Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuidas Natust sai putukas?
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted.
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 9:04 pm    Teema: Kuidas Natust sai putukas? Vasta viitega

Olete Te tähele pannud, et midagi on Natuga juhtunud? Tema privaatvälja pole enam. Ta on sulandunud putukinimeste ühtsesse kollektiivi. Kas Natu nüüd 100% putukinimene on, pole veel selgunud. See selgub alles peale seda, kui ta ära sureb. Tal ju siiamaani alles inimese (Terniiniuse keha.). Peale surma muutub ta lõplikult. Siis on võimalused: a) putukinimene, b) reptiloid, c)koll, d) anorgaaniline, e)püramiidinimene.
Nojahh, teoreetiline võimalus on veel, kui keegi ohverdab enda selle kehastuse elu, siis saab ta tagasi. Aga kas sellel on mõtet ja kas leidub selline inimene?
Aga kuna Natu putukaks saamine on seotud minuga, siis ma räägiks tema loo ära. Jama hakkas eelmises elus. Mina olin auväärne linnakodanik. Vist kaupmees. Ühesõnaga ma olin rikas ja omasin teenreid. Natu oli üks litsakas naine, kes keppis kõike, mis liikus. Aga kes sellist naist tahab? Mitte ükski endast lugupidav mees. Aga Natu tahtis endale head, rikast meest. Ta oli kaval, reisis teise linna, kus mittekeegi teda ei tundnud. Ja seal hakkas mängima ontliku naist. Ta mõtles ka endale loo välja. Oli aus koduperenaine, kes kasvatas lapsi ja teenis auga meest. Siis tulid röövlid ja tapsid ta mehe ja lapsed. Ta ise oli hetkel põllul taimi korjamas, et perele hommikuks süüa teha. Ja mina, kui kaastundlik linnakodanik pakkusin talle varju. Kuna mul hetkel naist polnud (vist suri haigusesse) siis võtsin Natu lõpuks endale naiseks. Ta elas ilusat elu. Millestki polnud puudust. Ei rahast, inimeste austusest. Temale omistati ju sama au, mis mullegi, sest oli minu abikaasa. Aga õnn ei kestnud kaua. Ühel päeval tuli üks kauge sugulane külla. Ta oli kahjuks pärit samast linnast, kus Natu elas. Ja siis tuli Natu pettus avalikuks. Aga me otsustasime, et ei avalikusta seda. Noh mul oli häbi, et sellise naise otsa sattusin. Elu veeres edasi. Aga minu hing oli haige. Loomulikult ma ei pööranud enam Natule tähelepanu, jätsin ta üksi koju, kui välja läksin jne. Aga Natu see häiris, et ei saa enam tähelepanu ja austust. Siis läks ühe nõia juurde. Ja sealt sai ta hea soovituse. Võtku Natu endale armukese. Sellega seob ta oma naisenergia ja jätab minu energia puudusesse. Ja loomulikult otsustas Natu mulle kätte maksta. Ta võttis teenija oma sekspartneriks. Noh elu veeres edasi. Aga see tuli ka juhuslikult välja. Teener vana loll kukkus kõrtsis kiitlema, kui vinge mees ta on, et kepib oma isanda naist. Ja tulemuseks hukati Natu. Aga ka teener sai karistada. Aga see karistus oli huvitav. Tal lõigati noku ära, aga munad jäeti alles. Muideks see on mõnus piin, kui kihu on, aga rahuldada ei saa. Muideks see inimene on ka meie foorumis kirjutanud.
Nüüdses elus, kui Natu kohtus minuga, meenus alateadlikult see mõnus elu minuga. Tal tekkis soov jälle mulle naiseks saada. Aga ma ei võtnud vedu. Ja siis tegigi Natu diili putukteadvusega. Natule mina ja putukatele minu visuaalmaailm. Ja süsteem oli lihtne, kuidas mind kätte saada. Vahemärkusena ma lisaks, et putukteadvus pole ainult Natuga diili teinud. Ta tegi diilid ka minu emaga, chirmaga, Kasutaja Naisega jne. Kuna ma olen alfa isane, siis ma vajan üht naist vundamendiks. See naine, kelle ma omaks võtan, see saab automaatselt ühe energia. Visuaalselt paistab ta ruumilise südamena. Ja seda Natu jahtiski. See energia annab naisele kuninganna positsiooni. Jah, ainuke nõue on naisele, et ta ei sexiks teise mehega, siis lendab süda ta käest minema. Toome siis ühe näite. Mäletate, et ma kirjutasin küsitluse, kes võidab. Putukteadvus pakkus teenet. Natu tahe oli, et kasutaja naine sexiks võõra mehega. Ja elu näitas, et Naine tegigi seda. Loodi vastav olukord. Nüüd, kuna teene oli tehtud, siis pidi Natu maksma saldo energiat. See asub naise kookonis. Aga Natu ei näinud, seda, et ta südant endale ei saa. Sedasi Natu koguaeg diilitas. Ja eilsest alates sai ta saldo energia tühjaks. Ma küll ei tea, mis teene ta sai, aga ma tean, et see pole seotud minuga.
Kuna ma tean, et putukas ei suuda minu maailmas elada, siis eilsest alates olen ma Natust vaba. Mõnus on olla vaba mees. Ainult mulle teeb muret, kes Natu asemele asub. Putukteadvus valib ju uue naise välja, kes hakkab minu kallimat peetima. Loodus tühja kohta ei salli.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 9:43 pm    Teema: Vasta viitega

ER kirjutas:
oi, üle pika aja ka raffale miskit valgustavat lugemist
ja näedsa, ma ennetlikult arvasin, et ei miskit lõbusat enam sünni su sulest
mind suutsid sa küll üllatada!

a mulle meeldis eriti see koht
Tsiteerin::

Mina olin auväärne linnakodanik. Vist kaupmees. Ühesõnaga ma olin rikas ja omasin teenreid. Natu oli üks litsakas naine, kes keppis kõike, mis liikus.


kuda see oligi: "kes patuta, see visaku esimene kivi ..."
kas sellepärast ongi nüüd rollid vahetunud
Rolling Eyes

p.s kui kõik "petetud" armukadedad mehed oma naise kõrvalehüppeks sellise loo välja mõtleks, oleks meie maailm kuratlikult lõbusam
ja vähem vägivalda
p.s p.s ja see on ka vana reegel, et kui mees ja naine kiskuma lähevad, siis on alati keegi kolmas süüdi ja ta kindlasti on see va kurjajuur, kes peedib mehe kaitsetud naist. a yteispidi, kui poleks ühist vaenalst, siis poleks miskit ega keskit, keda koos kiruda... ja-jah, igal on elus oma roll
_________________

See on tore, et sain Sind üllatada.
Aga ühe asja teeme selgeks. Naisenergia allikas asub naise kehas.
Meesenergia allikas asub mehe kookonis.
Litsakas naine on see, kes annab oma keha kasutada endast madalama mehele.
Litsakas mees on see, kes täna võtab ühe naise omaks, siis vikab üle parda, homme teise.

NB mina olen omaks võtnud ainult kaks naist.
Esimene oli mu proua ja teine Kasutaja naine. Mõlemad jätsid mu ise maha.
Seega paluks mind litsakuses mitte süüdistada.

Ja kui arvad, et ma põen, siis eksid. Mus on üle hulga aja rahu. Tead, kui valus on kui naine topib sind mulli ja külvab primka programmidega üle.
Ma puhkan ja otsustasin naist karistada. Alati, kui ta kättemaksuks läks meestesse, ma läksin naistesse, et taastada side. Näiteks vihatud Vii... ju aitas taastada minu ja naise sideme. nüüd ma ei lähe naistesse. Puhkan veits. Ja kui Naine ei lapi sidet ära oma jõuga, siis on suhe lõppenud.

Natu putukaks muutumist ei märganud mina. Seda nägi üks teine inimene ma kontrollisin järgi. Ja sain sama tulemuse.

NB ER kustutas oma posti vahelt ära.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Reede Aug 25, 2006 9:47 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 9:47 pm    Teema: Vasta viitega

Ehk räägime minu seksuaalelust detailsemalt, sul jäi mõni huvitav ja paedpööritav fakt märkimata. Võin oma tl numbri ka anda, kui kellelgi huvi on, tulge külla ja ma näitan Twisted Evil

Ja Tokroda, mõtle nüüd ise, milleks ma su üle parda aegajalt viska, sest mul on kurdi kopp sellest. Ole teinekord ka natuke mees, mitte nõid. Mehena ma ütlen, pole sa tegelikult midagi nii palju väärt, esiteks ei suuda sa suhtes ENDA tehtuid vigasid tunnistada, ükstapuha kui suur ja tugev nõid sa poleks, eksid ka sina. Aga ei, sina ei eksi, sina oled eksimatu, ja mina pean kõik kamarajura enda kanda võtma, kuigi olen vaid pealtvaataja rollis. Just seda ma olen, olen alati kuskil ebaoluline sinu jaoks olnud, sest sul on teiste naistega alati nii palju jahmerdamist, aga kurb on ee, et sa ei saa nendega sugugi hästi hakkama. Aga kui mina teen mõne sujuva kõrvalhüppe, ja räägin kenasti ära (kusjuures tüüp oli tegelikult liiga täis, et midagi teha, et mul ei vedanud, ja nüüd saan veel selleeest päea kah, kepin teda esimesel võimalusel uuesti, siis saan vähemalt asjaees), oled sina sitaks leilis, ja enda nn hüppeid sa oluliseks ei pea. Kui kepid teise mehe naist, on see normaalne, need naised on normaalsed, kes ronivad MINU voodisse sinuga keppima.

Aga mul on jumala pohhui Twisted Evil Vaatan mis ma veel sinuga teen Rolling Eyes
Tagasi üles
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:12 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:


Ja kui arvad, et ma põen, siis eksid. Mus on üle hulga aja rahu. Tead, kui valus on kui naine topib sind mulli ja külvab primka programmidega üle.
Ma puhkan ja otsustasin naist karistada. Alati, kui ta kättemaksuks läks meestesse, ma läksin naistesse, et taastada side. Näiteks vihatud Vii... ju aitas taastada minu ja naise sideme. nüüd ma ei lähe naistesse. Puhkan veits. Ja kui Naine ei lapi sidet ära oma jõuga, siis on suhe lõppenud.

Natu putukaks muutumist ei märganud mina. Seda nägi üks teine inimene ma kontrollisin järgi. Ja sain sama tulemuse.


Pista oma Viive endale tead kuhu. Tema sitt ei taastand sinu ja minu sidet, midagi nii jaburat on isegi taas tore kuulata Twisted Evil Esiteks valetab ja siis kepib ilma kummita, kes vastutab ? Tõesti on tore avalikult siis rääkida, aga minul pole midagi varjata ja häbeneda. Julgen teha, julgen ka tunnistada ja vastutada.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:17 pm    Teema: Vasta viitega

Pole Sa kunagi vastutanud.
Elanud oled ainult lõhkudes.
Enam ma ei paranda. Mine palu oma aitajaid, las nüüd aitavad Sind ehitada.
Ja ole rahulik, enam ei anna ükski naine sulle oma energiat. Ma panin selle keelu üles.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
monotoon
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 21 Jan 2004
Postitusi: 540

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:24 pm    Teema: Vasta viitega

Natu privaatväli on täiesti korras . Ainult et siin foorumis tõmbas ta oma hõlmad koomale ja asi vask . Elu tahab elamist .
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:31 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Pole Sa kunagi vastutanud.
Elanud oled ainult lõhkudes.
Enam ma ei paranda. Mine palu oma aitajaid, las nüüd aitavad Sind ehitada.
Ja ole rahulik, enam ei anna ükski naine sulle oma energiat. Ma panin selle keelu üles.


Vats see oli nalja koht.
Tagasi üles
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:32 pm    Teema: Vasta viitega

monotoon kirjutas:
Ainult et siin foorumis tõmbas ta oma hõlmad koomale ja asi vask . Elu tahab elamist .


Peaks ka kotid kokku pakkima.
Tagasi üles
Naima
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:41 pm    Teema: Vasta viitega

a ma suurt asjast ei tea, kuid esmapilgul .. mõlemad nagu lahmite praegu.
Tagasi üles
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:45 pm    Teema: Vasta viitega

Nagu tavaliselt Razz

Ja see pole esimene kord, kui ta avalikult foorumis kurdab, kui paha ma olen Laughing
Tagasi üles
Naima
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 10:51 pm    Teema: Vasta viitega

Huh! Kuid kas pole tähelepanuväärne, et te siin juba aastast 2004 olete,
aa et tglt ma arvan, et igasugu muud mõjutused on ju nii suhte vahel,
mai kujuta ette, sõltub muidugi, mis eesmärk,
a see polnud küsimus, vaid mõtlesin lihtsalt kõvasti, kirjutades
Tagasi üles
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 11:27 pm    Teema: Vasta viitega

Vat see on see, kui naine armastab meest Crying or Very sad
Tagasi üles
Naima
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 11:34 pm    Teema: Vasta viitega

Jah... See on näha et ta Sulle kõige kallim on, kuid jama on selles et Sa ennst ei armasta... hetkel. No ma tean, seda juhtub, on mul ka juhtunud.
Raske on see et oled nagu opi laual,... nüüd
A samas kui ennast lapitud saad oma jõududega, saaks asi korda.

Kuid seda veel, et see ei tähenda mingit et hakkad veel tugevamaks jne...
et saad üle, matad maha, lööd katki, poed alt jne... et mul vastupidi aitas oma nõrkade kohtade tunnistamine. Endale, teised kui tahavd teada, siis neile ka.


Viimati muutis seda Naima (Reede Aug 25, 2006 11:52 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 11:46 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
Jah... See on näha et ta Sulle kõige kallim on, kuid jama on selles et Sa ennst ei armasta... hetkel. No ma tean, seda juhtub, on mul ka juhtunud.
Raske on see et oled nagu opi laual,... nüüd
A samas kui ennast lapitud saad oma jõududega, saaks asi korda.


Tegelikult pole ma nii nõrk, kui paistab. Hoian alati natuke kehvemateks päevadeks. Ma olen lihtsalt väga jonnakas, ja teen alati seda mida heaks arvan. Ükstapuha kui hukutav see ka poleks.
Tagasi üles
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Reede Aug 25, 2006 11:48 pm    Teema: Vasta viitega

Naine kirjutas:
Vat see on see, kui naine armastab meest Crying or Very sad


Kuidas see käib, mul oleks küll huvitav teda saada.
Huvipakkuv teema, sellepärast.
Ja kui väidetakse midagi pretensioonikat, siis kuulaks edasi, sellepärast ka.


Viimati muutis seda viplala (Laup Aug 26, 2006 12:28 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 12:00 am    Teema: Vasta viitega

Naine kirjutas:
Tegelikult pole ma nii nõrk, kui paistab. Hoian alati natuke kehvemateks päevadeks. Ma olen lihtsalt väga jonnakas, ja teen alati seda mida heaks arvan. Ükstapuha kui hukutav see ka poleks.
Kehvade päevade planeerimine mingi tugevus (mitte et peaks tugev olema) ka ju pole, seda Sa tead isegi, a kui jutuks läks
Ja midagi hukutavat Heaks arvata... minu võid ära petta, amis Sul sellest, tegelikult, ennast Sa ju ära ei peta, no nii pikas perspektiivis
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 1:07 am    Teema: Vasta viitega

Huvitav, millal Naine saab ükskord naiseks?
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naine
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 11:45 am    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Huvitav, millal Naine saab ükskord naiseks?


Siis kui sinul mõistus koju tagasi tuleb, ma ei tea, milline naine sellega sul ära jalutas.
Tagasi üles
vambola
Oranz päike
Oranz päike


Liitunud: 9 Märts 2006
Postitusi: 617
Asukoht: Rakvere

PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 1:10 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen vist pikkade juhtmetega, aga ma ei saa ikka aru, mis Tokrodal siis viga on nüüd?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Tulejumalanna
Lilla päike
Lilla päike


Liitunud: 27 Juun 2006
Postitusi: 452
Asukoht: Saaremaa

PostitusPostitatud: Laup Aug 26, 2006 4:34 pm    Teema: Vasta viitega

Seda teooriat on siit foorumist ennem ka läbi käinud, aga kordamine on tarkuse ema. Tokroda tuleb oma eraelu seepärast teiste ette lahkama, et tal on tähelepanu puudus. Ja nüüd on tal vaja kõigile rõhutada, et ta on nüüd vaba mees. Et äkki siis keegi hakkab tema vaesekese vastu huvi üles näitama ja võtab ta korraks enda hoolde.
Ja samuti ei saa ma absoluutselt aru, et mis Tokrodal Natu vastu on? Siin foorumis ta vist mingist erilist sitta kokku keeranud pole (parandage mind kui ma eksin) ja oma eraelulisi probleeme võiks ka veidi privaatsemas sfääris lahendada. Kui pole just soovi teistele komöödiat teha. Kui aga Tokroda tahab pälvida sajandi koomiku tiitlit, siis lasku samas vaimus edasi.
Tokroda kui sa tõesti otsid oma haaremisse kuningannat, nagu su signatuur väidab, või omale jumalannat nagu sa ennem ühes teises teemas väitsid, siis ära tee oma suhetest foorumi huumorinurka. Naistele eriti ei meeldi kui nende elust mingi avalik komöödia tehakse.
_________________
Tarkus on arusaam sellest, kui vähe me tegelikult teame.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda mõtted. Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group