Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuhu inimestel kiiret on?
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

Kiirustamine minu arust tähendab seda, et ei osata oma aega planeerida. Näitab närvilisust ...
Tagasi üles
Pole olemas
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 8:30 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, sul on õigus.
Samuti tekib kiirustamine ka erutusseisundis. Siis ma ka tavaliselt spurdin üle tee, kuigi pean uues kohas ikkagist foori taga seisma, vahel isegi hakkan jooksma, kuigi aega on küll ja küll.. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 8:53 pm    Teema: Vasta viitega

Mis sind siis nii erutab, et jooksma peab?
Tagasi üles
Pole olemas
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 9:03 pm    Teema: Vasta viitega

Hah.. Very Happy

Hea tuju ikka.. ehk juhtus miskit toredat ja siis on nii õhevil tunne, et kohe ei teagi mis teha. Ja siis joosku pista.
Tagasi üles
Elleth
Arengumaag

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 9:05 pm    Teema: Vasta viitega

inimestel on nii kiire, sest elu on lühike ja kõike tahetakse järgi proovida. Äkki muidu ei jõua
Tagasi üles
.Raul.
Külaline

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 9:26 pm    Teema: Vasta viitega

zhe kirjutas:
Hah.. Very Happy

Hea tuju ikka.. ehk juhtus miskit toredat ja siis on nii õhevil tunne, et kohe ei teagi mis teha. Ja siis joosku pista.
Ainuke asi mis mind jooksma paneks on mingi teatud häda. Ning kui olen kohas kus seda ei saa teha ... Razz
Tagasi üles
Valküür
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 10:00 pm    Teema: Vasta viitega

Materiaalse elu poole kiire ...
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
2III7
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 11:50 pm    Teema: Vasta viitega

inimese ego kiirustab, kui ego ära "tappa" siis ei ole enam kuskile kiiret.
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Püh Dets 17, 2006 8:44 am    Teema: Vasta viitega

Kiirustavad inimesed kihutavad selleks, et kiiremini surma saada. Võtavad kas teadlikult või alateadlikult elu kui tüütut kohustust-et saaks elu asjadega rutem ühele poole, võiks mõnuga surra, juhtugu see siis noores eas bemuuriga bambusesse kimades, keskeas punase tule all auto alla jäädes või vanas eas mingi terviserikke tagajärjel.

Tartu on selle poolest hea linn, et kuigi jalgsi saab liikuda vaid siis, kui pole 10 asjaajamist päevas, siis jalgratturile on see linn paras-rahuliku sõiduga võib poole tunniga ühest linna servast teise jõuda, ka siis, kui ei riku liikluseeskirja, kui rattal pole käike ja järsema tõusu ees peab maha tulema. Sest tegelikult tõusudel pole vahet, kas astud või sõidad, sest tavainimene ei suuda ka 21-käigulise rattaga järsul tõusul (Toomemäe kant, Jakobi tn tõus) jalakäijast kiiremini liikuda.
Muidugi, ka mulle meeldib vahel kihutada-mitte et kuhugi kiiremini jõuaks (ajavõitu võib mõõta loetud minutites, +/-5 minutit on igatahes tähtsusetu), aga see pakub lihtsalt naudingut, ilmselt ikkagi see alateadlik elutüdimus. Õnneks pole mu rattal käike. Aga mul on ka käikudega rattaid olnud ja siis kippusin küll ohtlikke olukordi tekitama, kui mul hormoon möllas Laughing Üldse noored, kel on uhked jalgrattad, kihutavad Tartus ka kesklinna jalakäijate tsoonis nagu Jaan Kirsipuud, olen õnnetusi näinud ja mulle endale on hirmsa hooga külge aetud (olin just ülekäigurajalt kõnniteele maabumas, mul kiirus pea olematu, kui üks verisulis "Kirsipuu" mu esiratta sassi sõitis). Vanemad inimesed on ka käikudega jaögrataste seljas rahulikud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group