| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
murjam Külaline
|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:01 am Teema: |
|
|
| Riiu Kukk kirjutas: |
Aga võrdle Budat Tokiga. Ja eesti meest India mehega. Miks valid india mehe? Ikka sellepärast, et india mees vahib ilase suuga naist ja sitsib nagu kutsu naise ees. |
või võrdle Tokit RiiuKukega
ja-jah, no ei saa ikka päris oma suure suuga antud lubadusi pidada... missateed ike, kui tuleb kiusatus kännule ronida
p.s mõni eesti mees vahib ka ilase suuga naist, kuid kiunub enesehaletsusest hoopis põõsa all. võta sa kinni, kas ongi neil - s.o sitsijail ja kiunujail suurt vahet  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:01 am Teema: |
|
|
| Riiu Kukk kirjutas: | | mundus kirjutas: |
Selline siis ongi teie tase. Maailma parimad.... | sinu võrdlused on väga õiglased. Võtad tavalise eesti mehe ja võrdled teda Budaga.
|
Iroonia on selles, et Mel taga- ja Tok eesotsas kiitlevad, et vaid nemad, eesti paganad, on maailma parimad ja selle kinnituseks ei mõisteta muud kui vehkida "allapoole vööd" sõnavaraga.
| Riiu Kukk kirjutas: | | Aga võrdle Budat Tokiga. Ja eesti meest India mehega. Miks valid india mehe? Ikka sellepärast, et india mees vahib ilase suuga naist ja sitsib nagu kutsu naise ees. |
Mis need naised siia puutuvad? Mind pani siin kirjutama eelarvamustest ja harimatusest johtuvad väärarusaamad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:08 am Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | zhe kirjutas: | Oeh.. Kas ma ei märkinud, et naine laguneb, kui elimineerib tahte..
Või, Mundus.. Kas Sa oled ka kesksoolisuse propageerija? |
Tegelikult ei mõista ma hästi mida sina siin propageerid....sest, vaata, kui ütled mingi sõna, antud juhul oli see "tahe", siis võib minu arusaam ja isiklikud kogemused selle sõna/mõistega seoses olla hoopis midagi muud,kui sinul. Onju.
Igapäevases elus vajame me tahet, et füüsiliselt ellu jääda ja sugu jätkata. See aga on vaid üks etapp meie elu(de) teel. Tegelikult on see vaid alguste algus. Edaspidi pole range sugudeks jagamine muud, kui liivakastimängud. |
Meenub siinkohal Anti Liivi evolutsiooniteooria. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:14 am Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | mundus buddha ei arene.....se on seiskumine....jah natuke aega ta võib vedeleda kuid see tagasi minek......enda maha müümine... |
Tee kõigepealt omale selgeks mida budasus tähendab.
Ehk vabaned ühest vaenlasest oma sees mille oled ise tekitanud või siis teistelt laenanud.Mida rohkem inimene teab, seda vähem on võimalusi eksida ja rohkem võimalusi võrdluseks õige otsuse tegemisel.
Siin üks päris hästi, ülevaatlikult ja meie inimesele arusaadavas keeles kirjutatud artikkel idapoolsest mõtteviisist: mis on vaimne areng.
http://www.hot.ee/esi/kallinen.html |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:15 am Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: |
ja kui eesmärk puudub ükskõik kas siis naisel või mehel,
siis rakendavad nende tahte need kellel on eesmärk.
võib ka nii olla et ei mehel ega naisel pole tahet,
ka siis on võimalik, et on "laenatud" tahe jne... |
Ma kirjutasin tahte elimineerimisest i l m a e e s m ä r g i t a.
Kui tahe on "kõrvaldatud", siis inimesel on võimalik näha asju objektiivselt. Seetõttu suured geeniused ongi oma ajast ees. Ja isegi hiljem neid t e g e l i k u l t ei pruugita mõista. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:21 am Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: | | mundus kirjutas: | | zhe kirjutas: | Oeh.. Kas ma ei märkinud, et naine laguneb, kui elimineerib tahte..
Või, Mundus.. Kas Sa oled ka kesksoolisuse propageerija? |
Tegelikult ei mõista ma hästi mida sina siin propageerid....sest, vaata, kui ütled mingi sõna, antud juhul oli see "tahe", siis võib minu arusaam ja isiklikud kogemused selle sõna/mõistega seoses olla hoopis midagi muud,kui sinul. Onju.
Igapäevases elus vajame me tahet, et füüsiliselt ellu jääda ja sugu jätkata. See aga on vaid üks etapp meie elu(de) teel. Tegelikult on see vaid alguste algus. Edaspidi pole range sugudeks jagamine muud, kui liivakastimängud. |
Meenub siinkohal Anti Liivi evolutsiooniteooria. |
Kena, millest Anti Liivi evolutsiooniteoorias siis räägitakse? Paluks lühidalt refereerida või siis viidet, kus ma sellest lugeda võiksin. Siin kiputaksegi ainult silte ja loosungeid kleepima. Hästi sügavmõtteliselt...aga kui esitada küsimus, ei mõista keegi midagi kosta. Niisiis, tõesta vastupidist ja lase käia, mida see psühhiaater siis pajatab... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:27 am Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: |
Kena, millest Anti Liivi evolutsiooniteoorias siis räägitakse? Paluks lühidalt refereerida või siis viidet, kus ma sellest lugeda võiksin. Siin kiputaksegi ainult silte ja loosungeid kleepima. Hästi sügavmõtteliselt...aga kui esitada küsimus, ei mõista keegi midagi kosta. Niisiis, tõesta vastupidist ja lase käia, mida see psühhiaater siis pajatab... |
Meil on liiga palju rahvast maakeral.
Nüüd asub loodus tööle ja pakub inimestele narkootikume. See ju võtab mõistuse jms. Inimesed ei paljune enam nii palju.
Teine asi, mis sinna juurde käib, on sugude hägustumine.
Näiteks näitas ta pilti hiiglaslikult paksust ja pikast naisterahavast, kelle juures silt: Võta mind nii nagu ma olen.
.. Ja pilte naiselikest meestest. ... Ja homoseksuaalsus.
Ehk siis see kõik ongi loomulik protsess, et inimeste arvu Maal vähendada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:39 am Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: | | Naima kirjutas: |
Kui tahe on "kõrvaldatud", siis inimesel on võimalik näha asju objektiivselt. Seetõttu suured geeniused ongi oma ajast ees. Ja isegi hiljem neid t e g e l i k u l t ei pruugita mõista. |
no niipalju kui ma olen märganud, geeniustel on tugev tahe.
mulle jääb igatahes arusaamatuks mida Sa nimetad eesmärgiga tahteks ja mida eesmärgita tahteks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:47 am Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: | | mundus kirjutas: |
Nüüd asub loodus tööle ja pakub inimestele narkootikume. See ju võtab mõistuse jms. Inimesed ei paljune enam nii palju.
Näiteks näitas ta pilti hiiglaslikult paksust ja pikast naisterahavast, kelle juures silt: Võta mind nii nagu ma olen.
Mis on minu elu eesmärk? Kes ma olen? Miks ma olen? Mis on maailm? ...on küsimused mida inimesed endale ikka ja jälle esitavad. Kust saada vastuseid? Jäädes kitsalt oma sootsiumi piiridesse, võivadki tekkida taolised probleemid, sest meile on küllalt rangelt ette kirjutatud käitumis- ja mõtlemisnormid, me peame jääma maise eksistentsi piiridesse, meil tunnistatakse ainult materiaalset olemisvõimalust. Meie kultuuriruum on orienteeritud edukusele ja tarbimisele. Sellepärast ma hakkasingi laiemalt ringi vaatama, uurima mis toimub mujal maailmas. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 11:53 am Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: | Ja naine ei tohi oma tahtest loobuda, siis ta laguneb.
Kui mees suudab ilma eesmärgita tahet elimineerida, on ta geenius.
|
Ja ikkagi ei saa ma su mõttest aru. Siin loeb välja, et kui mees elimineerib tahte, on ta geenius, kui aga seda teeb naine siis ta laguneb. Miks? Kuidas teeb tahe vahet sugude vahel jne. veel tuhat rumalat küsimust hakkavad kohe peast välja ronima... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:12 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | zhe kirjutas: | | mundus kirjutas: |
Mis on minu elu eesmärk? Kes ma olen? Miks ma olen? Mis on maailm? ...on küsimused mida inimesed endale ikka ja jälle esitavad. Kust saada vastuseid? Jäädes kitsalt oma sootsiumi piiridesse, võivadki tekkida taolised probleemid, sest meile on küllalt rangelt ette kirjutatud käitumis- ja mõtlemisnormid, me peame jääma maise eksistentsi piiridesse, meil tunnistatakse ainult materiaalset olemisvõimalust. Meie kultuuriruum on orienteeritud edukusele ja tarbimisele. Sellepärast ma hakkasingi laiemalt ringi vaatama, uurima mis toimub mujal maailmas. |
mundus mida Sa nimetad inimese sisemaailmaks? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:14 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | zhe kirjutas: | | Naima kirjutas: |
no niipalju kui ma olen märganud, geeniustel on tugev tahe.
mulle jääb igatahes arusaamatuks mida Sa nimetad eesmärgiga tahteks ja mida eesmärgita tahteks? |
Tahe kleebib asjadele sildid.
Ja ma pole rääkinud eesmärgiga tahtest ja eesmärgita tahtes.
Geenius on lihtsalt see, kes suudab ilma eesmärgita elimineerida tahte.
Tavaline inimene peab selleks, nagu muudeks asjadeks omama eesmärki. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:24 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | mundus kirjutas: | | zhe kirjutas: | | mundus kirjutas: |
mundus mida Sa nimetad inimese sisemaailmaks? |
Jah, mõisted on sellised keerulised asjad,mis tekitavadki suurema osa eriarvamusi, sest igaühel on oma nägemus. Sisemaailm on minu meelest minu mõtted, veendumused ja inimesena ka käitumisnormid, mida pean järgima, kui pean tähtsaks sootsiumi heakskiitu.
Mulle endale meeldib hiinlaste tõlgendus maailmas ja inimesest:
On olemas suur universum-see, mis meid ümbritseb ja on olemas inimene-väikene universum. Väikene universum tunneb end hästi ja turvaliselt, kui ta on/samastub suure universumiga. Kui ma järgin universumi seadusi, on mu füüsiline ja vaimne tervis korras. Ma käin suure universumiga sammu. Ma ise olengi suur universum. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:26 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | zhe kirjutas: | Ja naine ei tohi oma tahtest loobuda, siis ta laguneb.
Kui mees suudab ilma eesmärgita tahet elimineerida, on ta geenius.
|
Ja ikkagi ei saa ma su mõttest aru. Siin loeb välja, et kui mees elimineerib tahte, on ta geenius, kui aga seda teeb naine siis ta laguneb. Miks? Kuidas teeb tahe vahet sugude vahel jne. veel tuhat rumalat küsimust hakkavad kohe peast välja ronima... |
Ma ennem kirjutasin pikalt, aga nett kadus ära. Püüan uuesti aga nii hästi vast enam ei õnnestu.
Kuna naine on see, kes teeb valikuid, peab ta teadma, mida tahta. Ta peabki sellessuhtes jagama hinnanguid, et valida parimat (see ei tähenda muidugi seda, et nii alati tehtaks).
Mees on see, kes vaid kinnitab valiku. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:29 pm Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: |
Eesmärgiks näiteks isiksuse areng...paha silt või mis?
Geenius pole keski muu, kui see, kes on mõistnud isiksuse arengu tähtsust näiteks eelmises elus ja nüüd saab seda realiseerida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:30 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | Jah, mõisted on sellised keerulised asjad,mis tekitavadki suurema osa eriarvamusi, sest igaühel on oma nägemus. Sisemaailm on minu meelest minu mõtted, veendumused ja inimesena ka käitumisnormid, mida pean järgima, kui pean tähtsaks sootsiumi heakskiitu.
Mulle endale meeldib hiinlaste tõlgendus maailmas ja inimesest:
On olemas suur universum-see, mis meid ümbritseb ja on olemas inimene-väikene universum. Väikene universum tunneb end hästi ja turvaliselt, kui ta on/samastub suure universumiga. Kui ma järgin universumi seadusi, on mu füüsiline ja vaimne tervis korras. Ma käin suure universumiga sammu. Ma ise olengi suur universum. |
Jah, ainult hiinlased on tõesti selle peale tulnud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:31 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | zhe kirjutas: |
Eesmärgiks näiteks isiksuse areng...paha silt või mis?
Geenius pole keski muu, kui see, kes on mõistnud isiksuse arengu tähtsust näiteks eelmises elus ja nüüd saab seda realiseerida. |
Geenius on see, kes kirjeldab ilma tahteta. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:33 pm Teema: |
|
|
Ja veel.. Talendiga inimene pole sama, mis geenius.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:34 pm Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: |
Kuna naine on see, kes teeb valikuid, peab ta teadma, mida tahta. Ta peabki sellessuhtes jagama hinnanguid, et valida parimat (see ei tähenda muidugi seda, et nii alati tehtaks).
Mees on see, kes vaid kinnitab valiku. |
Hiina taoistlikes mägikloostrites ja pühakodades on altarid, millele on asetatud inimkujud. Need on reaalselt elanud inimesed, kes saavutanud meie mõistes valgustatu taseme. Ja seal on kõrvu nii mehed kui naised ja nad on samas suurusese ja samamoodi kaunistatud, hooldatud ja armastatud. Ei ole vahet milliste sugutunnustega oled sündinud. Vahe on selles, mida sa oma eluga teha mõistad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Laup Märts 31, 2007 12:43 pm Teema: |
|
|
Kas ma olen öelnud, et naine ei tohi areneda?

Lihtsalt erinevalt käib see mehel ja naisel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|