| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 7:16 pm Teema: |
|
|
| Kiirustamine minu arust tähendab seda, et ei osata oma aega planeerida. Näitab närvilisust ... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 8:30 pm Teema: |
|
|
Jah, sul on õigus.
Samuti tekib kiirustamine ka erutusseisundis. Siis ma ka tavaliselt spurdin üle tee, kuigi pean uues kohas ikkagist foori taga seisma, vahel isegi hakkan jooksma, kuigi aega on küll ja küll..  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 8:53 pm Teema: |
|
|
| Mis sind siis nii erutab, et jooksma peab? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Pole olemas Lilla päike

|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 9:03 pm Teema: |
|
|
Hah..
Hea tuju ikka.. ehk juhtus miskit toredat ja siis on nii õhevil tunne, et kohe ei teagi mis teha. Ja siis joosku pista. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Elleth Arengumaag

|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 9:05 pm Teema: |
|
|
| inimestel on nii kiire, sest elu on lühike ja kõike tahetakse järgi proovida. Äkki muidu ei jõua |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 9:26 pm Teema: |
|
|
| zhe kirjutas: | Hah..
Hea tuju ikka.. ehk juhtus miskit toredat ja siis on nii õhevil tunne, et kohe ei teagi mis teha. Ja siis joosku pista. | Ainuke asi mis mind jooksma paneks on mingi teatud häda. Ning kui olen kohas kus seda ei saa teha ...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Valküür Valge päike

|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 10:00 pm Teema: |
|
|
Materiaalse elu poole kiire ... _________________ Miski ei teki mittemillestki...
It doesen't make no sense.No |
|
| Tagasi üles |
|
 |
2III7 Valge päike

|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 11:50 pm Teema: |
|
|
| inimese ego kiirustab, kui ego ära "tappa" siis ei ole enam kuskile kiiret. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hall kass Indigo päike.

|
Postitatud: Püh Dets 17, 2006 8:44 am Teema: |
|
|
Kiirustavad inimesed kihutavad selleks, et kiiremini surma saada. Võtavad kas teadlikult või alateadlikult elu kui tüütut kohustust-et saaks elu asjadega rutem ühele poole, võiks mõnuga surra, juhtugu see siis noores eas bemuuriga bambusesse kimades, keskeas punase tule all auto alla jäädes või vanas eas mingi terviserikke tagajärjel.
Tartu on selle poolest hea linn, et kuigi jalgsi saab liikuda vaid siis, kui pole 10 asjaajamist päevas, siis jalgratturile on see linn paras-rahuliku sõiduga võib poole tunniga ühest linna servast teise jõuda, ka siis, kui ei riku liikluseeskirja, kui rattal pole käike ja järsema tõusu ees peab maha tulema. Sest tegelikult tõusudel pole vahet, kas astud või sõidad, sest tavainimene ei suuda ka 21-käigulise rattaga järsul tõusul (Toomemäe kant, Jakobi tn tõus) jalakäijast kiiremini liikuda.
Muidugi, ka mulle meeldib vahel kihutada-mitte et kuhugi kiiremini jõuaks (ajavõitu võib mõõta loetud minutites, +/-5 minutit on igatahes tähtsusetu), aga see pakub lihtsalt naudingut, ilmselt ikkagi see alateadlik elutüdimus. Õnneks pole mu rattal käike. Aga mul on ka käikudega rattaid olnud ja siis kippusin küll ohtlikke olukordi tekitama, kui mul hormoon möllas Üldse noored, kel on uhked jalgrattad, kihutavad Tartus ka kesklinna jalakäijate tsoonis nagu Jaan Kirsipuud, olen õnnetusi näinud ja mulle endale on hirmsa hooga külge aetud (olin just ülekäigurajalt kõnniteele maabumas, mul kiirus pea olematu, kui üks verisulis "Kirsipuu" mu esiratta sassi sõitis). Vanemad inimesed on ka käikudega jaögrataste seljas rahulikud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|