| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
väikenõid Hall päike

|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 4:52 pm Teema: vaesuse vanne |
|
|
| Lugesin kuskilt,et meie elu jääb/võib jääda mõjutama eelmises elus antud vaesuse vanne.Kas on siin teadjaid,kes oskaksid midagi tarka kosta?Kas eestis on kes võiks vabastada sellisest vandest? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 11:28 pm Teema: |
|
|
Mõnesmõttes on see võimalik. Meie nimetame seda egregori diiliks.
Muideks ma olen selliseid diile maha võtnud.
Aga oled Sa kindel, et vaesus on sellest põhjustatud?
Põhjuseid võib muidki olla. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 2:39 am Teema: |
|
|
Eestlane on kõige rikkam rahvas maailmas, see on ainult näiline, et me oleme vaesed. Aga las jääda teistele illukas, et nii see ongi.
Kes see ikka oma perset pühib, kui mitte omanik ise. Paraku lastakse muus maailmas egregoril oma perset pühkida.
Vaata üle, kas sa ikka oled oma perse omanik või on keegi sinna oma nina juba vahele toppinud pehme ja haruldase sitapaberiga. _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 6:37 pm Teema: |
|
|
| Maxwell kirjutas: | | Eestlane on kõige rikkam rahvas maailmas, see on ainult näiline, et me oleme vaesed. |
mida sa konkreetselt silmas pead?
kui sa räägid materiaalset rikkusest, siis kindlasti mitte ei ole eestlased maailma rikkamad - see oleks puhas illukas. kui sa räägid vaimsest rikkusest, siis ka siin näiteks ma ei saa nõustuda. mu arust on eestis päris palju vaimuvaeseid inimesi kui aus olla.
ainuke mõte, mis mulle tekkis, on see, et eestlased on rikkad oma vabaduse suhtes. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 8:25 pm Teema: |
|
|
Keku
Võlg ei ole rikkus. Inimesel võib olla miljardeid kroone, aga samas võib ta saldo olla kümneid kordi väiksem kui mõnel meie mõistes vaesel. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 10:00 pm Teema: |
|
|
Keku, muide uuringute kohaselt on eestis kõige vähem vaimuhaigeid.
Ma ei mäleta, kust ma seda lugesin, aga pealkiri oli, et baltikum on esireas surmade ja enesetappude seas. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:12 pm Teema: |
|
|
Arxos. sellega ma olen nõus. eestlased võtavad rohkem võlga kui teenivad. vähemalt trend on selline. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:14 pm Teema: |
|
|
Tokrda. kuidas sa enesetappude kõrgeimat kohta hindaksid?
muidugi, see pole just vaimuhaigetega seotud, aga ikkagi ka mingi näitaja. et millest see tuleb, et nii palju ensetapjaid on?
vaimuvaese all ma ei mõelnud tegelikult vaimuhaigeid. vaimuhaiged võivad vahelduva eduga olla palju rohkem nägijad. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:19 pm Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | | Arxos. sellega ma olen nõus. eestlased võtavad rohkem võlga kui teenivad. vähemalt trend on selline. |
Sa vaatled ainult valitud osa. Soovitan sul kõiki osakesi aksepteerida.
Ja kas sa seda tead, et Eestis elab palju mitte Eesti Rahvusest pärit inimesi ja tegelikud Eesti maa-alad on märksa suuremad kui meil näha lubatakse. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:20 pm Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | Tokrda. kuidas sa enesetappude kõrgeimat kohta hindaksid?
muidugi, see pole just vaimuhaigetega seotud, aga ikkagi ka mingi näitaja. et millest see tuleb, et nii palju ensetapjaid on?
vaimuvaese all ma ei mõelnud tegelikult vaimuhaigeid. vaimuhaiged võivad vahelduva eduga olla palju rohkem nägijad. |
Miks sa oled nii statistika ja meedia usklik?
Maailm ei ole selline nagu keegi kuskil räägib  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vambola Oranz päike

|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:26 pm Teema: |
|
|
| Arxos kirjutas: | | ...ja tegelikud Eesti maa-alad on märksa suuremad kui meil näha lubatakse. |
Kui suured umbes? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:28 pm Teema: |
|
|
| vambola kirjutas: | | Arxos kirjutas: | | ...ja tegelikud Eesti maa-alad on märksa suuremad kui meil näha lubatakse. |
Kui suured umbes? |
Ka tükikesi Rootsist, päris suur osa soomest, kuskil 1/3 Lätist ja Venemaast ka päris suur tükk.
Tead, otsi netist vanemaid Eesti kaarte, need peaks suht klappima. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:31 pm Teema: |
|
|
Keku
Tead millest ma ka seda järeldan, et sa usklik oled?
Sa oled valmis tasu eest teisi hävitama. Ainult usklik usub, et teiste arvelt on võimalik midagi teenida.
Jälgi ennast ja jälgid mängu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Kolm Aug 09, 2006 11:46 pm Teema: |
|
|
Arxos, miks see peaks mind huvitama, mida sa arvad? peamine on, et ma ise tean, kes või mis ma olen.
tead, mulle hakkab tunduma, et sulle meeldiks selline idee minust. sa ütlesid, et kui keegi midagi kangesti püüab tõestada - nii nagu sina püüad minust halastamatut terminaatorit teha - siis tuleb see just vastupidisest, et sa püüad end selles tugevalt veenda. milleks?
miks mulle statistika ja arvud meeldivad? mulle meeldivad matemaatika, loogika, ratsionaalsus, mõistlikkus.
mis meediasse puudub, siis sa kohe eksid rumalalt. ma tean taustsüsteemi piisavalt hästi, et mitte sellesse võrku sattuda.
ja pealegi. vahel juhtub ka seda, et meedia räägib tõtt (kasvõi poolikut), kas sa ei arva nii? _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 10, 2006 12:04 am Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | Arxos, miks see peaks mind huvitama, mida sa arvad? peamine on, et ma ise tean, kes või mis ma olen.
tead, mulle hakkab tunduma, et sulle meeldiks selline idee minust. sa ütlesid, et kui keegi midagi kangesti püüab tõestada - nii nagu sina püüad minust halastamatut terminaatorit teha - siis tuleb see just vastupidisest, et sa püüad end selles tugevalt veenda. milleks?
miks mulle statistika ja arvud meeldivad? mulle meeldivad matemaatika, loogika, ratsionaalsus, mõistlikkus.
mis meediasse puudub, siis sa kohe eksid rumalalt. ma tean taustsüsteemi piisavalt hästi, et mitte sellesse võrku sattuda.
ja pealegi. vahel juhtub ka seda, et meedia räägib tõtt (kasvõi poolikut), kas sa ei arva nii? |
Ma arvan, et igas illukas on ka tegelikkus. Illukas on sama reaalne kui kõik muugi, ta on lihtsalt peidus.
Ma ei kirjuta vaid sinu jaoks või sinu pärast. Ma kirjutan ka enda ja teiste pärast.
Halastus on teises situatsioonis halastamatus.
Ma ei taha lihtsalt sinu reeglite järgi mängida, ma soovin asjast selgust saada.
Kui oli konflikt, siis mina kavatsen sellest õppida, mitte seda ära ajada.
Las läheb ise ära või koos kellegi teisega. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Nelj Aug 10, 2006 12:05 am Teema: |
|
|
tubli! mängi siis edasi. ja ma ei tahagi, et sa minu reeglite järgi mängiksid. see poleks huvitav ju - ei sulle ega mulle.
hmm sa õpid konfliktidest teiste kaudu? omapärane, aga miks mitte. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Maxwell Lilla päike

|
Postitatud: Nelj Aug 10, 2006 12:34 am Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | | Maxwell kirjutas: | | Eestlane on kõige rikkam rahvas maailmas, see on ainult näiline, et me oleme vaesed. |
mida sa konkreetselt silmas pead?
kui sa räägid materiaalset rikkusest, siis kindlasti mitte ei ole eestlased maailma rikkamad - see oleks puhas illukas. kui sa räägid vaimsest rikkusest, siis ka siin näiteks ma ei saa nõustuda. mu arust on eestis päris palju vaimuvaeseid inimesi kui aus olla.
ainuke mõte, mis mulle tekkis, on see, et eestlased on rikkad oma vabaduse suhtes. |
Samas, kui vaadata üldisemalt, nõrgad lihtsalt suretavad ennast ise välja ja võlglased võtavad vastu oma tasu jne. Las igale ühele jääb oma arvamus ühiskonnast ja endast ja oma olemusest. _________________ Värav on avatud! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Naine Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 10, 2006 6:24 pm Teema: |
|
|
| keku kirjutas: | | Arxos. sellega ma olen nõus. eestlased võtavad rohkem võlga kui teenivad. vähemalt trend on selline. |
Kuradi trend ? Pole ju teisi võimalusi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Arxos Külaline
|
Postitatud: Nelj Aug 10, 2006 6:31 pm Teema: |
|
|
Mina arvan, et on teisi võimalusi.
Paljud vajadused, mis inimene enda juures leiab, on hoopis liigne koorem.
Kuna ilma ka ei taha, siis ongi inimesel genereeritud vajadus juures.
Vaadake näiteks prükkareid, et palju nemad võõraste struktuuride teenuseid kasutavad ja palju neid ärimaailm peedistada suudab. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Wahya Punane päike

|
Postitatud: Nelj Aug 10, 2006 7:08 pm Teema: |
|
|
| Tsiteerin:: | Mina arvan, et on teisi võimalusi.
Paljud vajadused, mis inimene enda juures leiab, on hoopis liigne koorem.
Kuna ilma ka ei taha, siis ongi inimesel genereeritud vajadus juures.
Vaadake näiteks prükkareid, et palju nemad võõraste struktuuride teenuseid kasutavad ja palju neid ärimaailm peedistada suudab. |
www.lilleoru.ee |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|