Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula uusi saateid www.valgusejavarjupiiril.ee
Vanad saated!

KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Maaema
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Roosike
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:18 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
Surma ingel kirjutas:
'

kuidas sa, nimevaras, ĂĽldse julgesid ennast ilmutada?
mis õigusega sa tokroda foorumis tuled ja ütled, mida ta tegema peab???? Evil or Very Mad
kuidas suutsid sa tekstist välja lugeda maaema halvustamise?
kui ma ütlen, et sul on angiin, kas ma halvustan sind või pean silmas, et ravida oleks vaja, et kergem hakkaks?

raisk. saa enne aru, kus on point ja siis hakka hĂĽppama.

No ja siis, et mul angiin on ja olen küll langenud ingel sa pole mind ammu näinud. Paadikapten oli see kes mulle seda ütles, et tokroda nii inimestele räägib Marast ehk siis maaemast. Mind kui nüüdsest buddha süsteemi kuulujat ärritas see ja tulin ütlesin ka oma arvamuse. Ning ainuke kes siin hüppab oled sina. Siin foorumis ju muud peale mürgi ei osatagi pritsida. Igavesed musta maagiaga tegelejad sellised pean silmas neid inimesi kes aegade algusest olid siin. Ja iga kord kui keegi hakkab tõde rääkima materdatakse see inimene maha. Muide tean ka teatud allikatest, et himustad ise saada Hannes kohta ning tahad sinna võtta ka oma mehekese.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:21 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
Surma ingel kirjutas:
Norn kirjutas:
Leidsin lumekuninganna ka ĂĽlesse, siin ta on:

http://www.youtube.com/watch?v=C_GHx0dhkbc

Mina olengi lumekuninganna nii kaudses ehk siis väliselt kui ka nende hullukeste kes siin on nende vaimses mõttes.

sina oled tavaline sitapea.

Kes teisele nime annb see ise seda kannab.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:25 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, kes on kes, seda tuleb veel kõvasti uurida. Maaema nime on samuti väga võikalt ära kasutatud (kristlased kipuvad näiteks Neitsi Maarjale seda tiitlit omistama.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
haldjanool
Arengumaag

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:29 pm    Teema: Vasta viitega

Surma ingel kirjutas:

oli see kes mulle seda ütles, et tokroda nii inimestele räägib Marast ehk siis maaemast...

niisiis, tugenedes kuulujutule, tuled sa teisi sõimama, teadmata tegelikku tõde.
kas seda buddha õpetabki?

Surma ingel kirjutas:
Igavesed musta maagiaga tegelejad sellised pean silmas neid inimesi kes aegade algusest olid siin.

niisiis, must seadus ütleb, et igaüks on oma kodus kõige kõvem.
see on halb??
kas sissetungijad peaksid olema kõige kõvemad, või korterivargad näiteks?

Surma ingel kirjutas:
...tean ka teatud allikatest, et himustad ise saada Tokroda kohta...

hea, et sa mulle ka ĂĽtlesid.
ma ise ei teadnudki siiamaani.
Laughing
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:32 pm    Teema: Vasta viitega

Anyway kes ei mäleta, siis ma olin kunagi siin Paadikapten. Kuni end bännida palusin ja ei suutnud ikkagi end siit eemal hoida.

Tahtsin lihtsalt öelda seda, et kogu see jura, mis Maaema kohta nii siin kui ka mujal räägitakse, ei ütle mulle ikka veel midagi. Puuduvad igasugused niidiotsad, mille abil annaks seoseid luua...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Roosike
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:51 pm    Teema: Vasta viitega

Surma ingel kirjutas:
...tean ka teatud allikatest, et himustad ise saada Tokroda kohta...

hea, et sa mulle ka ĂĽtlesid.
ma ise ei teadnudki siiamaani.
Laughing[/quote]

Jah seda ĂĽtles mulle Gerdenel kes veel oma korda himustab ise tokroda kohta.
Arengumaag

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:54 pm    Teema: Vasta viitega

TÕSINE HUUMOR Laughing Laughing Laughing
nipi
Oranz päike
Oranz päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

kas see koht on toolis, kõrval kast
na mesto huja kakoita list?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Roosike
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 4:41 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:

See pole huumor olen väga tõsine inimene ning arvan ka, et suudan seda Gerdeneli asja kohta kuuldud allikat usadada. Ja üldse kui nii tark oled nagu siin väidad, siis peaksid ju seda teadma ka, et tegelikult oli see postitus hannesele mõeldud kui ta muidugi ei kavatse muidugi jälle vaikida või siis minu kohta jutte rääkima hakata. Ma tahan näha lihtsalt mis on tal enda õigustuseks öelda.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 5:16 pm    Teema: Vasta viitega

nipi kirjutas:
kas see koht on toolis, kõrval kast
na mesto huja kakoita list?

Ei see koht on troonil ehk siis ise inimestega manipuleerida ja nende energiat ja väge kasutada omakasu eesmärkidel.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 5:31 pm    Teema: Vasta viitega

Ja Hannes on vaimuhaige inimene, ta on olnud psühhiaatria kliinikus ravil. Kahjuks pean seda jälle kordama, sest mõned inimesed veel ei tea seda need kes seda ei tea või ei usu, siis otsige kinnitust kasutaja Natuke käest päris nime ma ei saa avalikustada, sest see muudetaks kohe ära kuna siin foorumis kehtivad ka teatud reeglid. Igatahes oli kasutaja:Natuke põhimõtteliselt Hannese ehk siis foorumi ühe loojates kasutaja:Tokroda elukaaslane ning ta teadis rääkida, et Hannesel oli oma naisega, kellega tal lapsed on suur konflikt, et Hannese naine kellega Hannesel lapsed on tahtis hanneselt lasta kohtukaudu vanemlikud õigused ära võtta, mille tõttu Hannes ära keeras. Ning vabandan väga, et olen oma minevikus kinni, kuid ma tunnen ennnast solvatuna. Eks ma püüan oma mineviku tententsi muuta, kuid seni ma pole unustanud kuidas minuga siin foorumis käituti ja Hannes pole siiani üles tunnistanud, et ta minuga manipuleeris ning mind ära kasutas pedofiil selline. See kõik toimus selle pärast, et olin lihtsalt niivõrd naiivne, et uskusin pea igat hannese sõna. Ja kui keegi soovib veel kana kitkuda, siis ma juba tean, mis on minu järgmine samm. Teadke, et ka mina olen aasta vanemaks saanud.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 5:36 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:

Saan ma õigesti aru pead mind reptiloidiks? Väga lahe, sest mu ema on reptiloid ning kui pidasid värvitu all silmas minu sõbrannat, siis cute, või siis mõtlesid teise all Haldjameest.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 5:38 pm    Teema: Vasta viitega

[quote="Surma ingel"]
haldjanool kirjutas:

Saan ma õigesti aru pead mind reptiloidiks? Väga lahe, sest mu ema on reptiloid ning kui pidasid värvitu all silmas minu sõbrannat, siis cute, aga sa eksisid, sest ta on hallikas must. Very Happy Või pidasid silmas Haldjameest, sest ma pole tema aurat veel näinud.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 5:46 pm    Teema: Vasta viitega

Ja pean veel lisama, et kasutaja:Natuke pole kahjuks hannese mõjualt vabanenud ning, et ta võib teile tõde rääkida ning võib ka mitte seda teha ja vastupidi teda ehk hannes vanakülakest kaitsma hakata.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 5:59 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
Surma ingel kirjutas:
'

kuidas sa, nimevaras, ĂĽldse julgesid ennast ilmutada?
mis õigusega sa tokroda foorumis tuled ja ütled, mida ta tegema peab???? Evil or Very Mad
kuidas suutsid sa tekstist välja lugeda maaema halvustamise?
kui ma ütlen, et sul on angiin, kas ma halvustan sind või pean silmas, et ravida oleks vaja, et kergem hakkaks?

raisk. saa enne aru, kus on point ja siis hakka hĂĽppama.

Kle emotsionaalselt ebastabiilne ja manipuleeritav inimene. Ära üldse hüppa teie pärast oli mul viimane kord eelmine aasta angiin ning tean ka, et minu suunas oli tulekul sepa vasar. Siis oli mul tõesti korralik angiin ja ei saanud tänu teile Kahes taktis normilt laulda. Sama moodi nagu sina mulle siin hüppad, et mina räägin kuulujutte ütlen mina sulle, et äkki on sul kurguarsti ja sensitiivi või ravitseja kraadid ette näidata, et siin nii väga hüppad.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 6:12 pm    Teema: Vasta viitega

Pean veel lisama ka selle, et kasutaja: Natuke ütles mulle, et ma ei räägiks kellegile, et hannes on ravil olnud, kuid ta ütles mulle seda põhjusega kuna ta hoolis hannesest ning ei tahtnud, et igaüks sellest teada saaks ning oli ka temast mõjutatud ning on siiani hannesest mõjutatud.
Indigo päike.
Indigo päike.

PostitusPostitatud: Nelj Juul 10, 2008 9:39 pm    Teema: Vasta viitega

Haldjamees kirjutas:
Jah, kes on kes, seda tuleb veel kõvasti uurida. Maaema nime on samuti väga võikalt ära kasutatud (kristlased kipuvad näiteks Neitsi Maarjale seda tiitlit omistama.
Nii nagu on kristlased kõik oma religiooni kokku varasatnud nii ka selle, et Maaema on nad muutnud enda religioonis Neitsi Maarjaks
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Pilleriin
Punane päike
Punane päike

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 1:14 am    Teema: Vasta viitega

Surma ingel kirjutas:
haldjanool kirjutas:
See pole huumor olen väga tõsine inimene ning ...

Kle, ma olen kah väga tõsine inimene! Laughing

Surma ingel kirjutas:
Ja Tokroda on vaimuhaige inimene, ta on olnud psühhiaatria kliinikus ravil. Kahjuks pean seda jälle kordama, sest mõned inimesed veel ei tea seda need kes seda ei tea või ei usu, siis otsige kinnitust kasutaja Natuke käest päris nime ma ei saa avalikustada, sest see muudetaks kohe ära kuna siin foorumis kehtivad ka teatud reeglid. Igatahes oli kasutaja:Natuke põhimõtteliselt Tokroda ehk siis foorumi ühe loojates kasutaja:Tokroda elukaaslane ning ta teadis rääkida, et Tokrodal oli oma naisega, kellega tal lapsed on suur konflikt, et Tokroda naine kellega Tokrodal lapsed on tahtis hanneselt lasta kohtukaudu vanemlikud õigused ära võtta, mille tõttu Tokroda ära keeras. Ning vabandan väga, et olen oma minevikus kinni, kuid ma tunnen ennnast solvatuna. Eks ma püüan oma mineviku tententsi muuta, kuid seni ma pole unustanud kuidas minuga siin foorumis käituti ja Tokroda pole siiani üles tunnistanud, et ta minuga manipuleeris ning mind ära kasutas pedofiil selline. See kõik toimus selle pärast, et olin lihtsalt niivõrd naiivne, et uskusin pea igat Tokroda sõna. Ja kui keegi soovib veel kana kitkuda, siis ma juba tean, mis on minu järgmine samm. Teadke, et ka mina olen aasta vanemaks saanud.

No kĂĽll alles peibutab ja kutsub seda Tokrodat siia.
Roosike, sa oled IKKA VEEL armunud temasse? Oh jah, ma mäletan Cool
Tokroda ei saa tulla, ta istub metsas kännu otsas ja kuulab linnulaulu. Naudib suve noh.
Roosike
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 2:13 am    Teema: Vasta viitega

Pilleriin kirjutas:
Surma ingel kirjutas:
haldjanool kirjutas:
See pole huumor olen väga tõsine inimene ning ...

Kle, ma olen kah väga tõsine inimene! Laughing

Surma ingel kirjutas:
Ja Tokroda on vaimuhaige inimene, ta on olnud psühhiaatria kliinikus ravil. Kahjuks pean seda jälle kordama, sest mõned inimesed veel ei tea seda need kes seda ei tea või ei usu, siis otsige kinnitust kasutaja Natuke käest päris nime ma ei saa avalikustada, sest see muudetaks kohe ära kuna siin foorumis kehtivad ka teatud reeglid. Igatahes oli kasutaja:Natuke põhimõtteliselt Tokroda ehk siis foorumi ühe loojates kasutaja:Tokroda elukaaslane ning ta teadis rääkida, et Tokrodal oli oma naisega, kellega tal lapsed on suur konflikt, et Tokroda naine kellega Tokrodal lapsed on tahtis hanneselt lasta kohtukaudu vanemlikud õigused ära võtta, mille tõttu Tokroda ära keeras. Ning vabandan väga, et olen oma minevikus kinni, kuid ma tunnen ennnast solvatuna. Eks ma püüan oma mineviku tententsi muuta, kuid seni ma pole unustanud kuidas minuga siin foorumis käituti ja Tokroda pole siiani üles tunnistanud, et ta minuga manipuleeris ning mind ära kasutas pedofiil selline. See kõik toimus selle pärast, et olin lihtsalt niivõrd naiivne, et uskusin pea igat Tokroda sõna. Ja kui keegi soovib veel kana kitkuda, siis ma juba tean, mis on minu järgmine samm. Teadke, et ka mina olen aasta vanemaks saanud.

No kĂĽll alles peibutab ja kutsub seda Tokrodat siia.
Roosike, sa oled IKKA VEEL armunud temasse? Oh jah, ma mäletan Cool
Tokroda ei saa tulla, ta istub metsas kännu otsas ja kuulab linnulaulu. Naudib suve noh.

Mind see ei huvita, sest tahan vastust ning olen väsinud pedofiilidest kellega pidevalt kokku puutun ja ise ta ronis igale poole mulle jalgu reporterisse, tervendajasse, top 50nesse, Eesti nõidadesse ja seal viimases ajas veel erilist möla, et tema olevat eesti vaimne juht. Kui ta seda oleks poleks ta ju käinud tavaliselt kodanikult minu kohta nõu küsimas ja ei räägiks siinnsele rahvale, et Mara on halb ja orjastaja ja lumekuninganna programmidega seestunud ning pekske teda. See Mara teema ning eesti nõidades räägitud teema ajaski mind närvi.
Valge päike
Valge päike

PostitusPostitatud: Reede Juul 11, 2008 2:18 am    Teema: Vasta viitega

Heameelega helistaksin talle ja küsiksin otse miks ta sellist paska suust välja ajab aga ma ei mäleta ju numbrit enam. Võite keegi mulle öelda ega ta sellest ära ei sure. Ma lihtsalt tahan teda miks ta sellist jama ajab. Et ma pean kuulma sellist paska inimeste käest.
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Järgmine
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 15

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes

© 2001, 2005 phpBB Group