Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Valmisolek
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 11:31 am    Teema: Valmisolek Vasta viitega

Teie poolt pakutav "tõde" pole veel inimestele levitamiseks. Tõde panin jutumärkidesse kuna ma täpselt veel ise ei tea millist seisukohta siinsest jutust võtta.
Mina mõtlen... seetõttu suudan enda jaoks eristada seda mida MUL ON VAJA ning ülejäänud mula lihtsalt kõrvale heita... mula siis on see minu jaoks. mõne teise jaoks ehk mitte.

Probleem on aga selles et leidub palju palju inimesi kes lihtsalt pole valmis selleks mis siin foorumis räägitakse... uut infot ahmitakse nagu vett peale kõrberännakut. Infouputus on nii võimas et ei suudeta enam eristada praktilist tõde nö. kujuteldavast või siis valikulisest tõest.

Nii teevad inimesed end lolliks... rutates maailmale jutlustama egregoridest ja muust sarnasest.... maailmale kes pole nendest mõistetestki varem miskit kuulnud.

Ühiskond tõrjub selliseid... ja mis on tulemuseks? Hingeline kokkuvarisemine... äärmuslikkus...

kahju öelda aga siinne foorum, mis põhimõtteliselt soovib ainult head ning energia tasakaalu kõikidel tasanditel, rikub seda hoopis... ja seda kõige ettenägematul moel.

Tänan tähelepanu eest (heh... nagu kõnet oleksin pidanud).
Tagasi üles
selenium
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 11:43 am    Teema: Vasta viitega

kõik on täpselt nii kui peab, vaimne revolutsioon. Very Happy kes on juba valmis saab siit enesekindlust juurde, sisemine areng teeb võimsa spurdi. need kes on vastu ja kisavad kõva häälega, need on alati olnud ja ei kao kusagile. siinkohal enam ei oma tähtsust on neid mingis mõttes enamus või vähemus (kogemus siiski tõestab et vähemus). kõik mis on olemas siin maailmas on suure tähtsusega. neid inimesi kes siit "tühjade kätega" ei lahku on palju, ja usu mind, nemad ei tule kõva häälega tuututama oma elust. seedivad vaikselt infot, otsivad seoseid ja arenevad igaüks vastavalt oma eelnevatele edusammudele.
esialgne foorumishokk ja ehmatus muutusid minul üsna pea millekski väga hindamatuks. siinkohal tänan südamest foorumi loojaid! Wink
Tagasi üles
ork



Liitunud: 20 Dets 2003
Postitusi: 1270

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 11:43 am    Teema: Vasta viitega

mul on Sulle ainult üks nõuanne.

muretse rohkem enda asjade pärast.

kui hakkad teiste pärast muretsema, kukudki varsti vaimselt kokku.

kuidas vahet teha...

seda enda omaks pea, mis Sind tõesti puudutab... Jüri Üdi "Vana mehe laulust" lastelavastuses "Buratino".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 12:30 pm    Teema: Vasta viitega

Need, kes valmis pole, need ei jaksagi lugeda ja peavad igavaks. Ahmimisest on asi kaugel. Ega foorum pole janukustutaja, allikad on igas tegelases endas - kas hakkab info endas vastu kajama, leidub sisselogimisi, assotsiatsioone vai mitte... On neidki, kellele siinkirjutatud liiga lihtne tundub. Ise tahan siiski rohkem teada: hingketta spektri kirjeldus on poolelei, igasugu numbrilised systemid alles tutvustuse alguses jne. Pange aga t"aie rauaga edasi!
_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 12:37 pm    Teema: Vasta viitega

ah mimises just asi ongi... kui inimesel on allikad avatud ning vajalik huvi olemas, kuid mõistmine ja asja tuumani jõudmine alles kaugel siis tekib infoküllasus mis viib tagajärjena vaimse murdumiseni.


antud juhul tõin näite elust enesest
Tagasi üles
coco
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:01 pm    Teema: Vasta viitega

Kui tunned hirmu, on Sinu valik oma hirmuga hakkama saada või talle alluda. Süüdistada inforohkust ja ekstra Sinule antud ajahetkel ainusobiva olematust... Kes peaks elama Sinu elu, mõtlema Sinu mõtteid, tundma Sinu tundeid, tegema Sinu otsuseid? Wink
Mina küll ei soovi, et keegi teine MINU EEST valikuid teeks, kasvõi "heade mõtetega"! See oleks orjastamine, vägivald.
Tagasi üles
flywinter
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:04 pm    Teema: Vasta viitega

Orjusest saab rääkida ainult see kes on ori olnud. See kes ei ole olnud, sellele ei ole seda mõtet rääkida. Selleks et saada aru mis tähendab ori olemine , peab ori olema. Muidu on see ju kõik raamatu tarkus.
Tagasi üles
uudishimulik
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 20 Jan 2004
Postitusi: 98
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:05 pm    Teema: Vasta viitega

celtic-ule
Saan põhimõtteliselt aru, mida öelda tahad aga sinu pöördumine on ühes osas poolik: millised on sinu ettepanekud? Mis siis nimelt muutuma peaks?
Infot on siin tõesti palju ja väga erinevat ja mitmekülgset. Samuti on siin väga erinevad foorumlased ja infot kärpides jäävad mõned "nälga". Kõigil on ju erinevad huvid ning tasemed. Sellega tuleb arvestada.
Sisuliselt on siiski kõigil võimalus valida, nagu ajakirja ostes, mida lugeda ja mida mitte. Ise ma probleemi ei näe...
_________________
Ma saan varsti väga targaks
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:25 pm    Teema: Vasta viitega

antud juhul pidasin silmas siinse suuna - orjusest vabastamise - vastupidist efekti osade indiviidide suhtes. inimene satub sõltuvusse siinsetest õpetustest.

endalt suutsin ma selle maha raputada. nüüd valin ma mida uskuda mida teha... kuid enne olin samasugune... uskusin pimesi kõike.
paar kiitussõna siit sealt ja asi susises edasi.

kuid mingil hetkel avastasin enda jaoks tõelise tõe: heida peast välja kõik mida seal vaja pole. ja siis vaata seda mõtete hunnikut ja hakka sorteerima tagasi vajalikke teadmisi.
uued mis peale tulevad... ka neid sorteerida. kuidas nad ühtuvad vanade teadmistega.


antud teemat alustades pidasin ma silmas ühte käitumismalli: inimene tuleb siia... loeb teemasi... ja avastab enda jaoks täiesti uue maailma. inimene kes EI OLE ette valmistunud sellisteks teadmisteks, hakkab seda ammutama... ta kaotab sihi ning toetub AINULT nendele uudsetele teadmistele.
ja nii tekivadki tal väärarusaamad egregoridest ja tont teab millest veel.
tokroda, arxos, coco ja teised teadjamad tegelased... laske inimestel areneda vaikselt... liiga kiire ärkamine ei tule enamusele inimestest kasuks.
kui aga öelda siin et igaüks ise teab mis selle infoga teeb siis minu arust see ütleb nii mõndagi TEIE kui valgustatute kohta...
esiteks: te ei hooli teistest inimestest
teiseks: te määratlete end üha suurema jõuga lahtritesse (inglid vs primitiivid)

arxos mullegi väitis et ma haldjas pidavat olema... kuid oma üleolekut pole ma veel kellelegi näidanud. teadmisjanuseid on siin ilmas teisigi.... ning paljud neist võivad juba täna eksikombel sattuda ruunikivi foorumisse. kas poleks tore kui uued teadmised neid kivirahena ei tabaks?
Tagasi üles
uudishimulik
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 20 Jan 2004
Postitusi: 98
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:37 pm    Teema: Vasta viitega

Kui ma nüüd õieti aru sain siis sinule teeb muret, mitte nii väga info kogus, vaid pigem selle andmise stiil? Kas sain õieti aru?

Päris kindlasti on mõnel võigas pealt vadata missugune "andmine" siin käib. Solvangud ja intriigid. Väärtuslik info ei tule sellest hästi välja. Aga ma arvan, et see sõda siin on mööduv nähtus. Juba ongi natuke maha rahunemas.

(Selline rahulikus stiilis arutlus on meeldiv vaheldus)
_________________
Ma saan varsti väga targaks
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
coco
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:40 pm    Teema: Vasta viitega

celtic kirjutas:
a
tokroda, arxos, coco ja teised teadjamad tegelased... laske inimestel areneda vaikselt... liiga kiire ärkamine ei tule enamusele inimestest kasuks.
kui aga öelda siin et igaüks ise teab mis selle infoga teeb siis minu arust see ütleb nii mõndagi TEIE kui valgustatute kohta...
esiteks: te ei hooli teistest inimestest
teiseks: te määratlete end üha suurema jõuga lahtritesse (inglid vs primitiivid)


Laughing Loen siit celticu ettepanekut - tsenseeringe avaldatav, muidu teete "liigse" infoga liiga; olete hoolimatud, sest räägite asjust mida NÄETE, aga teised ju veel kinniseotud silmadega, ehmatavad end äkki surnuks...

Celtic - näen Su jutus üleskutset, mida praktikas kasutatakse diktatuuri tingimustes - "ülemad" otsustavad, mida "alamad" vajavad. Poliitilisel maastikul sõnades väljenduv "demokraatia" kasutab meil tänase päevani samu võtteid, oled ehk märganud...
Siin foorumis ei ole ses mõttes "ülemaid" ja "alamaid", nii et ei sobi paraku Su lasteaiaemmelikku hoolitsust väljendav ettepanek. Nii nagu ei sobi mu pojale ühes teises foorumis Sinu poolt muretsevalt toodavad väited. Ta minu poeg, nooruke küll, aga MÕTLEB, OTSUSTAB ja VASTUTAB. Lapsevanemana jälgin vaid, et ta "konte ei murraks" ja väljendan oma arusaamu ilmaelust...

PS Huvitav, millisesse lahtrisse coco end määranud on?? Ise teab vaid, et on jätkuvalt ARENEV inimhingega sündinu, kes pole zombistunud vaatamata suhteliselt kõrgele eale (enamiku siinsete foorumlastega võrreldes).
Tagasi üles
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 1:49 pm    Teema: Vasta viitega

uudishimulik: just... selles on sul õigus... igasugu jahumised ja muu sarnane võiks siit foorumist kaduda. loodan et siia nurka keegi läbustama ei tule.


coco: ma pole diktatuuri soovinud... kuid selle esimese punkti tabasid toredasti ära Very Happy jah just selles ongi asi et inimesed pole nii avatud silmadega et kõike ise näha ja kogeda... samas nende usk on suur. kuid pahatihti sellest üksi ei piisa. otsitakse lihtsalt valest kohast ning ei nähta puude taga metsa.
Tagasi üles
nakineidis
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 3 Apr 2004
Postitusi: 16

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 2:35 pm    Teema: Vasta viitega

Mina olen kah siin foorumis suht uus, kuid mina ei tunne, et infot liiga palju oleks ja sellega kuidagi liiga tehakse. Algul vast oli jah raske terminitest või vaidlustest aru saada.... Nüüd juba täitsa harjund...
Ütleksin, et mulle siin täitsa sobib Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
coco
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 2:37 pm    Teema: Vasta viitega

Laughing Läbustajate eest pole ükski AVALIK paik kaitstud, seepärast olengi AVALIKUSTAMISE poolt: ehk hakkab häbi kui näidata, et süljelärakas polnud mitte taevast sadanud vihmapiisk...

Seedisin seda Su muret siinses terminoloogias tarvitusel olevate tasemete kaupa:

primitiiv - ei tule üldse vabatahtlikult siia, kui kogemata juhtub, saadab selle "jama" kus seda ja teist, ning tituleerib enamiku siinsetest skisodeks. Kui tuleb käsu korras, siis info talle ohtu ei tekita ("organism ei seedi" seda lihtsalt läbi), tema tegelik oht peitud hoopis saatjates..
külmavereline - tuleb eesmärgiga siinne info hävitada ja infokandjad samuti. KUI midagi külge jääb (peab olema oma arengus teatud tasemele jõudnud), teeb see talle ainult head, sest aitab asuda arendama OMA hinge;
soojavereline - alul ehk kõige raskemas olukorras, sest sõltub emotsioonidest ja igasugused vastasseisud talle rasked taluda. Samas leebe, seega teda ei rünnata, ja siit tulenevalt areneb ta tasapisi oma tempos, sõltumata info hulgast;
haldjas - "matsudetaluvus" piirideta, jääb ellu IGAS OLUKORRAS, kui ninali lüüakse, ajab end jätkuvalt tagajalgadele, infole avatud, kui on parasjagu orjastatud, siis leiab siit palju haakekohti iseseisvaks saamise teel;
ingel - tema "notitakse" maha igal juhul kui ta infoni ei pääse, seega on siinne info talle VÕIMALUS ellu jääda ja oma eesmärgini jõuda.
Tagasi üles
Tafka
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 2 Mai 2004
Postitusi: 21

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 10:07 pm    Teema: Vasta viitega

Kuigi enne siiatulekut ei jaganud midagi, arvan, et see foorum on isegi minu jaoks päris huvitav koht, kus teadmisi suurendada(suhteliselt lai valdkond ikkagi) Mõndadest(enamustest) asjadest tõesti aru ei saa, aga iga asi omale ajal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Katus Sõidab
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 11:05 pm    Teema: Re: Valmisolek Vasta viitega

celtic kirjutas:
Probleem on aga selles et leidub palju palju inimesi kes lihtsalt pole valmis selleks mis siin foorumis räägitakse... uut infot ahmitakse nagu vett peale kõrberännakut. Infouputus on nii võimas et ei suudeta enam eristada praktilist tõde nö. kujuteldavast või siis valikulisest tõest.

Siin foorumis antav info on tegelikult suhteliselt tagasihoidlik ja nn. maalähedane ehk teisitiöeldes inimpsüühikale talutavalt vastuvõetav. Muidugi sellele isikule, kes pole vaimsete ehk nn. paraasjadega varem tegelenud, sellel on tõesti esialgu raske selles "uskumatus" infos orienteeruda. Äratundmine toimub ajapikku. Siit soovitus: kui tunnete, et lugemine on teile liig, siis tuleb see lõpetada ja anda endale aega info laagerdumiseks ja oma arusaamade täiustumiseks.
Need, kes valdavad kõrgema ja seega ka keerukamate tasandite infot, seda siia foorumisse üles ei pane, sest nad peavad selle eest ka vastutama (liiga valus tõde võib tappa, ehkki mitte tõde ei tapa, vaid selle ümber ehitatud valede müür). Süvainfo jagamiseks kasutatakse sel juhul privaatsõnumeid, grupikogunemisi, vaimse töö kollektiive jne.
Tagasi üles
flywinter
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 11:21 pm    Teema: Vasta viitega

Mina ei ole midagi varjanud sest mul pole ego. Ma ei ole ennast kellekski nimetanud. Kui ma millestki ei räägi siis see tuleb eluloo ja isikliku ajaloo kaotusest. Mitte sellest et ma varjaks midagi. Vaielda võib vahelduseks ja ka sõimata, kui lõbu pakub

Tegelikult on siin foorumis hulk nägijaid aga nõidu on siin vähem. Nägijaks pidi olema kergem õppida kui nõiaks.
Tagasi üles
ork



Liitunud: 20 Dets 2003
Postitusi: 1270

PostitusPostitatud: Kolm Mai 19, 2004 11:31 pm    Teema: Vasta viitega

flywinter kirjutas:
Tegelikult on siin foorumis hulk nägijaid aga nõidu on siin väga vähe.
_________________


täielik laim: näen Sinu ninal igavest vinget soolatüügast.
kindel märk , et oled Tõeline Nõid.
tushka Kirvenägu on ka väga nõialik: läigib nii meeldivalt metalselt kuupaistel.
kui ta luual tuule alla on saanud...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Katus Sõidab
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Mai 20, 2004 12:01 am    Teema: Vasta viitega

ork kirjutas:

tushka Kirvenägu on ka väga nõialik: läigib nii meeldivalt metalselt kuupaistel.
kui ta luual tuule alla on saanud...
võetakse ta palgalt maha ja siis hakkab ta meiega ühte laulu laulma...
Tagasi üles
coco
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Mai 20, 2004 12:04 am    Teema: Vasta viitega

Laughing Vaata seda tahaksin mina kohe NÄHA... Wink
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Isiksus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group