Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Bee¾ = võitlus.

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Mai 20, 2005 4:16 pm    Teema: Bee¾ = võitlus. Vasta viitega

Selles sektoris, emotsionaalses häälestuses, oleva inimese tunneme ära selle järgi, et ta pidevalt kakleb. Kui inimene ise otsib kohta, siis on ta häälestunud ise teiste vastu vaenulikult, ja ta norib tüli. Kui inimene on ise rahul oma koha ja positsiooniga, siis teised ründavad teda.

Milleks on selline sektor vajalik? Meie, inimesed, ei tea, kes on meist kõige parem. Tavaline inimene peab ju ennast parimaks (me ei ole võimelised endast parema tasemega inimest nägema). Ja selleks ongi võitlus. Võitluse võitja ongi parem. Nüüd, kui on välja selgitatud parim, siis see peab juhtima. Parim annab ju parema tulemuse. Me kõik soovime ju, et me elu oleks maksimaalselt hea.

Kuidas toimub emotsionaalne võitlus? Meie emotsioonkeha toitub me tuuma energiast. Kui keha on nagu pall, siis sisu oleks täide. Selle sisu annabki meie olemus. Nüüd põrkuvad kahe inimese emotsionaalkehad. Puruneb ju see keha, mis on vähem täidetud. Seega, lahjema tasemega inimene tunneb, et ta on emotsionaalselt saanud haiget. Võitja tunneb võidurõõmu. Miks tekib selline tunne? Kui teise inimese emotsionaalkeha puruneb, siis tekib vaba ruumi. Võitja saab selle ruumi endale. Nüüd, kui ruum suureneb, siis voolab inimese olemusest - tuumast energiat juurde (täidab vabanenud ruumi). See vool tekitabki hea enesetunde. Loomulikult peame me teadma, et võitlus toimub nii hierarhia kui rolli pärast. Hierarhia võitluses selgitakse juhid välja (siin mängib rolli tase). Rollivõitluses toimuvad võitlused ametikohtade pärast. Siin peame teadma, et inimene oskab üht asja paremini kui teist. Ühes võitluses võib võita üks, teises võitluses teine. Näiteks: Üks laulab paremini, teine arvutab paremini. Kui kõik inimesed on leidnud õige koha ja positsiooni, siis inimesed tunnevad ennast kindlalt. Ja mida rohkem inimesi on valedes kohtades, seda haigemad ja katkisemad inimesed on. Paremad inimesed ju lõhuvad oma emotsioonväljaga kehvema ära. Inimesed ei pea ju isegi vaenulikud olema, emotsioonväli ju põrkab.
Muide, kui inimesed, kes ei tunne üksteist, satuvad ühte koosviibimisse, siis nad ka alguses on vait ja kombivad teineteist. Siin emotsioonväljad paigutavad inimesi positsioonidesse. Jaotavad rolle ja hierarhiat.

Ebaaus võitlus: See saab toimuda ainult naise mullis. Siin naise emotsioonkeha saab anda toetust ühele või teisele. Siin on olukord, kus inimene saab välist energiat, toetust. Seepärast on mõned mehed kõvad, kui nad asuvad mingi naise emotsionaalsel territooriumil. Ilma naise toetuseta on nad äpud. Seega soovitus: võidelge vabal territooriumil, mitte mingi naise maailmas, mullis. Samas ka kohas, kus peremeheks on naisterahvas.

Bee¾ naine. Tema ürglätte värv on punane. See tähendab, mida mitmekülgsem ja tasakaalukam ta on, seda suurema, tugevama mulli suudab ta luua. Kui mees satub selle naise mulli, siis vastavalt naise tüübile (viljastatud või viljastamata bee¾ naine) hakkab ta otsima elus kohta, mis on talle kõige õigem (viljastatud naine) või hakkab ta sõdima naise heaolu eest (viljastamatta naine).

Bee¾ emotsionaalväli lükkab inimesi sinna, kuhu nad peavad kuuluma. Seega, kui inimene tunneb, et ta on purunematu, emotsionaalselt kõigutamatu, siis on ta õiges kohas, positsioonis ja rollis. See inimene on rõõmuks kõigile teistele ja iseendale. Inimene, kes läheb lühisesse, tunneb, et teised kiusavad teda, teevad hingeliselt haiget, see inimene on vales kohas, teeb valet asja.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Celtic
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Mai 20, 2005 4:22 pm    Teema: Vasta viitega

oleme küll endast kõrgemaid inimesi võimelised nägema... kuid me ei saa sellest tavaliselt aru.
enamjaolt seesama vimm kellegi vastu näitab et kiskjakeha on aktiveerunud näiteks haldjakeha vastu... või siis inglikeha vastu.
Tagasi üles
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Reede Mai 20, 2005 8:31 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Gerdenel (Püh Jan 31, 2010 1:28 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Mai 20, 2005 11:43 pm    Teema: Vasta viitega

Tõmbuvad erinevad parameetrid.
Need täiustavad.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Tokroda vanad teooriad Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group