| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
kriu Valge päike

Liitunud: 31 Dets 2005 Postitusi: 42 Asukoht: väljaspool tavapärast
|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 1:30 am Teema: |
|
|
| sirel kirjutas: |
pealtnäha on rahumeelne, siis see ei tähenda automaatselt, et ongi rahumeelne - teod ei paista lihtsalt välja. enamus nn. heade inimeste teod ei paista välja. aga millegipärast juhtub nendega koledaid asju. ja midagi ei juhtu niisama. kõik on auga väljateenitud palk. |
Kas sinu endaga pole kunagi koledaid asju juhtunud?
Kui on juhtunud, kas siis võtsid kogu vastutuse asja eest enda peale (sest kõik on olnud auga väljateenitud palk)? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sirel Külaline
|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 8:32 am Teema: |
|
|
| kriu kirjutas: | | sirel kirjutas: |
pealtnäha on rahumeelne, siis see ei tähenda automaatselt, et ongi rahumeelne - teod ei paista lihtsalt välja. enamus nn. heade inimeste teod ei paista välja. aga millegipärast juhtub nendega koledaid asju. ja midagi ei juhtu niisama. kõik on auga väljateenitud palk. |
Kas sinu endaga pole kunagi koledaid asju juhtunud?
Kui on juhtunud, kas siis võtsid kogu vastutuse asja eest enda peale (sest kõik on olnud auga väljateenitud palk)? |
jah. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 9:21 am Teema: |
|
|
Kuid levivad ka kuuldused, et see oli ainult otsitud pöhjus. Lihtsalt sellel kuubalasel oli siin igav ja ta pani saadiku valiku ette kas lahkume Eestist koos vöi ta jätab selle hollandlase siis yksi.
See on selge, et homodel on midagi puudu. Enamik neist käituvad nagu naised. Kas vöi vaadata Kriu avatari. Need ei ole enam mehed. Kus juures röhutatult naiselikult. Lesbid aga käituvad röhutatult mehelikult.
Kas see on siis normaalne kui inimene taandub oma soorollist?
Mis puutub sellesse, et homod ei löö teistele (hetrotele) kylge siis see on myyt.
Yhel juhul ma lubasin tegelast täägiga lyya kui ta veel korrd yritab mind kaissu vötta. See juhtus söjaväes rännakul ja me magasime autos ning minul ei olnud vöimalust teisse kohta minna.
Ja teisel korral löin tegelast kes tegi väga yhemötelise ettepaneku, tahapaneku suhtes, peaga. Tahtsin teda ka teist korda lyya kuid tyyp oli eest ära kukkunud ja ma löin pea vastu raudposti mis oli selle peda selja taga  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kriu Valge päike

|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 10:24 am Teema: |
|
|
| .Raul. kirjutas: |
See on selge, et homodel on midagi puudu. Enamik neist käituvad nagu naised. Kas vöi vaadata Kriu avatari. Need ei ole enam mehed. Kus juures röhutatult naiselikult. Lesbid aga käituvad röhutatult mehelikult.
Kas see on siis normaalne kui inimene taandub oma soorollist? |
See on tõesti taunimisväärne, kui inimene oma soorollist taandub. Julgen välja pakkuda, et umbes 50% homodest käitub tõesti selliselt, et see on oma soorollile vastupidine. Ülejäänud 50% on need, kelle puhul pole võimalik välise käitumise põhjal vahet teha, kas tegu on homo või heteroga.
Muide 90% inimestel on selles suhtes väärettekujutus, missugune käitumine on tegelikult mehelik ja missugune naiselik. Vanematelt saadud tõekspidamised selle kohta, kuidas näiteks mees peaks käituma panevad meeste psüühikale tohutu pinge. Näiteks kui poisslapsele korrutatakse pidevalt: "mehed ei nuta". Selline suhtumine paneb lapse kurbust maha suruma, muudab ta tuimaks ja tundetuks.
Iga inimese puhul tuleb eraldi vaadata seda, et kas ka inimese olemus on mehelik või naiselik ja aktsepteerida ka sisemiselt naiselikke mehi ja sisemiselt mehelikke naisi. Selline käitumine, mille puhul on tegemist välise oma soorollile vastandliku rõhutatud käitumisega on minu meelest vale. Kõik soovahetusoperatsioonid on mõttetu liialdus.
Mis puutub sellesse, et homod ei löö teistele (hetrotele) kylge siis see on myyt.
Yhel juhul ma lubasin tegelast täägiga lyya kui ta veel korrd yritab mind kaissu vötta. See juhtus söjaväes rännakul ja me magasime autos ning minul ei olnud vöimalust teisse kohta minna.
Ja teisel korral löin tegelast kes tegi väga yhemötelise ettepaneku, tahapaneku suhtes, peaga. Tahtsin teda ka teist korda lyya kuid tyyp oli eest ära kukkunud ja ma löin pea vastu raudposti mis oli selle peda selja taga  |
Mina pole sellist müüti levitanud, et homod ei löö teistele (hetrotele) külge. Ka heterode seas on selliseid inimesi, kes pideva külgeajamisega inimesi ahistavad, see pole midagi sellist, mis vaid ühe orientatsiooni esindajatele omane oleks.
Mis aga sinu käitumist puudutab, siis tundub et võibolla sa oled ise sellise käitumise või suhtumisega, mis pedesid külge võib tõmmata, millest muidu tervelt kaks sellist olukorda. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 10:50 am Teema: |
|
|
No X baaris vöi Angelis sain ma kohe aru kes on kes. Vöi tahad väita, et ainult need 50% kes käituvad oma soorollile vastupidiselt käivadki sellistes kohtades  | Tsiteerin:: | | Mis aga sinu käitumist puudutab, siis tundub et võibolla sa oled ise sellise käitumise või suhtumisega, mis pedesid külge võib tõmmata, millest muidu tervelt kaks sellist olukorda. | IRW.
Mis mina saan sinna parata kui ma tömban ligi naisi ja muid tegelasi kellel on naistega sarnane käitumine  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
sirel Külaline
|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 12:23 pm Teema: |
|
|
| kriu kirjutas: | | Mis aga sinu käitumist puudutab, siis tundub et võibolla sa oled ise sellise käitumise või suhtumisega, mis pedesid külge võib tõmmata, millest muidu tervelt kaks sellist olukorda. |
pane nüüd tähele kuidas sa ise tunnistad seda, et midagi ei toimu niisama ja ei toimugi. aga vajadusel kasutad ikkagi "rahumeelset homopaari, kelle katus pannakse põlema" trikki...
ja millegipärast arvan siiski, et suur osa homodest on tehtud sellisteks vägivaldselt ja see on sünnitanud ka homofoobia. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
chirmaa Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 12:33 pm Teema: |
|
|
| kriu kirjutas: | Sind paistab see teema ka küllaltki palju huvitavat, sest muidu ei oleks sa neid ridu vaevunud kirjutama.
Pole võimalik, et oma postitustega saaks kedagi vägistada, keegi ei saa sundida sind seda teemat siin vastu tahtmist lugema. |
Mulle lihtsalt ei meeldi, kui mulle midagi elueest külge määritakse. See ongi mõtteline vägistamine- vägisi üritatakse midagi sisse toppida. Teema vastu pole mul midagi ja arvamust võivad ju kõik avaldada, aga kui asi läheb jõuliseks tõestamiseks, siis on see vägistamine. Loen tavaliselt ikka kõik postitused läbi, et erinevate arvamustega tutvuda. Aga sul õigus- sinu omasid ma ei pea lugema.
| Tsiteerin:: | | Seda otsustan ma ise, mis mind huvitab ja mis mitte. Sina ei saa seda paika panna, mis mind tohib huvitada. |
Kui uuesti loed, siis ei olnud see paika panemine, vaid lause edastas hoopis muud sisu.
| Tsiteerin:: | | Kui sa mõtled sallimatuse peale, siis see tekitab sinus emotsiooni. Kõik emotsioonid on illusioonid ehk illukad. |
Sallimatus nüüd küll minus emotsiooni ei tekita. Eriti mis pedesid puudutab Tunnen üht väga toredat noormeest-omasooihardajat, sealjuures ta lihtsalt on omas elemendis ega ürita kellelegi midagi tõestada.
Emotsioonid ei ole ka mitte illusioonid. _________________ Mängur |
|
| Tagasi üles |
|
 |
haldjanool Arengumaag

Liitunud: 17 Märts 2005 Postitusi: 5797 Asukoht: goriolisi tuules
|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 2:14 pm Teema: |
|
|
kui homo hakkab tõestama ümbruskonnale, kui hea ja õige ja jne on pederastia, siis on küsimus hoopis selles, et mingi sisemine osa temast endast kahtleb selles ja ta üritab hoopis kõva häälega iseendale tõestada, et ta on õige.
kui poleks sisemist kahtlust, siis ta oleks vait ja MÕTLEKS, et mis see teie asi on, missugune ma olen. _________________ just before the darkness... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kriu Valge päike

|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 5:34 pm Teema: |
|
|
| sirel kirjutas: |
pane nüüd tähele kuidas sa ise tunnistad seda, et midagi ei toimu niisama ja ei toimugi. aga vajadusel kasutad ikkagi "rahumeelset homopaari, kelle katus pannakse põlema" trikki... |
Võin ju tunnistada, aga see ei tähenda veel et ma sellesse täielikult usuksin. Parem olen selles suhtes skeptiline.
Mis mina saan sinna parata kui ma tömban ligi naisi ja muid tegelasi kellel on naistega sarnane käitumine  |
Mul on olnud kogemusi selliste homofoobidega, kes on mulle külge löönud, õnneks suutsin nende provokatsioonile vastu seista. Sina vist pole õnneks selline homofoob, kes homodega flirdiks.
| chirmaa kirjutas: | | Sallimatus nüüd küll minus emotsiooni ei tekita. |
Võibolla sa pole olnud sellises situatsioonis, kus sind ei sallita.
Viimati muutis seda kriu (Esm Juun 12, 2006 12:04 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
chirmaa Indigo päike.

|
Postitatud: Reede Juun 09, 2006 10:41 pm Teema: |
|
|
Kriule: Olen küll olnud ja päris mitu korda  _________________ Mängur |
|
| Tagasi üles |
|
 |
chirmaa Indigo päike.

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Laup Juun 10, 2006 8:12 am Teema: |
|
|
http://www.sloleht.ee/2006/06/10/uudised/199522/ | Tsiteerin:: | | «Ega Eesti polegi väga üritanud sellega silma paista, et me oleme väga tolerantne riik. Mina olen rõõmus, et probleemile tuli rahvusvahelist tähelepanu. Ja ka president võiks oma arvamuse öelda, kas ta on ikkagi kogu rahva president – see on teema, millest presidendivalimistel ükski kandidaat üle ega ümber ei saa,» arvab Gayliidu üks juhte | Haige.
Prsident peaks hakkama pededega tegelema? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
viplala Arengumaag

|
Postitatud: Laup Juun 10, 2006 9:28 am Teema: |
|
|
| kriu kirjutas: |
Võin ju tunnistada, aga see ei tähenda veel et ma sellesse täielikult usuksin.
|
tibi jutt |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Master Beez päike

Liitunud: 22 Apr 2006 Postitusi: 256 Asukoht: Teekonna keskel
|
Postitatud: Laup Juun 10, 2006 3:52 pm Teema: |
|
|
Kriu on vist juba piisava põhjalikkusega suutnud ka kõige kõvematele puupeadele selgeks teha, et TEMA puhul ON tegemist hälbega.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Laup Juun 10, 2006 5:54 pm Teema: |
|
|
Ära te ka ei tüdine sellest teemast.
Mis, seksuaalselt rahulolematud olete või?
Teen ettepaneku kõikidel ära rääkida, mis nende orjendatsoon on, siis rahu majas.
Mina olen hetero.
Kui naine on bi, siis mind see ei sega.
Homad jätavad ka külmaks niikaua, kuni mind moosima ei hakka, võin nendega inimlikul tasandil suhelda, viha pole.
Avalikku homo propagandat ei soosi. Mida teevad omaette, ei huvita. _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
keku
|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 3:03 am Teema: |
|
|
hetero. homoseksuaalid ei häiri üldse. _________________ armastuses peitub elujõud ja elu ilu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
.Raul. Külaline
|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 11:29 am Teema: |
|
|
Hetro. Homod isiklikult ei sega. Nii kaua kui see jääb nende kahe vahele.
Aga mind hakkas huvitama mis aine see on mida homod tõmbavad ninna seksuaalse mõnu suurendamiseks. Sellel on üpris lühiajaline toime. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tokroda Alfaisane

|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 12:56 pm Teema: |
|
|
Ohoo, seda ma ei teadnudki, et nad kasutavad veel aineid ka  _________________ Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kriu Valge päike

|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 9:43 pm Teema: |
|
|
| Master kirjutas: | Kriu on vist juba piisava põhjalikkusega suutnud ka kõige kõvematele puupeadele selgeks teha, et TEMA puhul ON tegemist hälbega.  |
See on nii tüüpiline, et kõigesse mida ei mõisteta suhtutakse hukkamõistvalt. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
väikenõid Hall päike

|
Postitatud: Püh Juun 11, 2006 9:47 pm Teema: |
|
|
jep,selle taga on hirm  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
© 2001, 2005 phpBB Group
|