Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Inimenergia 5 sĂĽsteem.
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Juun 03, 2005 1:26 am    Teema: Inimenergia 5 sĂĽsteem. Vasta viitega

Võrgustikke luuakse inimenergia pealt (vundament). Inimenergia koosneb 5-st komponendist. Selle energiaga saab liikuda erinevate reaalsuste ja sageduste vahel.
a) Tuum, inimese olemus.
b) Teadvus, inimese taevane teisik.
c) Hing, inimese antireaalsuse taevane teisik.
d) Vaim, Antireaalsuse teisik
e) Mõistus, füüsilise reaalsuse mina.
Satanismi pentagramm sümboliseerib neid viite elementi. Seega, edaspidi paluks olla intelligentsemad ja mõista nende viie elemendi tähendust. Me oleme ikkagi paganlikud nõiad, aga mitte kristlikud zombid. Me ei tohiks lasta enda inimlikku energiat juhtida teistel, kummardades viisnurka. Te peate ise valitsema seda.
Inimese viite parameetrit saab mõõta, jälgides ümbrust.
Ja need on: a) austus, b) kuulsus, c) armastus, d) võim, e) õnn.

A) Inimene, kui siia maailma sünnib, on tase ja parameeter. Füüsilise parameetri näited: Mees ja naine. Koolis on kas reaal- või humanitaarained tugevad. Tase näitab, kas on sündinud juhiks või alamaks. Tase on see koht, kus inimese areng on olnud ja millest ta edasi jätkab. Parameeter näitab seda, millise nurga alt ta vaatleb, töötab siin maailmas. See ongi inimese olemus. Nüüd, kui inimene on siin reaalsuses õiges rollis (parameeter ja tase), siis on ta sünkroonis oma tuumaga ja ta saab nullreaalsusest väge. Mida suurem on kooskõla, seda võimsam on inimene. Seda inimest ei saa purustada, paigast lüüa. Ta seisab omal rajal kui kalju. Väliselt me näeme, et teised inimesed respekteerivad ja austavad teda. Võibolla olete märganud inimesi, kes kurdavad, et teda ei austata. Need on inimesed, kelles on väärisiksus (on vales tasemes ja rollis, mis ei vasta tema tegelikule olemusele). Klassikaline näide vanurid. Nad hädaldavad, et noored ei austa neid enam. Tegelikult on nende tase, areng soiku jäänud, noored on neist ette arenenud.
Seega mitteaustus ehk antirespekt näitab väärisiku suurust. Kes nuiab toetust, see korjab väärisikule jõudu. Inimene, kes on ise, sellele ei lähe korda teiste inimeste arvamus. Inimese mina toitub inimese tuumast, olemusest. See on ju inimese enda sees ja piiramatu. Väärisik toitub teiste inimeste arvamusest.

B) Maailmas on paika pandud nii, et õige teadmine saab automaatselt ümbrusest, loodusest lisatoetuse. Õiget teadmist võiks vaadelda kui inimese teadvuse sulandumist planeedi teadvusega. Mida suurem on sulandumine, seda suurem valguse voog läbib inimest. See valgus aktiviseeribki teisi inimesi. Siis hakkavadki teised inimesed sellest inimesest rääkima. Ta muutub kuulsaks. Jah, tegelikult peaks olema nii, et kõige kuulsamad on teadlased. Vanaajal nii oligi. Tänapäeval on millegipärast näitlejad kuulsad. See tähendab seda, et teadlased on topitud näitlejate emotsioonmulli. Valgus tuleb näitlejast. Näitleja sees on orjastatud teadlane. Neid eraldab ju ärisüsteem. Määrab, milline teadlane hakkab millise näitleja orjaks. Lahendus: teadusega tegelev inimene peaks lõpetama ühiskonna rollimängud; ühiskonna mullist välja ronimine.
Muideks siin ka paljud tegelased tahavad Tokrodat oma mulli toppida, lootes sedasi kuulsaks saada. Tokroda nimelt teeb teadust.
Kokkuvõte: kui me mõistame maailma ehitust, seadusi, siis planeet toob meid esile, avalikustab, teeb kuulsaks. See on planeedile ja inimestele vajalik, et teisedki inimesed saaksid sellest osa. Siis inimesed ei tee vigu ja planeet ei pea likvideerima katastroofe.

C) Inimese hing peab olema täiuslik. Ainult täiuslik süsteem suudab rahuldada vajadused. Inimese hing saab täiuslikuks siis, kui ta on kõik rollid läbi proovinud ja endas välja arendanud. Eluliselt: Inimene suudab olla lihtne töötaja ja samas olla tippjuht. Inimene tunneb ennast samamoodi mugavalt kas siis elades paksus metsas onnis või hoopis luksuskorteris. Sellise inimese hing on võimeline tootma armastust. Ta keha on täidetud. Täius avab armastuse kanali.
Nüüd siis teate saladust, miks naised armuvad minusse. Mul on täiuslik hing, mis suudab kõigega hakkama saada. Naised tahavad sellise hingega kodu mängima hakata. See on neil looduslik programm.
Muideks, ka ühiskonnas on süsteeme, mis toidavad iseennast ja süsteeme, mis peavad tegema vallutusi, et kompenseerida oma puudusi. Näiteks firmad. Need, mis on täiuslikud, sinna tahetakse tööle minna. Firmad, kus pole asjad paigas, seal inimesed piinlevad. Ristiusk on hea näide, milles puudub armastus. Armastuse puudus ajab värbama ja vallutama.
Soovitus: Kui inimene tunneb, et teda ei armastata, siis tuleb ruttu hakata enesearendusega tegelema.
Kui inimest armastatakse palavalt, siis ei ole ta teiste kukil elaja.

D) võimu mõõdupuuks on andmine. Märkusena, et võimu saame mõõta sedasi, et kelle tahe peale jääb. Võim näitab ka inimese taset. Kuidas see toimib? Madal inimene on tarbija. Ta võtab ümbrusest. Mida rohkem inimene õpib looma, seda rohkem ta annab ja seda vähem võtab ümbrusest. Ta saab anda ju seda, mida enda seest võtab. Inimese tahe ja võim asub antireaalsuses ju. Kahe reaalsuse ühenduspunkt ehk värav asub inimese sees.
Siin on väga hea tuua näide tänapäeva enamuste firmade võimuvõitluse põhjus. Tavaliselt luuakse firma sellise inimese poolt, kes on saamahimuline. Nüüd võtab ta endale tööle töötaja, kes on andja. Andja toidab firmat. Aga loodus toetab andjat. Tema tahe maksab. Seega nähtamatu võim on töötaja oma. Nüüd firma omanik tahab seda toetajat endale allutada. Ta kasutab muideks ühiskonna seadust: Firma omaniku tahe maksab. Nüüd kõik inimesed, kes on omaks võtnud selle reegli, need toetavad saamahimulist firmajuhti ja trambivad tegelikku juhti alla. Kui see õnnestub, siis ei tule firmale väge peale ja firma võib pankrotti minna. Aga jah, firma juht, kes on võimukas ja võitleb andja vastu, see on ju iseenda firma hävitaja. Firmad, kus on hierarhia paigas, on juht andvas pooles ja töö käib kui kellavärk.
Tegelik, tasemest tulev võim on nähtamatu. Nähtav võim, mis on ühiskonna poolt kehtestatud, on ju madalamate olendite kõrgemale upitamiseks loodud.
Soovitus neile, kelle tase on kõrge: ärge andke oma võimu jobudele. Ärge laske enda eest otsustada. See tähendab, et ärge alluge lollusele. Teie saate karistada selle eest, mitte see, kes teid kuritarvitas.
Mõõdupuu: See inimene, kellel on nähtamatu mõju teiste üle, see on sündind juht, ta tase on kõrge. Võimukas inimene on see, kes tahab olla kõrgemas tasemes, kui ta enda potentsiaal võimaldab.
Looduse hierarhias on kõige kõrgem see, kes annab kõige rohkem ja tarbib kõige vähem. Kõige madalam see, kes ei anna ja tarbib kõige rohkem.

E) Õnne määrab ära see, kui palju inimene suudab lahendada probleeme. Probleemi lahendus on ju eesmärgile jõudmine. Energeetiliselt on näha see energianiidina maa ja taeva vahel. Kui on probleem, siis on mingi niit katki. Lahendaja taastab niidi. Taastatud niit viib meid sihile. Seda nähakse õnnena. Aga inimene, kes loob probleeme, see katkestab niite.
Seega jälgige ümbrust. Kui teil on õnnelik käsi, siis olete oma isiklikud niidid terveks teinud. Kui tuleb teie ellu õnnetused, siis olete mingi niidi katkestanud. Inimesed, kes loovad õnne, need lahendavad teiste probleeme, inimesed, kes loovad õnnetusi, need loovad teistele probleeme.
Täpsustus: Raha tulek on ka seotud nende niitidega. Edukas inimene loob niite. Aga on ka inimesi, kes varastavad teiste niite. Ja inimene, kes teistega suheldes loob majandusõnnetusi, on niitide varas või lõhkuja.
Muideks, niidid kajastuvad inimese mõistuses. Niitide rohkus annab lahtise mõistuse. Originaalne mõtlemine näitab, et inimene kasutab omi niite.

Nii, nüüd tegin teile väikse ülevaate 5-nd süsteemist. Palun, valitsege ise enda inimenergiat ja lõpetage egregoride toitmine. Kuidas te seda teete? Kui võtate mingit juraõpetust 5-nd süsteemist, siis annate oma energia sellele süsteemile.
Mis tahan öelda: idamaade 5-nd süsteemi õpetus ja satanism on täielik pull-chitt. See on selleks, et te annaksite oma energia selle õpetuse eest ära.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Juun 03, 2005 12:25 pm    Teema: Vasta viitega

selle B punkti kohta täiendaks veel seda et...

loodusseadused on tasakaalus. kust võetakse sinna ka pannakse. mida rohkem inimene seda seadust rikub seda rohkem ka loodus võtab inimmestelt.

sama kehtib igasuguste süsteemide juures... pidev võrdsus. kui üks osapool vajub kängu siis teine sellest saab lisa juurde.
hetke suund inimestes on tagasi halli massi.

Exclamation Mida rohkem selliseid zombisi on... seda rohkem on ka helgeid päid kes suudaks infi saada. paljud sellised helged pead aga lähevad laiskuse (massi) teed ning ei suuda leida seda infi mida talle pakutakse. kuidagi aga peab loodus tasakaalustama inimeste seniilsuse! seega need helged pead kes vastu võtmise on aksepteerinud... saavad teadmisi kahekordselt... ning nende arengut kiirendatakse.

igasugune süsteem toimib neid põhitõdesi kasutades. teadust loovad osad inimesed sellepärast et teised on lihtsalt liiga lolliks muutunud. mida rohkem lollust seda targemaid inimesi meie keskel käib.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Laup Juun 04, 2005 9:58 pm    Teema: Vasta viitega

Näitlejad oskavad kõige paremini tingimusteta armastust. Seepärast on nad populaarsemad kui teadlased.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 6:41 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Näitlejad oskavad kõige paremini tingimusteta armastust. Seepärast on nad populaarsemad kui teadlased.
Näitlejad on enamuses suht rumalad ja armukadedad. Kaklevad nii, et karvad lendavad.
Akk, sa panid täiega puusse.
Pigem ongi kuulsad näitlejad just seetõttu, et leviks lollus, mitte teadmised

_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 6:48 pm    Teema: Vasta viitega

Jah, sul on õigus. Aga näitlejad levitavad tingimusteta armastusenergiat igale poole. Kas neile keda ühiskond ei armasta. Sellepärast jäävad näitlejad alati kuulsamateks kui teadlased, tahad või ei taha.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 7:02 pm    Teema: Vasta viitega

Näitlejad nagu enamik teisigi inimesi, omavad vaid tingimustega armastuseenergiat.
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 7:02 pm    Teema: Vasta viitega

näitlejad loovad vaatajaile illusioone. armastus pole illusioon. seega näitlejad ei jaga armastust.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 7:07 pm    Teema: Vasta viitega

Näitlejatel on suurem seos vaimuga, kui tavalisel inimesel. Juba seepärast, et nad õpivad tekste pähe ja esitavad neid kõva häälega kõigi kuuldes. Kunagi väga vanasti tegid seda samaanid. Näitlejad on olnud kunagi samaanid. Ja nõidu huvitavad ka näitlejad rohkem kui teadlased, sest nõidadel ja näitlejatel on palju ühist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 7:20 pm    Teema: Vasta viitega

Akk, ma saan aru küll sellest, mida pead silmas mõiste "näitleja" all, kuid kuna minu teine kodu on aastaid olnud teater ja ka lava, siis võin sulle öelda, et sinu mõistes näitlejaid on ehk mõni üksik. Kahjuks.

Tekstide pähe õppimine ei suurenda vaimu. Very Happy
_________________
kui praktik pole nõus teoreetikutega, siis on ta usklik loll, sest teoreetikud teavad alati paremini, ilma proovimatagi, sest nende arvamusi on rohkem ja need on sarnased. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Püh Juun 05, 2005 7:38 pm    Teema: Vasta viitega

illusiooni ja armastuse vahel pole erilist vahet, sest armastus on pime. kui illusioon loodud, siis see on peaaegu sama hea kui armastus
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Teis Mai 09, 2006 11:37 pm    Teema: Vasta viitega

Inimesed, kes loovad õnne, need lahendavad teiste probleeme, inimesed, kes loovad õnnetusi, need loovad teistele probleeme.

Vaidleks vastu!
Õnne võin ma saada ka metsas, kuid seal ei lahenda ma ju kellegi teise probleeme!
Niikui sa pistad oma nina teiste asjadesse nii lood sa endale probleeme!
Vahet pole kas sa teed seda heal või halval eesmärgil!
Miks?
Sa sorgid kellegi teise elu, üritad seda suunata! Mis juhtub? Kui midagi valesti läheb saad sina esimesena vastu näppe! Seega see teooria ei sobi!

Kuidas saab luua inimene endale õnne?
Niidid tuleb taastada kui mitte sellega et sorgid teiste inimeste elus, vaid sellega et paned paika oma elu!
Eesimese asjana tuleb enast korda teha ja siis liikuda edasi!
Toon ĂĽhe reegli!
Need kes üritavad lahendada teiste probleeme neil endil on kõige rohkem probleeme!
Võtame nt abielu nõustajad!Mis te arvate et neil on elu lust ja lille pidu?
Ei ole!

Vot nii!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
keku



Liitunud: 13 Okt 2005
Postitusi: 1107
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Mai 09, 2006 11:51 pm    Teema: Vasta viitega

boss, sinu teooria järgi näiteks ravitsejad, oleks kõik probleemidega inimesed siis või?
_________________
armastuses peitub elujõud ja elu ilu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Arxos
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 12:16 am    Teema: Vasta viitega

keku kirjutas:
boss, sinu teooria järgi näiteks ravitsejad, oleks kõik probleemidega inimesed siis või?


No aga ongi ju
Tagasi üles
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 12:25 am    Teema: Vasta viitega

Jah nad ongi!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Metsamees
----------------------------


Liitunud: 29 Märts 2006
Postitusi: 359
Asukoht: Metsas

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 9:33 am    Teema: Vasta viitega

Probleemidete inimest oled kohand?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 946

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 10:30 am    Teema: Vasta viitega

Kõige haigem ongi jah selline jama rsk. ei tea kas tegu on mingistsorti peletisega inimese sees.
igaljuhul kõik sõbrad ja tuttavad on haiged ja suremas jne. ja igakord kui kuuled jälle uutest jamadest siis kirud ennast et sittagi teha ei oska et aidata(ei teagi kas üleüldse tohiks)? lõpuks kammib nõndahullusti ära,et kõik kraabib hingepõhja.endas on nagu tundmus v midagi sellist, nagu kauge teadmine et oskad aidata kuidagi ja siis vihkad ennast et ei saa.
ma ei oska seletada aga igaljuhul kui mingi vigade, haiguste jutt tuleb siis saan mina haiget sellest ,et teised surmatõves on .
lõpuks on Raske sellest rääkida ka inimesega, sest ei tea kui kinni ta selles on, äkki väga kangelt....siis on väga valus üleüldse seda teemat puudutada,nii mul kui tal .
Kõigetipp tilpneb selles et hakkad ennast vihkama et nii terve oled. tahaks ka vähis olla jne. et kergem oleks rääkida asjadest. (ei välista, et ei oleks,aga kui arstide juures ei käi siis ei saagi kunagi teada)Evil or Very Mad

p***e sai ĂĽks segane jutt,
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Arjol
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 3 Veeb 2004
Postitusi: 144

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 10:37 am    Teema: Vasta viitega

Sellised tunded tulenevad sellest, et sa esitad reaalsusele tingimusi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
sirel
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 12:39 pm    Teema: Vasta viitega

see on trendivärk - pole sünnis sõpradega vestelda teemal kui hästi midagi on - kui sul pole probleeme, siis sa pole usaldusväärne või mõeldakse sulle kohe mõni probleem välja. pole sünnis olla oma elu peremees vaid pead olema ohver, kellegi või millegi ohver ja koguaeg vinguma...

tee loomkatse kui ei usu.
Tagasi üles
Arjol
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 3 Veeb 2004
Postitusi: 144

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 12:46 pm    Teema: Vasta viitega

sirel kirjutas:
see on trendivärk - pole sünnis sõpradega vestelda teemal kui hästi midagi on - kui sul pole probleeme, siis sa pole usaldusväärne või mõeldakse sulle kohe mõni probleem välja. pole sünnis olla oma elu peremees vaid pead olema ohver, kellegi või millegi ohver ja koguaeg vinguma...

tee loomkatse kui ei usu.

Vaheta oma sõpru!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
sirel
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 1:21 pm    Teema: Vasta viitega

Arjol kirjutas:
sirel kirjutas:
see on trendivärk - pole sünnis sõpradega vestelda teemal kui hästi midagi on - kui sul pole probleeme, siis sa pole usaldusväärne või mõeldakse sulle kohe mõni probleem välja. pole sünnis olla oma elu peremees vaid pead olema ohver, kellegi või millegi ohver ja koguaeg vinguma...

tee loomkatse kui ei usu.

Vaheta oma sõpru!


mina ei esita sõpradele tingimusi Rolling Eyes nad võivad sellised olla Cool
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group