| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 5:50 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | mundus sa oled nõrk.....oih sorry munnsuus sa oled nõrk. |
Selline siis ongi teie tase. Maailma parimad.... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 5:51 pm Teema: |
|
|
| .Raul. kirjutas: | | mel kirjutas: | | raul tead tule vaata asja teisest sagedusest mis toimus,ma ei hakka pikkalt väljakirjutama | Ma vaatasin aga nägin ainult paksu ja tihedat lollust ja oma ego näitamist teemal kummal on suurem  |
Vaat äkki oledki kõva keppimees nagu räägid aga tesitel külgedel paned mööda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 5:55 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | ... aga tesitel külgedel paned mööda. | Minul on teised andmed  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mel Arengumaag

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 5:56 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | mel kirjutas: | | mundus sa oled nõrk.....oih sorry munnsuus sa oled nõrk. |
Selline siis ongi teie tase. Maailma parimad.... |
ära muretse varsti saab sinust ka elvis |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 5:57 pm Teema: |
|
|
| mel kirjutas: | | ära muretse varsti saab sinust ka elvis | Vaevalt ta nüüd teiseks elviseks saab. Ta on ju meil ainulaadne  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 6:21 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit,
kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru?
Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema.
Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu. |
Kuid ma ei saa aru, miks peaks selleks olema isetu,
et mõista armastuses ühtviisi nii limpsivat koerakutsikat kui kurjategijat?
Ning kuidas SA saaksid armastada, kui SIND EI OLEksgi ehk siis oleksid isetu, see kõlab nii et :
"ja kui see (rohi) ei aita, siis me võtame selle nina maha! (siis ei ole ka enam nohu)". |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Renessanss Arengumaag

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 6:31 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | mundus kirjutas: | | Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit, kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru? Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu. |
Ning kuidas SA saaksid armastada, kui SIND EI OLEksgi ehk siis oleksid isetu, see kõlab nii et :
"ja kui see (rohi) ei aita, siis me võtame selle nina maha! (siis ei ole ka enam nohu)". |
mundus on hipi? või siis üks neist paljudest vaimsuseküttidest kes lolli peaga jooksevad lüpsjate egregoridesse, läävad veel lollimaks kui siiani olnud ja jahuvad sellest kuida armastus ülekõige ja kõik kinkige oma kiskja ära. Ja kohtudes tegeliku ehedusega hakkavad jaurama madalast intelligentsist ja jooksevad laiali? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 6:39 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | mundus kirjutas: | Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit,
kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru?
Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu. |
See ei tähenda, et MIND EI OLE, olen ikka, vaid et ma ei anna hinnanguid, ei lahterda:hea/halb ei oma äranägemise järgi ega üleüldse. Kristlastel oli Jeesus see eeskuju, kes tundis kõigile kaasa ja armastas kõiki ühtviisi ja andestas. Taolased ütlevad, et naera kõige peale, mis su elus halba juhtub-naera enda üle. See ei tähenda millegi, veel enam enda "maha võtmist", see tähendab, et ei maksa end üle tähtsustada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naima Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 6:47 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | See ei tähenda, et MIND EI OLE, olen ikka, vaid et ma ei anna hinnanguid, ei lahterda:hea/halb ei oma äranägemise järgi ega üleüldse. Kristlastel oli Jeesus see eeskuju, kes tundis kõigile kaasa ja armastas kõiki ühtviisi ja andestas. Taolased ütlevad, et naera kõige peale, mis su elus halba juhtub-naera enda üle. See ei tähenda millegi, veel enam enda "maha võtmist", see tähendab, et ei maksa end üle tähtsustada. |
Ammugi ei tähenda see,
kui Sa hinnanguid ei anna veel armastust.
Ega hinnangute andmine ei välista armastust!
Samuti ega see, kui Sa end kellegi pärast ära tapad, ei tee Sinust veel armastajat!
Ning ka see, kui Sa kõige üle naerda oskad, ka see ei tähenda, et Sa ka samavõrd armastad...
Küll aga, kui Sind pole, siis pole ka Sinu armastust, no see peaks küll iseenesest mõistetav olema ju!
Viimati muutis seda Naima (Reede Märts 30, 2007 6:50 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kaval Ants Arengumaag
|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 6:48 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: |
Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit, kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru? Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu.
|
Kui sa oma egost loobud, siis kingid oma hüved neile, kes seda ei vääri ning kes neid valesti kasutada võivad. Sa kuulutad armastust, aga samas hävitad seda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 6:50 pm Teema: |
|
|
| Renessanss kirjutas: |
... Ja kohtudes tegeliku ehedusega hakkavad jaurama madalast intelligentsist ja jooksevad laiali? |
ma oskan ehedust hinnata küll, aga genitaalidega liputama ei kipu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:07 pm Teema: |
|
|
| Naima kirjutas: | | mundus kirjutas: | | See ei tähenda, et MIND EI OLE, olen ikka, vaid et ma ei anna hinnanguid, ei lahterda:hea/halb ei oma äranägemise järgi ega üleüldse. Kristlastel oli Jeesus see eeskuju, kes tundis kõigile kaasa ja armastas kõiki ühtviisi ja andestas. Taolased ütlevad, et naera kõige peale, mis su elus halba juhtub-naera enda üle. See ei tähenda millegi, veel enam enda "maha võtmist", see tähendab, et ei maksa end üle tähtsustada. |
Ammugi ei tähenda see,
Samuti ega see, kui Sa end kellegi pärast ära tapad, ei tee Sinust veel armastajat!
Ning ka see, kui Sa kõige üle naerda oskad, ka see ei tähenda, et Sa ka samavõrd armastad...
Küll aga, kui Sind pole, siis pole ka Sinu armastust, no see peaks küll iseenesest mõistetav olema ju! |
Hinnangute andmine on seotud egoga: mulle kasulik/mittekasulik.
See armastus on mulle kasulik/see mitte.
Naerma ei pea sa kõige üle, vaid enda üle pead oskama naerda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:09 pm Teema: |
|
|
| Kaval Ants kirjutas: | | mundus kirjutas: |
Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit, kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru? Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu.
|
Kui sa oma egost loobud, siis kingid oma hüved neile, kes seda ei vääri ning kes neid valesti kasutada võivad. Sa kuulutad armastust, aga samas hävitad seda. |
Mida siis teha, üldse mitte kinkida või seada üles range järelkontroll ja nõuda aru mida minu kingiga tehakse, ah? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:16 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | Naima kirjutas: | | mundus kirjutas: | | See ei tähenda, et MIND EI OLE, olen ikka, vaid et ma ei anna hinnanguid, ei lahterda:hea/halb ei oma äranägemise järgi ega üleüldse. Kristlastel oli Jeesus see eeskuju, kes tundis kõigile kaasa ja armastas kõiki ühtviisi ja andestas. Taolased ütlevad, et naera kõige peale, mis su elus halba juhtub-naera enda üle. See ei tähenda millegi, veel enam enda "maha võtmist", see tähendab, et ei maksa end üle tähtsustada. |
Ammugi ei tähenda see,
Küll aga, kui Sind pole, siis pole ka Sinu armastust, no see peaks küll iseenesest mõistetav olema ju! |
Hinnangute andmine on seotud egoga: mulle kasulik/mittekasulik.
See armastus on mulle kasulik/see mitte.
Naerma ei pea sa kõige üle, vaid enda üle pead oskama naerda. |
Hinnangute andmine on seotud tahtega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:19 pm Teema: |
|
|
Ja naine ei tohi oma tahtest loobuda, siis ta laguneb.
Kui mees suudab ilma eesmärgita tahet elimineerida, on ta geenius.
Ka "tavainimene" suudab seda, kuid ta vajab selleks põhjust. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mundus Valge päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:27 pm Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: | Ja naine ei tohi oma tahtest loobuda, siis ta laguneb.
Kui mees suudab ilma eesmärgita tahet elimineerida, on ta geenius.
Ka "tavainimene" suudab seda, kuid ta vajab selleks põhjust. |
Jah, jummala eest, naisest ei tohi keenius saada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:51 pm Teema: |
|
|
Oeh.. Kas ma ei märkinud, et naine laguneb, kui elimineerib tahte..
Või, Mundus.. Kas Sa oled ka kesksoolisuse propageerija? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kaval Ants Arengumaag
|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 7:52 pm Teema: |
|
|
| mundus kirjutas: | | Kaval Ants kirjutas: | | mundus kirjutas: |
|
Mida siis teha, üldse mitte kinkida või seada üles range järelkontroll ja nõuda aru mida minu kingiga tehakse, ah? |
Neile, kes nende hüvedega midagi peale ei oska hakata, kes oskavad ainult tarbida ja mitte midagi vastu anda, pole ju mõtet kinkida, nad ei too mitte kellelegi kasu. Kui sa juba ära oled andnud, siis pole sul enam kontrolli selle üle, kuidas neid kasutatakse, saad ainult jälgida tagajärgi. See, et sina armastad kurjategijat, kes sind paljaks röövib, ei tähenda, et kurjategija sind või ülejäänud maailma armastama hakkaks, tema saab sellest vaid innustust juurde. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tomas Gardenas Pruun päike

|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 8:18 pm Teema: |
|
|
| Kaval Ants kirjutas: | | See, et sina armastad kurjategijat, kes sind paljaks röövib, ei tähenda, et kurjategija sind või ülejäänud maailma armastama hakkaks, tema saab sellest vaid innustust juurde. |
lollus !
Kuna nad teavad kuidas varas käitub, siis on neil võime neist eemale hoida. Olenemata nende käitumisest (varga käitumisest) võtavad nad neid (vargaid) lihtsalt võrdselt. Inimese elukvaliteet sõltub tema väest, vabastenergiast. Kui vabaenergia tase on kõrge siis me ei satugi halbadesse olukordadesse. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Kaval Ants Arengumaag
|
Postitatud: Reede Märts 30, 2007 9:11 pm Teema: |
|
|
| Rääkisin munduse näitest, kus ta rääkis, et kurjategijat peab armastama ka siis, kui ta su paljaks röövib. Järelikult oli juttu just sellisesse halba situatsiooni sattumisest. Varastamise sihtmärke, -mooduseid ja -teostajaid on niivõrd palju, et alati ei pruugi isegi kohe tähele panna, kui midagi ära on võetud. Kui inimesel on, mida võtta, siis paraku alati leidub neid, kes üritavad võtta. Kui keegi tahab minult midagi saada, siis järelikult mul on, mida võtta, juba siin kaob võrdsus minu jaoks. Miks ma peaks talle niisama andma? Ma võin talle õpetada, kuidas ise luua, võib-olla õpin ise ka midagi kasulikku, aga kui keegi tuleb minult niisama võtma, siis ega ikka ei anna küll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|