Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Seksi 4 seadus.
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Sexuaalne kasvatus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 2:37 am    Teema: Seksi 4 seadus. Vasta viitega

4.1 Mees ei tohi öelda seksile ei, kui madalam naine tahab ennast avada.
Naisel on kümme algenergiat kaasas. Ta saab selle avada, kui seksib vastava parameetri mehega, kes on tasemelt tast kõrgem (kõrgem mees jätab energia naise kasutada). Kui mees ütleb ei, siis ei saa naine seda energiat kätte ja ta ei saa iseseisvaks. Tavaliselt piisab naisel ühest energia avamisest. Aga ei ole keelatud ka mitu energia pesa lahti teha. Kui mees ütleb ei, siis ei anna ta naisele võimalust. Sellega solvab ta maaema. Maaema on jõud, kes kasvatab me keha. Ta annab tajud ja annab võime muuta ümbrust. Keeldudes naise avamist, jääb mees ilma mingist tajust või võimest. Ja loomulikult saavad karistada ka need, kes takistavad seda tegu teha. Tavaliselt on selleks mehe naine.
NB Kui mees on naisest kaks astet kõrgemal, siis võib ta delegeerida selle töö endast üks aste madalamale mehele. Miks? Üks mees ei jõua kõikide naistega tegeleda. Aga naised tahavad ju paremat.
Täpsustus. Mees ei pea seksima naisega, kes on seksinud juba sama parameetriga mehega. Põhjus: Energia on juba avatud. Loomulikult kui mehe tase on naisest madalam, peaks ta keelduma seksist.
4.2 Mees kes on saanud naise energia enda kasutada, olles seksinud oma tasemel naisega, see peab tema eest hoolitsema.
Mees, selleks et olla eduline vajab naisenullenergiat. Naisenergiat on vaja selleks, et teostada omad plaanid, teha nad reaalseks. Näiteks: Mees võib olla väga tark, aga ilma naise energiata ei paista see välja. Tema tarkust ei omistata. Ja mees ei saa õpetada, teda ei kuulata. Miks mees peab naise eest hoolitsema? Sellepärast, et naine on ennast ohverdanud mehele. Andnud oma energia talle ära. Naisel pole enam võimalik ise teostada selles osas. Nüüd mees peab vastukaaluks hoolitsema selle naise eest. Nüüd, kui mees keeldub hoolitsemast naise eest, kes talle avas võimaluse, siis solvab ta ürgnaist. Ürgnaine on see, kes annab uued võimalused. See mees ei leia enam väljundit, ruumi, kus teostada omad teod. Aga samas on ka naisi, kes pettusega panevad mehi ennast teenima. Need on naised, kes seksivad mehega ja siis hakkavad nõudma, et mees peab seda ja toda tegema. Aga kui naine ei ole andnud mehele null energiat, siis ta petab meest. Ja automaatselt solvab ta ürgnaist. Tema energia ei liigu enam ülevalt alla. Ta ei saa toituda meeste kookonitest. Ta areng seiskub.
NB: Kui mehe ja naise tase on erinev, siis ei pea hoolitsema naise eest. Ja samamoodi, ei pea hoolitsema naise eest, kes on seksinud juba sama parameetri mehega.
4.3 Naine ei tohi missiooni teostavat meest alandada.
Kuidas naine alandab? Siis, kui ta peab vähemtähtsamat meest tähtsamaks tegijast. Tüüpnäide ärimaailmast: On mehi, kes loovad hüvesid. Ja on olemas mehi, kes ei loo ise midagi ja ahmivad võõrast varandust kokku. Nad on saanud rikkaks kas päranduse teel, või teinud mingeid manipulatsioone, kasutanud teisi ära, või lihtsalt röövinud, varastanud vara kokku. Nüüd kui naine peab paremaks, eelistab muiduleivasööjat loojale (sest sellel on rohkem vara) siis solvab ta ürgmeest. Ta kaotab sideme oma minevikuga. Kui side oma mineviku energiaga on katkestatud, siis pole inimesel jõudu hoida oma loodud vara. Ja tänu sellele saab talt võtta see ära. Sellised alandajad on inimesed, kes rabelevad palehigis, aga tasu nad ei saa. Muideks ka mees, kes tahab naise silmis olla tegijast parem on alandaja. Ka tema kaotab oma minevikuga sideme. Teine näide: Usund on maailma kirjeldus. Aga kui nüüd tuleb mingi inimene, kes kirjeldab maailma paremini, siis paneb ta rahva valiku ette. Inimesed, kes peavad vana asja paremaks, need lendavad tükkideks. Need, kes lähevad uue ja paremaga kaasa, need saavad ürgmehe toe ja nende mõjusäär kasvab.
4.4 Naine, kes on saanud endale mehe, kellel on planeedi nulli ligipääs, sellel ei tohi enam teisi mehi olla.
Kui mees on teostanud missiooni edukalt, siis saab ta automaatselt privaatkanali planeedi nulli. Aga ainuke probleem on selles, et ta vajab naist, läbi kelle ta seda energiat tõmbab. Aga me teame, et naise allikas planeedi nulli on keha ja mehel kookon. Missiooni teostanud mees valib endale kookoni alla ühe naise, läbi kelle ta tõmbab seda energiat. Tavaliselt otsivad selle mehe armastust naised, kes on kaotanud oma sünniga kaasa antud null energia. Nüüd kui naine seksib mingi mehega, siis saab see mees tõmmata seda energiat endale. Aga selle energia on andnud taevaisa. Taevaisa annab energiat ainult siis, kui missioon on teostatud. Ta ei maksa kunagi ette. See võõras mees on järelikult saanud teenimatult taevaisa energiat. Selle peale taevaisa vihastab ja võtab kaitse ära. See mõjub inimesele sedasi, et talle saab sisse sõita. See tähendab, et kõik tema ümber olevad inimesed saavad teda mõjutada. Tal puudub kaitse. Kuna taevaisa null energia on sarnane naisenergiale, siis kirjutatakse selle mehe teened naistele. Ja ka need inimesed saavad nahutada niikaua, kui nad ei mõista, kes on tegelikult neile hüved loonud. Eriti saavad need, kes tahavad teened enda arvele kirjutada.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Kolm Märts 08, 2006 1:27 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
torukybarik
Arengumaag


Liitunud: 24 Nov 2004
Postitusi: 446
Asukoht: tagasiteel tagurpidiantslast

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 3:09 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
4.1 Mees ei tohi öelda seksile ei, kui madalam naine tahab ennast avada.


Aga teooria kohaselt seksides endast madalama naisega saab mees tasemeenergia silindrisse augu naise vastavale tasemele ja hakkab kogu seda naist kunagi keppind primkadearmeed toitma ning kukub ise madalamale. Või kuidas sellega on?
_________________
Tapan majas ja aias
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 3:49 am    Teema: Vasta viitega

Täpsustus. Seksides ta ei saa auku.
Augu saab ta siis, kui allub naisele. See tähendab, kui ronib mulli.
Ma enne ei märganud seda erinevust. Naised varjestasid.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 10:10 am    Teema: Vasta viitega

Kamasutra...... Laughing

Muuseas mehe seksuaalenergia on algselt paigaldatud neerudesse. Ja seda nagu igal laaditud süsteemil on piiratud kogus. See kes seksib oma energia koos essentsiga lühi ajavahemikuga välja, jääbki sellest pärast ilma. Ja siis kui tuleb seda tõesti vaja (mingi otsustav hetk) ..ei saa toime. Very Happy
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 10:16 am    Teema: Vasta viitega

Et siis nii või:
Mees aga muudkui paneb, kui naised küsima tulevad. Proovigu vaid keegi ei öelda. Ja meestel hea enesetunne. Kui nende naiste hulka on juhtunud sama tasemega naine, siis peab hakkama tema eest ka hoolitsema- ühest küljest paneb enam-vähem kõike, mis liigub ja teisest küljest leiab võimaluse võtta enda hoole alla endasugused. Lausa lust ja lillepidu. Millal see mees kogu selle panemise ja hoolitsemise kõrvalt enda naise kaitseks ja arendamiseks aega leiab? Kui ta peab jagama ennast nii paljude vahel, siis kusagilt hakkab midagi kärisema.
Naine omakorda ei saa endast madalamat meest panna ehk siis valikuvõimalus tunduvalt väiksem. Eriti, kui naine näiteks suhteliselt kõrge tasemega, siis vaat et puudulik valik. Soovitav leida veel kõrgem mees. Kui see juhtub aga olema nullimees, on naisel kraanid kinni ja teisi mehi enam vaadata ei saa. Mhhhh. Huvitav iseenesest.
_________________
Mängur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
sirel
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 11:06 am    Teema: Vasta viitega

chirmaa, tead sa palju naisi, kes "tahavad ennast avada"? enamus tahab orjastada... muretsemiseks pole põhjust Wink
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 12:13 pm    Teema: Vasta viitega

Panin selle teooria kohta ühe pildikese "Paganate piltidesse" kuid kardan et varsti on ta maha kustutatud... Very Happy
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 1:10 pm    Teema: Vasta viitega

Meestel peaks olema võime, teha vahet orjastavate ja heade naiste vahel. Kui on hea naine siis asjad hakkavad liikuma, kui halb orjastav naine, siis ei hakka. mul on ka asi selge.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 4:35 pm    Teema: Vasta viitega

sirel kirjutas:
chirmaa, tead sa palju naisi, kes "tahavad ennast avada"? enamus tahab orjastada... muretsemiseks pole põhjust Wink


Nojah, mõnda tegelikult tean-"võta mind,ma ei taha sind" stiilis- ja mehed ei taipa tegelikult, kuidas neid sisse tõmmatakse. Kui ükskord aru saavad, on tükk tegu, et välja rabeleda. Naiste jutt ja tegelik käitumine kipuvad mõnel juhul (loe: üldjuhul) üksteisest erinema. Loomulikult ei tule nad jutuga "mees, ava mind!" Tahavad lihtsalt keppi...
Ja ega ma muretsegi Wink selline mõttekäik tekkis lugedes, aga eks nad ise tea...
_________________
Mängur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Went
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 25 Sept 2004
Postitusi: 542

PostitusPostitatud: Esm Märts 06, 2006 11:33 pm    Teema: Vasta viitega

Aga mina igastahes ei kavatse enam a sotsiaale keppida Embarassed
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Madu77
Arengumaag


Liitunud: 28 Nov 2005
Postitusi: 444
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 11:26 am    Teema: Vasta viitega

Kuidagi tasemega mehe diskrimineerimine kumab selles seaduses..
Lüngad?
_________________
Sisemine jõud
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mismo
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 14 Nov 2005
Postitusi: 234

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 11:30 am    Teema: Vasta viitega

Kes soovib heategevust teha, see võib asotsiaalidest naised Tokroda juurde saata? Rolling Eyes Nojah, eks kuluvad ju neilegi oma õnnehetked ära.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 12:25 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Kes soovib heategevust teha, see võib asotsiaalidest naised Tokroda juurde saata? Nojah, eks kuluvad ju neilegi oma õnnehetked ära.




võiks saata jah, äkki saab nõiaks lõpuks ometi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 1:35 pm    Teema: Vasta viitega

tokroda poolne täiendus seksiseadustele:

1. erineva tasemega naise eest ei pea hoolitsema peale panemist
2. sama tasemega naisele võib ära öelda
3. mullitajatest on soovitatav yldse eemale hoida
4. väga madala tasemega naisi (primkad, jne) ei ole yldse mõtet panna, sest nemad on kõik oma energiad juba täiega maha myynud/ära kinkinud ja neid ei aita isegi mitte panemine
5. kõrgema tasemega naist ei tohi panna, siis saadakse kõrgema taseme probleemid kaela, ja neid ei suudeta siis madalama tasemega ära lahendada ja minnakse lyhisesse. ka tõmmatakse naise tase siis alla.
_________________
just before the darkness...


Viimati muutis seda haldjanool (Nelj Märts 09, 2006 2:07 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Madu77
Arengumaag


Liitunud: 28 Nov 2005
Postitusi: 444
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 1:48 pm    Teema: Vasta viitega

Juba hakkab seadus jumet võtma Cool
_________________
Sisemine jõud
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
sirel
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 2:20 pm    Teema: Vasta viitega

kui mees on sexinud madalama tasemega naist, siis peale seximist tase tõuseb juu? peale seximist ollakse samal tasemel ning hoolitseda tuleb praktiliselt kõigi eest (kellega sexinud ollakse)? Wink
Tagasi üles
Madu77
Arengumaag


Liitunud: 28 Nov 2005
Postitusi: 444
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 2:41 pm    Teema: Vasta viitega

sirel kirjutas:
kui mees on sexinud madalama tasemega naist, siis peale seximist tase tõuseb juu? peale seximist ollakse samal tasemel ning hoolitseda tuleb praktiliselt kõigi eest (kellega sexinud ollakse)? Wink

sa unustasid ühe asja - tase ja potentsiaalne tase.. näiteks kui süsteemikas paneb naist kelle potentsiaalne tase on pooljumal, siis see naine ei tõuse kuidagi sellest tasemest kõrgemale.. ehk temast ei saa süsteemikat panemise tagajärjel. Samas aga võib saada süsteemikast pooljumal kui naine silindrisse augu teeb.
_________________
Sisemine jõud
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 2:55 pm    Teema: Vasta viitega

seksimise puhul mõlema poole tase langeb ja läheb , kas sitaegregorile või tehtavale lapsele.

kui tahate oma taset tõsta, siis mõelge muust, mitte seksist


kui seksite ja mingit last ei teki, siis on see sama nagu eneserahuldamine ja olete sitaegregoris samamoodi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 4:52 pm    Teema: Vasta viitega

Nii ma arvasingi... et see seksi teema ei too mujale kui ikka armastuse teema juurde.
Muu rabelemine on kõik mõtetu.
Tase, tase,... energia, energia... hüvesid jne... ahned ja himulised.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
torukybarik
Arengumaag


Liitunud: 24 Nov 2004
Postitusi: 446
Asukoht: tagasiteel tagurpidiantslast

PostitusPostitatud: Teis Märts 07, 2006 5:47 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Nii ma arvasingi... et see seksi teema ei too mujale kui ikka armastuse teema juurde.
Muu rabelemine on kõik mõtetu.
Tase, tase,... energia, energia... hüvesid jne... ahned ja himulised.

Põgened vastutuse eest nagu akk naiste eest Smile
_________________
Tapan majas ja aias
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Sexuaalne kasvatus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group