Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Empaatia .
Mine lehele 1, 2  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
JustNormal
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Sept 11, 2005 4:19 pm    Teema: Empaatia . Vasta viitega

Empaatia ehk siis teiste inimeste tunnete ära tajumine , ei oska eriti seletada. Aga küsimus on küll - et kas on võimatu empaatiat kasutada koduloomade ,või üldiselt lihtsalt loomadega? Et pole nagu proovinud , endal kass maal kah praegu , ise linnas . Aga kass tuleb varsti ära , aga ei tea kas on mõtet proovida? Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Faxaros
Parasiit

PostitusPostitatud: Püh Sept 11, 2005 4:31 pm    Teema: Vasta viitega

Peaks ikka võimalik olema, loomad inimeste peal igastahes kasutavad empaatiat küll.
JustNormal
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Püh Sept 11, 2005 4:35 pm    Teema: Vasta viitega

ahah . No vaatame . Smile
Ise pakun ka sama , aga eriti ei tea ju kah kas on võimalik . Wink
Tagasi üles
Naine
Külaline

PostitusPostitatud: Esm Sept 12, 2005 12:48 am    Teema: Vasta viitega

Loomad tajuvad suurepäraselt inimeste tundeid.
Tagasi üles
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Esm Sept 12, 2005 1:40 pm    Teema: Vasta viitega

Kusjuures loomadega on sama teema nagu inimestekagi,et mõnda annab tajuda ja teist mitte. Proovi kindlasti halb tunne see küll ei ole :)
Tagasi üles
mebririth
Lilla päike
Lilla päike

PostitusPostitatud: Esm Sept 12, 2005 3:49 pm    Teema: Vasta viitega

midagi peaksid ikka aru saama,ma arvann.
kui empaatiavõime on hästi arenenud.
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Esm Sept 12, 2005 3:52 pm    Teema: Vasta viitega

pigem tuleb välja grimasside ja miimika järgi "tajumine"
Tagasi üles
Liine31
Heleroheline päike
Heleroheline päike

PostitusPostitatud: Esm Sept 12, 2005 8:18 pm    Teema: Vasta viitega

On keegi näinud kala naermas?
TyrOdalMadr
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Sept 14, 2005 1:00 am    Teema: Re: Empaatia . Vasta viitega

JustNormal kirjutas:
Aga küsimus on küll - et kas on võimatu empaatiat kasutada koduloomade ,või üldiselt lihtsalt loomadega? Rolling Eyes

See on täiesti võimalik.
Otsene mentaalne kontakt.
Kuid ei soovita.

Minu koer näiteks ei suutnud seda taluda.
Tagasi üles
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Kolm Sept 14, 2005 10:47 am    Teema: Vasta viitega

Ma nüüd täpselt ei oska öelda,mida tähendab "Otsene mentaalne kontakt " ,kuid loomade ,kui ka inimeste tundeid ja mõtteid saab tajuda lihtsalt nii,et uurid seda energiat mida nad välja annavad ja enda ümber kiirgavad.....tundeid tajub sellega ideaalselt,kuid natuke keerukam on see juba mõteteks ümber tefineerida,kuid kaugeltki mitte võimatu ja igati ohutu mõlemale poolele !
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane

PostitusPostitatud: Kolm Sept 14, 2005 2:41 pm    Teema: Vasta viitega

Siin on kontakt teise aurakihiga. Emotsioonväljaga.
Muinasjulle
Member of Luciferion Kadmos

PostitusPostitatud: Kolm Sept 14, 2005 6:30 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:

just. minu teooria kohaselt on aju vaid inimese hinge vahendusaparaat. inimese aura, hing aga viibib keha ümber ja need, kelle enda väli on suurem, on suutelised mitte ainult teiste aurasid ja emotsioone tunnetama vaid ka nendega manipuleerima.
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Sept 14, 2005 7:18 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:

Teadsid seda et loomadel ei ole abstraktset mõtlemist nagu inimestel? Neil on konkreete mõtlemine ainult.
Tagasi üles
Muinasjulle
Member of Luciferion Kadmos

PostitusPostitatud: Kolm Sept 14, 2005 8:25 pm    Teema: Vasta viitega

abstraktne mõtlemine on teaduslikult välja selgitatud delfiinidel ja seda saab ka lihtsa katsena tõestada koduloomade peal: nad kas oskavad telekat vaadata või mitte. abstraktne mõtlemine ongi see, kui suudetakse kahemõõtmeline kujutis "mõtelda" kolmemõõtmeliseks.
Sol

PostitusPostitatud: Teis Märts 21, 2006 1:41 pm    Teema: Vasta viitega

Olen ise, ilma soovimata, olnud koera kui kassi, isegi ka lehma sees. Ja midagi selle tarvis ei punnitanud, nö. kõik toimus iseenesest. Kusjuures olles selles armsas "piimatädis", oli kogu aeg kindel teadmine, et ta saab inimeste jutust väga hästi aru. Võimalik, et tundsin vaesele loomale liigselt kaasa kuna ta pidi nädala pärast oma maised rohusöömised lõpetama ja ehk see mõjutas mind kuidagimoodi.
Oli ka mingi periood, kus sattusin tihti inimeste teadvusesse, jälle nagu iseenesest ja täiesti suvalistesse, ilma seda soovimata. Nüüd ei ole enam nagu midagi toimunud. Naljaga pooleks - saab aega rahulikult ikka enesele pühenduda. Olgugi, et see vältab kõigest viivu ehk vast murdosa sekundist, kui midagi sellist kogen.
Tagasi üles
skyzer
Arengumaag

PostitusPostitatud: Kolm Märts 22, 2006 11:02 am    Teema: Vasta viitega

VÕIMAS Shocked
Tagasi üles
Nuusu
Külaline

PostitusPostitatud: Kolm Märts 22, 2006 11:32 am    Teema: Vasta viitega

Muinasjulle kirjutas:
abstraktne mõtlemine on teaduslikult välja selgitatud delfiinidel ja seda saab ka lihtsa katsena tõestada koduloomade peal: nad kas oskavad telekat vaadata või mitte. abstraktne mõtlemine ongi see, kui suudetakse kahemõõtmeline kujutis "mõtelda" kolmemõõtmeliseks.

Väidetavalt on lisaks inimesele veel sarnased hinged delfiinidel ja vaaladel. Loomadel on nn. taruhinged, ühesõnaga midagi muud (täpselt ei mäleta). Delfiinidele meeldib jälgida sünnitavaid naisi Very Happy , osades riikides sünnitatakse koos delfiinidega.. Delfiinid eelistavad lapsi, rasedaid naisi, naisi ja siis mehi Smile Huvitav, kui inimene on sellest teadlik, et tema ajaline keha saab otsa, kas siis delfiinidel ja vaaladel on sama arusaam?
Tagasi üles
Anka
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike

PostitusPostitatud: Laup Nov 25, 2006 6:05 pm    Teema: Tere õhtupoolikut. Vasta viitega

Mina mingi aeg tegin ühte psühholoogilist testi.Selgus ,et mul on väga tugev empaatiavõime.Kui seal seletati,mis see on,siis sain aru,et nii ongi. Point on nagu selles,et kõik mu sõbrad,isegi lihtsalt tuttavad.. kui neid vaevab miski, isegi kui nad paar sõna räägivad,ma saan aru,mis neil viga on ja ma justkui tunneks seda tunnet ,mida nemad tunevad.Ma olen selline ,kes ohverdaks end,et teisi aidata.. ja suurepärane on see,et kui on empaatiavõime.Inimene ei pea ütlema midagigi, ma saan aru ja tunne. Ja kui nad seletavad ja seletavad,et ei saa ma midagi aru,mis nemad tunnevad,aga mina san,ajab see meeletult närvi.Kuidas ma seletan,et ma saan aru?? Paljud kellele olen ette ladunud,mis tema tunneb,ütlevad et ma tean neid vist paremini kui nemad ise. Mõnesmõttes see on hea,aga samas see ühendus on selline,et need saavad nii mõjutada ennast.. kui pole juttu probleemist,niisama möla,siis ikka tunnen,et miski on vale vms.. aga ma ei saa juu kohe öelda.. Olla tundlik ja tunda miskit mida teised ei tunne,on halb.See on hea,kuid ei saa öelda,et ainult hea.Kui tahad elada normaalset elu,siis ei saa. Õigemini kui tahad elada nagu teised.. samas on hea erineda,kuid siiski..see erinevus viskab üel mingi aeg.Ma olen karjunud isegi niii kõvasti tänava peal,et Ma tahan olla nagu tavaline tüdruk !
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Laup Nov 25, 2006 7:13 pm    Teema: Re: Tere õhtupoolikut. Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 31, 2010 5:28 pm). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
Elleth
Arengumaag

PostitusPostitatud: Laup Nov 25, 2006 7:19 pm    Teema: Vasta viitega

Minul oma kassidega empaatia toimib suurepäraselt. Kahjuks on nüüd nii, et kui see kass kes minu toas elab on rase on mul ka rasedus sümptomid, kui on haige tunnen mina ka ennast halvasti ja jooksukaid ma ei mainikski Rolling Eyes

Teiste kassidega sellist kontakti pole, kuid siiski tunnen umbes seda mida kass võiks tunda, tahta.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group