Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Nõuanne meestele seoses kanalitega.

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Apr 28, 2005 11:12 pm    Teema: Nõuanne meestele seoses kanalitega. Vasta viitega

Me teame, et naisel on kanal ja naine saab kanali ka mehele luua. Vaadake, kui te kasutate naise kanalit, siis loote te hüved naisele ja jääte ise pika ninaga. Aga kui naine loob kanali mehele, siis saab mees luua hüvesid endale. Üldreeglina naised ei loo meestele kanalit. Seda teevad nad ainult suures hädas, kui pole ühtki orjaliku meest käepärast võtta. Siis on nad nõus mehega tegema diili. Nad loovad mehele kanali, et see saaks tuua teisest reaalsusest neile vajaliku materjali. See eeldab seda, mehed, et te keeldute kasutamast naise kanalit. Aga nüüd teile nõuanne: Kui naine on teile kanali ehitanud, siis visake ta oma sisemaailmast välja ja pange talle loodud kanalile lähenemise keeld peale. Miks? Kui naine on saanud vajaliku materjali teilt, siis lõhub ta ka selle kanali uuesti (see neil looduslik refleks). Jätke meelde, naine on huvitatud oma maailma päästmisest. Ta ei ole kunagi huvitatud teiste maailmade arendamisest. Mehel poole välismaailma, mees on see, kellel savi, kelle maailma ehitada. Seega ärge uskuge naiste juttu, et tahavad luua mehele maailma. See illukas. Nad määrivad oma maailma mehele pähe, et see nende eest hoolitseks.
Naisel on maailm, mehel oskus ehitada seda maailma.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Arxos
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Apr 28, 2005 11:31 pm    Teema: Vasta viitega

Kuid kas oled kohanud muidu ka sellist situatsiooni, kui naine loob mehele kanali ja ei jää mehe sisemaailma kükitama ?
Et tõesti, naisel pole ju vaja selle mehe sisemaailmas passida, kellele kanali ehitas. Kui ta on kanali omaniku "sees" saab ta sealt tulevat kokku koguda (töö eest peaks ta ju tasu kohe peale ehitamist kätte saama).
Tagasi üles
kr66t
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Apr 28, 2005 11:33 pm    Teema: Vasta viitega

Loomulikult peavad naised selle kanali purustama Smile !

Mehed ju polügaamsed, ja neil "savi", kellele nad neid hüvesid loovad ja selleks vajalikku materjali sealt maailmast toovad. Looduslik konkurents tingibki selle, et iga naine ehitagu ise mehele kanal!

Aga kas siin selle kanali lõhkumise blokeerimisega ei teki üks oht? Kui nüüd mees saab kõik vajalikud kanalid kätte, siis ei ole naistel enam varsti tarvidust ehitada meestele kanaleid. Ja naised minetavad selle oskuse ehitada MEHELE kanal. Kui mingil põhjusel peaksid need kanalid hävima, siis jääb meestele võimalus kasutada teistesse maailmadesse pääsemiseks vaid naise enda kanaleid.
Iga blokeeringuga kaasneb tegelikult ka arengu blokeering.
Võibolla oleks kuldne kesktee, et mees saab blokeerida kanali, kui naine on selle talle valmis ehitanud, kuid kui keegi teine naine tahab, et mees tooks sealt maailmast "materjali" talle hüvede loomiseks, siis peaks ta ikka ise ehitama kanali mehele. Siis on ka andmine ja võtmine tasakaalus.
Mul pole mitte midagi selle vastu, et mees kanalit kasutab hiljem iseenda tarbeks ja hüvede loomiseks Smile, meil on olnud koostöö, ja kumbki osapool on saanud selle, mida ta vajas.
Aga kui selle kanali kaudu hakkab ta tooma materjali teisele naisele, siis ausõna tekib mul soov see kanal lammutada.
Tagasi üles
Arxos
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Apr 28, 2005 11:43 pm    Teema: Vasta viitega

Ma arvan et kui naised ehitaks meestele neid kanaleid õigetesse kohtadesse, siis oleks neil sitaks tööd ja oleks ka nõudlust.
Kui mehele, kuskile orjastajate süteemidele alluvasse maailma kanal ehitatakse, siis saab naine ju teatud egregorilt või tegelaselt selle eest tasu.
Samas ka see, et mees "viiakse" kuhugi, et tänu sellele ennast vabaks saada/kaubelda.

Kui kanal õigesse kohta tehtud, peaks ju tasu kohe naisele tulema... Kui ehitad teisele mingi tööriista, siis maksab ta ju sulle selle tööriista pealt, mitte ei maksa selle tööriistaga tehtud töö eest teenitu pealt mingit osa.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Apr 29, 2005 12:22 am    Teema: Vasta viitega

Arxos kirjutas:
Kuid kas oled kohanud muidu ka sellist situatsiooni, kui naine loob mehele kanali ja ei jää mehe sisemaailma kükitama ?
Ei ole kohanud. Teoreetiliselt viljastatud naine ei peaks olema sellest huvitatud.

Kr66t.
Vaata, selleks et luua täiuslikku asja on vaja süsteemi kõiki kanaleid. Aga naine suudab luua aint üht tüüpi kanalit. Seega iga naine kasutab teiste naiste kanaleid kaudselt. Lõhutakse selleks, et teine naine ei saaks. Aga kui sedasi naised käituvad, siis lõpuks ei saa enam ükski naine. ja selleks ongi vaja, et mees valitseks seda kanakarja. Siis saavad need tibud kõik söönuks.

Sellepärast peabki mehel olema oma kanalid, et ei jääks naiste sõjas hammasrataste vahele.

_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Turkian
Arengumaag


Liitunud: 28 Dets 2003
Postitusi: 1149

PostitusPostitatud: Reede Apr 29, 2005 1:51 am    Teema: Vasta viitega

Arxos, Mees tasub sellega et sinna reaalsusse kuhu naine mehele kanali ehitas, ehitab naisele teisiku. Tokroda kirjutas sellest kuskil teemas pikemalt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Apr 29, 2005 10:43 am    Teema: Vasta viitega

mul tekkis paralleel : kanal=hingejupp. kanali ehitamine on oskus.hing, oma juppidega on oskuste kogum. kui naine loob oma hingejupiga mehele kanali ja mees selle blokeerib, siis kuidas peaks nüüd selle pihta vaatama?
ma arvan,et pigem on nii,et naine ehitab siiski kanaleid oma enda maailmas, mille kaudu mehed ringi siblida saavad. nüüd kui mees saab kuskile uude reaalsusesse, siis peab ta ise looma kanali enda sisemaailma. kui ta seda ei tee,jääb sõltuma naisest.siit ka vahe jobu ja mittejobu vahel. ja tagasi ühendust luua ei saa mees ilmselt siis kui on roninud kaugemale kui tase lubab. ja tagasi kanali luua saab mees omale siis kui neine teda kinni ei hoia.ehk siis naine mitte ei lõhu mehe sisemaailmas kanalit, vaid halvemal juhul ei lase sellel üldse tekkida.
Tagasi üles
ArcanaDei
Pruun päike
Pruun päike


Liitunud: 7 Jan 2006
Postitusi: 353

PostitusPostitatud: Esm Jan 09, 2006 10:38 pm    Teema: Vasta viitega

Evolutsiooni seadused.

Kuna elu reegel on (a+b)>(a)+(b) siis otsitakse alati võimalikkult suurema väärtusega a või võimalikult suurema väärtusega b. seega kui on loodud side a + b ning aja möödudes on saadaval suurema väärtusega b1 siis hüljatakse b ning moodustadakse ühend a+b1, kui seda varianti ei teki siis üritadakse ise suurendada a või b väärtust.


Tsitaadid:
"Issand miks ma kül sellise mehe pidin valima!"
"Midagi pole teha meie vahel on kõik läbi, Margus on hoopis teistmoodi kui sina!"


Kuna iga a või b püüab alati leida endast suuremat vastasväärtust siis seetõttu ongi paaritumisprotsess selline paras segapuder kus üritadakse luua suurimat väärtust.

Ãœldiselt on see sama jutt aga pisut teises keeles.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group