Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuidas kaitsta end inimeste rünnakute eest?
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
tushka
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Mai 21, 2004 1:23 pm    Teema: Vasta viitega

stepihunt: unes näeb tihtilugu jaburaid asju, kuid sellejärgi eluelama hakata? olen näinud ajaliselt üle 2 kuu (väikeste vahedega siiski) und kus ehitasin sammsammult kõigepealt 7 kihilise lossi, siis ümber lossi reheelamud, veski...iga hommik ma mäletasin umbkaudu millega olin hakkama saanud - mis ma sellest kõigest nüüd järeldama peaks?

pakun et sul pole mingit energiavampiiri Wink
sa oled pähe võtnud et sul on vampiir ja nüüd kui sellest lahti saad siis on kõik korras, nu ma kahtlen kahjuks.
Tagasi üles
kerca
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 7 Jan 2004
Postitusi: 203

PostitusPostitatud: Reede Mai 21, 2004 1:37 pm    Teema: Vasta viitega

nujah, vampiiri on võimalik ära tunda nii -
sul on tema seltskond väsitav ja raske, isegi kui ta sinuga on sõbralik, on sinus mingi seletamatu vihatunne. mida rohkem sina vihastud, seda enam tema rahuneb.
ta ilmub välja alati siis, kui oled veidike kosunud. niipea, kui on asjad nn paremuse poole, kargab ta telefonitsi või muud moodi füüsiliselt, vaimselt...

energiana võid tajuda nagu mingit voogamist tema suunas, sellist imemise tunnet, et võtab nuts-nuts-nuts

sellisest lahti saamine on väga erinvatel juhtudel erinev. mõnikord piisab, et sa ei karda teda ja lihtsalt ei ärritu. mõnikord tuleb vampiir mõttepurki kinni suruda. võib luua endale kaitsemüüre mõtteis. müüridel on aga üks viga, ta võib pidada kinni ebameeldiva, samas ka meeldiva.

kõige targem on vampiirist üle olla. kasutada seda nn tugevuse õppetunnina. ega vampiir alati meelega tee nii, sest vahel me kõik vampiiristume oma nõrkuse hetkel. näiteks pikaajalised haiged. lähedastel on kõige kergem külge haakida, sest sul on nende suhtes kõige suurem kas süü- või siis kaastunne. esimene samm oleks, leia ta üles. küll sa ta ära tunned.

unenägudest nii paljukest - et... eh, mai tia, ausalt, unenägudes on nii palju tähendusi ja tasandeid - alustuseks võib see su enda hirmude läbitöötamine olla ja lõpetades paratasandite rännakutega.
_________________
üks konn astus usinasti mööda teed, oo-jaa ja-jaa
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stepihunt
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 19 Mai 2004
Postitusi: 16
Asukoht: Viljandi

PostitusPostitatud: Reede Mai 21, 2004 1:54 pm    Teema: Vasta viitega

[quote="tushka1"]stepihunt: unes näeb tihtilugu jaburaid asju, kuid sellejärgi eluelama hakata? olen näinud ajaliselt üle 2 kuu (väikeste vahedega siiski) und kus ehitasin sammsammult kõigepealt 7 kihilise lossi, siis ümber lossi reheelamud, veski...iga hommik ma mäletasin umbkaudu millega olin hakkama saanud - mis ma sellest kõigest nüüd järeldama peaks?

pakun et sul pole mingit energiavampiiri :wink:
sa oled pähe võtnud et sul on vampiir ja nüüd kui sellest lahti saad siis on kõik korras, nu ma kahtlen kahjuks.[/quote]


Asi on tegelikult selles, et see tunne on mul tulnud just viimasel ajal. Üksik aga olen ma juba kümme aastat ja kui võtta aluseks minu sellelt tasemelt tulev energialangus, siis selle olen ammu üle elanud. Minu elurütm on tegelikult väga paigas, tänu ametile rutiini pole jne jne.
Ega ma pole seda vampsijuttu sugugi pähe võtnud, vaatan seda kui üht võimalust.
Järele mõeldes on mul töö juures üks inimene küll, kellega koos olles end pärast halvasti tunnen. Kontrollin seda varianti.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
täheke



Liitunud: 22 Märts 2004
Postitusi: 9

PostitusPostitatud: Reede Mai 21, 2004 3:04 pm    Teema: Vasta viitega

minul selline lugu - tuli tööle 1 inimene, enne teda ma polnudki haige olnud, kuid peale tema tulekut hakkasin põdema tihti külmetushaigusi.See töökaaslane, koguaeg ütles peenelt midagi solvavat või lihtsalt irises, lõpuks olin ma juba tööpäeva lõpuks nii kurnatud, et jõudsin vaevu koju.hakkasin mõtlema et kas tema mu käest enrgiat ei näppa:Seda enrgiat näppaski minult sel moel et ma solvusin ta peale, lõpuks hakkas juba sihilikult solvama, kuna teadis et saab nii energiat.hakkasin mõtlema enda kaitsmisele tema vastu, ostsin endale roosa kvarsti, kandsin seda südame kohal, hiljem panin tööpluusile veel haaknõelad ka lisaks, see tõi mulle enesekindluat ja usku endasse juurde, nagu öeldakse et usk endasse ju aitabki edasi.hiljem hakkasin juba endale kaitseseinu vahele tegema, nendest siin foorumiski räägitud Smile Nüüdseks juba olen immuunne ja torgin juba teda nii et tema mu peale tigedaks saab :DKusjuures ema mul imestab, kui ta mu tööjuures käib, et kuidas sa saad nii töötada kui see töökaaslane sul seljataga passib, et kas ei häiri.Tõesti mind ei häri see enam, las seisab ja see tema mure et nii ebaviisakas on ja "luurab" mida ma arvutis teen Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Mai 22, 2004 2:59 am    Teema: Vasta viitega

Stepihundile.
Mul lõi pähe naine, kes armastab rätikut kanda.
Kui tunned ära, siis võib edasi vaadelda.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group