Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

?
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
mundus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 5:50 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
mundus sa oled nõrk.....oih sorry munnsuus sa oled nõrk.

Selline siis ongi teie tase. Maailma parimad....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 5:51 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
mel kirjutas:
raul tead tule vaata asja teisest sagedusest mis toimus,ma ei hakka pikkalt väljakirjutama
Ma vaatasin aga nägin ainult paksu ja tihedat lollust ja oma ego näitamist teemal kummal on suurem Cool

Vaat äkki oledki kõva keppimees nagu räägid aga tesitel külgedel paned mööda.
Tagasi üles
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 5:55 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
... aga tesitel külgedel paned mööda.
Minul on teised andmed Laughing
Tagasi üles
mel
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

mundus kirjutas:
mel kirjutas:
mundus sa oled nõrk.....oih sorry munnsuus sa oled nõrk.

Selline siis ongi teie tase. Maailma parimad....

ära muretse varsti saab sinust ka elvis
Tagasi üles
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 5:57 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
ära muretse varsti saab sinust ka elvis
Vaevalt ta nüüd teiseks elviseks saab. Ta on ju meil ainulaadne Razz
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 6:21 pm    Teema: Vasta viitega

mundus kirjutas:
Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit,
kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru?
Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema.
Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu.

Kuid ma ei saa aru, miks peaks selleks olema isetu,
et mõista armastuses ühtviisi nii limpsivat koerakutsikat kui kurjategijat?

Ning kuidas SA saaksid armastada, kui SIND EI OLEksgi ehk siis oleksid isetu, see kõlab nii et :
"ja kui see (rohi) ei aita, siis me võtame selle nina maha! (siis ei ole ka enam nohu)".
Tagasi üles
Renessanss
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 6:31 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
mundus kirjutas:
Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit, kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru? Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu.

Ning kuidas SA saaksid armastada, kui SIND EI OLEksgi ehk siis oleksid isetu, see kõlab nii et :
"ja kui see (rohi) ei aita, siis me võtame selle nina maha! (siis ei ole ka enam nohu)".

mundus on hipi? või siis üks neist paljudest vaimsuseküttidest kes lolli peaga jooksevad lüpsjate egregoridesse, läävad veel lollimaks kui siiani olnud ja jahuvad sellest kuida armastus ülekõige ja kõik kinkige oma kiskja ära. Ja kohtudes tegeliku ehedusega hakkavad jaurama madalast intelligentsist ja jooksevad laiali?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
mundus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 6:39 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
mundus kirjutas:
Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit,
kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru?
Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu.

See ei tähenda, et MIND EI OLE, olen ikka, vaid et ma ei anna hinnanguid, ei lahterda:hea/halb ei oma äranägemise järgi ega üleüldse. Kristlastel oli Jeesus see eeskuju, kes tundis kõigile kaasa ja armastas kõiki ühtviisi ja andestas. Taolased ütlevad, et naera kõige peale, mis su elus halba juhtub-naera enda üle. See ei tähenda millegi, veel enam enda "maha võtmist", see tähendab, et ei maksa end üle tähtsustada.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 6:47 pm    Teema: Vasta viitega

mundus kirjutas:
See ei tähenda, et MIND EI OLE, olen ikka, vaid et ma ei anna hinnanguid, ei lahterda:hea/halb ei oma äranägemise järgi ega üleüldse. Kristlastel oli Jeesus see eeskuju, kes tundis kõigile kaasa ja armastas kõiki ühtviisi ja andestas. Taolased ütlevad, et naera kõige peale, mis su elus halba juhtub-naera enda üle. See ei tähenda millegi, veel enam enda "maha võtmist", see tähendab, et ei maksa end üle tähtsustada.

Ammugi ei tähenda see,
kui Sa hinnanguid ei anna veel armastust.
Ega hinnangute andmine ei välista armastust!
Samuti ega see, kui Sa end kellegi pärast ära tapad, ei tee Sinust veel armastajat!
Ning ka see, kui Sa kõige üle naerda oskad, ka see ei tähenda, et Sa ka samavõrd armastad...

Küll aga, kui Sind pole, siis pole ka Sinu armastust, no see peaks küll iseenesest mõistetav olema ju!

Viimati muutis seda Naima (Reede Märts 30, 2007 6:50 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Kaval Ants
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 6:48 pm    Teema: Vasta viitega

mundus kirjutas:

Ego ära andmine, kui nüüd paari lausega seletada, tähendab sellist vaimset seisundit, kus suudad armastada KÕIKI vahet tegemata kurjategija, kes su paljaks röövib ja koerakutsika vahel,kes su kätt limpsib. Saad aru? Mõlemad peavad sinule olema ühteviisi armsad ja mitte mingit muud tunnet, peale armastuse kõige ja kõigi vastu ei pea sus olema. Minuarust on see kõrgeim pilotaazh, olla isetu.

Kui sa oma egost loobud, siis kingid oma hüved neile, kes seda ei vääri ning kes neid valesti kasutada võivad. Sa kuulutad armastust, aga samas hävitad seda.
Tagasi üles
mundus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 6:50 pm    Teema: Vasta viitega

Renessanss kirjutas:

... Ja kohtudes tegeliku ehedusega hakkavad jaurama madalast intelligentsist ja jooksevad laiali?

ma oskan ehedust hinnata küll, aga genitaalidega liputama ei kipu.
Tagasi üles
mundus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:07 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
mundus kirjutas:

Ammugi ei tähenda see,
Samuti ega see, kui Sa end kellegi pärast ära tapad, ei tee Sinust veel armastajat!
Ning ka see, kui Sa kõige üle naerda oskad, ka see ei tähenda, et Sa ka samavõrd armastad...

Küll aga, kui Sind pole, siis pole ka Sinu armastust, no see peaks küll iseenesest mõistetav olema ju!

Hinnangute andmine on seotud egoga: mulle kasulik/mittekasulik.
See armastus on mulle kasulik/see mitte.
Naerma ei pea sa kõige üle, vaid enda üle pead oskama naerda.
Tagasi üles
mundus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:09 pm    Teema: Vasta viitega

Kaval Ants kirjutas:
mundus kirjutas:

Kui sa oma egost loobud, siis kingid oma hüved neile, kes seda ei vääri ning kes neid valesti kasutada võivad. Sa kuulutad armastust, aga samas hävitad seda.

Mida siis teha, üldse mitte kinkida või seada üles range järelkontroll ja nõuda aru mida minu kingiga tehakse, ah?
Tagasi üles
Pole olemas
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

mundus kirjutas:
Naima kirjutas:
mundus kirjutas:

Ammugi ei tähenda see,

Hinnangute andmine on seotud egoga: mulle kasulik/mittekasulik.
See armastus on mulle kasulik/see mitte.
Naerma ei pea sa kõige üle, vaid enda üle pead oskama naerda.

Hinnangute andmine on seotud tahtega.
Tagasi üles
Pole olemas
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:19 pm    Teema: Vasta viitega

Ja naine ei tohi oma tahtest loobuda, siis ta laguneb.
Kui mees suudab ilma eesmärgita tahet elimineerida, on ta geenius.
Ka "tavainimene" suudab seda, kuid ta vajab selleks põhjust.
Tagasi üles
mundus
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:27 pm    Teema: Vasta viitega

zhe kirjutas:
Ja naine ei tohi oma tahtest loobuda, siis ta laguneb.
Kui mees suudab ilma eesmärgita tahet elimineerida, on ta geenius.
Ka "tavainimene" suudab seda, kuid ta vajab selleks põhjust.

Jah, jummala eest, naisest ei tohi keenius saada.
Tagasi üles
Pole olemas
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:51 pm    Teema: Vasta viitega

Oeh.. Kas ma ei märkinud, et naine laguneb, kui elimineerib tahte..

Või, Mundus.. Kas Sa oled ka kesksoolisuse propageerija?
Tagasi üles
Kaval Ants
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 7:52 pm    Teema: Vasta viitega

mundus kirjutas:
Kaval Ants kirjutas:
mundus kirjutas:

Mida siis teha, üldse mitte kinkida või seada üles range järelkontroll ja nõuda aru mida minu kingiga tehakse, ah?

Neile, kes nende hüvedega midagi peale ei oska hakata, kes oskavad ainult tarbida ja mitte midagi vastu anda, pole ju mõtet kinkida, nad ei too mitte kellelegi kasu. Kui sa juba ära oled andnud, siis pole sul enam kontrolli selle üle, kuidas neid kasutatakse, saad ainult jälgida tagajärgi. See, et sina armastad kurjategijat, kes sind paljaks röövib, ei tähenda, et kurjategija sind või ülejäänud maailma armastama hakkaks, tema saab sellest vaid innustust juurde.
Tagasi üles
Tomas Gardenas
Pruun päike
Pruun päike

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 8:18 pm    Teema: Vasta viitega

Kaval Ants kirjutas:
See, et sina armastad kurjategijat, kes sind paljaks röövib, ei tähenda, et kurjategija sind või ülejäänud maailma armastama hakkaks, tema saab sellest vaid innustust juurde.

lollus !
Kuna nad teavad kuidas varas käitub, siis on neil võime neist eemale hoida. Olenemata nende käitumisest (varga käitumisest) võtavad nad neid (vargaid) lihtsalt võrdselt. Inimese elukvaliteet sõltub tema väest, vabastenergiast. Kui vabaenergia tase on kõrge siis me ei satugi halbadesse olukordadesse.
Tagasi üles
Kaval Ants
Arengumaag

PostitusPostitatud: Reede Märts 30, 2007 9:11 pm    Teema: Vasta viitega

Rääkisin munduse näitest, kus ta rääkis, et kurjategijat peab armastama ka siis, kui ta su paljaks röövib. Järelikult oli juttu just sellisesse halba situatsiooni sattumisest. Varastamise sihtmärke, -mooduseid ja -teostajaid on niivõrd palju, et alati ei pruugi isegi kohe tähele panna, kui midagi ära on võetud. Kui inimesel on, mida võtta, siis paraku alati leidub neid, kes üritavad võtta. Kui keegi tahab minult midagi saada, siis järelikult mul on, mida võtta, juba siin kaob võrdsus minu jaoks. Miks ma peaks talle niisama andma? Ma võin talle õpetada, kuidas ise luua, võib-olla õpin ise ka midagi kasulikku, aga kui keegi tuleb minult niisama võtma, siis ega ikka ei anna küll.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Järgmine
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 14

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group