei kujuta ette. Niipalju tean kui ajaloo tunnis oli.. mingid sÔjad vÀrgid, mÔtetu sitt (minu jaoks). Sest minevik pole oluline ja ka tulevik mitte. TÀhtis on hetk. PRAEGU.
Ja minu allkiri. | Kuidas see oli?
Kui ei mÀleta mineviku siis elatakse tulevikuta?
KÔik jobud kes ei tea kust me tuleme, ei saa kunagi öelda kuhu me lÀheme.
Minevikust me saame ammutada teadmisi tuleviku jaoks.
Sest kĂ”ik kordub. Ăhel vĂ”i teisel moel |
Aga las kordub ? Ta kordub nii ehk naa. Miks pĂŒhendada ennast millelegi, mida meile enam/veel pole ? TĂ€htsam on see hetk praegu siin, mis sind kuhugile lĂ€bi su enda valikute viib. : ) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Laup Apr 07, 2007 12:11 pm Teema: |
|
|
| tulevikku ju kujundatakse, keegi kujundab. hetkel tuleb pĂ€he vabamĂŒĂŒrlased(nemad vist on ju juhtimise tipus). kas ei olnud mitte nii et paartuhat(!?!?) aastat tagasi rÀÀgiti juba euroopa liidust. vĂ€ga lihtne on minu arust kujundada tulevikku kui oled vĂ”imsal juhtival positsioonil. laod zombidele midagi ette ja tead(ennetad) kuidas nad kĂ€ituvad - mis edasi toimuma hakkab. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
pirtet Beez pÀike

|
Postitatud: Laup Apr 07, 2007 2:27 pm Teema: |
|
|
Aga seda sa ju pole.. juhtival positsioonil ?
Mul ĂŒkskĂ”ik.
Mu allkiri. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
nattydread Heleroheline pÀike

|
Postitatud: Laup Apr 07, 2007 7:24 pm Teema: |
|
|
| pirtet kirjutas: | Aga seda sa ju pole.. juhtival positsioonil ?
Mul ĂŒkskĂ”ik.
Mu allkiri. |
ei ole. aga kui minevikku detailsemalt uurida ja oleviku siis saab jÀreldused teha tuleviku kohta, millist tulevikku tahetakse.
aga kas selline ka tuleb. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|